a year ago: august

August for et år siden. Jøsses, kan altså slet ikke begribe hvor vanvittigt hurtigt sådan et år fiser afsted. Synes ikke, at de her ting er særligt længe siden og omvendt er der jo sket så meget siden, at det bliver det nød til at være. Sidste års august bød både på de sidste muligheder for bare ben, smukke pakker, fokus på detaljer og indledende øvelser til efteråret med tegneserier og vafler. Jeg lavede et indlæg om smoothie accesories og bagte en ret så fantastisk og næsten sund citruskage. Og lavede en af mine yndlingssandwich og var en tur på Louisiana iført de vildeste 70’er bukser.

Elsker sensommer. Der er noget på en og samme tid afslappet og ubeslutsomt i luften. Man prøver at presse det sidste ud af de lune dage og længes samtidig lidt efter frisk og kølig luft og efterår.

Last year in august. I simply can’t believe how quickly a year passes by. Somehow it feels very close, yet so distant if you think about everything that happened during that 12 months of time.

(Visited 185 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

 1. fine billeder. Ja sensommer er dejligt, har en blanding a noget melankolsk og noget friskt, som minder om at starte i skole igen, nyt penalhus osv, som man godt kan få en fornemmelse af, selvom det er lang tid siden jeg bandt bøger ind :-)

  1. Lige præcis. Åh, ja den der tur til boghandleren at købe ‘skolesager’ og bogbind… Magisk :)

 2. Hold nu, hvor er det en lækker nederdel.
  Plejer også at elske sensommeren – både fordi man stornyder det sidste af sommeren men også fordi man begynder at se frem til kolde aftener under oldemortæppet med kakao og flødeskum. I år har jeg bare ikke helt samme feeling – det føles bare ikke helt som om, sommeren har kigget forbi sådan helt rigtigt :-)

 3. Jeg elsker de her indlæg. Som du selv siger, når jeg kigger på disse billeder tænker jeg også bare: “ej er det så længe siden, dette indlæg blev postet?” fordi det virker som i går, jeg så disse lækre billeder og outfits… skørt. haha :)

 4. Sad lige og tænkte på, hvor lidt moden har ændret sig og samtidig ændret sig helt vildt! hvis du forstår hvor jeg vil hen?? Dit tøj på først og sidste billed er et godt bud :b

 5. Hvor er den azteker-cardigang fra? Har set den flere gange, og elsker den virkelig, så kunne være nice, hvis man stadig kunne få fat i den ;)

  – Vivi