a year ago: october

Tænk engang at tiden går så hurtigt. Det føles slet, slet ikke som om det er et år siden at vi var i Køln (se guide til Køln her), jeg lavede mit første tv-spot til TLC, var til lanceringsfest for samme og bagte cupcakes (opskrifter her og her) og vi flyttede ind i vores nye lejlighed. Synes altid det er lidt bittersødt at lave disse indlæg. Bliver bestandigt forundret over hvor hurtigt tid flyver forbi og er samtidig meget taknemmelig over, at jeg har så mange billeder til at minde mig om og få mig til at værdsætte fortiden. Det at have sådan et ‘arkiv’ er så afgjort den bedste ‘bivirkning’ ved at blogge :)

Hvis I ikke har nogen planer i weekenden synes jeg så afgjort at I skal tage til topseje Nordic Urban Challenge. Læs mere her :)

ENGLISH RECAP: Whenever I do these posts I’m completely stunned by how fast a year seems to go by. And it just feels like time is going faster and faster. That makes me really appreciate having a blog as it makes me photograph a lot and therefore makes me able to grasp and cherish those memories long gone :)

bloglovin

(Visited 222 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

 1. Ih, Jeg føler lige jeg har siddet og set på billederne fra TLC festen igen og igen.. De er så FINE :)
  Desværre er der ikke noget link til CPH Challenge? Det ville jeg ellers gerne lige kigge lidt på :D

 2. What? er det allerede et år siden I flyttede? wow, tiden GÅR virkelig stærkt… Synes slet ikke det er særlig længe siden at der pludselig begyndte at være to kaffekopper på morgenbordet hjemme i din gamle lejlighed, som langsomt blev til jeg-skal-bo-sammen-med-en-dreng!! ;) Håber Israel er fantastisk – dér kunne jeg virkelig også godt tænke mig at rejse til en dag, og så ELSKER jeg det billede du lagde op fra Det Døde Hav i går – så smukt lys og sådan en fin stemning!

 3. Emily, du må ikke give mig sådan et chok! Husker dine indlæg om TLC festen, din tarte tartin og dine cupcakes som var det ikke mere end en uge siden. Åh hvor går tiden stærkt. Det var nu en hyggelig tid, med alle dine cupcakes og video om påsmøring af frosting ;)

 4. Åh, hvor jeg dog elsker kvaliteten på dine billeder. Hvilket kamera bruger du mon? Og redigerer du egentlig dine billeder, før de kommer på bloggen?
  Mathilde / fotonørden :p

 5. Jeg husker tydeligt den lille fine tekst om din blog i Kig Ind. Jeg sad og kiggede i min mors ugeblad, faldt over teksten om dig og din blog og klikkede straks ind på den. Siden har jeg fulgt med hver dag på en fantastisk blog :)

 6. Hvor sjovt det indlæg lige skulle komme nu, hvor jeg er begyndt at læse dine allerførste indlæg (fantastisk overspringshandling, når man skal lave alt muligt andet) – skægt at se en Emily med lyst i hele håret og ikke bare som udgroning, og tanker omkring hvor de søde fyre mon befinder sig :) Elsker simpelthen dit lyserøde og positive blog-univers – jeg får altid et smil på læberne på den mest gråvejrsagtige dag :)

 7. Jeg har lige opdaget din blog og ih hvor er her bare fint. Du har i hvert fald fået dig en ny læser:)

  Må jeg spørge til spisebordet i dette indlæg? Er det et gammelt et og hvor har du købt det?

  1. Mange tak :)

   Det er gammelt ja og fundet hos en marskandiser for en slik. Der er mange lignende på dba.dk og lauritz.com, men der kan de være ganske dyre…