vind: mine yndlingsprodukter

KONKURRENCEN ER SLUT! JEG TRÆKKER EN VINDER HURTIGST MULIGT.

Verdens bedste shampoo, håndcreme og hårkur er på højkant i dag og i morgen. Jep, konkurrencen kører kun i 24 timer!

Hele molevitten er fra Purely Professional og det er produkter, jeg (og mit hår i særdeleshed) slet ikke kan forestille mig at skulle leve uden. Shampoo 0, der har gjort en kæmpe forskel for mit hår. Repair Creme 1, der sørger for at mine hænder og albuer er som barnenumser (eller tæt på). Og Treatment 1, der er den bedste hårkur og leave-in treatment, jeg har prøvet. Og som også fungerer som stylingprodukt og ‘hårcreme’ for mig. Altså mine 3 favoritprodukter fra Purely Professional (og egentlig også sådan generelt) til én heldig læser :)

For at deltage i konkurrencen om de 3 produkter til en samlet værdi af 605 kr. skal du blot ‘like’ Purely Professionals Facebookside her og lægge en kommentar til dette indlæg inden mandag d. 19/11 (i morgen) kl. 23.07!

Læs mine indlæg om hhv. Shampoo 0 her, Repair Cream 1 her og Treatment 1 her.

ENGLISH RECAP: Sorry, this give away is for Danish residents only.

bloglovin

[sponsoreret]

(Visited 1.378 times, 4 visits today)

Skriv en kommentar

0 Kommentar

 1. Super fed konkurrence. Har liket siden på facebook, og håber på at jeg bliver den heldige vinder :)

 2. Jeg likede allerede deres hjemmeside:) Og hvor kunne det dog være fantastisk at vinde produkterne! Har altid haft lyst til at prøve dem (især hårkuren), men økonomien har dog ikke lige været til det, desværre. Så jeg håber, at det er mig, der vinder!

 3. Sikke lækkerier!!! Jeg er med:)

  Fantastisk hår du render rundt og blærer dig med!!! Er misundelig:))

  Deler på fjæsen:)

  Rigtig god aften!

  Mvh.

  Annesofie Kjeller Larsen

 4. Har liket siden for lang lang tid siden. Jeg har stadig til gode at prøve Purely Professionals ting (SU-budget harmonerer åbenbart ikke med lækkert hår), og jeg tænker at det snart må være min tur ;)

 5. Lyder som nogle virkeligt lækre produkter, jeg helt sikkert godt kunne bruge!!!! Krydser fingre for mig selv.

 6. Nu deltager jeg lige på mit hårs vegne. Det har længe ønsket sig disse skønne produkter! Er gået i gang med at krydse alle hårstråene…

 7. Ufff hvor det lyder lækkert. Har det vildeste krusede naturkrøllede hår som godt kunne klare en tur med nogle lækre hårprodukter. Så kan det være de kan styres bare lidt.
  Og en god håndcreme jagter jeg altid <3

 8. Jeg liker allerede deres facebook side og ville elske at afprøve nogle flere af deres produkter! :)

 9. Hva’ fanden, man kan vel lige så godt prøve! Mit hår og mine hænder er blevet så fandens vintertrætte allerede!

 10. Så er der liket :-)
  Kunne godt bruge lidt hjælp til mig hår, så håber jeg vinder :-)

 11. LÆKKERT … Det er jo lige præcis så lækkert, at det helt bestemt må være en tvillingemor værdig <3 xxxxxxxx
  Kh Katja

 12. Haps! for en konkurrence. De står allerede højt på min ønskeseddel til jul, da jeg kun har hørt alt for godt om mærket. Så krydser fingre, for at de når mig inden jul:) God søndag aften.

 13. Jeg har villet prøve disse produkter længe. Især til håret, da jeg tilbage i august blev inspireret af dig til at starte med balsamvaske samt undgå sulfater og silikoner. Men SU’en tillader det ikke rigtigt. Krydser mine fingre og alt mit hår for den her! :)

 14. Hvis dette er miraklet til flot hår, som dit, så kan man da ikke lade denne chance gå forbi! :-) Wauw!

 15. Flot, så prøver vi lykken.
  Purely Professional produkter er ellers allerede at finde på ønskelisten til jul

 16. Så er der liket :-)
  Nu håber jeg bare jeg vinder, mit hår mangler en kærlig hånd

 17. Super skøn præmie <3 Jeg kunne så godt tænke mig at prøve de lækre produkter :-)
  Følger allerede på Facebook.
  Krydser fingre det næste døgn og håber….

 18. Har klikket “Synes godt om” på PPs side på facebook ;-) Treatment 1 er bare for lækker! Hvis jeg vinder denne konkurrence, vil jeg give hårkuren til min søster, for hendes hår er så tørt, at det knaser og vil rigtig gerne forkæle hende med gode produkter :) Krydser fingre!!!! Fedt med så mange dejlige konkurrencer! God aften til dig, Emily :-)

 19. Nujj, jeg kunne også godt tænke mig at få lækkert hår..Jeg iker siden med de lækre produkter i forvejen.
  Krydser poterne og ønsker alle held og lykke med nyt hår.
  Aftenhilsen Birdie//Birthe R. Nygaard

 20. Nøøøøj hvor kunne det være fantastisk at vinde disse lækre produkter :-)
  Ha en dejlig aften

 21. Jeg har aldrig gået op i hårprodukter før, men måske skulle man begynde med disse dejlige konkurrence præmier ;)

  Har selvfølgelig linket deres Facebook side :)

 22. Jeg har altid være skide misundelig på dit hår!
  Nu har jeg syntes godt om på facebook, og så håber jeg på, at heldet tilsmiler mig :)

 23. Hej Emily!
  Jeg har givet et like, og ville super gerne prøve de produkter for har meget slidt og kedeligt hår, og mine hænder sprævler, bloder og bliver helt vildt tørre her til vinter! Så at vinde sådan et sæt kunne gøre en kæmpe forskel!!
  Mange knus Amalie Lund

 24. Liker allerede deres facebookside og ville så gerne prøve deres produkter! :)

  Er lige startet på Curly Girl metoden (har ikke brugt produkter med silikone og sulfater i en uge) og kunne altså virkelig godt bruge nogle lidt bedre, pænere og mere luksus-agtige produkter. Jeg overvejer om jeg skal være helt ortodoks med balsamvask eller om jeg også skal bruge shampoo – selvfølgelig uden sulfater og silikone. Og det kunne jeg jo finde ud af, hvis jeg prøvede din yndlings shampoo :)

  Mit hår er allerede blevet pænere. Det krøller mere og er slet (!!) ikke så tørt. Men det er altså lidt trist at bruge kedelig balsam, hvor der ikke er kælet for detaljerne. Kunne godt bruge nogle lidt mere lækre produkter :)

 25. Den er liket for laaaang tid siden!
  Krydser virkelig fingre for at jeg vinder. Det kunne være lækkert ENDELIG at finde noget der kunne pleje mit meget tykke hår

 26. Mit hår trænger alvorligt…! :-)
  Og mine hænder kunne også sagtens bruge en god omgang pleje – hospitalssprit og håndvask harmonerer ikke med bløde, velplejede hænder.

 27. Uh hvor ville jeg elske at vinde disse produkter..Mit hår er fint, skandinavisk og ikke altid nemt at pleje.. Man skal hverken bruge for meget shampoo, balsam, kam eller elastikker.. Så jeg ville være en glad pige, hvis jeg vandt de skønne produkter :)

 28. Har allerede liket fra en tidligere konkurrence.. :-)

  PLEASE, jeg vil så gerne vinde og ha’ lige så smukt hår som dig :o)

 29. Jeg kunne så godt tænke mig at prøve produkterne. Håber de kan fremhæve mit fald i håret. Tak for en god blog!

 30. Har liket siden.
  Ville elske at vinde dette. Har krøllet hår, der stort set altid ser kruset og tørt ud, og har hørt så meget godt om dette produkt, så har længe haft lyst til at prøve dem!

 31. Super lækkert! Mine hænder kan ikke tåle vinterkulden og har stadig ikke fundet en creme som er THE ONE! så krydser fingre og håber på fremtidige hænder der er blød som en barnenumse :)

 32. Håber jeg gøre det hele rigtig. Jeg er med ved Purely Prof, de produkter lyder som de rigtige for mit hår og hud

 33. Har netop måtte aflyse min frisørtid, fordi det alligevel ikke nåede sammen med familielivet…SÅ: det ville være skønt at kunne pleje mit forsømte hår ved at vinde denne fine konkurrence <3 Krydser fingre!

 34. Har længe liket deres facebookside. Kunne virkelig godt tænke mig at prøve disse produkter til mit efterårstrætte hår og tørre hænder.

 35. Liker dem allerede – Og kunne godt bruge den lækre håndcreme. Jeg måtte en tur til vagtlæge i går med en bullen langefinger, hvor jeg fik skåret hul for at lette på trykket og en penicillinkur. Det er ret upraktisk, når man er småbarns mor med vask, bleskift, tøjskift,opvask osv. Så jeg må hellere huske at få smurt mine hænder, så jeg ikke får rifter, hvor bakterierne kan snige sig ind.

 36. Har liket Purely Professionels facebookside for længe siden :) Krydser alt hvad der krydses kan, ville elske denne fantastiske præmie!

 37. Når du nu har anbefalet dem så længe, så vil jeg selvfølgelig vildt gerne vinde dem, så jeg selv kan prøve :)

 38. Åååh, lad mig håbe, at jeg er heldig denne gang…. Kunne SÅ godt tænke mig at prøve produkterne, har hørt ene af godt om den :)

 39. ‘Amen altså. Her sidder jeg og har sendt julegave-ønskesedler ud til familien med 2 ud af de tre produkter der her er på højkant(treatment 1 og shampoo). Man må jo ønske sig til det lidt ekstra “lågsus”. Sad dog tilbage med fornemmelsen af at jeg formentlig ikke får produkterne, fordi familien har det med at købe de ting der har mest “praktisk” vibe omkring sig. Så det kunne sq være dejligt at vinde en sådan pakke, så der kan komme styr på mine krøllede lokker. :)

 40. Purely Professional fik mit like på facebook for laaang tid siden. Det er et skønt mærke. Har en idé om at shampoo 0 vil være et hit til mit umulige hår og ditto hovedbund, så jeg krydser fingre :)

 41. Denne konkurrence er som sendt fra himlen. Går i øjeblikket og døjer med slidt hår og tør hud! Så det ville da være super lækkert at blive frisket lidt op! ;-)

  Håber da helt sikkert det er mig der er den heldige vinder :-)

 42. Very Nice:-) Vil selvfølgelig rigtig gerne vinde ‘lidt lækkert’ til mig selv!!!

 43. Mit hår kunne sørme godt bruge sådan en omgang intens treatment, så håber jeg bliver den heldige vinder :-)

 44. Åhhh, kan ikke huske, at jeg nogensinde har vundet noget i mit liv. Det er nok mest fordi jeg stort set aldrig deltager i konkurrencer, fordi jeg “gemmer” mit held til noget der virkelig er værd at vinde -som for eksempel denne lækkerhedspakke :) (de tørre vinterfingre er krydsede)

 45. Nøj hvor ville jeg gerne vinde, er næsten løbet tør for shampoo og disse produkter lyder alt for lækre :)

 46. Har lige været inde og liket siden.
  Håber du vælger miiigggg. Har haft rigtig mange problemer med både mit hår og min hud på det seneste, så nogle nye produkter kunne være super dejligt.
  Knus Tanja:-)<3

 47. Hår produkter af god kvalitet er et must! Så hvem siger nej tak til det? Og i vinter halvåret har ens hænder især brug for kærlig pleje også:-)

 48. Hvor ville mit hår(og jeg) blive glad for at vinde disse skønne produkter :-) Har liked siden :-)

 49. Jeg håber…. – efter at jeg igen har fået langt hår har det drillet en del. Måske dette ‘vidunderprodukt’ kunne hjælpe ;)

 50. Jeg har aldrig vundet noget før i en konkurrence, men bliver da nødt til at prøve lykken :) Med et hår så udtørret som sand i sahara og pengepungen minimal som studerende, ville det være for alt for fedt at vinde sådan et lækkert sæt :)

 51. Siden er liket – nøj, hvor ville jeg gerne vinde disse produkter!
  Krydser fingre :-)

 52. Har liket siden :-) håber du vil vælge mig, da mit hår trænger til at blive reddet, måske af disse produkter…?…

 53. Hej Emily!
  Wow dit hår! det bliver pænere og pænere for hver dag! elsker dine fine lokker!! :D
  fed konkurrence! Eftersom min hår er så kruset og tørt, kunne jeg godt bruge noget nyt! :P krydser fingre..
  MVH: Rana

 54. uuh, jeg håber jeg vinder. Min hovedbund er træt af kulden, så en omgang luksus til hår -og hænder, vil være så fedt :)

 55. Jeg liker allerede siden på facebook :)
  Iiihh hvor ville jeg gerne vinde den super lækre præmie :)

  Rigtig god søndag! :)

 56. Har liker facebooksiden og krydser alt hvad jeg har og håber inderligt på at det er mig der vinder! Jeg bruger selv shampoo 0 og er vild med den. Mit hår har det så godt efter jeg er begyndt at bruge PP’s fantastiske produkter:) har gennem længere tid gerne villet prøve hårkuren, men som studerende hænger pengene jo ikke på træerne :) god søndag

 57. Lækkert!
  Jeg har tjekket Purely Professionals hjemmeside for noget tid siden, og jeg er en shampoo 0 pige, så jeg håber, at jeg bliver den heldige vinder :)

 58. PP havde selvfølgelig allerede fået et like af mig :D
  SÅ lækre produkter, og fantastisk at vide (og mærke) at man ikke propper usunde kemikalier på/i sin krop!

 59. Jeg håber jeg vinder disse skod produkter, så jeg kan afprøve dem selv og evt endelig selv finde de bedste produkter til mit hår.

  Ville elske at kunne bolgge om mine erfaringer med disse produkter.

  Simone

 60. WAAAAAUU!! Sikke en skøn konkurrence. DU har gjort mig addicted til PP skønne skønne produkter, og med det skønneste resultat til følge. Aldrig mere sløj shampoo :) Facebook er liket for lang tid siden og krydser alt jeg kan for at vinde disse skønne produkter. Ha’ en god aften!

 61. Hold da op, en lækker give-away!
  Står sådan og mangler nogle produkter, der kan redde mit tørre, filtrede krøllede hår, så det kunne se ud som dit!
  Og så det der med tørre hænder og albuer. Det kender vi vidst allesammen.

 62. Sikke en lækker konkurrence! Produkterne er allerede på ønskelisten til jul, men vil da meget hellere vinde dem her :)

  Tusind tak for en smuk og inspirerende blog!

 63. Ud det ville varme på beautykontoen at få så lækkert et sæt kvit og frit :) Jeg krydser fingre for mig selv – hæhæ

 64. Så har jeg liket på Facebook – jeg kunne godt bruge de produkter, det tror jeg mit hår ville sætte pris på!

 65. Åh har længe haft lyst til at prøve disse produkter, især efter omtalen her og på din blog generelt :) (er sikker på, at min hår ville have godt af det) Krydser alt der kan krydses og har selvfølgelig “liket” :)

 66. Uhh, har hørt SÅ meget godt om de produkter :-) har liket siden, og krydser nu fingre ;) FED konkurrence, Emily!!

 67. Åhh hvor lyder det lækkert!
  Jeg har længe ledt efter en god shampoo til mit meget følsomme hår – det kan være at disse er mit hårs eneste ene ;)

 68. Åh hvor lækkert ! Jeg har i lang tid døjet med meget irriteret hovedbund som også påvirkede min nakke – blev helt rød og betændt :-( derfor besluttede jeg at stoppe med at bruge dem med parfume – det blev bedre men forsvandt ikke helt! Også kom alle dine indlæg og jeg stoppede derfor med af bruge dem med silikone og sulfat – og nu er jeg fri for kløe og irriteret hud . Tusind tak Emily! jeg bruger Matas natur med synes desværre ikke mit hår er så lækkert som før :-( øv -ville derfor elske at prøve disse som du anbefaler !!! Men på su er det dyrt !

 69. Jeg har også liket siden! Uhh håber jeg vinder- har kun hørt gode ting om produkterne.

 70. Det ville da være helt fantastisk dejligt, hvis de ting kunne komme hjem på mit badeværelse! :)

 71. Jeg bryder mig virkelig godt om Purely Professional (også på facebook), og jeg lægger meget gerne hår, hænder og albuer til at teste dine favoritprodukter – som sikkert også meget hurtigt ville blive mine.

 72. Lækker konkurrence, håber jeg er heldig, så jeg også kan prøve verdens bedste produkter

 73. lige en konkurrence, som passer til mig. (:
  jeg har et meget besværligt hår da jeg har det du ville kalde ronja røverdatter hår ;) uanset hvad jeg gør så er mit hår mega filtret og jeg har efterhånden prøvet så mange efterhånden som mit hår bare ikke kan med. jeg leder fribrilsk efter det mirakuløse produkt der kan redde mit hår. :)
  jeg har før overvejet at prøve produkter fra purely professional, men måtte indrømme at de måske var en anelse for dyre at afprøve for en studerende, som måske kunne risikere ikke at kunne bruge overhalvdelen, så det kunne virkelig redde min dag ( måske mit hår;) ) at vinde denne konkurrence :)

 74. Jeg er selv ved at løbe tør for shampoo 0 og har prøvet treatmemt 1 hos min veninde. Den var et sikkert hit! :)
  Indtil nu har PP’s produkter været en succes her i det lille hjem, så jeg ville elske at vinde.

 75. Uhh, er selv ret glad for treatment 1, men har endnu ikke stiftet bekendtskab med de andre produkter. Vil dog gerne snart gå all in på PP produkterne!

 76. Hold op, en lækker konkurrence! Det ville være skønt, at få muligheden for at prøve de produkter, som jeg virkelig også tror ville gøre underværker for mit hår. Jeg har allerede ansigtsvasken, som jeg er viiild med, og har derfor også i sinde at måtte investere i flere af deres produkter henad vejen..

 77. Så har jeg Liket siden! Super sej konkurrence, og det lyder til at være nogle skønne produkter som jeg urolig gerne vil blive den nye ejer af :-) Har selv kørt med noget hår olie på et tidspunkt .. Men synes mit hår er trist og det kunne godt bruge noget nyt og lækkert … Jeg krydser fingre …

 78. Det er da forsøget værd ;-) tror helt sikkert mine lokker ville sætte stor pris på sådan en omgang!

 79. Der er liket og nu også lagt en kommentar ;)
  Fortsat god aften og tak for en dejlig blog .

 80. Hvordan kan man ikke allerede have liked Purely Professional’s facebookside :)
  Fantastiske produkter

 81. Har selvfølgelig liket PP for længe siden :) Elsker også shampoo 0 – nu kan jeg krydse mine små vintertørre fingre for at jeg vinder, så hænderne og skal blive bløde igen.

 82. Hvis opskriften på de der smukke bløde krøller gemmer sig inden i tuberne, så er de meget velkomne hos mig:-)

 83. Nøøj, det der er lige hvad jeg kunne bruge! Jeg har tørt, krøllet hår, der kunne trænge til noget kærligt pleje!

 84. Krydser fingre, tæer, hænder og fødder for at vinde de lækre produkter og gøre mit slidte vinterhår lækkert og mine hænder bløde og rare at holde i hånden :-)

 85. Jeg kunne så godt tænke mig at prøve deres produkter, har kun hørt godt om dem, så er sikker på at de kan udføre mirakler for mit hår!

 86. jeg kunne se at min besked blev slettet eller ihvertfald forsvandt den lige da jeg trykkede skriv kommentar, så jeg prøver bare lige igen :)

  det er en vildt lækker konkurrence, og den er lige efter min smag, som efter mange års søgen efter et middel mod vildt mærkeligt hår ( Ronja røverdatter hår ;) ) efterhånden snart har opgivet at finde nogle produkter, der kan gøre noget godt for mit hår. Jeg har overvejet at købe produkter fra purely professional i lang tid nu, men har hvergang måttet opgive det pga. su.
  det ville virkelig redde min dag ( og måske mit hår ;) ) hvis jeg vandt denne konkurrence.

  med venlig hilsen
  en pige som er enormt træt af at hendes hår ikke vil som hun vi.

 87. Wow, hvor gad jeg godt vinde! Mit hår er så smadret lige for tiden, men det er min økonomi desværre også…….

 88. tfff, liker dem da allerede og liker i særdeleshed DIG! Sådan helt generelt og på face:-)

 89. Vil meget gerne vinde de lækre produkter! Det er lige det, mit hår har brug for :-)

 90. Mener du skriver den shampoo også gør underværker for hovedbunden??? Hvilket jeg virkelig kunne trænge til! Og så er fugt vidst tiltrængt efter 4 måneder heroppe under skotske himmelstrøg!
  (liker allerede Pure Professionals facebook side)

 91. Åååårh yndlings produkter <3 jeg krydser fingre for at jeg er den heldige, mit stash herhjemme er ved at være tomt! Yndlings PP :-)

 92. Nej hvor lækkert. Mit hår tørster virkelig efter noget pleje, så disse lækre produkter ville være meget velkomne hos mig!

  /Stine

 93. Jeg har rigtig gode erfaringer med hårkuren, og jeg ville blive rigtig glad for muligheden for at afprøve de to andre produkter! :)

 94. OMG! Ville dø hvis jeg vandt, ville så gerne eje de produkter og især deres hårkur! <3 Krydser finger :-)

 95. Jeg har prøvet shampoo 3 og conditioner 1, efter du har anbefalet dem. De er så gode for mit hår og sarte hovedbund…tak for tippet :-)

 96. Nøj, det kunne være fantastisk med nogle nye hårprodukter! :-) Har verdens mest umulige hår, som er meget kræsen mht. shampo og hårprodukter, og aldrig vil som jeg vil…

 97. Wow – det lyder næsten for godt til at være sandt.
  Lyder lækker og må prøves :)

  Har liket.

 98. Æææælsker Purely Professional og deres produkter – så præmien/præmierne må gerne komme hjem og stå på min badeværelseshylde! :D

 99. Uh, endnu en dejlig konkurrence! Siden har jeg liket for længe siden:-) Shampoo 0 bruger jeg allerede og er glad for den, Treatment 1 har jeg hørt godt om så det ku’ være dejligt at prøve og mine tørre hænder hungrer altid efter en god creme. Så jeg krydser fingre:-)

 100. Åh det ville være lykken. Jeg har længe godt kunnet tænke mig at prøve produkter fra Purely Professional. Der står endda et par på min juleønske-liste :-)

 101. Så har jeg “liket”, og jeg krydser fingre for, at jeg vinder (mine albuer er tørre som sandpapir).

 102. Elsker din blog – og dit hår er jo to die for!!! Hvis disse produkter kan hjælpe mig lidt på vej mod din skønne manke, så er de et must have på mit badeværelse!:-)

 103. whauuuu hvor lækkert <3

  efter at have få en lille prøve på produktet er jeg total faldet for de skønne produkter, aldrig har jeg oplevet noget så lækkert, så nu må jeg bare eje hele serien – det er jo luksus luksus luksus og jeg elsker gode produkter til mig hår :-)

 104. Det må være nogle lækre produkter, når du skriver så meget om dem , så nu håber jeg på også at få muligheden for at prøve :-)

 105. Ih en skøn konkurrence! Gad virkeligt godt at prøve de produkter, nu du skriver så godt om dem. Håber sådan at jeg er den heldige :-)!

 106. Når nu hele su’en skal gå til julegaver næste måned ville det ære skønt at vinde lidt selvforkælelse. Jeg krydser fingre :)

 107. Har liket siden, og vil selvfølgelig super gerne vinde de skønne produkter. Elsker dit hår, så dem må jeg da have fingrene i :-)

 108. Liker allerede deres facebook side – kunne være lækkert at vinde lidt godter til sig selv:-)

 109. Mine albuer ville elske dig hvid jeg vandt dette, hvis albuer altså kan elske??? Mhm nå men har i hvert fald liket og så håber jeg og mine albuer at vi vinder;)

 110. Siden er Liket og din blog følges troligt. Derfor har jeg også haft et godt øje til disse produkter grundet dine fortællinger og varmeste anbefalinger. Jeg har desværre endnu ikke fået dem prøvet, da lageret ind til nu har været fyldt op. Men nu er lageret, meget passende, ved at være tømt. Så jeg håber på og krydser fingre for, at jeg vil være den heldige vinder af disse lækre produkter. – Det håber mine tørre tænder i øvrigt også på, for de kløøør!

 111. Årh, det vil jeg gerne vinde! Med mit typiske skandinaviske hår og vinterens komme er det vist lige hvad jeg har brug for :)

 112. Det ligger jeg gerne et lod ind på, har jo kun hørt godt om produktet men har ik fået det prøvet endnu desværre :( der er liket :D

 113. Nuuuijj, hvor vil jeg gerne vinde disse lækre produkter. Har hørt en masse godt om dem! : D

 114. Uuuuh ville blive så glad for at kunne forkæle mit trængende hår med de lækre produkter :)

 115. Über nice konkurrence. Jeg har længe tænkt på at prøve Purely Professional’s shampoo og balsam, men de er lidt dyre når man er studerende og ikke ved om de vil fungere i mit hår :)

 116. Jeg har aldrig prøvet de produkter, men du har skrevet så meget godt om dem, please lad mig vær heldig ;)

 117. Der er ingen tvivl om, at jeg drømmer om at være den heldige kartoffel, som vinder ‘dine’ trylleprodukter.. Det vil gøre godt for en glemt hårpragt <3

 118. Uh, lækker konkurrence! Jeg ville så gerne prøve PP af. Er sikker på mit trætte hår ville blive lykkelig for det :-)

 119. Ej, jeg har været nødt til at sætte Forbrydelsen på pause, for at være med i denne konkurrence. Jeg vil sindsygt gerne vinde, især shampoen, til mit trætte hår og irriterede hovedbund! Glædelig søndag

 120. Så er der liket! Uuuh, jeg krydser arme og ben for at jeg er den heldige vinder. Mit hår kunne virkelig godt bruge noget kærlighed :-D

 121. Jeg ønsker mig bare lidt af din fine manke i julegave, så det ville være perfekt at vinde ;)

 122. Har liked siden – kunne være en fantastisk pre-julegave at vinde, i en kedelig efterårstid :o)

 123. Jeg har linket deres facebook side, og jeg kunne virkelig godt tænke mig, at få lov til at bruge disse lækre produkter!
  Min hår minder meget om dit, men det er efterhånden lidt slidt og kunne godt trænge til lidt pleje, da det ellers skal klippes. Og jeg kan ikke være foruden min lange hår :)

 124. Wow, håber jeg vinder! Har ønsket mig nogle af produkterne til jul, så det vil jo være som at få en tidlig julegave :)

 125. ! Jeg er løbet tør for shampoo, balsam og penge, mit hår dør langsomt (hurtigt faktisk) ved kun at bruge gammel matas-rejsestørrelse-shampoo.. Derudover har jeg fornyligt udviklet allergi, så gad virkelig godt prøve purely’s produkter.. jeg krydser fingre!

 126. lækker konkurrence! mit hår er så kruset og genstridigt for tiden, og jeg har længe villet prøve disse produkter efter at have læst din varme omtale om dem! :)

 127. LÆKS! Mit hår kunne godt trænge til lidt kærlighed. Og jeg liker allerede jo allerede siden. Ommenom!

 128. Kunne da vældig godt tænke mig at prøve de produlter som store dele af bloglang er glade for. Også fordi dt lidt lyder som om vi har samme slags hår. Tidligere anbefalinger af fx ADerma har reddet min hud.

 129. ej hvor ville jeg være glad hvis jeg vandt, mit hår er tørt og kedeligt, og det kolde vejr gør det ikke bedre…:P

 130. Hår, mit vintertrætte hår og jeg vil vildt gerne vinde!! Produkterne virker så lækre, så vil rigtig gerne prøve :)

 131. Åhhh.. Jeg ville elske at vinde disse produkter. Der er ikke noget værre end vintertørre hænder og kedeligt tørt hår. Er sikker på at disse produkter vil kunne redde en hel del :)

 132. Jeg MÅ altså vinde den præmie. Jeg har længe villet prøve PP-produkter, men har ikke rigtig haft råd. Og tanken om et komplet serie uden parfume og andet skidt tiltaler mig :)

 133. Ville virkelig gerne vinde disse produkter, da jeg prøver at gro mit hår langt og flot som dig!

 134. Liker allerede. Kunne godt bruge treatmentet i full size, er vild med at den ikke tynger håret :-)

 135. Deltager i konkurrencen om de fine præmier. Lige hvad håret kan trænge til at blive forkælet med :-)

 136. Uh, mit stramme su budget har ikke råd til at afprøve produkterne, men det kan denne konkurrence ! Håber jeg er heldig, mine lange lokker trænger til en kærlig hånd …

 137. Åh, jeg ville elske at vinde de hårprodukter! Mit hår blev rimelig ødelagt af solen (og manglende frisørtur), da jeg boede i Israel i syv måneder. Siden da har mit hår været lidt utilregneligt (og det er nu to år siden, jeg kom tilbage til Danmark), så det ville være skønt med et first aid kit til mit hår :)

  1. Beklager at der er kommenteret 2 gange herfra – troede ikke den første kommentar gik igennem! Var der nogen der sagde desperat?! ;)

 138. Nuiii det er vel nok en fin giveaway!
  Likede allerede PPs facebookside efter dine varme omtaler og flotte manke – nu drømmer jeg bare om at kunne få lige så langt og lækkert hår! ;-)

 139. Jeg har cravet den hårkur SÅ længe! Mit hår og jeg er meget nysgerrige efter om den kan få bugt med de tørre spidser…

 140. Purely Professional er bare godt. Jeg har faktisk ikke prøvet nogle af de 3 produkter, men det kunne virkelig godt tænke mig.

 141. Øjs, de fine produkter vil mit fugthungrende garn og min vintertørre krop gerne lege med!

 142. Åh det ville være helt perfekt at vinde. Jeg har gået i flere måneder og haft dårligt selvværd, da jeg i snart et år har fældet og fældet og atter fældet. Har mistet så meget hår og tilmed mistet mine smukke krøller, som jeg inderligt savner. Måske disse produkter ville lave om på mit selvværd, så jeg igen ville komme til at smile og have lyst til at svinge med håret igen :-) Jeg krydser fingre!

 143. Fedt fedt fedt! Mit hår har evig krise – måske er disse produkter vejen ud af klasket pjevset hår?? :D

 144. Har liket siden i lang tid nu. Kunne virkelig godt tænke mig hårkuren, den er bare rigtig dyr desværre :(

 145. Puha, dem ville jeg godt nok gerne vinde :D Hvis mit hår kunne komme til at se bare halvt så lækkert ud som dit!

 146. Ih, jeg ville elske at vinde disse tilsyneladende lækre produkter, så man kan få smukt hår som dig :-)

 147. Deres facebook side er liket ! :)
  Det ser virkelig lækkert ud og man kan se på dit hår at det virker! Det kunne mit hår også godt trænge til !! :)

 148. Du har altså også det smukkeste hår i hele verden! Basta bum!
  Men jeg har liket purely professionals facebookside i et stykke tid nu:) Håber det giver lidt ekstra karma!

 149. Hjemvender snart fra Australiens skarpe sol til det mørke kolde nord, og jeg ved, at mit “hestehår” af en manke ville sætte pris på en gang Purely Professional!

 150. Hold op en lækker præmie. Du har simpelthen så flot et hår.
  Håber inderligt jeg vinder :-)

  liker allerede deres side

 151. Vil SÅ gerne vinde. Mit hår har vinter-krise og min pung økonomisk ditto.
  Elsker din blog :-) Og dit hår!
  /Camilla

 152. Hud og hårs vinterfavoritter! Har længe gerne ville prøve PP’s produkter, så jeg krydser mine fingere :-)

 153. Så er siden liket, og jeg håber inderligt at vinde disse dejlige produkter! Tak for en fed konkurrence :D

 154. Mit hår er ved at blive vintertrist, og min hovedbund er virkelig tør..
  Håber at din mirakelkur virker på mit hår, så jeg må hellere snart få produkterne købt hvis jeg ikke vinder :)

 155. Done! :-)
  Ku være lækkert med en god creme, idet jeg altid(!!!) har mega øv hænder om vinteren og det er altså bare ikke særlig charmerende!

 156. De var allerede liket i forvejen :)
  Håber virkelig jeg vinder, da jeg også liker deres produkter ret så meget :)

 157. Årh, det kunne være lækkert at vinde, selvom der sikkert er mange andre end mig, så chancen ikke er så stor ;-)

 158. Uhh.. Er selv ved at løbe tør for den fantastiske shampoo, så vil noget så gerne vinde en ny. :)

 159. Uh, hvor lækkert. Det gad jeg godt vinde – mit hår er ikke fan af vinter, men egentlig heller ikke af sommer. Suk.

 160. Ville simpelthen så gerne have fingrene i deres produkter – super konkurrence :)
  Liker dem allerede :)

 161. Jeg er ellevild efter at vinde de hårprodukter!!
  – Hvis det kan få mit hår til at ligne dit Emilie.. Du har det smukkeste hår, og jeg er så vild med faldet!;)
  Krydser fingre!:)

 162. Åh jeg vinder ellers aldrig, men jeg håber sådan. Mit krusede hår ville ELSKE disse lækre produkter!! :-)

 163. Uh de er allerede skrevet på ønskesedlen til jul, men det vil da ikke gøre noget med en pre-julegave.

  Tak for en inspirerende og spændende blog:)

 164. Uh, hvor er det bare en fantastisk konkurrence. Jeg ville elske at vinde de skønne produkter fra PP :-)

 165. Endnu en purely professional konkurrence! Yaaaaay perfekt mandag morgens-overraskelse!

 166. Årh, hvor vil det være nogle lækre produkter at eje!:-D
  Har selvfølgelig liket deres facebook side;-)

 167. Øj, hvor min høstak ville elske at blive forkælet af de lækre produkter! Håber jeg vinder :)

 168. Mit efterårstrætte hår og hud vil elske at slubre de lækre produkter i sig! :)

 169. Fra nu af synes jeg virkelig godt om Purely Professionals! Jeg glæder mig til at mit hår bliver lige så lækkert som dit :)
  Hav en rigtig skøn mandag!

 170. Ej en skøn konkurrence.. Jeg gad virkelig godt prøve Purely Professional’s produkter. Deres facebook side er hermed like’et. Jeg har haft mit hår permanentet for et år siden. Det var rigtig flot da jeg fik det lavet, men det slider helt sindsygt på håret – så mit hår trænger virkelig til kærlighed nu!

 171. Fed konkurrence. Jeg har længe haft lyst til at prøve Purely Professionals produkter.

 172. Nu har jeg snart hørt rigtig meget godt om Purely Professionel og især deres Treatment 1. Prøver lige lykken i denne konkurrence, ellers må jeg helt sikkert ud at have fat i den på et andet tidspunkt (:

 173. Shit en lækker konkurrence! den kunne jeg virkelig godt tænke mig at vinde! :) god dag til dig

 174. Ejer selv hand cleanser og hand lotion samt facial cleanser fra pp. Det er jo så skønne produkter!! Ville absolut ikke have noget imod at vinde flere af deres produkter. Fed konkurrence!

 175. Så har jeg liket siden. Håber virkelig meget at jeg er den heldige vinder! Vil rigtig gerne prøve de lækre produkter.

  Hav en dejlig mandag, hilsner fra Katrine

 176. Mit vintertørre hår kalder på pleje fra purely professionals, og jeg ville derfor elske at vinde denne konkurrence!

 177. Uiiiiii, jeg har kigget på deres fine produkter til mit hestehår i sååå lang tid, men de er desværre lidt for dyre til en beskeden S.U. – nu krydser jeg alle mine fingre for, at jeg vinder:-)

  1. Hvor kommer denne konkurrence dog på et helt fantastisk tidspunkt! Er ligesom du også blevet afhængig af produkterne og er netop løbet tør. Så liker og krydser mine fingre. :)

 178. Mit lange, store, tykke – og ikke særlig medgørlige – hår og jeg krydser fingre og hårstrå for at vinde denne konkurrence!

 179. Har faktisk lige købt hårkuren og fik en prøve på shampoo 0 med i købet. Desværre havde jeg ikke fået lukket flasken ordentligt, så den “eksploderede” i min taske under en flyvning, så jeg nåede aldrig at få den tested. Er dog virkelig glad for hårkuren :)

  Tak for en god blog og en god konkurrence. Ha en vidunderlig dag

 180. Uuuh, jeg vil gerne vinde. Jeg har liket siden og venter nu spændt på afgørelsen :-)

 181. Sikke en fantastisk konkurrence! Er også selv blevet afhængig af de skønne produkter og er netop løbet tør, så liker og krydser mine fingre. :)

 182. Uuuh, jeg vil gerne vinde! Min lokker og hænder trænger til lidt kærlig omsorg her i vinterkulden. Venter spændt på afgørelsen!

 183. Det her er bare et super giveaway!! Er nemlig lige løbet tør for hår produkter og ville prøve noget nyt:-)
  Jeg krydser bare fingre!

 184. Wow en fed konkurrence – de lækre produkter ville HELT sikkert gøre underværker for mine meget tørre hænder og mit meget trætte hår – det ville være super lækkert at vinde!

 185. Åhhh, drømmekonkurrencen for mit hår i øjeblikket. Og skulle det ske at du tilfældigvis ser kommentar nr. 10.000, så vil jeg lige spørge hvor din bluse er fra?

 186. Der er “liked”, og så krydser jeg ellers bare fingre for, at jeg vinder, så jeg kan teste, om purely professional kan give mit tørre vinterhår en omgang førstehjælp :)

 187. Mmm… lækre produkter i lækre indpakninger – ville både gavne mit lidt udsatte hår og min badeværelseshylde;)

 188. Jeg har længe haft liked deres facebook side, jeg er helt vild med deres produkter, og mit hår er blevet helt forandret efter jeg begyndte at benytte deres produkter! :) Mine krøller har igen fået nyt liv, og mit hår er ikke kruset mere – man kan kun elske deres produkter! :) Og så kunne det være rigtig dejligt med en lille ekstra julegave :)

 189. Så er der liket, og ikke mindst krydset fingre for at blive den heldige vinder :)
  God dag!

 190. Jeg har allerede liked deres facebook side, da jeg er helt vild med deres produkter og har brugt dem siden februar – og efter jeg begyndte at bruge deres produkter, har mit hår været forandret, det er ikke kruset længere, og mine krøller har fået helt nyt liv :) Det er nogle skønne produkter, og jeg ville være glad for at få en dejlig ekstra julegave :)

 191. awwww!!!! jeg kunne virkelig godt tænke mig disse skønne produkter! elsker dit hårs nuancer og skin :)
  går personligt meget op i at mit hår er sundt så ja, deeet er squ et must have <3

 192. Ejjj så kan man få lige så pænt hår som dig :) Eller ihvertfald håbe på det. Undre mig egentlig en anelse over, hvorfor jeg stadig ikke har fået dem prøvet af, nu hvor du har givet dem så fine anmeldelser.

 193. Hej Emily.
  Virkelig god konkurrence, jeg har længe ønsket mig nogle af deres eftersigende helt fantastiske produkter.
  Tak for en rigitig fin blog.

 194. Åh, det er lige før jeg vil give min højre arm for at vinde disse skønne produkter.
  Er stor fan af PP og har været det længe :)

 195. Uh, det tangerer også til at være mine yndlingsprodukter – men jeg er ved at løbe tør:-)

 196. Åh hvor jeg dog bare mangler nogle rigtig lækre produkter til mig selv :-) vil meget meget gerne deltage i din lækre giveaway og mange tak for en god blog :-)

 197. IIh hvor lækkert, det kunne måske redde mit hår gennem vinteren. “Liker” og krydser fingre.

 198. min små plagede eksemhænder ville blive så glad for en lille pakke ind ad brevsprækken!

 199. Siden var i forvejen liket og produkterne prøvet, men ikke lige dem du anbefaler så de må meget gerne komme hjem til mig :)

 200. Wow, der er mange der gerne vil vinde den her lækre konkurrence! MEN, jeg må helt sikkert give det et forsøg også ;-) mine vinter-sprukne (er det et ord?) eksem hænder trænger voldsomt til forkælelse!! (Og gode hårprodukter gør bestemt ikke konkurrencen dårligere)

 201. Pick me, Pick me, Pick me… (Så skal du selv lige forestille dig Donkey fra Shrek der hopper op og ned og råber det) :-)

 202. Årrhh.. hvor er det skønt at du vil dele dine ynglings produkter med os :) + Har ´like´ på face.

 203. åååh lækre produkter, de vil gavne mit hår her til den bidende vinterkulde, der udtørre håret totalt.

  Jeg har selvfølgelig liked Purely Professional.

 204. Åh, det er lige hvad jeg har brug for! Ligger syg og har haft migræne on and off den sidste uge… Lidt hovedbundsmassage og forkælelse til hår og hud ville være fantastisk – og ville sikkert også hjælpe lidt på tilstanden!

 205. Åh, hvor kunne mit vinterskadede hår godt trænge til en ordentlig omgang pleje! Krydser fingre :)

 206. Jeg har længe med stor interesse læst dine indlæg omkring disse produkter. Og ih, hvor vil jeg gerne prøve dem i mit eget hår. Jeg trænger i den grad til lidt lækkert ovenpå en bachelor-aflevering i morgen. Puuuu’

 207. Har liket den og hvor ville jeg dog gerne vinde de lækre produkter. Kan mærke hvordan mit hår skriger efter dem :)

 208. For tre måneder siden stoppede jeg med at flade mit hår og begyndte at dyrke mine egne krøller. Jeg har planer om at prøve de sulfatfri produkter – det her ville være et godt startkit:)

 209. Ihh hvor jeg krydser fingre for at vinde denne fine fine præmie!

  Har liket siden for et stykke tid siden.

  :)

 210. Mit hår og jeg vil virkelig, virkelig gerne vinde de produkter!

  Liker i forvejen allerede PP’s Facebook-side.

  /Lilja L.

 211. Sidder netop nu med kokosolie i hele hovedet og håret og tænker at det kunne være luksus – og lidt lettere med treatment 1!
  Har liket og krydser hårspidser:-)

 212. liker og deltager helt klart om de lækre produkter , så med lidt jule held kunne man jo blive den heldige

 213. Jeg må desvære indrømme at jeg aldrig har prøvet Purely Proffesionals produkter, men har for det meste hørt rigtig godt om dem. Plus at nu da de snart bliver vinter, (mere end det allerede er desværre-sneen skal nok komme) så er en god hånd creme og en god hårkur total uundværlig!

 214. Uhh kunne virkelig godt bruge de der produkter, mit hår trænger big time ;)
  Har liked på face….
  Knus

 215. Ååårh hvor kunne mit hår godt trænge til en gang forkælelse, håber jeg er den heldige :)

 216. Jeg liker FLUKS, da mit vintertrætte hår CRAVER hjælp fra lækre Purely Professional!

 217. Rigtig lækker konkurrence! Det ville jo være skønt med ekstra pleje til hår og hænder :-)

 218. Hej :)

  Hihi, nu har jeg lagt en kommentar både på Purely Professionals facebook side og “liket” – og her hos dig.
  Hehe PP hjalp mig lidt på vej til din egen side, da jeg ikke var sikker på hvor den skulle være. Men det lykkedes ;)

  Vil rigtig gerne vinde!

  Karina

 219. Har liket siden for længe siden, efter jeg har hørt om dem fra dig! De ser så lækre :-) Krydser alt hvad der kan krydses, håber virkelig jeg vinder!

 220. Nøj jeg vil gerne vinde, investerede i shampooen efter dine anbefalinger her på bloggen. Ville gerne have investereret i repairen også men pengene rakte desværre ikke. Hvis jeg vinder, kan jeg jo passende give shampooen til min søster i julegave – weee :)

 221. Har “liket” :-)
  Jeg håber at kunne afprøve de lækre produkter du har skrevet så meget om!

 222. Åh den give away er da for lækker!! Især fordi mit hår og jeg er inde i lidt af en krise, mine ender bliver ved at med splitte sig i 1000 strå, så jeg har lige fået klippet em kæmpe del af (sådan føles det i hvert fald). men fordi jeg har sådan noget tungt “hestehår”, så er jeg nødsaget til at style det med glattejern, eller krøllejern som jeg foretrækker mest for tiden, men det gør bare at der er kommet flere splitte ender i mit ellers nyklippet hår..argh..skruen uden ende.. håber at jeg vinder…;)

 223. PP er for længst blevet liket på fb. Og er at finde på min ønskeseddel til julen. Krydser alt hvad krydses kan…

 224. Ihhhhh hvor lækkert. Ville være skønt med sådan en forkælelsespræmie <3

  Kh

  Maria Seidelin

 225. Jeg håber at blive den heldige vinder af disse produkter – er sikker på mit hår og mine hænder vil elske dem mindst ligeså meget! :) Fingers crossed

 226. Kære Emily.

  Efter et halvt år uden nogen som helst indkomst, og dermed uden selvforkælelse, er mine fingre krydset til blods (næsten, i hvert fald) i håbet om disse lækkerier!

 227. Du taler jo så godt om produkterne, så det kunne være virkelig lækkert selv at afprøve dem!:)

 228. Det vil glæde mig at vinde disse produkter her til vinter, da mit hår og mine tørre hænder godt kunne bruge en god kur og en god creme :-)

  God dag!

 229. Jeg har prøvet hårkuren, og er helt forelsket i den. Derfor vil jeg virkelig gerne prøve shampoo og håndcreme også..

 230. WOW! Du har jo virkelig det lækreste hår.. Det ser bare så sundt og velplejet ud, og er så misundelig på din længde og farven med det lyse i spidserne, ser også bare helt fantastisk ud!
  Jeg tror alle er interesseret i disse produkter efter at have set hvor flot dit hår er.

 231. Åhhh dem ville jeg gerne vinde, har vernes mest skadede hår efter for meget farve og brug af fladjern. Det trænger virkelig til noget pleje :)

 232. Var allerede fan af Purely Professionel – så jeg skynder mig at smide mit lod i puljen ♥♥♥

 233. Det ville være skønt at vinde disse produkter her til vinter, da mit hår og mine tørre hænder godt kunne bruge en god kur og en god creme :-)

  God dag!

 234. Jeg elsker Purely Professionals produkter. Faktisk har jeg længe tænkt at jeg skulle prøve deres Treatment, så din konkurrence kommer på et perfekt tidspunkt!

 235. lækre produkter, som jeg godt kunne tænke mig at få hjem til mig!
  krydser finger :-D

 236. Super fed konkurrence! Og wow, hvor ville jeg gerne eje de produkter, de lyder til at være helt fantastiske! Mit hår kunne godt trænge til en kærlig hånd, hehehe :-)

 237. Ih, det har jeg bare hørt så meget godt om. Særligt hårkuren tror jeg mine loker ville elske mig for. Jeg håber jeg håber :)

 238. Mit hår og min hud -i det hele taget bare alt ved mig – ville elske, hvis jeg skulle blive den heldige vinder af disse vidunder-produkter -jeg krydser alt, hvad der kan krydses :-)

 239. Ej, hvor ville jeg gerne vinde de produkter. Er sikker på de vil gøre mit hår blødt og dejligt her i den kolde vintertid

 240. Super lækker konkurrence – kunne da godt bruge lidt lækkert til mit hår! Tak for en god blog.

 241. Hej Emily,

  god konkurrence!

  Mit hår er tykt og lidt små-kruset, og frost er bare det værste. Jeg håber, at jeg bliver den heldige vinder af kvalitet og forkælelse til håret :D

 242. Hvor ville jeg gerne vinde det hår-kit.
  Mit hår er langt, kruset og min hårbund træt. Træt af produkter som ikke dur, selvom de ikke indeholder parfume, parabener eller andet usundt.
  Jeg krydser fingre, og håber på en før-julegave :)

 243. Jeg ville elske at vinde produkterne, da mit hår har tendens til at ligne Ronja Røverdatters manke, især om vinteren, og jeg har prøvet alt andet.

 244. Uh ville elske at vinde!! Kæmper stadig med mit hår, selvom jeg efterhånden har fået indarbejdet nogle af dine råd. Ville elske at afprøve Purely Professional :p

 245. Dét gad jeg godt vinde! Mit hår er meget langt og tykt, og derfor er vaskehår-dage et helvede. Håber dine yndlingsprodukter kan hjælpe på det! :)

 246. Dét gad jeg godt vinde! Jeg har meget langt og tykt hår, og derfor er vaske-hår-dag altid et helvede. Måske kan dine yndlingsprodukter hjælpe på det! :)

 247. Så har jeg givet mit like til siden.

  Har længe ønsket at begynde at bruge purely professionals produkter, så dette er jo den perfekte mulighed. Tak for din dejlige blog,

  Rebecca

 248. en ønskegave til en mors hår som ikke har set skyggen af gode hårprodukter i 1½ år..

 249. Jeg har lige prøvet PP og er helt vild med! jeg ville være begejstret for at vinde produkterne så jeg kunne prøve hårcremen og hårkuren. Jeg har selvfølgelig været inde og liket siden :D

 250. Hejsa, Hvor ville det bare være skønt. Jeg er den heldige ejere af kruset krøller, som har resulteret i at jeg simpelthen har opgivet og tyr til glattejernet. Ville så gerne sparer lidt på varmen, og bruge nogle af de skønne produkter. Der er liket på siden

 251. Uhh! Super lækker konkurrence! Jeg kunne så godt bruge alle tre ting op til vinter! :) Jeg håber at jeg bliver den heldige vinder!

 252. Har liket siden :-)
  Det kunne være lækkert med lidt selvforkælelse i denne mørke tid :-)
  Dejligt med sådanne konkurrencer, keep up the good work.

 253. Den her konkurrence er jo perfekt for mig!! mit hår er så træt og kedeligt, og tror virkelig det kunne gøre underværker for mig! :D

 254. Alle tre absolut ynglingsprodukter, som jeg sjovt nok er løbet tør for og sjovt nok ikke kan købe igen før d. 1.
  Krydser fingre :)

 255. Hahaha åh hvor lækkert! Det ku’ være godt at geare op for en nybagt mors selvpleje igen :)

 256. Fuck en fed konkurrence! Mit hår har hårdt brug for en redning som denne. Vinteren og store halstørklæder har ødelagt mit hår :(

 257. Jeg vile elske at vinde disse produkter. Mit hår har det ikke super godt, men jeg synes det er svært at få råd til gode produkter, da de ofte også er ret dyre! :-/

 258. Da jeg allerede på egen krop har prøvet hvor lækre deres produkter er, kunne jeg så godt tænke mig at eje dem her :)
  Dejlig konkurrence, krydser fingre! :)

 259. Jeg har været erklæret fan af PP i noget tid nu. Elsker deres vision, og selvfølgelig hvad deres produkter gør ved mit hår! Lækker konkurrence!
  Alt det bedste!

 260. Det kunne jeg godt nok godt bruge – så er man i hvert fald klar til at gå det kolde og tørre vintervejr i møde:)

 261. Jubiiii, fantastisk konkurrence. Håber virkelig at vinde de fantastiske produkter, som jeg har hørt så godt om.
  Har liket siden. :-)

 262. Jeg er selv begyndt at bruge shampoo og conditioner fra Purely Professional med stor glæde. Og vil med stor behag prøve håndcremen og hårkuren af. ☺

 263. Uhh nu har de omtalt disse produkter så positivt i lang tid så kunne da godt
  tænke mig at prøve dem! Og så lige her op til vinter hvor ens hår og hænder har brug for ekstra pleje :)

 264. Sikke en dejlig konkurrence! Jeg har aldrig prøvet produkterne men ville da virkelig gerne se om de kunne være gode for mig også :)

 265. Trallerii trallereej – jeg har liket siden på fb – det er dog længe siden ;) Håber jeg vinder!!

 266. Lækker konkurrence! Mit hår minder lidt om en knapt så sund udgave af dit og jeg kunne virkelig godt tænke mig at se om jeg tæmme mine krøller så flot som du gør :)

 267. likede deres siden for længe siden, det er jo nogle fantastiske produkter!
  jeg krydser fingre :)

 268. Deres side har jeg ‘liket’ i lang tid efterhånden ;-) For søren jeg håber på at vinde!! Dbh Rikke

 269. Ih altså, det gad jeg godt vinde! :-) Mit hår trænger godtnok til lidt kærlighed, men det er sgu desværre sjældent at SUen rækker til det..

 270. Wooooa, hvor kunne det være fedt! Vil så gerne prøve det mærke efter alt hvad jeg har læst herinde og andre steder.. Men det er altså lidt dyrt :( ..

 271. Krydser SÅ meget fingre for at mit triste vinterhår (og hænder for den sags skyld) kan få lov at prøve produkterne! :)

 272. Er helt sikker på min kæreste ville elske mig endnu mere hvis jeg kunne give hende dette dejlige sæt. Håber jeg vinder.

 273. 23.07 alligevel? ;)
  Laber konkurrence – kunne være en perfekt kickstarter til rent faktisk at få gjort lidt godt for mit hår, som går og piver lidt for tiden..

 274. åh en fed konkurrence, jeg håber håber håber sådan at jeg (og mit hår) er heldig at vinde de produkter! :)

 275. Nu har du jo skrevet så meget godt om produkterne, så jeg er meget fristet på selv at prøve dem :)

 276. HVILKEN LÆKKER KONKURRENCE!
  Jeg har længe gerne ville prøve disse produkter, som du skriver så godt om!
  De står allerede højt på min ønskeseddel til jul! Jeg håber virkelig, at det bliver mig, som vinder dem!

 277. Hej
  Skal lige være sikker på min kommentar er kommet med :)
  Nu skriver jeg det rigtige sted.

  Vil rigtig gerne vinde :)
  -K

 278. Lækker præmie!! Den vil være skøn at få hænderne i (bogstavlig talt) :p

  God mandag :D

 279. Liket, og lyder virkelig lækkert. Kan ikke vente til jeg er færdig med at studere og rent faktisk får råd til nogle lækre produkter :)

 280. Så er der liket fra en ny følger. Årh, tag mig! Mit hår er en dyr dame at holde og jeg er bange for, at det forlader mig, hvis ikke jeg snart overrasker og forkæler det ;)

 281. Kører pt. en dreadlock-rode bunke på toppen af hovedet, og kunne rigtig godt bruge noget seriøs pleje. Håber jeg vinder.

 282. Hej Emily,
  Jeg er også særdeles glad for Purely Professional, og det har jeg været siden, jeg fik lov at teste netop Treatment 1. Mit hår minder i struktur og stil – om end kortere – meget om dit, og derfor ville jeg være højtflyvende og glad, hvis jeg vandt.

 283. Har liket siden :-)

  Jeg kunne super godt tænke mig at vinde de produkter, da jeg virkelig leder efter nogle nye hårprodukter, som kan hjælpe mit uduelige hår!

  Tak for en fed blog og konkurrence.

 284. Jeg har simpelthen overvejet at prøve de produkter så længe, pga. alt den gode omtale du har givet dem, men økonomien har ikke lige været til det. Så det ville da være helt fantastisk, hvis man kunne prøve dem af gratis første gang :) Elsker din blog!

 285. Mit hår er blevet til zombiehår efter jeg er flyttet, det filtrer alt for nemt og er mega tørt! Ved ikke hvad der er sket, men noget er helt galt!

 286. Uhh… har villet prøve disse i et stykke tid nu – lige siden jeg læste om dem her på din skønne blog, men har været permanent fattig :(

 287. Hold nu op. Lige hvad der kan redde en vinter! Jeg har aldrig prøvet produkterne, men eftersom du altid roser dem helt til skyerne, bør der laves om på det! :)

 288. uhh… det lyder lige som noget for mig. overvejer seriøst at klippe lortet af til tider. måske er dette min/mit hårs redning

 289. Jeg ville elske at vinde de lækre produkter, så mine naturlige krøller kunne komme lidt under kontrol :-)

 290. Har virkelig hørt så meget godt om purely professionals, og kunne så godt tænke mig at prøve det selv, og jeg tror især mit hår ville blive rigtig glad :D (“liker” siden i forvejen) :)

 291. Hvor ville det være skønt at vinde sådan nogle lækre produkter!
  Håber heldet er med mig for en gangs skyld. ;-)

 292. Ih, jeg gad godt at have fingrene i de produkter. Har overvejet at købe dem flere gange, men har været i tvivl om hvilken shampoo jeg skulle købe til mit hår. Jeg krydser alt, hvad krydses kan!

 293. Der er trykket like! :)
  Krydser fingre! Ved at mit hår vil elske mig hvis det var!

 294. Krydser fingre for jeg er den heldige vinder :)
  Mit hår trænger til lækkert pleje :)

 295. Åhh jeg ønsker mig virkelig disse produkter til mit krøllede tørre hår. De ser ud til at gøre underværker :-) SKØNT!
  Jeg krydser fingre ;-)

 296. Hold da op, sikke en konkurrence!
  Den vil jeg meeeeeeegeeeeet gerne vinde, ha ha :)
  Tak for en fin fin blog og god mandag!