Skriv en kommentar

24 Kommentarer

   1. Tip: De har lige haft den på tilbud i Dope forhandleren i Frederiksberg centeret – der hapsede jeg mine! :-)

 1. Damn! Dén jakke… den er så fed! :)
  Det billede minder mig på, hvor meget jeg gerne vil til Bon Iver i Forum i november… suk

 2. Sad lige og kom til at tænke på noget… Og der er nok nogle der har sagt det før, men hold nu op(!) du minder meget om Meredith Grey/ Ellen Pompeo (Greys hvide verden, hvis du skulle være i tvivl). Især håret! ;-)

 3. Det er virkelig et lækkert outfit Emily. Bliver mere og mere vild med den jakke :) Og tasken har jeg savlet over lææænge. Hehe.

  /Stine

 4. Hvis du nogensinde skulle blive træt af den jakke (hvis det da er muligt), så sig endelig til :) Den er bare super fed, det irriterer mig så meget, at jeg ikke så den, da jeg shoppede udsalg på riverisland. Fantastisk ser du altså ud :)

   1. Er det den samme jakke, som Victoria har linket til? Synes bare din er lidt stærkere i farverne, hvilket jeg er vild med.