OH OH

På søndag sælger jeg ud af gemmerne til tøjsalg på KBIII, så kom endelig forbi og køb en masse ;) Jeg har virkelig ryddet ud i skabet og der er masser af tøj og sko i alle prisklasser. Værd at nævne er især nogle meget smukke vintagekjoler og så er der også et par populære kendinge her fra bloggen på bedding. Bl.a. den her læderjakke og denne mili-parka, de her Kirkwood stilletter og meget, meget, meget mere. Jeg glæder mig til at se jer :)

KBIII ligger på Kødboderne 3 i Kødbyen på Vesterbro. Læs mere her.

bloglovin

(Visited 226 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

  1. Sådan ca. 38 :)
   Men der er mange boder med lækre sager, så der skulle nok være nogle at passe sko med under alle omstændigheder :)

  1. Det er meget forskelligt alt afhængig af om det er Balenciaga-sandaler, en H&M kjole eller en gammel vintage-skat :)

   Som udgangpunkt kommer der til at være et stativ med ting til hhv. 50, 100 og 200 kr og så er der de dyrere/mere specielle ting, hvor jeg bare tager prisen fra handel til handel :)

 1. Alle ved det sikkert, men jeg ved det faktisk ikke, hvor KBIII foregår? Jeg troede flyeren linkede til nærmere information, men det gjorde den ikke. Det vil nok hjælpe på fremmødet med lidt sted beskrivelse ;-)