til the hos Perchs

I tirsdags var jeg inviteret til et fabelagtigt thearrangement hos det hæderkronede thehus, Perchs i Kronprinsensgade. Jeg er opvokset med the fra Perchs og har liflige barndomsminder om hvordan min morfar og jeg tog derind og købte the, kandispinde og honningkagebomber.

I tirsdags stod den udover en noget så lækker ‘high tea’ (har drømt om scones med ‘clotted cream’ lige siden) i Perchs Tea Room, der ligger ovenpå forretningen, på foredrag om the og familieforretningen og thesmagning. Jeg blev bl.a. meget klogere på at brygge the (det må få sit eget indlæg ved lejlighed) og så var det rigtig dejligt at få lov at smage en masse forskellig the. Jeg plejer at købe Grøn Rabarber og Bailey Cream Tea , hver gang jeg handler hos Perchs, og selvom de er favoritter, så er det jo meget rart at få udvidet sin horisont lidt ;) Den absolutte vinder på aftenen blev for mit vedkommende Grøn Bambus, der smager af Champagnebrus og Kæmpelæske.

Jeg kan på det varmeste anbefale et smut forbi thenørderne (i ordets allerkærligste forstand) i thesalonen og/eller butikken i Kronprinsensgade :)

Skulle man bo lidt for langt væk, er der heldigvis også en webshop lige her.

ENGLISH RECAP: Tuesday I attended a lovely high tea party at legendary Danish Tea Saloon Perchs. If you ever come to Copenhagen, please treat yourself to a divine high tea there. Read more about Perchs here.

bloglovin

(Visited 1.574 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

27 Kommentarer

 1. Jeg elsker scones og clotted cream! Faktisk elsker jeg alt, hvad der er britisk :) Jeg skal helt sikkert hen forbi Perchs næste gang, jeg kommer til København!

  1. Jeg havde aldrig tidligere prøvet scones med clotted cream, men det er bestemt ikke sidste gang ;)

 2. “Grøn Bambus”, jeg havde aldrig gættet at den smagte af Champagnebrus og Kæmpelæske, ville nok nærmere tænke på noget græsagtigt.

  Anyway, jeg synes tredrikning er så hyggeligt og vælger ofte det frem for kaffe i de kolde måneder, måske skulle jeg forkæle mig selv lidt med noget helt nyt the, er alligevel så tit inde forbi Kronprinsensgade :)

  1. Ja, det er derfor det var så godt at få lov at smage lidt forskelligt. Jeg havde heller ikke gættet at den ville blive min nye bedste the-ven på navnet ;) Det er den bedste og mest anderledes/uforudsigelige the jeg længe har prøvet. Kan varmt anbefale den :)

 3. Er du ikke sød at sætte et par ord på Bailey-teen?? Har set den omtalt før, og føler mig stærkt fristet, men er bedst til fyldig te, der smager af noget for real. – mon den gør det? :)
  Sikke et hyggeligt arrangement!

  1. Det er en sort the, så synes der er ganske meget knald på også pga. fløde/karamel/Bailey-smagen, så jo den tør jeg godt anbefal til som end der virkelig smager af noget :) Drikker den ofte som ‘dessert’ om aftenen ;)

 4. Grøn bambus er også en af mine favoritter, og hvis du synes om den, kan du sikkert også lide Perchs hvid tempel te, hvis du ikke allerede kender den.. Dog er jeg også selv fan af Tante T, som jeg synes bidrager med andre gode produkter til det danske temarked :-)

 5. Hvor er det sjovt – Grøn Rabarber og Bailey Cream Tea er også dem jeg altid køber, når jeg besøger den lille hyggelige butik. Jeg er dog også helt vild med Grøn Sommer The (den smager virkelig af sommer) og Hvid Tempel Te. Næste gang må jeg prøve Grøn Bambus. Tak for anbefalingen! :)

 6. Hvor lækkert! Grøn bambus lyder bestemt som en te jeg må prøve!
  A pro pos grøn, har du smagt macha (te)?

 7. Et godt alternativ til grøn rabarber er deres grøn sommerte, som har en dehlig mild smag. Den kan klart anbefales. Ellers er jeg også stof fan af Bailey teen og Hvid Tepel te.

 8. Det lyder som et super arrangement :)
  Drikker også the fra perchs dagligt, og har haft min dagligt gang dernede da jeg var bosat i kbh :)

 9. Åhh, jeg drømmer også om afternoon tea, eller high tea….. Men helst i England då det bliver fulstendig autentisk! Men indtil da må jeg prøve Perchs! :)