vindere: treatment 1

Hold op I var mange, der gerne ville vinde en superhårkur fra Purely Professional. Så dejligt, med så stort engagement. Den slags skal selvfølgelig belønnes, så de søde Purely Professional piger har smidt et par ekstra Treatment 1 i puljen, så der nu ikke bare er 5 vindere men hele 7. De heldige piger, der skal have lækker vinterpleje til håret, er: Esther Hald, Annesofie Kjeller Larsen, Christina C, Henriette J, Linnea Storgaard, Kathrine Johansen og Anne (Pannekager). Tillykke!

bloglovin

(Visited 521 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

0 Kommentar

 1. Som jeg også lige har skrevet i mailen til dig, blev jeg så jublende glad, da jeg så, jeg havde vundet!! – Så sent som i går aftes bestilte jeg deres Shampoo 1, men syntes ikke lige, jeg havde råd til denne pleje, så den kommer virkelig som sendt fra Emily-himlen (til en meget irriteret hovedbund!) – Tusind tak!

 2. Når du har sådanne konkurrencer kørende, betyder det så noget, om man også skriver sit efternavn udover fornavn- altså så længe ens email er korrekt..?

  1. Nej, det betyder ikke noget :) Men det er altid smart at skrive et efternavn, et forbogstav fra efternavnet eller bare et kælenavn, så man kan kende den ene Christina/Mie/Henriette fra den anden. Der er af og til lidt navneforvirring ;)

 3. Eftersom jeg normalt aldrig vinder noget, måtte jeg lige gnide øjnene en ekstra gang, da jeg så din “vinder-mail” – og lige som Anne er jeg også ovenud begejstret. Jeg glæder mig – virkelig – til at prøve Treatment 1. Har meget store forventninger efter at have læst så meget godt om den. Så – endnu engang tak til dig og Purely Professional.

  /Esther

 4. Hej Emily
  Har jeg vundet eller?? :-)
  Jeg ville jo helst ikke gå hen og blive skuffet, så jeg vil bare lige være sikker, sender du en mail eller hvad gør du? :-)