little things: summer house

Så er modeugen ved at være ovre for mit vedkommende og sikke en fantastisk modeuge det har været. Der kommer selvfølgelig en fotodagbog fra i går senere. Har virkelig haft det så hyggeligt og sender en stor tak til især 9PR, PRD, Gregersen og Shu Uemuera for nogle dejlige shows og arrangementer og ikke mindst alle mine søde blogger-kollegaer, i særdeleshed allerbedste Mie, som jeg har hygget mig gevaldigt med de sidste 4 dage og som har været en sveske til at tage ‘dagens’.

Nu glæder jeg mig til en tur i sommerhus i dag. Der er dog ikke helt fri og weekend for mit vedkommende, for jeg skal lære et manuskript udenad inden jeg skal filme nogle spots til TLC på mandag. Men skal prøve at nyde sommerhuslivet lidt alligevel. Plejer at bruge næsten halvdelen af sommeren deroppe, men det er desværre ikke blevet til så meget i år. Håber på at kunne tage revanche i løbet af sensommeren og efteråret :)

Fashion week is over for my part and I’m taking a day off in our summer house :)

(Visited 143 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

1 Kommentar