vind sko til dig og mig

Har glædet mig sådan til denne morsomme og anderledes konkurrence, som jeg holder i samarbejde med Shoeworld. Som I kan se ovenfor ‘mangler’ jeg et par sko til at fuldende mit temmelig hverdags-casual outfit. Men hvilke sko skal det være?? Et par sexede stilletter til at ‘dresse looket up’? Et par rå bikerstøvler for at understrege den lidt trashede tone? Eller et par fikse støvletter for at stive det hele lidt af? Og skal det være i en kontrastfarve eller noget der matcher?

Jeg har simpelthen brug for jeres styling-hjælp! Hvis du hjælper mig med at finde det helt rigtige par sko til at fuldende looket, kan du til gengæld blive den heldige vinder af et gavekort på hele 1000 kr. til Shoeworld :)

For at deltage i konkurrencen om gavekortet skal du finde et par sko du synes passer til mit outfit lige her hos Shoeworld og lægge en kommentar til dette indlæg med et link til de pågældende sko. That’s it :)

Konkurrencen slutter næste fredag d. 7/9 kl. 12.00. Jeg trækker en vinder dagen efter.

bloglovin

[sponsoreret]

(Visited 627 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

324 Kommentarer

 1. Du er så latterligt smuk, Emily. Skal ikke være med i konkurrencen, men blev nødt til at sige det :)

 2. Jeg skulle lige til at vælge et par gummistøvler, da jeg kan se på billedet, at det har regnet… MEN det syntes jeg alligevel var lidt for casual!

  Jeg er ret vild med det nedtonede look du kører på billedet, men jeg ville gerne style tøjet med disse støvler:
  http://shoeworld.dk/Shop/Dame/Støvler.aspx?ProductID=5252501810%40%40SHOP1
  syntes detaljerne på “bagsiden” af støvlerne og lynlåsen er nogle fine detaljer, og støvlerne kan gøre det lidt afslappede look lidt mere festligt og råt/feminint :)

 3. Jeg synes du skal hoppe i disse skønne støvler, som jeg selv ville flå ned af hylden, hvis jeg fik lov til at shoppe hos shoeworld. De dresser lidt op på et lækkert outfit, og er så de bare superflotte til en kjole også..Dem vil jeg vælge, at du skal have på..:-)

  Her er de:http://shoeworld.dk/Shop/Dame/St%C3%B8vler.aspx?ProductID=5252521713%40%40SHOP1

  Og så håber jeg, at jeg også kan få sådan et par på mine fødder, nu det er ved at være efterår..

  Krydser arme og ben..

 4. jeg synes et par helt klassiske Dr Martin shttp://shoeworld.dk/Shop/Dame/Støvler.aspx?ProductID=5262800210%40%40SHOP1 ville give det helt rigtige afslappede og rå grunge look.. Især med den skønne jakke..
  Skøn Blog by the way :)

 5. Mjah, Emily, endelig en svær :) …

  Hvis du ikke havde haft din Aztec-jakke med, havde mit valg klart været dem her: http://shoeworld.dk/Shop/Dame.aspx?ProductID=2232501160%40%40SHOP1

  Det monokrome kalder så meget på røde sko!
  Og de her ser ud til at være død-behagelige at ha’ på, ovenikøbet.

  Meeen, du HAR jo jakken med… det tyder på, at Penny måske kunne komme ind i billedet, så jeg går for dem her: http://shoeworld.dk/S%C3%B8geresultat.aspx?ProductID=8422400110%40%40SHOP1

  Perfekte til en efterårstur på stranden eller i skoven og perfekte til at kaste pinde i.

 6. Jeg har valgt disse sko: http://shoeworld.dk/Shop/Dame/Sko.aspx?ProductID=2450800810%40%40SHOP1 (ANGULUS 3625)

  De er enkle og sorte – men med kant i form af en lille skæv detalje med snørebåndene, som er placeret på siden af skoen. Jeg synes ikke, der er grund til at vælge et par sko i stærke farver (eller i farver overhovedet), da du i forvejen har en farverig jakke på/over skulderen. Desuden understreger skoene det casual i dit look og kan bruges i kombination med det meste andet tøj.

 7. Den er svær – der er mange muligheder, og mit valg kommer faktisk lidt bag på mig, men jeg synes, disse http://shoeworld.dk/Shop/Dame/Sko.aspx?ProductID=2222500710%40%40SHOP1 vil komplettere dit outfit godt! Lynlåsen som detalje går igen på bukserne, og støvletternes ultralave snit vil passe rigtig godt til de snævre bukseben. Mit valg kommer bag på mig, fordi jeg ledte efter et par sko, der tilføjede dit outfit lidt ekstra pang!, og det gør disse ikke. Men de falder rigtig godt i med den lidt rå og efterårsagtige stil, og jeg synes, de gør det til et godt gå-en-tur-med-Penny-på-en-(støv)regnvejrsdag(så du ikke smelter)-outfit, men også lækkert til en aften ude.

 8. Åhh dejlig konkurrence! hvor vil jeg dog gerne vinde, har fødselsdag den dag konkurrencen slutter, og det ville jo være en fantastisk overreskelse!
  Jeg har fundet disse, jeg har kigget på dem før, faktisk… Og jeg synes de ville være fede til dit outfit. Iser fordi de ligesom “lyser” det hele lidt op;) Forresten er det en vildt sød trøje du har på! elsker din blog.
  Knus Anna

  Linket: http://shoeworld.dk/Shop/Dame/Sko.aspx?ProductID=2252810165%40%40SHOP1

 9. http://shoeworld.dk/Shop/Dame/Støvler.aspx?ProductID=5252540665%40%40SHOP1

  Tænker at denne støvlet vil passe perfekt til dit outfit. Farven vil matche jakken, mens stilen er både rå og feminin på samme tid – hvilket vil dresse det afslappede look op, men uden at det bliver for meget af det gode :) Desuden ved jeg af erfaring af støvlen sidder super godt (i hvert fald den sorte udgave), hvorfor den stadig vil passe godt til et afslappet hverdagslook :)
  Måske ikke den støvlet jeg normalt ville forbinde med dig, men farven, højden og anvendeligheden taler virkelig for at du burde prøve den ;)

 10. Jeg ville vælge et par støvletter til dette outfit. Synes det er et super fint efterårs outfit, og når jeg tænker efterår, tænker jeg støvler i massevis. Dog ville jeg nok tage et par støvletter til det her outfit, bare for at pifte det lidt op. http://shoeworld.dk/Søgeresultat.aspx?ProductID=5252540310%40%40SHOP1
  Ellers ville et par brune støvler med snører også gå rigtig godt tror jeg, da det brune ville gå i samme kontrast som din taske og din jordfarvede/burgundy jakke. :)

  1. Denne kommentar var en fejl .. De to første jeg postede kom ikke frem på min computer den pågældende dag , og har derfor prøvet at deltage flere gange . Beklager , men du må meget gerne se bort fra de to første kommentarer her , da min tredje og sidste (!) er gældende :)

  1. -Denne kommentar var en fejl .. De to første jeg postede kom ikke frem på min computer den pågældende dag , og har derfor prøvet at deltage flere gange . Beklager , men du må meget gerne se bort fra de to første kommentarer her , da min tredje og sidste (!) er gældende :)

  1. Ej nu stopper galskaben! Denne kommentar er også en fejl :( Min fjerde kommentar er den gældende . Undskyld tusind gange…

 11. Jeg ville vælge disse ankelstøvler
  http://shoeworld.dk/Shop-1.aspx?ProductID=5252540310%40%40SHOP1
  til dit outfit, da dit outfit er meget efterårs agtigt, støvlerne her er perfekte til efteråret. Den lille hæl løfter lidt, men gør samtidig støvlerne behagelige at rende rundt i til hverdag, da den ikke er chunky i det. Støvlerne er lidt rå i det og det synes jeg ville være det perfekte twist til det efterårsoutfit.

 12. Jeg syntes denne støvlette står godt til dit outfit.: selhttp://shoeworld.dk/Shop/Dame/Støvler.aspx?ProductID=5252501610%40%40SHOP1

  Den er både rå og kantet, men samtidig feminin i og med, at der er lidt højde på hælen. Jeg syntes jakken er så fin med de mange flotte farver, at den skal have lov til at stå alene med farverne. Derfor den sorte farve, der matcher resten af outfittet:) Jeg er helt sikkert til det lidt mere rå look!

 13. Disse støvletter vil helt sikker fuldende dit look :) http://shoeworld.dk/Shop/Dame/Støvler.aspx?ProductID=5252502030%40%40SHOP1

  Da du allerede rocker de fantastiske efterårs agtige farver, bl.a. i din jakke, synes jeg ikke skoene behøver tiltrække, al opmærksomheden. Derfor synes jeg disse brune støvletter, vil give et casual, men lidt råt look, uden at tage al opmærksomheden, de understøtter bare de lækre farver i resten af dit outfit.

  Desuden vil jeg bare lige sige at jeg elsker din blog ! :)
  Jeg synes simpelthen den er så fin og hyggelig, og umådeligt inspirerende :)

 14. Disse vinrøde/bordeaux velourstiletter: http://shoeworld.dk/Shop/Dame.aspx?ProductID=2232502060%40%40SHOP1
  Pga. farvematch med elementer fra jakken, men materialekontrast i forhold til de outfittets andre materialeteksturer.
  Altså: grov fluffy strik + mat lærredsjakke + blank og glat taske + let skinnende bukser + vinerøde velourstilleter = feminint farvematch med teksturkontrast som gennemgående træk, som jeg syntes passer til den fede måde, du kan finde ud af at klæde dig feminint og i girly materialer, uden, det bliver barnligt eller Barbieagtigt. Til mig selv, som er knap så sej til at bruge tøsede elementer(stiletter, glitter og lyserød) ville jeg gå efter disse – ruskind og chunky hel: http://shoeworld.dk/Shop/Dame/Støvler.aspx?ProductID=5252540310%40%40SHOP1

 15. Jeg vil sætte disse til for at fuldende dit flotte outfit. De er cool uden at blive brutale, og super taknemmelige at style til andre looks også :)

 16. Jeg har lige været på familie tur til et sommerhus i Sverige, og der faldt jeg for alle de søde træsko lignende sandaler. Jeg syntes, at de passer i farven og træsko klæder dig jo så godt, har jeg set i et tidligere outfit ;-)

 17. Jeg ville vælge disse labre støvler til dit outfit http://shoeworld.dk/Shop/Dame/Støvler.aspx?ProductID=5252540665%40%40SHOP1
  Ikke kun fordi de matcher din jakke og har lige har den højde, der gør et afslappet look lidt mere festligt, men også fordi det er den slags støvler, der får mig til at glæde mig til køligere dage med dybrøde farver på træerne, blommer og høj blå efterårshimmel.
  Og så kunne jeg i øvrigt sagtens finde på at sætte dem sammen med et par mørkegrønne eller sennepsgule strømper. Efterårspalet FTW!

 18. Hej Emily! :-)
  Sikke et lækkert outfit, men casual alligevel. Jeg synes at disse sko kunne være et godt match til dit outfit. De er bløde, lækre og samtidig giver de længde til benet, men man kan sagtens havde dem på en hél dag. De er fra Vagabond, og jeg synes at det ville være en frisk farve til outfittet, som ville give det et friskt pust, og give lidt kontrast:

  http://shoeworld.dk/Søgeresultat.aspx?ProductID=2252432170%40%40SHOP1

  Kærlig hilsen Sofie

 19. Jeg deltager ikke, men vil lige sige at jeg synes det er en rigtig sjov konkurrence og billeder du har fået lavet!