little things

Yndlingsmorgenmaden: Spejlæg og smoothie.

 To nye badeværelsesfavoritter.

Modtog for nogen tid siden Ananas Shampooen fra Cool-Kidz. Da den indeholder sulfat ville jeg ikke bruge den i håret, så har i stedet brugt den som bodyshampoo og er vild med den til det + den lækre ananasduft. Cool-Kidz er en danskproduceret (i samarbejde med Urtegaarden) serie af skånsomme og rene (børne)produkter med frugtaroma (levnedsmiddelgodkendt og altså ikke parfume, sådan som jeg har forstået det). Påtænker at købe Kirsebærbadeolien og deres Fersken Balsam (uden silikone, hurra!). Helt sikkert et hit hvis man har børn og ikke vil proppe alskens kemi i håret på dem. Eller hvis man er en barnlig sjæl, der er vild med frugtduft ;)

Yves Rochers bodyscrub fra deres nye øko-linje har jeg også modtaget som gave/til test og den er lige som jeg synes en scrub skal være. Relativt grov, så man kan mærke at der sker noget. Skummer let, men fedter og grisser ikke. Mintgrøn emballage og frisk, diskret duft. Perfekt.

My favorite breakfast (which is my everyday breakfast most of the time): Fried eggs and a smoothie & two new bathroom favorites.

(Visited 300 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

  1. Hej Malene,
   Mange tak, det bliver jeg glad for at høre.
   Det kan du tro at jeg gør :)
   Klem

 1. Hej Emily,

  Jeg er ikke så stor fan af blog-verdenen. Men Jeg synes at din blog er super inspirerende! Det er virkelig fedt at læse din blog, der i forhold til stort set alle andre blogs, har en masse at byde på og er meget mere nede på jorden. Jeg er en smule træt af de såkaldte modeblogs, der bliver lavet af forvirrede teenagere – så tak for en blog med godt indhold, modenhed og en masse inspiration :)

  1. Hej næsten-navnesøster,
   Hehe, tror godt jeg forstår hvad du mener. Tusind tak :)

 2. Hej Emily

  Dejlig blog du har dig!

  Jeg har et spørgsmål til dig vdr cool kidz shampooen.
  Jeg har hørt og læst om SLS (sodium laureth sulfat). Cool kidz indeholder, som du skriver, sulfat. Er det det sammen? Jeg har søgt og søgt på nettet, men kan ikke finde ud af om sulfat er “skidt”.. Har hørt meget godt om mærket nemlig.
  Tak – Tina:)

  1. SLS er sulfat ja. Alle dem der ender på ‘sulfat’ (sodium luryl sulfat/sodium laureth sulfat osv) er sulfater. Sulfater er ikke dårlige eller skadelige som sådan. MEN de udtørrer og har ikke nogen gavnlig effekt. Det er ‘billigt’ fyld i shampoo og sæber og det, der får det til at skumme.

   Hvis ens hår trives glimrende med en shampoo med sulfat, så kan man sagtens bruge den, men har man tørt/kruset hår eller irriteret hovedbund, så kan det være en idé at skifte til en uden.

   Men for at gøre en lang historie kort: Cool Kidz er rigtig fine ting. Jeg kan bare ikke bruge det i mit hår, da mit hår ikke kan lide sulfater og bliver meget tørt af det :)