current beauty faves

Nogle af mine skønhedsfavoritter for tiden.

Facial cleanser fra Purely Professional uden sulfat og med beroligende kamille, bruger jeg til at rense min hud hver aften. Neglelak fra Isadora i den perfekte røde farve Latina Red og holdbar og nem at påføre. Big Bold mascara fra Isadora, minder meget om Dior Show, bare bedre og billigere! Touperingsbørste fra GHD, helt fantastisk til – surprise – at toupere med + den spidse ende er god til frisurer og skilninger. Yndlings A-Derma creme, der lige har reddet min hud fra et meget mystisk udbrud af vanvittigt tør og nopret hud jeg lige har haft (har vist testet lidt for mange skønhedssager + makeup og min hud gik helt amok, som resultat). Vitaminpiller fra apoteket, tager en hver dag.

Cleanseren, mascaraen og børsten er nogle jeg har modtaget til test.

Some of my current beauty favorites. Cleanser from Purely Professional, the perfect red nail polish (in the color Latina Red) and maximum volume mascara by Isadora, great brush for up-do’s from GHD, forever favorite face and body cream by A-Derma and multivitamins from the pharmacy.

bloglovin

(Visited 533 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

34 Kommentarer

 1. Må jeg spørge hvorfor du tager vitaminpiller? På mig virker det bare som om at du lever ret sund og varieret, og i det tilfælde siger de kloge jo at man ikke har behov for at tage vitaminpiller.

  1. Hovsa, din kommentar var røget i spamfilteret. Synes også at det at leve nogenlunde sundt og sørge for at kroppen får hvad den skal bruge er en del af min ‘skønhedsrutine’, så derfor :) Men kan godt se på de andre kommentarer at jeg har misset noget mht. vitaminpiller ;)
   Dog indeholder de danske vitaminpiller så små doser + jeg tager dem kun i vinterhalvåret, så det har jeg nu tænkt mig at blive ved med. Er generelt set sundt og rask, stort set aldrig syg og altid frisk og har energi, sundt hår, stærke negle etc., så det virker for mig. Ved selfølgelig godt at det ikke er vitaminpiller der gør det, men ser dem som et fint supplement :)

  1. Det ved jeg desværre ikke, det er en jeg har fået, men mener det er ca. 75 kr. De har dem i Magasin, også på nettet :)

 2. Emily, jeg er lidt i tvivl, men jeg mener, det var dig, der engang for nogle måneder siden snakkede om sådan en vandspray, som du først havde syntes, der lød komplet åndssvag, fordi det bare var vand på flaske, men som du senere havde konstateret, at der var virkelig dejlig at have med i tasken på eksempelvis en flyvetur? Var det dig eller ved du hvad jeg snakker om, for du skulle vel ikke kunne fortælle mig navnet på denne?

 3. Kære Emily.

  Jeg har længe overvejet, om jeg skulle begynde at spise vitaminpiller, men jeg har hørt meget for og imod, derfor er jeg nysgerrig efter at vide, hvorfor du tager dem.

  På forhånd tak for svar,

  Ditte.

  1. Hej Ditte,

   Hmm… må altså være ærlig at sige, at det ikke er noget jeg tænker så meget over/har tænkt over og opvejet for og imod. Har slet ikke overvejet at det var kontroversielt… Tager en multivitaminpille mere eller mindre dagligt i vinterhalvåret og det har jeg altid gjort :)

   Er ked af at det nok ikke var til nogen hjælp,

   Kh.
   Emily

  1. Den er god til det hele. Vasker rent uden at irritere eller udtørre huden og kamillen beroliger huden, hvilket også er godt til fedtet/uren hud :)

 4. Vil helt klart prøve mascaraen!
  Jeg har haft svært ved at finde en der virkelig gør en forskel.
  Din blog er i øvrigt super fin (-:

  Hilsen Mathilde fra bloggen

  //mathilde-broedsgaard.blogspot.dk

 5. Hej Emily. Jeg synes at vi har meget ens typer haar og ikke mindst haar-filosofi ;) – selvom jeg misunder dit smukke smukke sunde lange haar.

  Men jeg ville gerne hore hvilken torshampoo du normalt bruger og kan anbefale. Jeg har provet den fra matas striberne, som jeg dog ikke er helt forelsket i. Du har for talt om trines wardrobe – er det den du normalt bruger?

 6. Hejsa
  Må man spørge hvad din a derma creme hedder præcist? Jeg har selv lidt skør og sart hud, den lyder meget god at have liggende nu her når vi går vinteren i møde :)

  Hilsen Louise

 7. Har faktisk flere gange overvejet den børste. Er den god, synes du? Gør den ondt? sorry, for det mystiske sp., men jeg har altså en meget sart hovedbund :-) Og ved du hvad den koster?
  Kh én der er meeeeeget misundelig på dit uendeligt smukke hår! :)

  1. SÅ god og nej, den gør ikke ondt :) Men den skal altså heller slet ikke ned i hovedbunden ;) Nej, kender desværre ikke prisen… Klem fra mig
   Ps. du må gerne få lidt af håret!

 8. Hej Emily!

  Er din A-derma creme en anden end den “almindelige” A-derma Exomega creme? (altså den der kan fås i bl.a. 200 og 400 ml på apoteket)?

   1. Tak for svar, Emily!

    Øv da også;-) Jeg har bestilt den forkerte så. Det snyder nemt, år man køber på udenlandske netsider. Min hedder “Lait émollient/Emollient lotion” (400 ml.).

    Kan du hjælpe med et link til din – evt. til der, hvor du køber den billigst, hvis du ikke køber den på apoteket?

    Bedste hilsner Susanne

    1. Hej igen Emily!

     Tak for svar. Jeg har tidligere tjekket den side, du nævner, men de sender ikke længere (i hvert fald ikke A-derma) til DK. Har også prøvet http://www.echemist.co.uk/buy-aderma – de har A-derma, men vist ikke Emollient creme. Ved du – eller andre – hvor den så kan findes?

     Bedste hilsner Susanne

    2. Ej, hvor mærkeligt… Har lige købt derfra for et par uger siden… Nej kender desværre ikke andre så…

 9. Kære Emily,
  Kan læse mig frem til at du også har haft et mærkeligt udbrud af irritabel hud. Jeg er sådan en der til tider kan tåle alle produkter på min ellers lidt sarte hud men så sommetider (som lige nu) går den helt amok. Måske fordi jeg er så meget hudpleje og creme junkie at jeg kommer til at bruge lidt for mange forskellige der liiige skal testes. Sidder og overvejer den A derma creme. Men er den fin nok som dagcreme/natcreme? Og har du prøvet at det er dine øjenlåg som faktisk går mest amok i ansigtet? De blir røde og tørre og svier. Desuden blir man hud sådan nobret i hele ansigtet som en slags små bumser over det hele (groft sagt).
  God fredag:-)
  Kh Maria My

  1. Har ikke prøvet det med øjenlågene, men bortset fra det så lyder det ret ens. A-Derma gør underværker for mig og ja bruger den som dag- og natcreme :)