current beauty faves: eyes

Eyelineren fra Guerlain er en gammel favorit, der har været med mig i flere år (altså ikke denne, det er nok nummer 5 jeg er på), men Big Bold mascaraen fra Isadora og øjenbrynspennen fra MAC er nye superstjerner i min sminkepung. Mascaraen giver både længde og volumen, men uden at klumpe, hvilket jeg ellers synes er svært at finde. Øjenbrynspennen er den suverænt bedste jeg nogensinde har prøvet og siden jeg begyndte at bruge den for et par måneder siden er det væltet ind med komplimenter til mine bryn. Ja, lidt usædvanligt, men man må tage de komplimenter man kan få ;)

ENGLISH RECAP: My current favorite eye makeup – eyeliner by Guerlain, Big Bold Mascara by Isadora and eyebrow pencil from MAC.

bloglovin

(Visited 223 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

0 Kommentar

 1. Jeg vil godt tilslutte mig den øjenbrynspen! Det er mit absolut yndligs makeup produkt, det får mig til at gå fra at ligne en død gnu, til en frisk ung pige. Den er genial! også fordi den ikke kan “skubbes ned” :)

 2. Jeg kunne også godt tænke mig at høre mere om eyelineren. Er en klovn til at lægge flydende eyeliner, men synes, at det er noget så fint, så jeg vil så gerne kunne finde ud af det :-) Så jeg er på evig jagt efter det helt rigtige produkt.

  1. Denne er nærmest bare en lille spids pensel, man så dypper i eyeliner. Jeg synes den er den nemmeste i verden at lægge på/styre, men har også brugt den i 5 år, så det kan også ‘bare’ være øvelse ;)

 3. Øjenbrynspennen fra MAC er også min absolutte favorit! Synes dog den hurtigt bliver tom, så er gået over til en fra Chanel, for at spare lidt på pengene :-)

  1. Og hvad med farven, ( som jeg godt kan se navnet på), hvordan er den? Brun uden at være for mørk?

   1. Lige præcis brun uden at være for mørk ;) Passer til min egen brynfarve + hårfarve.
    Kan desværre ikke huske hvad den hedder, men tror kun de har en type øjenbrynspen :)