badeværelsesopbevaring

Da jeg for nylig ryddede op og ud i mit skab, føltes det også magtpåliggende at få gjort noget ved den noget kaotiske tilstand i ‘skønhedsafdelingen’ på vores badeværelse.

Hvis jeg lagde tingene i skuffer og skabe glemte jeg at bruge dem/at jeg havde dem (ja, ja first world promblems I know…), mens badeværelset lignede et bombekrater hvis jeg lod alt stå fremme.

Efter en tur i Ikea har jeg nu fået orden på tropperne + har et meget bedre overblik over hvad jeg har, hvilket hjælper mig til at huske de ting jeg gerne vil bruge flittigere (ansigtsmaske og orange læbestift eksempelvis), hvilke ting jeg skal at teste osv.

Jeg kan have al min makeup (pånær alle neglelakker, så der er det ‘kun’ dem jeg bruger mest for tiden) i plexiglaskassen, der er super smart med et vippelåg og masser af små rum til alting. De hvide kasser, plexiglaskassen og de ophængte plastickasser er alle fra Ikea.

I’ve just sorted out the mess in the ‘beauty department’ of my bathroom and organized everything I use (or should use) frequently, so that I can see it and reach it easily. All boxes are from Ikea.

bloglovin

(Visited 1.724 times, 4 visits today)

Skriv en kommentar

0 Kommentar

 1. Super smart måde at få overblik på og god måde at opbevare tingene på. Kan godt se at jeg da snart bliver nødt til at tage et smut i IKEA :)

  1. Selv tak :)
   Har lige prøvet at tjekke på ikea.dk, men sidder i Afrika (jvf. indlæg fra i søndags) på en meget langsom internetforbindelse, så kan desværre ikke indlæse den… De helt hvide kasser koster ca. 20-40 kr. dem på væggen sådan ca. 100 og den store plexidimmer står vist i 150 kr :)

 2. Har også i lang tid cravet efter noget til opbevaring af alle mine smykker og har dertil rigtig gerne ville have fat i noget plexiglas, men har umiddelbart fundet det der passer bedst fra nomess :) Det er bare pokkers dyrt.. Hvad kostede det i Ikea og var der også andre modeller?

  Ser super godt ud!!

 3. Det er pissesmart… Undtagen, hvis man har et københavnerbadeværelse, hvor der ikke engang er vægplads nok til at hænge ting op på! ;)

 4. Det ser rigtigt fint ud, men jeg vil lige gøre opmærksom på, at dine neglelakker nok vil have det bedre med at blive opbevarede et sted, hvor temperatur og fugtighed ikke varierer så meget som i et badeværelse. De bevarer konsistensen bedre, hvis de står et “stabilt” sted, hvad angår disse to parametre – just a little tip :-)

 5. ha ha – jeg griner lige lidt af, at du skriver “vores” badeværelse…. er der plads til mere?
  Du er en heldig kvinde, at du får lov til at være enehersker på så stor en del at badeværelset ;-)

 6. Emily du bliver nødt til snart at lave noget “must reads” – mangler simpelthen inspiration til noget godt post-sommer/efterårs læsning.

 7. Hvor ser det godt ud! Og hvor er du mega heldig, at du har så meget bordplads, på dit badeværelse! De der plastikbokse, der hænger på væggen, hvordan er de sat op?

 8. Det kræver vist en meget tålmodig mand at dele badeværelse med dig ;) Håber du har det godt dernede i Afrika.

 9. Pyyh, hvor har du dog meget make-up mv.! Bliver helt svimmel af at se på det, men flot som du har fået ryddet op i det :-)