Ciaté

I går fjernede jeg den Shellac jeg har haft på neglene de sidste par uger (tjek evt. min instagram, hvis I vil se robocop-Emily, der fjerner shellac) og kunne som belønning derfor endelig prøve de berygtede Ciaté lakker. Fik nogle forærende for nogen tid siden, så har bare gået og glædet mig til at prøve dem.

De lever heldigvis helt op til hypen og lidt til. Perfekt konsistens, ok tørretid og alle negle er stadig perfekte her et døgn efter. Og har ellers hamret løs på tastaturet, så spår at det er en rigtig holdbar lak. Langt de fleste lakker begynder allerede at drysse af mine negle efter et par timer, så et døgn uden en skramme er godt i min bog.

Eneste anke er penslen. Den er ikke dårlig, men bare heller ikke perfekt. Elsker Isadoras flade og brede pensler og er blevet så vant til dem, at jeg synes alle andre er lidt dumme. Til gengæld ser Ciaté lakkerne for nuttede og yndige ud + man får meget lak for pengene. De findes i et utal af cool farver og tilmed også teksturer som ‘kaviar’ og ‘fløjl’. Se mere på deres engelske side her.

ENGLISH RECAP: Love everything apart from the brush about the pretty polishes from Ciaté!

(Visited 246 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

  1. Virkelig fine lakker og jeg er også helt vild med dine ringe? du har sikkert skrevet om dem før, men jeg godt (ligesom Kirstine) at vide hvor de er fra? ;)

    kh. Marikka