little things: minty band aid

J’s mor havde ovenviste æske med plaster med, da vi var i sommerhus i sidste uge. Nok mest til hvis J’s niece skulle slå sig, men når nu det var der, kunne en anden lille pige (undertegnede) jo snildt tilplastre sine brombærkratforrevne knæ i yndigt mintgrønt plaster. Det er fra Søstrene Grene og koster lige under 20 kr. for en fin lille blikæske med masser af plastre i forskellige mønstre.

If you have to wear a band aid make sure it’s a pretty minty one :)

(Visited 162 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

17 Kommentarer

  1. Jeg ved godt, at farverige plastre er til for at gøre børn mere okay med deres skader, men jeg bliver altså også i meget bedre humør af at kigge ned og se fine blomster dække en hudafskrabning!

  2. Åååh.. Og så lige i yndlingsfarven. De må i kurven næste gang jeg rammer Søstrene Grene. Og farvede plastre er da meget bedre på sårene end de grimme hudfarvede alle andre har ;)

  3. Jeg skal til København fra torsdag-lørdag i denne uge, og ville rigtig gerne besøge nogle loppemarkeder. Har du nogle gode nogle jeg burde tage til, som har åbent enten torsdag, fredag eller lørdag? :)

    1. Det er flere år siden jeg har været på loppe i København, så der må jeg desværre være dig svar skyldig :(
      Men rigtig god tur :)

  4. nu så jeg lige, det var en anden, der havde spottet plastrene, men vil stadig gerne benytte lejligheden til at rose dig for altid at finde de fineste ting blandt alle hverdagsnødvendighederne. :)