a year ago: september

Billedstorm fra september for et år siden. Da jeg sad og udvalgte billeder til dette indlæg – og derfor kiggede hele septemberarkivet igennem – slog det mig hvor meget vores aktiviteter er sæsonbestemte. Eller forudsat af vaner eller traditioner om man vil. Farverne man klæder sig i, de ting man spiser og drikker og de ting man foretager sig (eksempelvis er jeg bl.a. forkølet og tager i drive-in bio i september, hvis vi skal lave drage konklusioner udfra en sammenligning af de sidste par år). Og så den sædvanlige følelse når jeg laver de her indlæg: Hvor går tiden bare stærkt og hvor når der alligevel at ske meget på sådan et år.

A photostorm from last years september. I allways get the impression that the weather was always better last year as I tend to forget to take pictures of or in rain or cloudy skies.

bloglovin

(Visited 326 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

0 Kommentar

 1. Jeg elsker de her indlæg. Din blog er det rareste og hyggeligste læsestof. Keep up the good work!

 2. Jeg elsker de her indlæg, netop af alle de årsager, du her nævner. Det er så hyggeligt og ofte lærerigt med et lille tilbage-kik…… ;-)

 3. Du er virkelig indtagende på det øverste billede – karrygult klæder dig.

  Hvis jeg skal sætte fingeren på én ting der for mig skriger September, så er det at jeg blev noget så træt. Jeg skal altid lige vænne mig til kulden og mørket.

 4. Jeg lavede faktisk den der kartoffel-spinat-ret sidste år, ha ha. Den var virkelig lækker, måske man skulle finde den frem igen ;-)

  1. Hehe… jeg havde også glemt alt om den indtil nu, men nu må jeg vist lige lave den igen :)

  1. Hihi… troede ellers du var kattemenneske?? Skal se om Penny snart vil have taget ‘dagens’ ;)

 5. Den seddel der fra din kæreste er jo så optur :) Så kan jeg pippe nok så meget om glæderne ved singlelivet, men jeg vil også gerne stå op til sådan en seddel indimellem:)

 6. Sikke nogle skønne billeder.
  Har du en opskrift til det på billede nummer 7? Det ser ekstremt lækkert ud :)

 7. Er det mærkeligt, at noget af det jeg først lægger mærke til ved disse billeder, er at du virkelig har formået kunsten at lave den perfekte knold…?

  Nåh, men som alle andre, knuselsker jeg også disse indlæg. Altid sjovt at se hvad der skete, hvad der var hipt og ’in’, for et år siden.

 8. Årh den DVF cardigan købte jeg af dig, og den har aldrig haft et bedre hjem. Vil rode dine madarkiver igennem for lækker septembermad nu :)

 9. Jeg elsker ligesom de andre også disse indlæg. Noget helt andet er, du har så mange fine kopper i alverdens fine farver og afstøbninger. Jeg synes, at det kunne være lidt hyggeligt, at se lidt af din samling, måske dine ynglings eller lignende? :)

  1. Hmm… det skal jeg da overveje :) Og hihi du har helt ret, vi ejer faktisk ikke to kopper der er ens ;)

 10. beautiful photos! this is my first september in Denmark and gee, it is cold – or maybe it is colder this year?

 11. Er helt forelsker i dine stiletter med de små kirsebær – de er to die for! :) Og jeg elsker alle dine madbilleder – de ser så fine og lækre ud :)

 12. Jeg er også vild med tilbagebliks-indlæg – man bliver sat i en helt bestemt stemning. Mine septembre (hmm..?) indebærer ofte loppemarkeder, karrygult, kagebagning, the-drikning, film-sening (jo, det er et ord!) og statusopgørelse – nyt semester, praktik eller noget andet “stort”, der kræver reflektion.

  Og så var september-Emily da ret så pæn og laber :)

  1. Den er desværre købt, men du kan se andre opskrifter i menubaren under ‘opskrifter’ :)