ingolfs kaffebar

I sidste uge var jeg inviteret ned på en af Amagers hyggeligste caféer at spise aftensmad. Jeg plejer primært at komme på Ingolfs Kaffebar om sommeren, hvor man kan sidde i verdens rareste gårdhave og sippe kaffe og hyldeblomst. Ellers har jeg været der et par gange til brunch, men aldrig til aftensmad/frokost før i sidste uge. Hvilket er en fejl. For Ingolfs har et anderledes og spændende menukort (ingen ‘caféburgere’ eller nachos her) og så skifter de tilmed kortet hver anden måned, så der er noget nyt og spændende at komme efter og prøve af. Jeg fik således en pulled pork sandwich med grønt, majs og chilimayo og herefter en lun æblecrumble til dessert. Et lille glas hvidvin, en kop kaffe til slut og ikke mindst meget hyggeligt selskab i form af de søde piger, der arbejder på Ingolfs og så var den tirsdag pludselig en hel del festligere end sædvanligvis :)

ENGLISH RECAP: Last week I had an amazing pulled pork sandwich and an apple crumble at one of my favorite neighborhood cafés.

(Visited 659 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

0 Kommentar

  1. Uhm hvor ser det skønt ud! Jeg har faktisk også kun spist brunch og aftenkage hos ingolfs men det er da en stor kan jeg se! Tak for tippet, glæder mig til at besøge dem ved middagstid næste gang :)

  2. Har også kun været der om formiddagen om sommeren til kaffe og ostemad i gårhaven, men aftensmaden ser også virkelig lækker ud! Hvad måtte du give for det?

  3. Lyder rigtig hyggeligt ;) intet bedre en godt selskab og en hyggelig cafe ;)

    Jeg er ny på bloggen – men hvor jeg kan finde stedet?

    1. Bare klik på links’ne i teksten (det der står med lyserød/pink), så kommer du til Ingolfs side :) Og velkommen til! :)

  4. Haha, et kort øjeblik synes jeg, at det lignede makrel – nåede lige at tænke, at det altså også kan blive lidt for smart!;-)