Pretty Little Polka Dot

Jeg fik for nogen tid siden Marc Jacobs nye parfume Dot hjem til test. Bortset fra at den er så køn og nuttet, at jeg nyder at have den stående til pynt (og egentlig også godt gad have den på som hat), så er jeg også begejstret for indholdet. Dog med forbehold.

Dot er nemlig slet, slet ikke en hverdagsparfume for mig, men er til gengæld med sin blanding af noget sødt, friskt, tungt og uforudsigeligt lige præcis det jeg ønsker af en aften eller ‘festduft’ om man vil. Sådan en der lige får folk til at stoppe op og fundere over hvad det nu egentlig var man duftede af og sådan en duft der ‘hænger’ lidt i rummet og på en og samme tid er sød og mystisk, frisk og tung.

Duftens topnoter er da også røde bær, dragonfriut og kaprifolium, mens hjertet er jasmin, kokosnøddevand og appelsinblomst og hele herligheden er rundet af med bl.a. vanille og musk. Så det er altså et lifligt sammensurium (bliver helt sulten af de ‘ingredienser’) af både sødt og friskt.

Marc Jacobs Dot kan bl.a. fås lige her i Matas og det er da ikke kun mig der skal dufte af Dot, så jeg udlodder en til én af jer inden ganske længe, så hæng på :)

I’ve recently tested the new Marc Jacobs Dot and apart from obviously looking amazing the perfume inside is also very compelling and the perfect evening perfume for me.

bloglovin

[sponsoreret]

(Visited 241 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

0 Kommentar

 1. Kan ikke vente med at dufte til den efter at have læst utallige blogindlæg om den nu! Og det har kun været positivt! :-)

 2. man kan da kun blive i godt humør af at se på den, så hvis den også dufter godt er det da fantastisk

 3. Min søde veninde der allerede ejer den, har fortalt at der er rigtig mange der har fortalt hende hvor godt hun dufter når hun har den på.
  Den må være fantastisk :)

 4. Vil altid beundre dine billeder, Emily. Ejer selv både Daisy og Lola, men har aldrig formået at fotografere dem, som du gør. Selve flasken er jo sindssygt smuk, men jeg er sikker på, at hvis man står med den i hånden i Matas, vil den ikke engang være bare halvt så yndig, som du gør den, med dine billeder. Wauw! :-)

   1. Det mindste jeg kan gøre, er da at tilkendegive min mening :-) Jeg beundrer i særdeleshed din bokeh-effekt – gør du noget særligt for at gøre det så tydeligt? :-)

 5. Årh den er sååå god !! her for et par uger siden var der 25 % på alle dufte i Matas, så tænkte nu skulle det være, men så var der udsolgt :/ købte derfor daisy i stedet, som jeg normalt bruger, vil dog sige at jeg fortryder købet, da jeg føler at jeg trænger til en “ny” duft :)

 6. Årh den er så god !! For et par uger siden var der 25 % på dufte i matas, og i den anledning tænkte jeg at jeg kunne få købt denne lækre duft, men der var selfølgelig udsolgt :/ Købte derfor daisy, som jeg altid bruger, fortryder købet nu, da jeg føler at jeg har brug for en “ny” duft, men på SU er det ikke mange penge man har :(