look of the day: the beach

Outfit details: Dress Isabel Marant Etoile// necklace Madewell// boots Nelly White Label

Fra en smuk solnedgangstur på Hornbæk Strand i weekenden. Havde en fabelagtig weekend i sommerhus og på Klampenborg Galopbane om søndagen.

Om lidt skal jeg ind i Cinemateket at se resultatet af mit shoot i mandags, lidt skrækindjagende at skulle se sig selv i biograflærredstørrelse. Håber jeg overlever ;)

A beautiful sunset at the beach nearby our summerhouse this weekend.

(Visited 488 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

27 Kommentarer

 1. Fantastisk smukke billeder!!
  Og selvfølgelig overlever du at se dig selv blæst op i biograflærredstørrelse. Smuk og charmerende – nu bare i kæmpe størrelse. What’s not to like? ;o)

 2. Helt enig, fantastisk smukke billeder, åh sommeraftener med solnedgang..
  Du bliver nok glad i Cinemateket ! Det er nok også flotte STORE billeder!

  1. Ja, der er fantastisk. Jeg har svært ved at se objektivt på det, for er kommet der hele mit liv, men synes virkelig også det er en af de dejligste og smukkeste strande i Danmark :)

 3. Virkelig dejlige billeder! Du er smuk, stranden er skøn og vejret ser ud til at være i top! Derudover elsker jeg dit outfit!

  God dag.

  //Tina

  1. Og det gør hun gerne den skurk. Man kan snart ikke se at hun var bange for kameraet til at begynde med ;)
   Lille linseloppe <3

  1. Åh søde Louise, altid dejlige kommentarer <3 og ja weekend, fotograf og lyset var/er et hit :)

 4. Psssst… Jeg var i Cinemateket, og du var da bare så fin og sød. Sjovt pludselig at opdage, hvad optagelserne skulle bruges til :-)

 5. Du ser glad, afslappet og forelsket ud ;-) Kombinationen af sommeraften, strand, sand, Marant, Penny dig og fotograf spiller!! Meget fint :)

 6. Skønne billeder – åh, brune ben! Jeg nød sommeren ved Sejerøbugten i weekenden (og fik endelig farve på benene). I min verden er Stenstrup Lyng Danmarks bedste strand, måske kan vi blive enige om, at når vejret er rigtigt, er der ikke noget bedre sted at være end på de danske strande. :)

 7. Super, super skønne billeder! Nok nogle af de bedste du har postet på bloggen :) så glad og fin!