bogtip: Kærligheden, kildevandet…

Lige for tiden er jeg i gang med at læse Troels Kløvedals rejsebøger og jeg kan i den anledning anbefale Kærligheden, kildevandet… og det blå ocean. Hvis man er bare en lillebitte smule hippie eller kan lide at rejse, så er det simpelthen en af de hyggeligste bøger, fyldt med (sø)røverhistorier fra de varme lande. Hr. Kløvedal er en lurendrejer og en udmærket historiefortæller med hjertet på rette sted og jeg har nydt at være jorden rundt med ham og Nordkaperen og glæder mig helt vildt til at læse de andre bøger fra ham.

I don’t even know if any of Troels Kløvedals books have been translated, but if you ever stumble upon one of his books on traveling the world by sea, please read it :)

 

(Visited 401 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

11 Kommentarer

 1. Åhr. Muligvis det bedste bogtip længe – mig har du i hvert fald fanget. Fedt!
  Og tusind tak for en skøn blog. Er i øvrigt så enig med dit indlæg forleden om det der med at følge andre blogs og folk, som har en helt anden stil end en selv, hvor man alligevel føler sig sindssygt inspireret. Så sandt!

  Keep up the good work. :-)

 2. åhh, jeg læste hele serien igen og igen da jeg var lille og sejlede med min familie på sommerferie rundt omkring i Danmark. De er så skønne. God fornøjelse!

 3. Sådan har jeg det med Ib Michael og hans eventyr er på en eller anden måde tidsløse (men ham og Troels er jo også lidt samme slags – jeg husker det i hvert fald som om, at de sammen har badet nøgne på Nordkaperen. Hurra for kamera!!) :-)

  1. Jep Ib og Troels er nogle gamle hippie-drenge, der har sejlet sammen på de syv verdenshave ;) Og hurra for gamle hippie-drenge!

 4. Lyder som nogle dejlige bøger – dem må jeg da se om jeg kan lure hos en antikvar et sted :) Elsker at du kommer med bog/læsetips, det gør din blog så fin og personlig, netop fordi det er ligesom når man deler sådan noget med veninderne i det virkelige liv.

  1. Mange tak søde Nina :) Og ja, støv dem endelig op hvis du kan, så hyggelige og livsbekræftende :)

 5. Læste flere af Kløvedals bøger (eller var det alle?), da jeg var teenager. Og forfattede efterfølgende indtil flere breve i hovedet til Troels – alle med det formål at komme ud at sejle med ham. Det kom jeg dog aldrig – primært fordi brevene blev i hovedet og aldrig kom på papir og i postkassen. Men hoooold nu op, hvor ville jeg gerne have været med ham på tur.
  Måske jeg skulle genlæse ham snart :)