little things

Lille fin brumbasse og fine lavendelblomster.

Synes i den sammenhæng at I skal svinge forbi det super fine initiativ Bybi, som jeg stiftede bekendtskab med under Roskilde Festival :)

God torsdag for nu, jeg vender tilbage med et ‘dagens’ senere.

Pretty little summer things.

(Visited 148 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

7 Kommentarer

  1. Skønne Emily! Jeg er altså helt tosset med dine fine indlæg med “little things”. Jeg synes virkelig du formår at fange stemningen, i nogle fine små øjeblikke. Det inspirerer mig utroligt meget, til at sætte farten ned og nyde alle de små ting i hverdagen :)

  2. *skråler* “Og brummen ved man, hvad betyyyyder og man bli’r glad for lyden, når den lyyyyder”

    Jeg knuselsker humlebier. Man kan ikke andet end blive glad, når man ser de små flyvende klumper. :D