look of the day: dressed for derby

Outfit details: Dress Rabens Saloner// hat Filippo Catarzi// heels Max Mara// bag Mulberry

Outfit fra Klampenborg Galopbane i søndags. Havde det ikke været helt så varmt, kunne jeg godt have fundet på at skrue lidt op for både hat og hæle og have valgt en lidt mere fancy kjole. Holder jo lidt af påklædning, der tenderer udklædning, når lejligheden nu byder sig ;) Men dette passede perfekt til temperaturen og det vigtigste er jo trods alt at være godt tilpas. Læs mere om den fine oplevelse i forrige indlæg :)

Jeg har fået lov at invitere nogle af jer med til næste løb. Skulle du og en veninde have lyst til at vinde VIP-billetter til Damernes Dag d. 2. september, så kig forbi bloggens Facebook-side (husk at ‘like’ siden) hvor jeg udlodder 5×2 VIP-billetter til en dag med bobler, kanapéer og selvfølgelig hestevæddeløb. Man skal være fyldt 18 år for at deltage.

My outfit from my weekend trip to the horse racing track.

(Visited 851 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

11 Kommentarer

  1. ELSKER det første billede Emily! Det er vildt lækkert med den slags billeder, som en del af en “dagens” fotoserie. Man får øje på detaljerne og samtidig gør “tilfældigheden” i billedet det hele dejligt levende.

    Tak for din skønne blog. Du gør det bare så godt.

    Kh
    Karen

  2. Det er da bare den skønneste røde hat, du har fået fat i der. Den klæde din brune skørter vildt godt, og så er det jo fedt at fålidt skygge for solen (når den er der ;-)