new in

Quiltet lædernederdel fra Zara, vilde glimmer-boots fra Stylesnob og gul plastic fantastic clutch fra Gina Tricot.

Var et smut i Zara at købe lidt nyt i går ovenpå weekendens vellykkede tøjsalg. Fandt desværre ikke de støvler jeg ellers gik derind efter, men så var der til gengæld glimmerstøvler med posten da jeg kom hjem, en dejlig gave fra Stylesnob. Clutchen er en jeg har købt for et par uger siden, men endnu ikke har fået brugt/vist.

Some new lovelies for the closet. A leather skirt from Zara, glittery boots by Stylesnob and a yellow envelope clutch from Gina Tricot.

bloglovin

(Visited 526 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

18 Kommentarer

 1. Husk at spraye støvlerne med hårspray, før du bruger dem. Sådan en har du nok ikke lige stående, men køb en billig en – det holder på glimmeren :) Det råder vi altid kunderne til, i den skobutik jeg arbejder i :)

  1. Tusind tak for tippet Anne, det lyder da super smart!! Hihi, men ja jeg må lige anskaffe en hårlak først. Så hyggeligt at I ‘kender’ mig så godt efterhånden ;)

   1. Så lidt :)
    Forresten testede kæresten og jeg, i går, din “gamle” opskrift på vegetar-chili – det var virkelig et hit, skulle jeg lige hilse at sige :D

 2. Vildt lækker nederdel, ville ønske det var mig der havde muligheden for at iføre mig den.. Det er så trist at zara lukkede i århus!!

 3. Haha, jeg vidste ikke, at støvlerne var nye, så bare glem min kommentar til forrige indlæg ;) – de er altså intet mindre end fantastiske!! Jeg ønsker mig et pengetræ. Hehe.

  /Stine