belsac

I tirsdags var jeg til et pressearrangement på Diamanten for at kigge nærmere på Belsac’s tasker, clutches og punge. Navnet Belsac fik det lige akkurat til at ringe en klokke hos mig, men bortset fra det måtte jeg erkende at jeg ingenting vidste om mærket.

I var en del, der var rigtig interesserede i de billeder jeg uploadede derfra på Instagram og gerne ville høre mere om priser og forhandlere, så tænkte at jeg lige ville lave en lille opfølgning her :)
Belsac er dansk og har lavet lædervarer siden 1971. Anede ingen af tingene før i tirsdags og blev virkelig overrasket. På den gode måde. Og endnu mere over priserne. De kønne clutches, jeg har vist øverst i italiensk læder koster 350 kr! Store lækre weekendtasker fåes til lige knap 2000 kr. Designet og de mange farvemuligheder, gør clutch’ne til mine favoritter. Gad godt at starte en lille samling og have dem i mange farver, så man altid havde et match (eller en kontrast) til ens outfit. Og også fordi jeg holder af at bruge en clutch som en ‘taske-i-en-større-taske’ for at prøve at skabe orden i taskerodet.

Belsac forandles over hele landet (og udlandet) i bl.a. Neye, Salling, Kaza og i masser af mindre butikker. Se forhandlerliste og flere modeller på Belsac’s hjemmeside.

I really like the beautiful (and inexpensive!) leather clutches from Danish brand Belsac. I’d love to have one in every color to match (or contrast) any outfit :)

bloglovin

(Visited 1.521 times, 3 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

 1. Lækre sager !! – spørgsmål til det sidste billede hvor der nærmest er en pakkeløsning ? – ved du så hvor kan den guldfarvede købes ? For synes ikke jeg kan finde den på hjemme siden ? :)

  God dag :)

  1. Kan lige prøve at høre ad. Der var en del ting til arrangementet i tirsdags, som jeg heller ikke kan finde på hjemmesiden nemlig. Alternativt, så prøv at ringe/skrive til belsac: Tlf: +45 97 48 14 11
   Email: belsac@belsac.dk, så kan de helt sikkert oplyse nærmeste forhandler :)
   I lige måde, søde dig :)

   1. Tusind tak for informationen :) Jeg har nu skrevet til Belsac om den fine “pakkeløsning” nederst til højre. Øj, det er pænt!

    Noget helt andet er – kunne du måske tænke dig at opdatere din blogroll? Den virker vist ikke, og jeg ville elske at se hvilke blogs du læser med hos :)

   2. Godt at jeg ikke er ene om ikke at kunne finde dem :) ..

    Tak – jeg må prøve at ringe ind til dem :) .. Er nemlig helt vild med den guld farvede :) – og er selv fan af tasker i tasker løsningen ! :)

    1. Til dem fra Aarhus af ;-) “pakkeløsningen” på det nederste billede til højre kan købes fra ca. 1. dec. 2012, i
     Galleri Bon Goût, Storcenter Nord.

 2. De er virkelig lækre har selv taske, og 2 styks clutch derfra (:

  – laurahvilshoej.blogspot.dk

 3. Og Belsac holder til i Vemb, en lille bitte vestjysk by, ikke langt fra min fødeby. Med en mor der har egen taskeforretning, er jeg vokset op med Belsac, Adax og Jeva og andre ikke særlig fashionable mærker. ;)
  De clutches er så flotte, den mintgrønne er super fin, tror lige jeg skal høre efter den i morgen.. Den skal vist hjem og være en del af samlingen :)