CPH Nordic Dining – Paleo Style

Lige nu og til og med uge 39 er der en pop-up restaurant kaldet CPH Nordic Dining i Københavns Lufthavn. Hvem der kreerer spændende nordiske menuer til de rejsende skifter fra uge til uge (se oversigten her), men da vi var inviteret derud i fredags var det Thomas Rhode fra Kong Hans Kælder, der stod bag kødgryderne. Eller det vil sige, fordi vi kom ganske sent, var Thomas gået hjem, men idé, tilberedning og sammensætning var hans og så var der en rar stand-in-kok, der anrettede :)

Menuen er sammensat ud fra forskellige benspænd, der skal gøre den nem at gå til for de travle rejsende, bl.a. får man alle 3 retter på én gang og man er også garanteret at have sin mad indenfor et lille kvarter. Og til 225-239 kr. for 3 retter med virkelig lækre råvarer og pænt anrettet var det bestemt også rimeligt prismæssigt. I særdeleshed hvis man sammenligner med de gængse lufthavnspriser.

Thomas Rhode er meget inspireret af ’tilbage-til-stenalderen’-kost, den såkaldte Palæo-diæt og det var også tydeligt at se i denne menu, hvor der på ingen måde indgik kornprodukter eller hurtige kulhydrater. Vi gik derfra mætte, men lette og Jonas blev så inspireret af det, at vi mere eller mindre kun har fået Palæo-mad siden :)

Vi fik hver vores ‘Nordic-tasting-menu’, min med blomkålssuppe med rejer og oliven, salat med okse, løg, svampe og græskar og rødgrød med fløde og jernurt til dessert. Jonas fik tomatessens med mynte, tomater og muslinger, salat med to slags and, granatæblekerner, rødkål, valnødder og æbler og en Palæo-æbledessert.

Kan kun anbefale jer at kigge forbi og måske endda spise der, hvis I skal ud at rejse i løbet af den næste måneds tid. Det er en fin måde at gøre rejseoplevelsen lidt lækrere på. Vi skulle jo (desværre) ikke ud at rejse, men det var til gengæld mægtig mærkeligt og skægt at skulle igennem security etc. for at komme ud at spise.

There is a great pop-up restaurant in Copenhagen airport these weeks. Read more here.

(Visited 414 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

  1. Måske de vil overveje at lave noget mere permanent, hvis det bliver en succes… Jeg håber :)

 1. Ser virkelig lækkert ud og sikke en god idé med sådan en restaurant. Håber det bliver en success for dem så den bliver fast :)

  1. Haha… ikke noget særligt, tror bare at jeg efterhånden syntes det var lidt fjollet med det ‘J’;) Nu må vi bare ikke håbe at han bliver sur ;)

  1. Hehehe, hold nu op hvor er du sej! Havde helt glemt den tegning ;) Men tak for at minde mig om den!!! Sidder og smiler for mig selv :)

 2. Nøj, hvor ser det bare lækkert ud!! Jeg er selv vild med Palæo og lever 80-90% efter det. Der skal jo også være plads til en kage eller en hvid pastaret indimellem ;o)

 3. Ser virkelig lækkert ud. Er det slet ikke muligt at spise derinde hvis man ikke skal ud og rejse?:)

  1. Nej det tror jeg desværre ikke. Det er et ret stort bøvl i forhold til security og lignende (vi havde en vagt med os hele tiden, mens vi var der)… Desværre :( Men ellers er det bare at slagte sparegrisen og smutte på Kong Hans ;)