vind: KeepCup + kaffe

I var en masse, der var interesserede i den kop jeg havde med på mit ‘dagens’ i sidste uge. Og gudskelov for det. Har nemlig også fået en at udlodde til en af jer ;)

Den hedder KeepCup og ikke nok med, at den er dødpæn og gør mig glad helt ind i mit lille æstetiske kaffehjerte, så gør den også min indre øko-hippie happy. KeepCup’en er nemlig et pænt og bæredygtigt alternativ til alle engangs-to-go-kaffekopperne. Idéen er slet og ret at man afleverer KeepCup’en, når man bestiller sin take away kaffe og dermed undgår alskens emballagespild. Eller laver kaffe i den hjemmefra. Så sparer man både penge og skrald ;)

Jeg har testet min i et par uger og har ikke en finger at sætte på den. Elsker den faktisk, tror jeg. Havde den også med til Berlin og den duede sørme også til Milchkaffee ;) Dog skal man være opmærksom på, at den ikke er en thermokop (selvom den nu holder lidt på varmen), den er en erstatning for to go pap/plastic engangskrus, ikke thermokrus.

Sammen med et styk KeepCup i valgfri farvekombi (og der er lige kommen nye über-pæne) udlodder jeg en lækker pose Kianjokoma kaffe fra Estate, der sådan helt generelt laver awesome kaffe. Kianjokoma er en let syrlig, frugtig og frisk kaffe. Lige efter min næse :) På den anden side er næsten al god kaffe et hit i min bog, men denne er altså mere end almindeligt perfekt og også lidt anderledes end hvad man sædvanligvis får.

Hvis du vil vinde et lækkert ‘kaffesøster på farten’-sæt, så smid en kommentar om kaffe inden på mandag d. 27. oktober kl.12.00.

Læs mere om KeepCup – og se de flotte farvekombier – her og om Estate Kaffe her. KeepCups koster alt efter størrelse ca. 100 kr. og kan bl.a. købes hos Estate Kaffe på Gl. Kongevej eller her.

ENGLISH RECAP: If you’d like to win a gorgeous KeepCup and a bag of delicious Klanjokoma Estate coffee, please leave a comment about coffee before 12am on monday the 29th of October.

bloglovin

[sponsoreret]

(Visited 1.493 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

494 Kommentarer

 1. Uha, jeg kan slet ikke undvære kaffe. Jeg skal have en kop lige når jeg står op og inden klokken 12 kan jeg snildt have drukket 3-5 kopper. At denne ‘to go kop’ er i det smukkeste design er prikken over i’et. Og så med en lækker ny kaffebryg.. mm.. det kunne redde en masse triste grå mandage her i efterårskulden ;)

 2. Sikke en lækker giveaway. Jeg elsker også kaffe. Har lige tilbragt en hel uge i Paris med en masse besøg på starbucks og andre kaffesteder, der havde den jo været ideel, jeg elsker nemlig at være miljøbevidst.
  Og så elsker jeg bare kaffe.
  Mega fed blog du har. Benyttede mig af dine Paris-guides så tak de var til meget hjælp.

 3. Hvor er det nogle fine farver, altså – den er simpelthen for kær :) Jeg elsker kaffe, og ville virkelig blive glad for at eje denne lille fine fætter :) Jeg læser til lærer, og efter jeg er startet på studiet, kan der snildt fortæres et par kopper i løbet af sådan en studiedag :) Jeg ville elske at gå rundt med min helt egen keepup på sem. :D
  KH Anne

 4. Sikke et lækkert giveaway. Jeg er flittig kaffedrikker. Har lige tilbragt en uge i Paris, med en masse kaffebesøg på blandt andet Starbucks, denne fine kop ville have været helt ideel, da jeg også er meget miljø bevidst. Jeg læser din blog dagligt, og gjorde brug af dine dejlige Paris-guides så tak for det.

  Kh Michelle

 5. Hvor er den cool…Har allerede en termokop til at tage med på farten, men den er da langt fra så pæn som denne!! Kaffe må vi ha´…;O)

 6. Kaffe er først noget jeg er begyndt at kunne lide de senere par år, men min kærlighed er til gengæld også vokset og blomstre i den vildeste flora nu. Hver gang der er mulighed for at få en dampende varm kaffe, af frisk malet bønner, så tager jeg den og nyder den i samværd med dem jeg holder allermest af!

 7. Elsker latte, men det er godt nok dyrt i længden. Så over et par år har jeg investeret i en lille mælkeskummer og andet kaffe grej. En fin KeepCup og gode bønner ville være prikken over i’et. Også er Estate også virkelug god kaffe.

 8. Jeg eeeeelsker kaffe! Men jeg har desværre få konstateret mavesyre, hvilket er ens betydende med, at jeg ikke må drikke kaffe i øjeblikket. DOG! Vil jeg egentlig gerne give denne smarte kop til min kæreste, som drikker ualmindelig meget kaffe! :-)
  Kys herfra <3

 9. Netop som jeg havde købt en termokop lånte min kæreste den til sin eksamen og glemmer den så, så jeg kunne bestemt godt bruge den – og kaffen selvfølgelig! mums

 10. Uhmm, elsker kaffe, både på farten eller på en hyggelig cafe, en espresso til at vække en fra tømmermænd eller en mild americano om aftenen til et godt stykke chokolade.
  Og har faktisk godt tænkt på hvor mange krus der smides ud når man drikker kaffe et par gange om dagen på farten.
  Så denne løsning er da helt genial :-)

 11. Da jeg var lille eeeelskede jeg at vågne op til duften af kaffe, men jeg har altid hadet smagen. Nu er det så bare sådan, at jeg er sygeplejestuderende og så skal man møde urimelig tidligt (klokken syv omklædt), når man er i praktik eller på arbejde. Og pludselig blev kaffe en nødvendighed og dermed en afhængighed. Nu eeelsker jeg kaffe og kan slet ikke komme ordentligt igang uden en kop morgenkaffe. Jeg krydser derfor fingre for at ku’ få denne fantastisk kop med på vejen om morgenen :-)

 12. For sådan en nybegynder indenfor kaffe-verdenen som jeg er, så ville denne fine kop med tilhørende kaffe være lækkert.

 13. Jeg elsker kaffe, og er så super ærgerlig over at min espressomaskine larmer så meget, at jeg ikke kan bruge den om morgenen uden at vække min kæreste! Men med sådan en kop kunne jeg jo nemt lave en gang instant kaffe til køreturen på arbejde :-) Hvor vi heldigvis har masser af lækker kaffe :-)

 14. Den her give away kommer som sendt fra himlen. Jeg har lige fået job (min første rigtige voksen-job) i Roskilde, hvilket betyder en del tog-tid til og fra København. Og eftersom jeg er temmelig afhængig af min morgenkaffe (men dårlig til at have god tid om morgenen), ville denne fine kop være perfekt! Jeg krydser fingre ;-)

 15. Uh, jeg er slet ikke fan af kaffe (det er min mor dog – kæmpe fan faktisk), men den kop der, ville være perfekt for mig at have min the i, når jeg er på tur. Krydser fingre ;)

 16. Kaffe er livets eliksir! Derfor starter jeg altid dagen med en kop kaffe brygget på frisk kværnet bønner – elsker simpelthen duften ;) Jeg tænker faktisk tit over, at jeg burde eje en keepcup eftersom jeg tit får en kaffe to-go!

 17. Wauw! Hvor fedt et alternativ til engangskopperne!! Hvor sweet altså. Mhn, jeg elsker også kaffe, så håber jeg får smagt Estate !!

 18. Når man står op hver dag kl. 04.30 for at køre på arbejde kl. 5 så man kan nå at være fremme kl. 08.00.. Så er kaffe virkelig nødvendigt!! Ogs elsker man sit job, det er det tøj gør ved en :)

  Så tak til kaffe, så hjælper mig afsted hver eneste dag!

 19. Som journaliststuderende drikker jeg litervis af den sorte drik i løbet af et semester – tit bliver det til kantinens bedste (og billigste) i et tarveligt papkrus. Ville det ikke være fantastisk, at jeg kunne fylde min KeepCup op og løbe til forelæsning med god samvittighed? Det synes jeg.

 20. Da jeg lige er flyttet fra Odense til Kbh, har jeg ikke råd til lækker kaffe på trods af jeg elsker det meget højt! Koppen er utrolig lækker og vil gøre mine tidlige morgener meget nemmere i denne mørke tid. :)

 21. Åh det varmer også mit kaffe-hjerte at se sådan en fin fin kop. Jeg ville ønske at jeg havde sådan en, til min 1 time lange tur til og fra arbejde hver dag. Det ville gøre turen lidt rarere at kunne sidde med en kop kaffe, især nu hvor det snart er vinter. Hvis jeg ikke vinder, vil jeg nok købe sådan en alligevel, men krydser nu fingre alligevel. Kaffen lyder også helt vildt god <3

 22. Jeg har aldrig drukket en hel kop kaffe. Men knuselsker termokopper med the til forelæsningen eller en dag togo. Jeg kender dog flere papsyndere der ikke har set lyset og godt kunne bruge en gave:D

 23. Yay! Den er fin :-) Jeg sad også og kiggede langt efter den i indlægget for et par dage siden. Tak for inspirationen. Jeg er flittig kaffenyder OG har en kaffebar, så sådan én skal jeg da ha’ fat i!

 24. Mmm… kaffe! Jeg blev i søndags drillet med, at mit første ord om morgenen var “kaffe”. Eller, ord og ord… jeg stønnede vist noget der ikke kunne tolkes som andet end kaffe og så sagde jeg ikke rigtig mere før jeg havde fået monteret en kaffekop i hånden :)

  Koppen er smuk!

 25. Jeg kan faktisk slet ikke lide kaffe. Men jeg har to forældre, som slet ikke kan undvære det! Så det ville være lige noget for dem:-)

 26. Hvor er den fiiin! Den måtte gerne indeholde min morgenkaffe når jeg hver morgen kl lidt over fem sætter mig i toget for at komme på arbejde :-)

 27. Uden KAFFE ville jeg AFSTRAFFE og PLAFFE mange, mange mennesker ned…

  Gudseklov for kaffe kaffe kaffe <3

 28. Kaffe og en fin kop i smukke farver er lige mig! Har længe gerne ville have en KeepCup :-)

 29. uhhh sådan en må jeg da have fingrene i! Det er jo en fantastisk idé! Jeg når aldrig at drikke kaffen færdig inden jeg tager i skole, så nu kunne jeg rent faktisk tage den med på farten og blive færdig for en gangs skyld! ;)
  Super fin blog du har! <3

 30. Ej den er da helt vild fed !! :D *Keepcup’* lille, lækker og ligger godt i munden – lidt lige som kaffe ;-)

  Jeg er måske ikke den helt rigtig kaffesøster at forære denne kop, da jeg faktisk ikke drikker “rigtig” “rigtig” kaffe, men korn kaffe for sundhedens skyld ;-) Men jeg synes altså at denne keepcup er super fræk og sød! :)

 31. uh hvor er den lækker! Den må jeg da have fingrene i! Jeg når nemlig aldrig at blive færdig med kaffen inden jeg skal i skole, nu kan jeg jo have den med på farten! ;)
  Super fin blog du har dig! <3

 32. Åh kaffe.. Har ikke været den stærke kaffedrikker end til jeg for måneder siden, faktisk fik snuden op for den! En god morgen starter helst med kaffe, men jeg når aldrig at drikke færdig, inden jeg skal ud af døren og løbe op til bussen. Skønheden ved at skal med bussen lidt i 7 hver morgen! Hvem end der fik fingerne i sådan en lækker én, ville ihvertfald være glad. Ligeså glad som jeg er når, når første blok er aflyst og kaffen kan nå at drikkes.

 33. Åååååh kaffe…. min største (og første) kærlighed <3
  Kan huske når jeg som lille sad og dyppede sukkerknalder i min fars kaffe og sugede kaffen af, og dyppede igen….

 34. Nøøøj den er pæn! Faktisk kunne jeg slet ikke lide kaffe, men da jeg startede på Uni og lektiebyrden voksede, begyndte jeg at drikke det for at holde mig vågen og nu kan jeg ikke undvære det! :)

 35. Kaffe er det bedste jeg ved. Drikker en god kop kaffe HVER morgen, inden jeg skal afsted til studierne. Det ville være perfekt, at kunne tage kaffen med, de dage jeg har travlt! :-)

 36. Perfekt! Endelig en lækker to go Kop! Mangler netop sådan en til mine lange, dyre dage på den sorte diamant, som jeg har at se frem til de næste par måneder!

 37. Elsker kaffe!! Kunne ikke leve uden min fantastiske nespresso maskine. Og kunne da godt tænke mig at vinde sådan en kop til at tage kaffen med på farten:-)

 38. Hvor er den kop dog helt fantastisk ! Den ville ikke være dårlig at rende rundt med! Ihhh hvor jeg dog håber den bliver min, og så med en lækker kaffe i… mhhhhh :D

 39. Jeg tror at min dejlige, skønne, kaffeelskende kæreste ville elske sådan en fin kop (eller måske jeg bare selv napper den i farten ;) ) og især kaffen! Han er det man kalder passioneret kaffeelsker, og bruger gerne hele aftener sammen med en god kammerat for at brygge den perfekte espresso på sin elskede Rancilio Silvia espresso maskine. Så en kaffeelsker som ham fortjener den her gave, som måske kan gavne ham, når han om blot en måned skal i gang med at skrive en længere opgave, hvor kaffe bliver stærkt tiltrængt :)

 40. Mmm… Kaffecravings. Jeg troede faktisk min samling var ved at være komplet – Stempelkande, kaffemaskine, Nespresso-maskine, kaffekværn, mælkeskummer. Og så mangler jeg sådan en fin én!

 41. Sikke en fin kop, er sikker på at den vil passe perfekt i min taske når jeg skal i skole om morgenen :)

  Fun-fact om kaffe:
  “Kaffe er den anden mest udbredte drik på planeten efter vand. Det er den næststørste handelsvare efter olie. Folk drikker kaffe hele dagen, hver dag i næsten alle lande rundt om i verden.”

 42. Jeg er ikke sååå gode venner med kaffe endnu, men det vil jeg helt sikkert blive med denne fine kop :)

 43. Den er så fin den kop. Jeg har lige været forbi Coffee Collective – for pokker, hvor kan man komme til at bruge mange penge på lækker kaffe. Men jeg elsker en god kaffe :-)

 44. Virkelig fin kop! :) Jeg er for nylig selv begyndt at drikke kaffe, så det her er jo perfekt timing!

 45. Jeg har lige skiftet min ellers elskede Nespresso maskine ud med den helt store kærlighed, nemlig Miss Silvia. Og hvilken kærlighed! Dog har jeg endnu ikke lært den rigtige dosering eller hvilken kaffe der er bedst til mig, så jeg prøver mig frem med diverse mærker, bønner og smage! Har netop købt en anden version af Estate i dag -den lover godt…

 46. Min cykel ville være komplet med denne kop i min kopholder. Kaffe på farten holder farten oppe.

 47. Ihh sikke en lækker konkurrence!

  Jeg ELSKER en god kop kaffe (især med sødmælk, shhh!) :) jeg går desuden igennem rigtig mange papir/pap kopper om dagen – da jeg ofte sidder på en læsesal, og så skal der altså massere af kaffe til!

 48. Kaffen er måske ikke lige så meget mig, men nok nærmere mine forældre. Til gengæld er koppen uimodståelig flot, og jeg ville ønske den var min, når vi nu går mod de koldere tider og jeg tager en kop varm kakao eller to ;)

 49. Når jeg møder på uni, er det første jeg gør, at gå i kantinen og købe en kop kaffe. Som sælges i engangs-papkrus. Som ordet antyder, så ryger kruset lige lukt i skraldespanden, når kaffen er drukket. Siden det sker hver gang jeg er på uni, kunne det bare være så fint, hvis jeg kunne få min kaffe i det her flotte Keepcup krus istetdet for – så kan jeg med god samvittighed blive ved med at starte dagen i kantinen (måske min pengepung er af anden mening, men det er en anden historie) :)
  Tak for en god blog! :)

 50. Tak for en skøn blog.. :-)
  Jeg er folkeskolelærer… Den lader vi lige stå for sig selv lidt…….
  behøver jeg så at sige at JEG ELSKER KAFFE, og drikker det selvfølgelig dagen lang..(Det SKAL man som lærer..høhø)
  Jeg kunne godt tænke mig at “worke” denne smukke kaffekop everyday på job..
  :-)
  xoxo Linda

 51. Så fin en kop :)
  Den vil helt sikker pynte på mit kontor, hvor den ene kop kaffe efter den anden ryger ned her i den pressede sidste fase af specialeskrivningen!

 52. Jeg er først lige gået i gang med at lære at drikke kaffe. Jeg elsker det i desserter, med chokolade osv, men at drikke det… Ja det er først ved at komme :) favoritten er kaffe med skummet skummetmælk og den lækreste chokoladesirup som min mor har købt til mig. MUMS!

 53. Kaffe er fantastisk! Jeg hader når det blot negligeres til et “fiks” af koffein, for mig er kaffe nydelse, smag, duft og forkælelse i dagligdagen :D

 54. Jeg vil super gerne vinde sådan en lækker Keepcup. Farverne er super sprøde og som jeg altid er på farten, kunne det være rart med en lækker “kaffekop” ved hånden. Min far har drukket kaffe hele hans liv og drikker vildt meget kaffe hver dag, så det kunne være rart at overraske ham med et nyt kaffe mærke, så kan også kan prøve noget nyt og forhåbenligt lækkert kaffe!

 55. Oh my, Oh my!

  Mit kaffe/øko-hjerte smelter da bare over denne fine kop.. Jeg er vild med kaffe, omend ikke vildere med det bæredygtige aspekt!

 56. Kaffe er lunt, kaffe er godt.
  Kaffe er uundværligt.
  Kaffe er godt at vågne sammen med.
  Kaffe er skønt at dele med en man har kær!
  Kaffe kan drikkes på farten.
  Kaffe kan nydes når man skal hygge sig.
  Kaffe kan serveres på sengen.
  Kaffe dufter!
  Kaffe hver dag!

  Every day, once a day, give yourself af present <3
  http://www.youtube.com/watch?v=5PcoMrwEa5o

 57. Ud over at jeg elsker kaffe, så har vi også en ting tilfældes: “When coffee dreams, it dreams of chokolate” – dét gør jeg også!

  Kh Maria

 58. Åh, hvad skal jeg dog sige om de gyldne dråber. Kaffe når jeg står op, kaffe når jeg møder på Uni og kaffe når jeg skal mødes med veninderne på cafeen. Alt i alt er de sorte bønner en stor del af min hverdag :-)

 59. Det ville da være fantastisk med sådan en kop, i stedet for de utallige papkopper kaffe der bliver drukket på sådan en sen eftermiddag på uni :-)

 60. Jeg er 15 år og går i 9. klasse.
  Det er hårdt og med mange lektier! så kaffe virkelig en gave!
  Jeg begyndte med varm mælk med lidt kaffe pulver, så tog jeg gang på gang mere og mere kaffe i mælken, nu drikker jeg det rent og elsker duften og smagen!:) Starter altid min morgen med en kop kaffe og juice:) Pigerne fra min klasse går ofte på den lokale kaffebar i frikvarteret, der kunne det være fedt med sådan en kop!

 61. Man kan drikke kaffe på mange måder
  – for at vågne om morgen
  – man er blevet afhængig
  – for at holde sig vågen på nattearbejde, til projektarbejde osv.
  men den bedste kop kaffe er når man slapper af og bare kan nyde den 100% fx i godt selskab og virkelig smager på den.

 62. Jeg er med mine 18 år først for nyligt begyndt at drikke kaffe, og er allerede helt hup på den gode smag, som samtidig virker opkvikkende. Der må gerne tilsættes mælk i min kaffe og så skal den være cremet. Mmm… håber jeg vinder denne kop, så jeg samtidig kan drikke min kaffe i et virkeligt(!!) flot krus i pastel farver, og slippe for at betale 1 kr. for kruset dagligt på min skole, for det kan altså hurtigt løbe op … Og en pose Klanjokoma kaffe ville heller ikke skade. :-)

 63. Mmmmm kaffe:-) Jeg elsker smagen (af god kaffe) og så synes jeg at duften af frisk kværnet kaffebønner er noget af det bedste -en smag og duft der kan gøre mig helt glad:-)

 64. Jeg er først begyndt at kunne lide kaffe de sidste par år, men nu er jeg også solgt! :-) Hvis jeg vandt ville jeg designe koppen i brune farver – en sort for espresso en lys for latte og en brun for alm. kaffe! :-) Tror det kunne se virkelig fint ud!

 65. Jeg har drukket kaffe siden jeg fem, helst helt sort. Der findes jo intet så godt som kaffe!

 66. Nomme nomme – kaffe i min vomme. Dejlig kaffe er som dessert – jeg bliver helt glad ved tanken :-)

 67. Fantastisk konkurrence. Det værste ved den er dog, at hvis jeg vinder, skal jeg rent faktisk sætte mig ned og vælge en farvekombination. Hmm.

 68. Åhhh, som lærer og kaffefrådende væsen i al sin almindelighed – ville jeg elske at have kroppen med mig, som tro følgesvend på 10.klassecenteret når jeg går til og fra timerne (og kaffeautomaten ;-)
  Kh. Cathrin

 69. Jeg er 15 år, og går i 9. klasse.
  der er mange lektier og meget stress. Jeg startede med, at lave varm mælk med lidt kaffe pulver, så begyndte jeg med mere og mere kaffe. Nu drikker jeg det hver morgen:)
  Pigerne fra klassen går ofte på den lokale kaffebar i frikvateret og køber en kop to-go kaffe, så sådan en fin kop kunne være nyttig!

 70. Det er lige en sådan en kop jeg ønsker at give min dejlige mand med hver morgen! Han han holder nemlig af god hjemmelavet latte.

 71. Ville elske at drikke kaffe af en keepcup og ved nu hvad veninderne skal have i julegaver. Har allerede lavet talrige farvekombinationer.

 72. Jeg vidste ikke hvor fantastisk kaffe er, før jeg startede på uni i sommers – nu er den uundværlig. Den gør de mørke morgener lidt bedre og de lange timer lidt mere udholdelige :)

 73. Jeg har ikke fået kaffe i dag og nu er klokke 20.00 og jeg kan dermed ikke nå at drikke en kop uden det betyder, at jeg skal ligge vågen det halve af natten… Øv!

 74. Mhhh elsker kaffe! går i 9. klasse, så det er dejligt med en wake-up drik som kaffe!
  pigerne fra min klasse, og jeg går ofte på den lokale kaffebar og køber to-go kaffe, så med denne SÅÅÅ fine kop kunne være så nyttig og yndig!:)

 75. Den lækre kop+kaffe skal redde min pengepung og miljøet hele vinteren mens jeg er ude at trille med min lille dreng :)

 76. Min kommentar om kaffe, må være at jeg ikke kan lide det. Men elsker te og chai i alle afskygninger, og gætter på at de også virker i koppen ;-)

 77. Åh ja! Jeg har længe gerne ville have en af de fine keepcup’er.
  Der er bare hele tiden kommet et eller andet på tværs af min pengepung.
  Så her er chancen! ;)
  Pretty please!

  Jeg er amatør kaffedrikker og drømmer om en dag at blive en af dem, som seriøst kan smage forskel på den gode og den mindre gode kaffe.
  At kunne læne mig tilbage på en cafe i Paris og bede om en af de små søde kupper og se sofistikeret ud som resten af slænget ;)
  Men for nu tror jeg bare at Keepcuppen skal med mig i min lille arbejdsbil med en kop mil kaffe med sødt og blødt…..mmmmm

  Tak for muligheden!
  kh
  Kristine

 78. Er mægtig glad for kaffe, bæredygtig- og pænhed, så hvis jeg ikke vinder, skal jeg da ud og have mig sådan en kop. Forresten er der vist noget om, at det ligefrem skulle være sundt at drikke omkring fire kopper kaffe om dagen, så med denne kop er der dømt 100% god samvittighed ;)

 79. En god eftermiddag er, når jeg ikke skal noget efter en lang skoledag på gymnasiet, og endelig kan sætte mig ned med en kop kaffe og læse blogs :-)

 80. Jeg har allerede en keep-cup, dog et nummer mindre. Den købte jeg for et halvt år siden her i Berlin, hvor jeg lige er flyttet ned for en periode! Jeg har den selvfølgelig med og går rundt og flasher den i prenzls gader! Jeg vil gerne skrive noget om kaffe, men jeg kan bedre lide the, så det er det der fylder min keep-cup – helst Pukka-the

 81. Ja tak, til bæredygtige kaffeoplevelser! Min indre øko-hippie slår også badutspring. Også helt perfekt til vintermorgenerne når man blir jaget ud i kulden med min bedste firbenede ven. Den MÅ jeg eje!

 82. Uuuuuhm, what can I say?
  Intet slår en kop skoldhed, sort kaffe. Dette krus matcher netop en sådan til perfektion, og det ville derfor være prikken over i’et i min ellers enormt behagelige kærlighed til god kaffe!

 83. Den god eftermiddag er, når jeg har tid til at sætte mig ned med en kop kaffe og læse blogs i en time eller to.

 84. Jeg er jyde og drikker derfor meget kaffe – specielt i mit kære krea værksted på Frederiksberg hvor jeg bruger meget tid. Kunne være helt fantastisk at tage sin kaffe med på en lille gåtur omkring i kvarteret og suge ny energi MED kaffe – og PÆN kaffe ikke mindst! :D

  Fingers crossed!!

  -Signe

 85. Jeg har endnu ikke lært at drikke sort kaffe – men drikker gerne kaffe med mælk! I løbet af de sidste 4-5 år har vi herhjemme opgraderet vores kaffe: Vi startede med at drikke en hel del instant kaffe – cafe noir eller økologisk – og det vender sig stadig i mig, når jeg lugter instant kaffe. Jeg forstår slet ikke, at folk kan få det ned. Så gik vi over til stempelkaffe og for et par år siden fik min kære mand så også en kværn. Så nu er det friskmalet kaffe hver gang. Og sikke en forskel det gør!

  Jeg ønsker mig det fine krus, da jeg er en sucker for to-go kaffe, men også gerne vil være miljøbevidst :-)

 86. Kaffe! Behøver jeg skrive mere? Nej vel?!
  For mig er kaffe noget så simpel, men alligevel så uimodståelig uforstående. Det er så meget mere, end en god tår varme.
  Kaffe er hygge, Kaffe får os til at samles, kaffe er ny energi, kaffe er hygge med svigerfamilie med lækker kage, kaffe er højdepunktet når jeg vågner, kaffe er pausen på job, kaffe er samlingspunktet mellem mine veninder og jeg – kaffeslænget, kaffe er fællesskab og samtale, kaffe er glæde og kaffe er uimodståelig lækkert.
  Jeg kunne fortsætte; men i bund og grund er kaffe krydderiet i mit liv – det der får det hele til at blive bare lidt bedre!

 87. Eej, det ville passe perfekt til sådan en lærerstuderende som mig, som når at indtage ufatteligt store mængder kaffe hver dag. Den kop ville passe meget bedre ved siden af mig under undervisningen end kantinens kedelige kopper.

  /Stine

 88. Drikker ikke kaffe, men te hver morgen :) det ville være dejligt at kunne tage den med sig

 89. Jeg brugte på et tidspunkt for mange penge på take away kaffe, men købte så en Nespressomaskine og lovede mig selv at det var slut med take away. Men med sådan en smart kop kunne jeg jo få take away med hjemmefra og jeg elsker min Nespresso. Det ville sgu være et hit:)

 90. Ihh, er fuldkommen hooked på et “kaffesøster på farten”-sæt nu! Synes i hvert fald også godt, jeg kan tillade at kalde mig selv en kaffesøster på farten ;-). Superlækker giveaway, nu er der vidst ikke andet for, end at krydse fingre for at jeg i fremtiden vil være i besiddelse af en KeepCup til min kaffe!

 91. Jeg lærte at drikke kaffe da jeg arbejdede i hjemmeplejen. Nå jeg havde gjort dagens gode gerning ville de ældre altid rigtig gerne slutte af med en halv kop kaffe og jeg nænnede aldrig at sige nej, på trods af at jeg ikke drak kaffe. Det udviklede sig dog til et dagligt kaffeindtag og pludselig savnede jeg det på mine fridage og da jeg igen begyndte på uni virkede en kop kaffe umiddelbart mere indbydende på mig end et stykke chokolade. Nu er kaffe blevet obligatorisk med svigerforældre, pappi og gode venner oh det er skønt :)

 92. Har tit tænkt på hvor vildt det egentlig er, hvor meget kaffe betyder for SÅ MANGE MENNESKER hele verden over :D
  Og en rigtig fin kop, den vil jeg gerne vinde!!

 93. Jeg vil smide det mest awesome kaffecitat i form af en lille kærlighedserklæring:
  Things i like about coffee:
  – coffee is hot
  – coffee makes me exited
  – coffee smells good
  – coffee gives you warm and fuzzies
  – even when coffee is too strong or too weak it’s still good

  Things i like about you:
  – pretty much the same as coffee

 94. Jeg lærte at drikke kaffe, da jeg for en del år siden begyndte at arbejde som hjemmehjælper. Jeg kom i så mange hjem, hvor borgerne gerne ville have en hyggesludder, når alt det praktiske var overstået. Selvfølgelig bød de på kaffe. Nej tak, sagde jeg. Så blev der lavet the, og nogle gange med møje og besvær, for hvor var nu thebrevene og dårligt bentøj osv. Jeg var nok lidt til besvær, og det var jo ikke helt meningen, når nu jeg kom for at give en hånd med. Det var heller ikke så passende bare at sige nej tak til kaffe, for de mennesker havde brug for at vise en gavmild gestus, og jeg ville gerne tage imod. Derfor begyndte jeg at drikke kaffe, også sort jordemoderkaffe on the rocks, hvis det var, hvad der var. Lidt ejendommeligt, men jeg tror, at kaffen var en vigtig brik i de mange fine samtaler, jeg havde med folk.

 95. Jeg er flittig kaffedrikker den dag idag – for bare 2 år tilbage kunne jeg ikke fordrage kaffe, men jeg og 3 søde drengevenner holdte “Lost” marathon, hvor vi mødtes hver anden måned og så så mange afsnit af serien, man nu kan på et døgn. Og dengang lærte drengene mig at drikke kaffe, fordi de blev trætte af, at jeg altid faldt i søvn, og at vi måtte spole tilbage for mig skyld (tro mig, bare en halv time misset af den serie, og så kan man slet ikke følge med). Så idag er det helt obligatorisk med morgenkaffe, og derfor besøger jeg tit (læs: omkring 4 morgener om ugen…) Baresso. Det bliver til nogle to go pap krus, og derfor ville den fine KeepCup gøre stor lykke hos mig :-)

 96. Jeg er ved at lære at drikke kaffe. Sådan en skøn og miljøvenlig kop ville være perfekt at fylde med kaffe og tage med på vej til studiet om morgenen. Som du selv skriver, er det jo både dyrt og spild af emballage (og dårligere kvalitet), når man render i kantinen eller trækker kaffe i automaten hele tiden. Og så er den pæn :-)

 97. Uh, en god ide! Jeg har forsøgt mig med en termokop, men det her er jo meget smartere… Jeg elsker både dens øko/genbrugs-side og så er jeg faktisk vild med at det ikke er en termo-fætter – jeg er ikke rigtig til brandvarm kaffe og de der termokopper kan jo holde varmen i en evighed!

 98. Åh hvor er den fin :) Jeg har drukket kaffe i mange år efterhånden og kan ikke huske mit liv før kaffe. Til gengæld kan jeg huske, hvornår jeg havde den første ‘Mmmm-ahhh det er den bedste kaffe, jeg har smagt i mit liv-oplevelse’, nemlig i New York på Blue Bottle Coffee i Brooklyn. Det var sådan en dejlig oplevelse om end, den har ændret mine kaffe-snobberi til det værre. Jeg drikke dog stadig min. én kop (budget-su) filterkaffe om dagen for at holde begge kaffeben på jorden :)

 99. Kommer til at tænke på Per Vers’ “Black Power”, når nu vi snakker kaffe :
  “Klar til at møde den rå virkelighed, ingen fløde bare Blå Cirkel lige ned”

  Kaffe er nu godt :-)

 100. Mums, vil rigtig gerne vinde kaffe…har svært ved at finde lige mit “mærke”… Krydser fingre

 101. Jeg er faktisk først lige begyndt at drikke kaffe her for nylig, har altid svoret at det aldrig ville blive mig, men nu eeeelsker jeg det! Dog ikke uden en sjat mælk, er endnu ikke så sej at jeg kan drikke det sort..

 102. Jeg er vild med kaffe! Drikker dog max 2 kopper om dagen, og så skal det være så godt som muligt – derfor er stempelkanden næsten i brug dagligt herhjemme, og gerne med god Peter Larsen java.

 103. I en alder af 22 år er jeg stadigvæk ikke blevet helt så voksen, så jeg har lært at drikke kaffe uden mælk endnu. Men jeg er gået i træningslejr. På nuværende tidspunkt er jeg ret vild med cappucino og cafe latte – det er virkelig fremskridt siden for et halvt år siden. Vil gerne lære, at blive voksen på den voksne måde – og to-go-cuppen er bare så smækker lækker. :)

 104. Jeg ELSKER kaffe. Så meget, at jeg for nyligt har spenderet 8000 på espressomaskine og kværn, som jeg elsker af hele mit hjerte. Herudover elsker jeg også mine to stempelkander, hvis lysten skulle falde på det.
  At kunne fragte denne skønne drik rundt, især i denne efterårskulde, vil jo bare være prikken over i’et :-)

 105. Først: Sikke en lækker konkurrence!
  Jeg elsker kaffe! Dog er jeg ikke ligeglad med hvilken kaffe jeg drikker. Kaffe som er lavet på friskmalet bønner, er altså bare det bedste, og sammen med et stykke lækkert chokolade, så er man i himlen.

  Krydser finger for, at jeg kan smutte en kop kaffe med om morgen i denne lækre kop !

  /Emma

 106. Jeg har først lige indledt mit forhold til kaffe, og omend kaffe og mit’s (kan man skrive det?) forhold pt. er anstrengt, så er jeg sikker på at sådan et smukt krus her ville kunne forvandle det til et ægte kærlighedsforhold :-)

 107. Åårh.. jeg gad så godt vinde den her. Jeg kan ikke selv lide kaffe, men min kæreste er kæmpe kaffeentusiast og kommer snart hjem fra en meget lang sejltur, hvor han ikke har haft mulighed for at købe god frisk kaffe. Det ville gøre ham til den gladeste i verden, hvis der stod sådan et kit til ham, til når han kommer hjem :) .. og så er det underordnet, at farverne måske er knapt så mandige ;)

 108. Årh!
  Mit indre-barn har altid sagt, at begynder man at drikke kaffe, så er man voksen. Men jeg har længe ville lære det og det må da være en perfekt start med den smarte og fine kop!! :)

 109. Jeg ville elske at give denne her til min kæreste, han elsker, elsker kaffe!
  Han har det tid med to go, men mangler altså bare lige en sejere kop :D
  Derudover elsker han at eksperimentere med ny kaffe og det kunne være fedt hvis jeg kunne introducerer en god kaffe for ham, som han kunne hygge sig med :)

 110. Jeg eeeeeelsker kaffe! Og siden gymnasiet er jeg blev mere eller mindre afhængig. Jeg sætter stor pris på en god kaffe, da jeg ofte drikker den sort. Så en god smag får virkelig lov til at komme til sin ret. Mmh!

 111. hvis jeg vinder, vil den i hvert fald bliv brugt til drive-in-bio-ture hvor kaffe to go er uundværligt <3

 112. På de nærtstående kolde og mørke vintermorgener vil det være en fryd at gå ud af døren med sådan en fin kop varm lækkerhed i hånden:)

 113. Kunne være fantastisk at vinde! Elsker farverne på koppen, og har flere morgener være nød til at bruge min gamle grimme kop med låg til min morgen kaffe eller the. Så der kunne være super med en ny :-)

  Knus

 114. Det eneste jeg altid sørger for er i mit køkken er kaffe, og det skal selvfølgelig være god kaffe! Den gør det sgu så godt. Jeg vil herregerne forkæle kaffen i mit køkken med en meget pæn keep cup, så jeg håber inderligt på at vinde konkurrencen.

 115. Kaffe er uundværligt. Når man står op om morgenen, er på arbejde eller er i byen. Det er altid godt med en god kop kaffe!

 116. Drikker utrolig meget god kaffe, som socialrådgiver. Har fødselsdag torsdag, så denne kop vil være helt perfekt

 117. Den er jo åndssvagt pæn :) Håber jeg vinder den, for mit kaffehjerte er ikke blevet mindre siden jeg begyndte at drikke kaffe som 5-årig (: hihi. God aften til dig! :)

 118. Selv kan jeg ikke fordrage kaffe.. Men det kan min søster derimod! Hun drikker kaffe af alle mulige former. Hvis jeg nu var så heldig at vinde, ville jeg forære min søster den noget så fine KeepCup. Det ville gøre hendes kaffe-hjerte glad!

 119. En perfekt giveaway :)) Elsker kaffe og ville elske at vinde denne Keepcup og jeg kan love dig at den vil blive brugt flittigt eftersom jeg ofte anmelder kaffe/cafeer rundt omkring i Aarhus.
  Krydser fingre :)

 120. Ej, hvor er den fin! Elsker at starte min dag med min helt egen coffe-to-go. Det er så dejligt at starte med en god morgenkaffe – og et kæmpe plus at man kan tage den med sig!

 121. Jeg er ved at ‘lære’ at drikke kaffe….Så denne konkurrence kan jo hjælpe mig lidt på vej!

 122. Jeg har det med kaffe som i Sebastians Ostesang fra Skatteøen:

  “Sort kaffe og machiato,
  stempelkaffe, jeg betaler
  hvad som helst for latte!
  Ricco eller Komsurabel,
  hvad der smager endnu bedre,
  frisk fra (coffee) Collectivet.
  Kaffe, jeg vil ha kaffe
  jeg må ha kaffe!
  Kaffe, jeg vil ha kaffe
  jeg må kaffe!
  kaffe, kaffe, kaffe, kaffe, kaffe
  jeg må ha Kaaafeeeee-ee!”

 123. Total fan af brug-din-egen-kop koncept. Hep hey for at skåne miljøet!

  Sådan en må jeg da vinde :)

 124. Egentlig, så er jeg ikke ret vild med kaffe – men jeg kunne godt tænke mig at lære det. Jeg er lige startet på uni og kan til tider mærke at kaffe er tiltrængt… Det kunne være vildt lækkert at kunne blande lidt kakao i hjemmefra og hive med til forelæsningerne – og hvem ved, måske udfase kakaomængden efterhånden?

 125. Jeg drikker altid god kaffe derhjemme. Maler bønnerne selv lige før de puttes i en espressokande og sættes over komfuret. Varmer mælk i en lille gryde. Jeg er 20 år så mine venner drikker som regel instant coffee.. Siger altid nej tak til kaffe når jeg er ude fordi det er bedst hjemme :))))

 126. Er skolelærer, tror vi er den den faggruppe i Danmark som drikker mest kaffe. Fra vi kommer tidlig morgen, i undervisningen, i pauserne, i vagter, til møder, til forberedelse…ja bare altid bevæbnet med de typisk hvide plastikkrus…og så to oven på hinanden for ikke at brænde fingrene. Totalt ressource spild! Så ville være dejligt at have et uber lækkert krus og være bevæbnet til undervisning, skole-hjem samtaler, eksamerne mv.

 127. Uhh, den er SÅ fin og har bare Google og Google den for jeg må bare eje den! Den er perfekt til transporten af morgenkaffen og så er den både god for miljøet og økonomisk for mit su budget og det bedste er at den er SÅ fin!!

 128. Jeg vil SÅ gerne være en rigtig kaffedrikker.. Og i en alder af 30 er jeg nu endelig ved at lære det. Startede med Irish Coffee (fløden gjorde det lettere at få det ned), så blev det cafe latte og nu er jeg altid frisk på en cappuccino. Hvis jeg bliver budt på almindelig sort kaffe er jeg dog endnu ikke klar.. Men mon ikke også man kan drikke cappuccino af en KeepCup??;)

 129. Kaffe. Nogle drikker kaffe for det kick den giver. Det gør jeg ikke. Kaffe er for mig lig med hygge og ikke mindst god smag. Jeg drikker aldrig filter kaffe, ej heller kaffe fra maskiner, hvor man trykker på en knap hvorefter der kommer en mystisk duftende og noget pløret omgang sort vand ud. Nej. Kaffe skal laves på maskinen derhjemme om morgenen – frisk espresso lige ned i den skummende sødmælk. KeepCup’en kunne være yderst behjælpelig til de travle morgener, hvor der ikke altid er tid til kaffeindtagelse derhjemme inden dagen går i gang. Min kaffe og jeg ville bestemt ikke klage :-)

 130. Dagen starter bare helt forkert hvis jeg ikke får min kaffe med varm, pisket mælk… LOVE it!

 131. Jeg lærte at elske kaffe i Spanien og endnu mere af min kaffe elskende kæreste. Nu er jeg hjemme igen og savner lidt den spanske stærke kaffe (og kulturen, varmen og alt det andet:)) min kærreste kom dog med mig, til et helt nyt land og jeg er glad for det hver dag. Det ville være dejligt at give ham en lille gave til at holde den kommende kulde ud

 132. Uhh den bløder mit lille kaffehjertet da godt nok for. Dælen den er pæn :)
  Jeg er sygeplejerske og står derfor vanvittig tidligt op så denne ville passe perfekt i min hånd når jeg går på arbejde. Og så elsker jeg og undværer helst ikke min kaffe om morgenen :)

 133. Åh, hvad skal man starte med at sige om kaffe? Jeg kan da i hvert fald ikke leve uden, bilder jeg mig i hvert fald selv ind.
  Den starter mit korpus og sind i de tidlige timer. Holder mig vågen over dagen til de sene studietimer og den samler mig om mine kæreste mennesker over stort og småt.
  Og som kommende skolelærer bekræfter jeg kun fordommen: ja der skal drikkes kaffe evig og altid på lærerværelset. Håber da på jeg da lige kunne få øjenkontakt med en sød lærermand der en dag ;)

  Tak for virkelig gennemført blog og lækker kaffekonkurrence!

 134. Kaffe er det, der holder mig kørende i løbet af de lange dage på skolen.
  Kaf’ er raf’, og jeg bliver helt paf’, hvis jeg får fat i dette labre og øko-kaffekrus
  :-)

 135. Jeg elsker kaffe, og koppen er perfekt. Når den ikke er termo, så varmer den nemlig fingrene mere, og det har jeg brug for, nu hvor det bliver koldere og koldere udenfor.

 136. Nu er jeg ikke kaffedrikker – så du får en om chai te

  Chai er hot
  Chai godt
  Chai er chai
  Og chai er lige mig

 137. Jeg elsker (!!!) duften af kaffen; der er nærmest ingen bedre duft. Men jeg er stadig i gang med at lære at elske at drikke kaffe. Prøver stadig at blive voksen på det punkt ;) Dette kunne være en dejlig måde at prøve på endnu en gang :)

 138. I disse mørke, mørke eksamenstider, er der ikke noget, er der ikke noget bedre end at indtage kaffe. Men økonomien i eksamenstider rækker desværre ikke til mere end instant. Så pleeeease – det kunne satme varme min negative sind!

 139. Det sæt ville jeg elske at eje. Jeg drikker kaffe hver dag. Har længe kigget på Bodums termokop men denne her overgår jo til hver en tid! Er vild med designet og bæredygtigheden er jo endnu et plus.
  Min SU tillader desværre ikke meget andet end instant kaffe, så dette sæt ville virkelig pryde min tilværelse. :)

  Hilsen og krydsede fingre fra Anne

 140. Morgenkaffe, formiddagskaffe, eftermiddagskaffe, efter-aftensmaden-kaffe, aftenkaffe, iskaffe, starbucks, iceblend, espresso, latte, til-forelæsningen-kaffe – meget gerne i KeepCup :)

 141. NYC lærte mig kærligheden til god kaffe, nydt i Central Park – og nu kærligheden går World Wide! Derfor er jeg sikker på at jeg også sagtens kan finde kærligheden til denne søde kop.

 142. Kaffe har egentligt aldrig rigtig været mig, indtil for kort tid siden.
  Det gik op for mig, hvor mange penge jeg smed i 7/11, for at få købt en kop kakao hver morgen, og tænkte jeg i stedet ville “tvinge” mig selv til at blive kaffeelsker. – Det har virket!
  Derfor, ville det nu være super fedt, at kunne tage min kaffe med mig rundt! (:

 143. Nøj den er pæn den der kop! Må man ikke godt vinde den selvom man ikke drikker kaffe? Jeg er pædagog og jeg drikker ikke kaffe, ja shame on me, men jeg er en del af den nye generation pædagoger der drikker varm kakao i stedet og meget af det! ;) Har det bare underligt med kaffe, man er jo voksen når man drikker kaffe og jeg lever nok lidt i en Peter Pan verden i håb om at forblive ikke voksen :) Min storebror er derimod meget voksen og kaffe fanatiker, han blev ret trist da kaffepusheren lukkede her i byen. Så kan jeg vinde koppen til min kakao og glæde min storebror med noget special kaffe. Ren win iwn :)

 144. Hm et indlæg om kaffe? det var en af de svære. Jeg elsker duften af kaffe, elsker at male kaffe, elsker smagen af kaffe :-)

 145. Mmmm kaffe! Jeg har aldrig været den store the-drikker, synes det smager af dét det egentlig er; varmt vand med lidt tynd smag. Så vil jeg hellere have en god kop kaffe, det ved man hvad er :)

 146. Det er den fineste kop jeg længe har set og det må nu nok blive en investering no matter what! Kunne rigtig godt bruge sådan en fætter dér til de morgener, hvor jeg kommer alt for sent ud af døren og ikke når at drikke min kaffe – så kan jeg få min kaffe og andre kan slippe for en morgensur trunte! (:

 147. Jeg har på det sidste forsøgt at “vænne” mig til smagen af kaffe, så jeg ka’ få en kop, når jeg sidder en aften med mine kaffedrikker-veninder, og med tiden kan jeg også finde på at ta’ en kop til lektierne om eftermiddagen, så “missionen” er lykkes ;-)
  En så fin to-go-kop ville da slet heller ikke skade på kaffelysten!

 148. Jeg lærte den sorte skønhed at kende i 1. g. Den har ligesiden reddet mit liv. I starten var det kun når jeg var træt og sløv jeg skyllede det ned, men nu er det med nydelse.

 149. i <3 kaffe..
  jeg har først lært at drikke det fornyligt, og der er ikke noget skønnere end at mødes med tøserne over en kop kaffe på en cafe
  – ville elske at vinde denne fine KeepCup!!

 150. jeg kan faktisk slet ikke lide kaffe. til gengæld er jeg fuldstændig pjattet med te, og mon ikke også denne fine kop ville gøre sig godt til en kop lækker te? :)

 151. Kaffe er uundværlig når man som jeg har en lille pige på 6 mdr der ikke er glad for at sove

 152. Uhh, den ville jeg gerne vinde til min søde mor! Drikker ikke selv kaffe eller the, men det gør hun i stor stil :) Hun har været meget hjælpsom med min flytning, så denne her ville jeg gerne kunne give tilbage.

 153. uhm jeg elsker kaffe! alt fra en dejlig caffe latte med lækkert mælkeskum til den helt klassiske sorte kaffe. bare duften af nybrygget kaffe kan gøre mig i bedre humør! så fantastisk en opfindelse!

 154. Er ikke den store kaffe elsker, men jeg kan virkelig godt bruge koppen, og tror mine søde medstuderende ville elske noget nyt og spændende kaffe i køkkenet :) og så dufter det jo godt!

 155. Jeg er flittig bruger af læsesal og havde i den forbindelse ønsket mig et praktisk krus med låg til min fødselsdag af min far, sammen med en mini-stempelkande, så jeg rigtig kunne spare penge på den daglige kaffe fra kantinen (som desuden smager bvadr). I stedet fik jeg et krus – uden låg (ikke praktisk) og ingen mini-stempelkande. Så den står stadig på kantine-maskine-kaffe.. og en masse papkrus ;) Det håber jeg at kunne lave om på :)

 156. jeg indenfor det sidste års tid blevet kaffedrikker og fan! Det hele startede da jeg begyndte som frivillig på Cafe Mellemrummet på Ravnsborggade – Nørrebro. Man skal jo smage på den kaffe man selv serverer :)

 157. Hvor er det bare en superlækker og praktisk gadget på én gang. Den ville passe perfekt til min pendlertilværelse, hvor det ofte skal gå stærkt, og jeg kører langt, så der også ofte tankes op på diverse kaffebarer og tankstationer. Her ville det være rart at kunne tænke på naturen og sparre på skraldet. Og så er kaffe jo bare det, der holder mig gående her i den kolde tid :-)

 158. Jeg vil lade al den snak om kaffe dreje hen på et lille Twin Peaks citat, der også handler lidt om kaffe. Dale Cooper giver os dette råd:

  “I’m going to let you in on a little secret. Every day, once a day, give yourself a present. Don’t plan it. Don’t wait for it. Just let it happen. It could be a new shirt at the men’s store, a catnap in your office chair, or two cups of good, hot black coffee.”

  Selv er jeg mere til den mælkede version, gerne rismælk, som er mit lille crush for tiden.

  Fin konkurrence og fancy kop. Nu vil jeg vist lige gå ud og brygge mig en kop…

 159. Kaffe – dufter fantastisk og øver mig ihærdigt på at blive “gammel nok” til at drikke det, er 29 og er indtil videre kun nået til cafe latte :)

 160. Hvor er den altså fin – elsker at den er pastelfarvet og den er så feminim i det.
  Jeg kører tit lange ture med min søn i barnevogn, der er plads til at man kan have sin kaffe i barnevognen (styret) men har bare ikke sådan en kaffekrus i plastik. Har altid ledt efter nogle fancy nogle, men synes hidtil dem jeg faldt over var sådan noget håndværker agtigt og lod derfor være med at købe.

 161. Jeg er ny-kaffe drikker.
  Men er allerede vildt med det! Jeg ville elske en smuk til min kaffe og the.
  Min første tanke til dine billeder af koppen var “GUD hvor lækker en kop, den må jeg eje”!
  Kaffekoppen skal være nyt fast inventar i min taske!

 162. Love it, love it, love it.. Der er ikke noget bedre end en go kop kaffe..! Og i en så smuk indpakning, blir det ikke bedre

 163. Min indre øko-fims vil elske sådan en fiiiin Keepcup! Den vil være fantastisk selskab til mange laaange forelæsninger på cbs :)
  Skønt, at du lige udlodder den nu – jeg sad og søgte efter den på nettet i går!
  God aften :)
  Line

 164. Kopi Luwak er verdens dyreste kaffe! (Og har været igennem tarmsystemet på et kattedyr først) Yaks!

 165. Yes please! Jeg tror mit BA-projekt og jeg vil være glade for sådan en fin kaffemakker. Come to mama!

 166. Sikke et smart koncept og så i den yndigste indpakning :) Jeg har været stor fan af kaffe siden jeg i mit sabbatår tilbragte tre måneder i kaffe-landet Costa Rica og på uni er det virkelig helt uundværligt til de tidlige forelæsninger og sene nattetimer med opgave-skrivning!

 167. En kommentarom kaffe?
  Jamen altså.. kaffe er jo bare skønt. især i det her vejr er både kaffe og the perfekt til at varme sig med. Men Det er skam også temmelig praktisk at kunne give sig selv et lille skud vågenhed (?) om morgenen i disse stadig mørkere tider :-)

 168. Jeg elsker kaffe og drikker helt sikkert ALT for meget! Jeg drikker det sort, med mælk, latte, cappucino, iskaffe, americano you name it! Jeg kan slet ikke forestille mig en dag uden kaffe – den er tanken om min morgenkaffe, der får mig ud af sengen om morgenen. Kaffe kan redde en dårlig dag men også gøre en god endnu bedre! :) Der er vist ingen tvivl om, at min hjerte banker for kaffe!

 169. Lige noget for en kaffe-søster som mig! Jeg laver troligt latte hver morgen og tager med i mit termokrus til forelæsninger på studiet :)

 170. den kop skal jeg have! med alt det take away kaffe jeg køber kunne jeg redde en hel regnskov med den kop ;)

 171. Kaffe er min trofaste ven i de lange eksamensperioder på studiet. Min yndlings-hygge-fætter på de kolde efterårsaftener. Mit wake-up call til morgen-forelæsningerne. Min chokolade-forkælelses-makker. Og ikke mindst mit første valg i jeg-er-ikke-tørstig-men-bare-lidt-lækker-tørstig-situationer. Black power! :)

 172. Kaffe kan simpelthen være en life-saver i starten, midten eller slutningen af en hård skoledag. Det kan redde det hele så meget. Ville elske at eje den skønne kop!

 173. Måske er det dumt at indrømme, men jeg er pt. 27 år og har aldrig lært det der med kaffe… Men hvis man må bruge Keep Cup’en til chai latte og varm kakao, deler jeg gerne kaffen med min kaffeglade mor :-)

 174. Koppen ville sikkert også være god til den iskaffe jeg altid laver efter din opskrift. Aldrig har jeg smagt bedre iskaffe! :)

 175. VIMC = very important morning coffee og jeg kan ikk klare mig uden! Derfor vil den her fine og alt for nuttet “keep-cup” være lige noget for mig..

 176. Har aldrig hørt om konceptet og hvorfor forstår jeg simpelthen ikke! Jeg er meget miljøbevidst og modstander af emballagespild og andet som er et waste af naturens ressourcer. Denne kop er jo genial. Håber bare min yndlings Starbucks her i Hamburg, hvor jeg bor, er med på idéen? :-)

 177. Elsker kaffe. Helt sort og bomstærk! Var nok aldrig blevet færdiguddannet uden :) (Ps. er ret vild med at gå tur med min kaffe, så dén kop er vist lige noget for mig)

 178. Wiii kaffe kaffe KAFFE :D Bedste måde at starte dagen på, og hvis man kunne være så heldig at kunne tage den hjemmelavede kaffe to go ville det jo være ideelt :D

 179. Jeg ville elske at eje sådan en keepcup – og så kombineret med en holder til min cykel, så jeg kan cykle afsted på min 9 km tur til skole i morgenmørket med en kop hjertevarm kaffe.Mums

 180. Jeg er en sucker for kaffe og har altid drukket det i store mængder – men nu er jeg blevet gravid og skal derfor skære (meget) ned i mit indtag.
  Derfor vil jeg elske at vinde sådan en kop og den lækre kaffe – så når jeg endelig får en kop kaffe er det en virkelig god kop kaffe :D

 181. iiiiiiiih hvor er den altsååå pæn, så kan man da tage kaffen med på farten, oveni købet med god (eller bedre) samvittighed – awesome konkurrence :)

 182. Uh, kaffe! Fungerer ikke og er ikke til at tale med om morgenen før jeg har fået min kaffe! Så det ville være lækkert at have en til at have keep cup to go!

 183. Jeg ELSKER kaffe (er faktisk lidt bange for, at jeg inderst inde er blevet lidt gammel, da kaffesmagen nu har sneget sig ind i nærmest alle mine yndlings-nydelser), og fungerer nærmest ikke om morgenen før jeg har fået min kaffe. Samtidig studerer jeg og er tit på farten, og ville derfor elske et bæredygtigt alternativ til min to-go kaffe :)

 184. Jeg har nu endelig lært at drikke kaffe som attenårig! Hvilken egentlig er meget sent, når man går på gymnasiet og er 3.g’er, mange siger at det er utroligt, jeg ikke har lært det noget før, men nu kom det endelig og det ville jeg da elske at kunne fejre med den smækre kop og en kaffe, der lyder mindst ligeså god!! (-:

 185. nøøøøøj den er fin!
  Jeg er helt ny på kaffebanen, og er faldet pladask for sagen efter at mine forældre købte en nespressomaskine og fandt den gamle lille mælkeskummer frem. Nu har jeg selv købt en maskine på über tilbud og hænger i loftet af glæde! Det ville naturligvis være perfekt med en flot og “sund” kop til at opbevare kaffen i :)
  What’s not to like?

 186. Kaffe er min bedste ven på studiet. De serverer en økologisk fairtradekaffe med økomælk – men i skumkopper! Jeg vrider mig lidt inden i, når jeg smider koppen ud. Sådan en keepcup ville passe perfekt i tasken.

 187. Mmmmm Kaffe!! Hvordan man nogensinde har fungeret uden denne dejlige væske er mig et under. Mangt en tekst, mangt en forelæsning og mangt en undervisning er blevet reddet af de gyldne dråber. Den er ikke bare opkvikkende med hyggespredende og et FANTASTISK samlepunkt (læs: ikke ligefrem i ovenstående scenarier). En dag uden kaffe er ikke helt – specielt på grund af den migræne-lignende tilstand, der opstår som dagen langsomt skrider frem.

  Jeg skal vinde koppen fordi jeg (som det fremgår ovenfor) ELSKER kaffe! Derudover fordi koppen er fantastisk flot – meget pænere end den kop jeg har pt. (som jeg faktisk købte i skolens kantine for at undgå at bruge for mange engangskrus). Den kop jeg har nu er meget temperamentsfuld, dvs. at den på en dårlig dag har kastet op ud over alle mine bøger inden jeg kommer i skole, selvom jeg udtrykkelig spurgte om jeg den havde kvalme inden jeg tog afsted (eller dvs. jeg rystede den, men den gav ingen tegn på syge).

  KOP KOP KOP – KAFFE KAFFE KAFFE

 188. Åh sådan et krus kunne jeg godt bruge under min bachelorskrivning nu :O kan ikke skrive opgave uden kaffe kaffe kaffe!! o__O

 189. ÅÅÅÅH! den kop – og ikke mindst den kaffe til at fylde i – må jeg eje med det kaffeforbrug jeg har! Jeg tror min familie blev overrasket over hvor meget kaffeforbruget steg, da jeg begyndte at drikke det i gymnasiet ;-) I første omgang for at klare de lange nætter med afleveringer, men efter gymnasiet er slut, er mit forbrug fortsat steget! Jeg kan snildt drikke en lille stempelkande om dagen! Og det ender ofte i mit Bodum-termokrus, MEN det er jo bestemt ikke lige så pænt som det der krus! Min gode kaffe fortjener næsten at blive drukket af sådan et pænt krus :-D

  jeg tror aldrig jeg har skrevet kaffe så mange gange i én tekst……

 190. Helt ærligt, så kan jeg ikke li’ kaffe. Overhovedet. Altså med mindre det er i kage. Eller de der “mokka bønner” man kan spise ved juletid, selvom der ikke er særlig meget kaffe over dem, men ordet “mokka” får mig altid til at tænke på kaffe. Jeg elsker derimod the. Al slags the, og helt uden mælk eller sukker. Synes det er så dejligt at gå rundt om vinteren med luffer og med en take away kop med dejlig varm the eller kakao. Derfor ville denne Keepcup være en skøn efterårs/vinter accessorie – og dermed ville den også hjælpe på min dårlige samvittighed over al den ødelagte regnskov. (-:

 191. Nøj, hvor er den fin. Sådan en kunne jeg godt bruge på mine barnevognsture rundt om volden.

  Vil lige gøre di opmærksom på, at du har skrevet to forskellige datoer i den danske og i den engelske tekst.

  God mandag. :)

 192. Er totalt afhængig af min morgenkaffe og vil da elske at drikke den og alle de andre kopper kaffe af så lækker en kop!

 193. Kan bare se mig selv gå ned af gaden med min ny KeepCup fyldt med dejlig friskbrygget kaffe.. mmmmn…

 194. Kaffe Kaffe Kaffe
  Duften af en ny åbnet pose bønner
  Lyden af kaffemøllen inden man endnu er vågen
  Den første slurk filter om morgenen
  Hjertebanken ved tanke om at tabe sin to-go
  En mokka med pigerne en søndag
  Galliano hot shot en sen nat
  Smagen af instant i eksamensperioden
  En espresso med pastis til dessert

  Need I say more? :)

 195. Jeg har lige fået mig mit første RIGTIGE arbejde – i en vuggestue. Men så mange små børn der hyler og skriger, har man brug for kaffe. Jeg er derfor gået i kaffetræning, og denne konkurrence passer rimelig godt ind i mit nye skema ;)

 196. Nej hvor er den fin. Og hvor vil den passe perfekt ind i mit “kaffemønster”. Jeg når aldrig at drikke min obligatoriske kop derhjemme, (og fungerer ikke ret godt uden min morgenkaffe) så jeg tager den altid med på vejen. Men thermokopper fungerer næsten for godt for min varmesarte tunge. Så det vil jo være helt perfekt med sådan en to-go kop der ikke er i thermo.

 197. Åh, det er også den kaffe vi bruger der, hvor jeg arbejder – den er fantastisk.
  Ville nyde at drikke god kaffe fra hip termokop!

 198. Den er pæn. Rigtig pæn. Der står netop thermokrus på min ønskeseddel. Ikke fordi jeg drikker kaffe, men jeg elsker at have en smoothie eller friskpresset juice med i skole. Og fremover skal det altså være i den pæneste cup ever!

 199. Fik min første kop kl. 6.45 – nu er det snart ved at være tid til kop nr. 2. Måske man er lidt afhængig :)

 200. Kaffe… What more can I say? Kaffe er godt til stort set alt! Både:
  Varm
  is kold
  med mælk
  uden mælk
  med likører
  til kagen
  i kagen
  uden kagen
  om morgenen
  om formiddagen
  om aftenen
  til efterår, vinter, forår og sommer
  Kun fantasien sætter grænser. Kaffen er så uundværlig, at man selv under krigen uden import muligheder, måtte finde på en erstatning. Det er intet under, at kaffe i dag stadig er en specialitet og bør nydes – og hvem vil ikke gerne nyde det i sådan en fin kop? Mmmmm..

 201. Når man er 24 år, fuldtidsstuderende og mor til to- så er Kaffe alt afgørende for ens overlevelse.

  Sådan en kop ville være skønt for min økonomi, og gøre en hektisk hverdag bare lidt lettere ;-)

 202. Sådan en kop vil jeg gerne vinde – der er lidt langt til GL. Kongevej fra Ullerslev på Fyn – og det vil jo være lidt ressourcespild bare at få sendt én kop (;-))

 203. Ej hvor fint! Går selv og leder efter en to-go-kop som kan holde tæt. Gør den det? Altså hvis man nu har den i tasken?
  Jeg er personligt ikke den store kaffe-fan, men regner med at blive det i de næste par år. :-)

 204. Jeg glemmer altid at få min egen kop med, så jeg kan spare på al den emballage. Det tror jeg ikke vil komme til at ske med sådan en flot omgang kop :)

 205. Ej nej nej. Denne her konkurrence er simpelthen som lavet til mig! ;) Jeg må være kaffeholiker. Jeg kan slet ikke starte mine dage uden min kæmpestore og slidte termokop. (Måske er det indbildning?) Udover at den er enormt meget i vejen når jeg har drukket færdig, så er den simpelthen pinligt grim. Metal og lilla. Øv. Heldigvis opvejer det en del, at kaffen i min kop tilgengæld er virkelig god – min onkel har sin egen kaffeforretning i Grenaa og rister dælme god kaffe.

  Jeg er helt vild med din kop, og hvis jeg vinder, så skal jeg have en helt magen til. Hi hi :)

 206. Jeg elsker kaffe, specielt her om vinteren, hvor det er ligeså hyggeligt, som det er praktisk. Købte en vanille flavour med fra Starbucks sidst jeg var i Berlin, og glæder mig til at forkæle mig selv med den :)

  1. Ville være super med sådan en kop, så jeg kan tage kaffe med i skole her til vinter, når det er svært at trække sig selv op og komme afsted ud i kulden! Ville rede mine første moduler! (:

 207. Elsker duften af kaffe – men har simpelthen ikke lært at drikke det endnu. Måske dur koppen også til varm kakao, som jeg tilgengæld ELSKER! Det er et forsøg værd ;)

 208. Jeg er total kaffoman, og har bunkevis af udstyr til at lave den perfekte kop kaffe derhjemme. Men denne smarte og bæredygtige kop ville jo være ideel til en kold dag på legepladsen, eller på tur langs fælleden på ladcyklen! Så fin!

 209. Hvor kunne det bare være dejligt at vinde sådan én til at gøre kaffen endnu finere, og så er det jo verdens bedste kaffe! :)

 210. Den flotte kaffekop vil være så praktisk til alle mine meget lange gåturer med tvillingerne i barnevognen. Så kunne jeg smutte forbi den lokale kaffeshop og få en refill eller to :)

 211. Jeg elsker kaffe
  Vågner ikke om morgenen uden det at fremskaffe
  Kaffe, kaffe, kaffe <3

  Min bedste kaffe oplevelse er i Firenze på en cafe ved Rådhuspladsen. Der ved de hvordan det skal gøres, også til 1,50 euro. Det er da lige til at klare!

 212. Jeg drikker ikke kaffe BARE for at drikke kaffe, men fordi jeg nyder hver eneste tår der rammer min tunge.
  Så for mig er dette jo den perfekte pakke at vinde.
  En vidunderlig smuk KeepCup og en pose med fryd for ganen, som er fast inventar blandt mit kaffeudvalg!

 213. Fantastisk giveaway, som varmer utroligt i mit kaffeelskende hjerte. Da jeg pendler Århus – Odense dagligt er jeg storfan af to-go kaffen, men min gamle termokop er desværre ved at stå helt af, og alt for tit ender kaffen på min trøje istedet for i munden, så jeg står virkelig og mangler en ny, hvis jeg skal overleve de lange togture.

 214. skøn gevinst!
  Hvis jeg vinder, vil kaffen i min keepcup hver dag sende mig tilbage til Italien hvor min kæreste og jeg drak spandevis af lækker kaffe i sommer. Mon ikke det vil lune i den mørke vinter <3

 215. Mh, hvor lækkert! Jeg er faktisk først for nylig begyndt at drikke kaffe. Jeg har altid været glad for te, men kaffe har ligesom ikke rigtig sagt mig noget. Indtil for nylig! Nu drikker jeg kaffe i spandevis ;)

 216. Da jeg var på ferie i Paris i sommerferien, var jeg inde i (mange!) chokoladebutikker. I den ene af dem serverede ejerede små kaffe-chokolade-knapper formet som kaffebønner. De smagte riiiimelig godt :)

 217. Åh, jeg elsker kaffe. Jeg drikker kaffe hver dag, og det er nok (må jeg erkende) gået hen og blevet en afhængighedssag. Men mit og Kaffes kærlighedsforhold varer dog ved. Jeg ved ikke noget bedre en god kop kaffe. Den er god på en hyggelig cafe, drukket til en god snak med veninden eller bare en stund til at læse et blad med dig selv. Ligeledes er den god om morgenen, til at hygge med om eftermiddagen og god til dessert om aftenen! Kaffe er ALTID godt. Jeg kunne virkelig godt bruge sådan en kop, jo tak!!

 218. kaffen holder mig varm og vågen på den kolde gåtur til arbejde om morgnen… og endnu bedre minder den mig om sommerferien med min kæreste i Toscana. Han bor nu i københavn og jeg i århus det næste år.. mon ikke kaffen kan lune mig når han ikke kan piv piv :0)

 219. Den kop ser altså for nice ud, og så er den øko! Bedre bliver det bare ikke. Elsker kaffe, og er kæmpe kaffedrikker, så sådan en kop og et pund kaffe, ville falde i god jord hos mig.

 220. Jeg kan faktisk slet ikke lide kaffe – men er ved at lære det ;) Blander det op med varm kakao, mælk er nemlig ikke nok.. Alt for meget kaffe smag.. Men det bliver bedre og bedre.. Så sådan en her kunne jeg godt tænke mig at vinde, også er det altså sejt at være miljøbevidst!

 221. Jeg elsker kaffe, og det ville være fantastisk med sådan en kop, så jeg altid kan have kaffen med på farten :)

 222. Jeg er desværre ikke så heldig at have lært at drikke kaffe (medmindre der er lidt whisky og flødeskum i ;)) endnu, men jeg har en kæreste, der vil blive fantastisk glad for kaffen og koppen :)

 223. hmm en kommentar om kaffe, siger du? Jamen altså. Jeg kunne jo skrive side op, og side ned, om kaffe of alle dens fortræffeligheder. Men lige nu, efter at have læst dit indlæg og set de dejligev billeder, har jeg så meget lyst til kaffe at jeg tror det er tid til at holde kaffepause fra specialeskriveriet og smutte i kantinen efter noget (skod, desværre) kaffe….

 224. Jeg kan lide min kaffe som jeg kan lide mine mænd: varm, stærk og dampene.

  God tirsdag herfra!

  – C

 225. Jeg har i en alder af 29 år – ENDELIG – lært at drikke kaffe! Og hold nu op hvor er det dog fantastisk! Jeg kunne da helt vild gerne tænke mig sådan en fin kaffe-to-go kop, som man kunne gå rundt og flashe! Den er bare SÅ fin! Og ville være dejligt at smage en anden slags kaffe – vil jo gerne lære flere slags at kende :-)

 226. Uhh, sådan et kunne jeg da vældig godt bruge, især til de langt (laaaange) forelæsninger i vintermørket.

 227. På trods af, at jeg har gået på efterskole, og nu er en 29-årige pædagogstuderende, så har jeg endnu ikke lært at drikke kaffe. – Og tro det eller ej, men det er faktisk noget man bliver ‘moppet’ lidt med, både på seminariet og i praktikkerne.
  “For man kan jo ikke blive pædagog, hvis man ikke kan lide kaffe!”
  Jeg går i næste måned i gang med min bacheloropgave, og hvilken bedre anledning er der til, at lære at drikke kaffe. – og specielt denne variant, som lyder ret så lækker! Jeg vil virkelig gerne lære det, det dufter så skønt, og det er hyggeligt ‘at tage en kaffe med veninderne’, men det falder altid lidt til jorden, når jeg bare skal have en kop te! Udover det, så er jeg v i l d med Keepcup’en, wow hvor er den flot, og den vil være fantastisk til at holde mine hænder varme, når jeg er på Otto Krabbes Plads med min skønne hund. Vinder jeg, så skal kaffen nydes med min søde kæreste, som er stor fan af kaffe, og sin MoccaMaster :)

  Det var lige mit om kaffe. Hav en god dag, og tak for bloggen som jeg glæder mig til, at læse hver eneste dag.

 228. Åh kaffe … Der er så meget at sige! :) Haha. Jeg elsker kaffe, men er først lige startet med at drikke det fast indenfor de sidste par år – ellers har jeg altid drukket meget te. Kaffe kan slet ikke sammenlignes – det er og bliver det bedste! Denne kop kunne være perfekt at have med mig på vej i skole eller på arbejde – det er en win win!

 229. Kaffe var en gang hverdagskost for mig, men nu er det mere en treat end noget andet – derfor ender jeg også tit med at købe kaffe to go, da det som oftest er lækkert og giver en følelse af selvforkælelse. Til det har jeg længe gerne vil have en keep cup, så skøn konkurrence :)

 230. Ohoo – kaffe. Jeg bliver decideret muggen når jeg ikke når min morgenkop inden arbejde, Med denne her kan jeg brygge en kop nespresso i hast, hælde den over og voila – er jeg klar til at køre. I bedre humør og alting!

 231. Megalækre farver til en kaffeslurpende studerendes hænder, der faktisk synes det er ærgerligt at ingen varme slipper ud af en termokop – måske denne kunne varme fingrene?

 232. Jeg har næsten lige lært det der med virkelig at elske kaffe, og var endelig begyndt at bruge min fine to-go plastik kop, jeg havde købt på MOMA for 1 år tilbage. I sidste uge mistede jeg den, og har ledt og ledt siden efter en magen til. Uden held, og jeg havde faktisk opgivet. Og nu viser du den så, og endda i et væld af farver! Det må simpelthen være skæbnen at jeg skal nyde de runde mørke dråber fra Estate i en pastel lækker KeepCup. :)

 233. Jeg har først for nylig lært at drikke kaffe .. Jeg læser til sygeplejerske , og i mine praktikperioder med meget tidlige mødetider lærte jeg at drikke kaffe :-)
  Ville elske at vinde både den fine kop og kaffen . Så vil jeg glæde min far med kaffen og glæde mig selv med koppen :-)

 234. Uh hvor ville koppen og kaffen være en perfekt gave til mig. Koppen vil jeg så give videre til min datter sammen med et gavekort til Baresso, som ligger tæt ved hendes bopæl. Kaffen bliver hos mig ;-)

 235. Mmmm-hmm, det vil jeg gerne eje! Kaffe skal der til for at klare hverdag som multimamma og studerende – ingen søvn og masser af bøger og bleer! Og kaffe, forstås!

 236. Det er vel nok en rasende fin kop… Den kunne jeg godt tænke mig at drikke al min kaffe i. Er jeg den heldige vinder, skal koppen med til og fra arbejde hver dag.
  Jeg er stor kaffe-elsker! Min favorit er en cortado, hvor balancen mellem mælk og kaffe er helt perfekt til min smag. Jeg forsøger at prioritere god kaffe, jeg vil hellere nøjes med få kopper og så få en god smag.
  Mange hilsner Mette

 237. Holy moly, et lækkert sæt! -lige til folk på farten, og så i den flotte udgave.

  I min vuggestue blev jeg bedt, med et glimt om at betale til personalets kaffekasse, så meget drak jeg, men det var bestemt ikke lige så godt som estate’s :-)

 238. Kan se, du har den lækre “Dawn.”
  Ville elske det sæt, nu hvor kulden sætter ind ;-)
  Jeg ELSKER specielt, at man hjælper miljøet lidt med det… For bare en lille forskel, tæller!

 239. Det er sjovt som glæden ved kaffe er kommet snigende med årene. Jeg kan huske min første kop kaffe (med masser af mælk!), jeg drak som fire-årig i et sommerhus med mine forældre, og som jeg foregav at kunne lide – bare fordi det så såååå hyggeligt ud, når mine forældre sad der med hver deres velduftende kop. Jeg stoppede dog hurtigt med at drikke det igen…. Mit kaffehjerte begyndte pludseligt at banke nogle år senere, og jeg har fundet ud af, at kaffe er meget andet end hygge, selvom det stadig er helt centralt! Mhmmmm

 240. Dejlig kaffekop at have med på den ellers grumme togtur til og fra Trekroner! samt rar under lange forelæsninger hvor kaffen ellers bliver alt for hurtig kold

 241. Mmmm kaffe, kaffe, kaffe!
  Drikker HVER morgen og hygger mig noget så godt med det.
  Vil super gerne vinde et krus til at tage med på farten! :)

 242. Kaffe, en nationalafhængighed til dette produkt. Vi drikker alle sammen kaffe. Når det går skid, når det går godt. Sammen med ens kære eller alene. I stressede situationer og når man ikke ved hvad man ellers skal tage sig til. Kaffen kan erstatte den savnede, den længeventede eller det tomrum der pludselig opstår i hverdagen. For mig er en simpel kop kaffe en meget nær ting. Da jeg var lille “lærte” at drikke kaffe hos min mormor og morfar. I et hjem, hvor der var fyldt med kærlighed og duften af kaffe, sad jeg på køkkenbænken ved siden af min morfar og drak denne sorte væske. Selvom de begge er gået bort så møder jeg dem atter igen, når jeg har brygget en kop kaffe. Kaffe, kaffe, kaffe. En nydelse, et minde, en afhængighed.

 243. ej hvor er det dog en dejlig konkurrence, eftersom jeg netop også var enormt interesseret i den fine kop. den er simpelthen så flot.

 244. Sikke et fint krus!!!
  Og en lækker kaffe!
  Elsker god kaffe. I dag er det min fødselsdag, og i morges var jeg hos Kähler for at spise morgenmad sammen med min mor. Vi fik en fantastisk kaffe – faktisk så god, at jeg helt glemte at få smagt på alle de lækre, økologiske lækkerier de serverede. Sluprede bare den sorte drøm i mig <3
  Tror egentlig at jeg må tilbage for at høre hvad det var for noget – den var vist blevet kåret som verdens 5. bedste kaffe… Så hvis jeg ikke vinder denne kaffe, må jeg på jagt efter Kählers :)

 245. Jeg er endelig efter laaaang tid, faktisk begyndt at syntes kaffe smager godt ! Så kunne da være rigtig skønt at vinde sådan en kop og noget god kaffe :)

  Hilsen Trine

 246. Jeg syntes koppen er rigtig fin og der er jo ingen som siger den ikke kan bruges til andet end kaffe. Hvis jeg vandt den så skulle den nok bruges til the, da jeg elsker dette. Og nu hvor den kolde tid kommer kunne det være rigtig dejligt med en kop man kunne tage med.

 247. Uh, den ser simpelthen så flot ud og samtidig er det jo en virkelig god kaffe! :-) Ville jeg simpelthen elske at få!

 248. Kaffe er godt, men kaffe to-go er det bedste når man er en travl studerende som ikke vil være foruden sin morgenkaffe inden en forelæsning! Krydser fingre :-)

 249. Jeg har aldrig før deltaget i sådan en bloglodtrækning, men nu må det være, for det her er da for godt til at være sandt! Jeg slæber selv rundt på en uhåndterlig eco-cup om morgen, og så meget som jeg elsker den, og den tilhørende kaffe, så irriterer porcelænsdesignet mig grusomt. Jeg vil ikke undvære min morgenkaffe, og KeepCup vil gøre livet lettere for mig <3

 250. Ihh.. sikke en fin kop!! Den skal jeg vist have investeret i selvom jeg ikke vinder ;)
  Jeg har lige opdaget din blog, og tak for det!

 251. Jeg er en pige på 14 år, så jeg drikker ikke kaffe og kommer nok heller ikke til at gøre det inden for de næste år (-: For jeg bryder mig ikke om kaffe, da det er bittert og stærkt. Men jeg faktisk godt kan lide duften! Jeg vil SÅ gerne kunne li’ kaffe, som fx en kaffe latte. De ser altid vildt lækre ud, så jeg helt får lyst til at drikke dem! Eller så som at gå ind på Starbucks. Det virker så hyggeligt at drikke kaffe (-: Men jeg elsker the! Det er noget af det bedste jeg ved (-: -og det ville være SÅ dejligt at kunne have en kop the med ned til bussen, nu hvor det bliver vinter. For så når jeg ikke at drikke noget the derhjemme!

 252. Ih lige hvad jeg mangler som stor kaffe-elsker. Når man hænger lidt med hovedet i skolen har man altid lidt god kaffe med sig! :)

 253. nøjh! Den ville jeg altså gerne vinde, så jeg kan spare på at købe kaffe på uni. Det gør nemlig ondt på Su´en :)

 254. Jeg må i tre uger hverken drikke kaffe eller te, fordi jeg er ved at blege mine tænder .. Det er meget hårdt! Haha. Krydser mine fingre for at vinde så jeg kan få mig en god kop kaffe om tre uger :D

 255. Jeg drikker ikke kaffe – men den vil være genial til alt det gode the jeg drikker hver dag!

 256. Jeg er startet i gymnasiet, og har i sjov lavet en kaffeklub med nogle af dem fra min klasse. Ingen af os drikker kaffe, men vi har nu sat os et mål for at lære at drikke den dejlige drik. Jeg har allerede fået til vane at tage et smut forbi 7-eleven på stationen om morgenen for at få en god start på dagen! Denne kop kunne derfor ikke være mere perfekt til formålet. ;-)

 257. Jeg er ikke selv kaffe-elsker. Og det er jeg hamrende og eftertrykkeligt ked af – men til gengæld er min mor vild med det, og hun trænger lige til sådan en omgang her. Fuldstændig. Så jeg krydser virkelig fingre for at kunne forære hende det :)

 258. Jeg drikker kun meget mild kaffe, men det ville jo være skønt med sådan en keepcup, og det er et rigtig fint koncept! Alle burde have sådan en.

 259. Elsker kaffe <3 <3 <3 så denne konkurrence er virkelig et hit! Krydser virkelig fingre!!!

 260. Årh en fin kop! Jeg har en veninde, som snart har fødslesdag, og hun elsker kaffe over alt på jorden. Denne kop kunne være den ultimative gave til hende! Jeg ved hun ville blive super glad for sådan en :-) Krydser fingre!

 261. Da jeg nu arbejder på en kaffebar, ville jeg da være en oplagt kandidat til at modtage den fine lyserøde koppesag. Jeg skal jo også sætte et bæredygtigt eksempel for industrien ;)

 262. Øj! Jeg drikker ikke specielt meget kaffe, men sætter pris på en god latte, der er lavet på gode, friskmalede bønner. Den bedste latte, jeg har fået, var i Colombia. Mørk, krydret og rund. Yummy!

 263. Jeg elsker bare kaffe,en god kop kaffe med god smag kan man aldrige få nok af,og så gør det jo nemmere man kan tage den med sig :)

 264. Dyr kaffe er tit også god kaffe, men den bedste kop café latte jeg nogensinde har smagt, fik jeg til ingen penge på hovedbanegården i Firenze! (Skønt når det viser sig, at der er 1½ døgn til at ens tog går og man ikke har noget sted at sove!)

 265. Et lille tip – i stedet for almindeligt sukker, så prøv m. muscovado eller brun farin, det gør den lille forskel :)

 266. Hvor er det sjovt, har lige snakket om i dag at jeg blev nødt ti at få anskaffet mig en termo kop q:
  Jeg eeeeelsker kaffe!! mmmmn det gør altså bare en dag bedre her om efteråret, når jeg tænker på jeg skal hjem under dynen med en god kop kaffe <3

 267. Wow den er flot! Har været på udkig efter en kop i sådan et design. Jeg har nogle stykker stående og nøj hvor er de forfærdelige at se på, ej heller miljø venlige :-(( krydser fingre

 268. Åh hvor den er skøn altså <3
  Her bliver kaffen næsten altid drukket på farten, øko kaf med et skvæt vanille soyamælk, så det ville bare være så fint med en skøn kop at have den i :-)

 269. Ih den gad jeg så godt vinde! Er mega afhængig af min morgen kaffe, men tit har jeg så travlt om morgenen at jeg ikke når at drikke den (prøver nogle gange at hælde den ned mens den er kogende, men det er ikke så rart). Og mit stramme SU budget kan vidst snart ikke holde til mere købekaffe, så det ville da være perfekt med sådan en smart sag jeg kunne tage med på læsesal :D

 270. Har lige fået en stempelkande i fødselsdagsgave, så det ville være ideelt at kunne få en ‘to go’ kop så jeg kunne få kaffen med på farten.
  Og sikke nogle finde farve kombinationer!

 271. Kaffe, I love You!
  De første 18 år af mit liv, var mit eneste kendskab til dig igennem utallige MarieKiks, som flittigt blev dyppet i fars kop… Men en dag sagde han stop… Jeg måtte have min egen kop! Og tænk sig, siden den dag har jeg været forblændet i dig, din lille sorte sag…!

 272. på min skole har vi altid mødt klokken ni. pludselig møder vi tre ud af fem dage klokken otte (!). er meget træt de morgener! derfor ville det være lækkert at have en kop (varm!) kaffe med i skole, at sippe til i de kolde, mørke vintermorgener <3

 273. Jeg er stor fan af kaffe og nyder specielt gerne iskaffe eller café latte! Elsker desuden friskmalet kaffe!

 274. Kaffe siger du? Bum bum… I BERLIN blev jeg så god til at drikke (stærke) latte, at jeg ikke engang behøvede at søde dem!

 275. Jeg ❤ kaffe og denne smukke kop ville bare lige sætte prikken over i’et og gøre hver kop lidt skønnere!

 276. Jeg har min egen lille espressokande og mælkeskummer herhjemme, så jeg vil så gerne eje den fine kop at lave god kaffe i og tage med på farten:)

 277. Uhh, sådan en må jeg ha.. er dybt afhængig af cafe latte :) Så xxx for den lander hos mig.

 278. Mhhhh kaffe er altid dejligt, og endnu bedre når den kan nydes på en gåtur med hunden eller til en forelæsning :-)

 279. Sikke en lækker konkurrence altså!!
  – Jeg ville gerne stoppe med at drikke kaffe, men jeg er ikke typen der giver op så let. Og alle skulle tro på et eller andet her i livet. Jeg tror jeg vil have mig en kop kaffe mere :-)
  Knus Julie Mortensen.

 280. Lige noget for en kaffe-elsker som mig. Jeg drikker rigtig meget kaffe og den kop vil være genial at have med mig rundt på tur :-)

 281. Wauw- det er lige sådan en kop jeg står og mangler! Etter jeg er startet på gymnasiet et jeg blevet endnu mere seriøst kaffeafhængig og glad for det sorte guld :P faktisk har vi en kaffeklub, os kaffeentusiaster mødes en gang ugenligt og nyder en dejlig kop … I vores kantine går der virkelig mange engangskrus til spilde, faktisk så mange at miljøkomiteen på gymnasiet har fået indført at man kan spare 1kr ved at have sin egen kop med! En lækker kop fra keepcup er liige noget for mig :D

 282. Den er så fin! Den ville jeg gerne have en lækker kop kaffe i, når jeg er på farten.

 283. Årh hvor er denne super smarte kop da bare lige det jeg mangler! Den er perfekt til når jeg har travlt og er på vej ud af døren! og så får jeg ikke den dårlige samvittighed når jeg gang på gang smider papirkoppen ud. Og at den har dette smukke design er bare endnu bedre! :D Håber denne lækre kop vil blive min – det ville i hvert fald være dejligt!

 284. Uh, jeg lever af kaffe for tiden… altså næsten.
  Jeg er lige begyndt på eksamenslæsningen, og skal først op d. 19 – så der skal drikkes mange dårlige kopper nescafé på læsesalens lille køkken inden da! Så jeg håber da at kunne drikke en kop lækker kaffe når jeg kommer hjem, hvis jeg kunne vinde denne lækre kombi. :)

 285. Ej hvor er den bare lækker! Det er lige noget for mit lille hjerte som altid trænger til noget varmt, både kaffe og te, lige meget hvor man er :)

 286. Uh, det vil jeg gerne vinde! Elsker at man kan tage den med på farten og at kaffen forbliver varm!

 287. Kaffe er det der får mig op om morgenen, ikke nok med koffeinen giver dens dejlige duft, smag og varme dagens første og skønne sanseindtryk! Med en god kop kaffe om morgenen, ved man at man er kommet godt fra start!

  KRAM fra Karoline

  Ps. Og så i pastel?! much love <3 <3 <3

 288. Den er ualmindelig fin, den keepkaffekop! Den må gerne flytte ind hos mig, og det må de lækre Estate-bønner selvsagt også gerne. Meget gerne!

 289. ENDELIG! efter en periode hvor jeg har undgået kaffe grundet amning og graviditet har jeg endelig givet mig selv lov til at at gå tilbage til den gamle vane med kaffe lige når jeg vil og lyster!
  Indtil videre sker det i den evigt grimme bodum-model SÅ det ville da være lækkert med denne kop!

  KH Christine

 290. Mmmmmmmmmm … kaffe … Jeg kan kalde duften frem lige nu og her! Ville være dejligt med sådan en kop, så man kunne købe takeaway-kaffe med bedre samvittighed fremtiden.

 291. Min tidligere arbejdsgiver (da jeg arbejdede i England) gav mig i afskedsgave en T-shirt hvor der står følgende: “The only thing that is keeping me from hurting you is the fact that they don’t serve Starbucks i prison.”

 292. Uh jeg er faktisk fornyligt blevet en rigtig kaffedrikker, men nu kan jeg ikke undvære min morgenkaffe (eller kaffe-på-alle-andre-tidspunkter-kaffe for den sags skyld)
  Og jeg må faktisk indrømme at jeg står og mangler sådan en Keepkop til at tage med på min vej!

 293. Kaffe. Jamen, hvad skal man sige? Der er i hvert fald tydeligt forskel på mine morgen-tweets før og efter jeg har fået kaffe! Kruset ville jeg i givet fald tage med i toget om morgenen, til glæde for mine medpassagerer, der så ville få lov at opleve efter-kaffe versionen af mig! Synes det er et ret fint krus :)

 294. Uhh, sådan en kop ville være perfekt til mig nu!!!

  Sidder og skriver min afsluttende opgave på studiet, og der er virkelig behov for kaffe, så køber en kop kaffe i et papkrus hver dag. Spild af pap, så derfor ville denne skønne kop både kunne spare mig for dårlig samvittighed over at tage et nyt papkrus hver dag og samtidig pryde bordet, der kun rummer kedelige bøger og noter.

  Desuden er jeg sikker på, at den vil skabe kreative tanker i skriveprocessen :)

 295. Elsker god kaffe og har altid en kop med i bilen, når jeg skal på arbejde i Sverige. Så kunne godt tæne mig den fine cup :)

 296. “Gi’r du en kop’ kaf'”/ som vi siger på Fyn
  – kaffe er et socialt redskab af den meget behagelige og i særdeleshed vanedannende slags

 297. Ja.. Det lyder underligt – men jeg har altså stadig ikke lært at drikke kaffe. Jeg er simpelthen ikke stødt ind i den rigtige “smag” endnu.
  Men wauw hvor er koppen fin (den kan vel også bruges til te ;-) ).
  Så selvom kaffe ikke er min stærkeste side endnu, så vil jeg rigtig gerne vinde den flotte kop + jeg kommer fra en kaffedrikkende familie. Så måske denne kaffe kan yde mirakler, så jeg ikke er te-outsideren længere?

 298. Jeg ville rigtig gerne blive den heldige indehaver af sådan et sæt :) – godt nok er jeg en glad kaffedrikker, men måske det kunne gøre mig endnu gladere :D?

 299. Lækker kop og kaffe! Den vil jeg gerne have med på tur ;-) Kaffe varmer jo så dejligt og smager skønt! ;-)

 300. Ej hvor er den fin! Den kunne jeg godt bruge ;) Kaffe er efterhånden det eneste, som kan gøre mig bare en smule frisk om morgenen! Dette krus ville være genialt til min gå-tur til skolen hver dag!

 301. Jeg elsker kaffe og denne flotte termokop vil jeg har med overalt. Især når jeg skal på tur ude i naturen med vuggestuebørnene :)

 302. Som min søde oldemor altid sagde: “Kaffe kan redde menneskeliv”… Jeg er tilbøjelig til at give hende ret

 303. Hej Emily

  det lyder som en rigtig god kop. Hvor tæt lukker den?Jeg er oftest på cykel og det kunne være sejt med sådan en i flaskeholderen :-)
  Jenny

 304. Jeg vågner først om morgenen EFTER jeg har fået min kaffe ;P
  Elsker det bæredygtige koncept og så gør det jo ikke spor den er sååååååååå pæn :)

 305. Jeg er ikke selv vild med kaffe, men min søde mor er helt vild med det! Derfor ville det være lækkert, at kunne forære hende det :-)

 306. Today I’d like to sit and sip, forget the world a little bit. Ignore the things I have to do, and just enjoy a cup or two :-)

 307. Kaffe dufter som friskmalet himmel. Og hvad kan man ønske sig mere, end duften af friskmalet himmel, i et krus der er så fint som havde englene skabt det. P.S. Er der kaffe i himmelen?

 308. Jeg kan ikke fordrage kaffe – min søde mor havde engang lavet den lækreste chokolademousse til mig. Men den havde et par dråber kaffe i, så jeg kunne slet ikke få den ned. Så hun skal have kaffen og så vil jeg drikke kakao og te i spandevis af koppen :)

 309. Hej Emily! :-)
  Jeg har skrevet et digt om kaffe, – og om hvorfor jeg elsker kaffe så meget!

  Du der min sorte guld
  Jeg elsker dig
  Elsker din varme
  Når jeg hælder dig in i mig

  Jeg ville gøre alt for en tår af dig
  Jeg ville gå igennem ild og vand
  For du er alt for mig
  Og lidt sukker i for min søde tand

  Jeg hælder os gerne lidt mælk i
  Så bliver du så dejlig rund
  Og smager utrolig dejligt
  Når du kommer ind i min mund

  Du er min øjesten
  Du mit sorte guld
  Rund og sød i smagen
  Så sort som muld

  Kom til min kop
  Hver morgen og hver aften
  Jeg elsker dig
  Du gir mig kraften

  Til dagen og vejen
  Tak for kaffe..

  – Lækker kop, – lige sådan en man kunne bruge!! :-)

 310. Uh, den ville jeg gerne vinde. Den er helt perfekt til, når jeg skal ud og trille med barnevognen :-)

 311. Kaffe, kaffe, kaffe .. Jeg er vild med det! Kold eller varm, med mælk eller sort. Bare det er en GOD kaffe, så er jeg på. Og de Estatekaffen (og især den fine kop) vil jeg gerne finde plads til i køkkenet!

 312. Den kop er fantastisk. Min søde kæreste købte en for noget tid siden og jeg vil så gerne have en. Især fordi den slutter tæt og man derfor behøver at tænke på kaffespild over alle ens ting. Kaffe og andre varme drikke er det bedste når man er på farten – især når det bliver koldere i DK.

 313. Sikke en fin kop. Lige sådan en kop jeg har gået og grublet over i måneder, hvilken én skal det være? Og denne har endda “lukketut” som jo er nødvendigt når der skal løbes efter bussen om morgen. Synes aldrig jeg når at få drukket min kaffe om morgen, så har altid en kop kold kaffe der venter på mig når jeg kommer hjem, men det kan nu undgåes – win :-)

 314. Sikke en sød kop. Lige sådan en kop jeg har gået og grublet over i måneder, hvilken én skal det være? Og denne har endda “lukketut” som jo er nødvendigt når der skal løbes efter bussen om morgen. Synes aldrig jeg når at få drukket min kaffe om morgen, så har altid en kop kold kaffe der venter på mig når jeg kommer hjem, men det kan nu undgåes – win :-)

 315. Kaffe er: et sansebombardement, en altid energisk følgesvend, en morgenstund med guld i mund, en genvej mellem to mennesker.

 316. Jeg kan rigtig godt lide kaffe, især en god latte på cafe i hyggeligt selskab. Men med sådan en fin lyserød én kan man da kun blive endnu gladere af at skulle drikke sin kaffe :-)

 317. Nej, hvor er det dog noget af det fineste! Jeg er sådan i mangel på en ordentlig og ikke mindst stilet coffee to go ;) Har lige fået et to go krus af mine forældre fra Paris, men det er sådan at den er utæt som bare fanden! Og jeg er en pige, der virkelig har brug for sin morgenkaffe for at kunne komme op og i skole! :)

 318. Praktisk kop i rigtig flot design – nogen helt andet end de gængse metal modeller -flot.

 319. Vågner hver morgen med en kop dejlig kaffe og vill ebestemt ikke have noget i mod at drikke den af den her ultra pæne kop :o)

 320. I dag har kaffe reddet mit liv! Eller sparet mig for pinlige “tab-hovedet- på-skulderen” situationer på Uni. Jeg har brug for den KeepCup! :D

 321. fra en kaffesøster til en anden. hvor er den fin den kop og hvor ville jeg ønske at den var min, så min lange transport til studiet ville være lidt hyggeligere :) en togtur med god kaffe, nothing better :)

 322. Mmmmmm Der er bare sååååååå meget forskel på kaffe. Elsker at prøve de forskellige typer! Sådan en fin feminine kop kunne jeg godt tænke mig. Tak for en dejlig blog!

 323. Jeg står til at skulle flytte sammen op til min kærlighed i Århus <3, men jeg kender ikke et øje deroppe, så derfor kunne sådan "Kaffe-søster" være fantastisk som company på mine opdagelses gåture i Smilets by, og måske give mig lidt street-credit med sådan en smuk kop som blikfang:)

 324. Jeg er sikker på, at sådan en kop ville kunne gøre hele mit liv meget lettere..:) Derudover vil den helt sikkert gøre morgenkaffen meget bedre, og dermed kunne give en god start på dagen..:)

 325. Uh, vild med denne konkurrence! Den er godt nok smart, den kop – og SÅ mange fine farver at vælge imellem!
  Er selv lidt af en kaffesøster. Begyndte faktisk allerede som 3-årig at drikke kaffe(!) jowjow…

 326. Er vokset op på landet, hvor kaffe er = sort, som er = NEJ TAK når man er nybegynder.. Men efter jeg har begået mig i Århus de sidste 3-4 år, har jeg fået øjnene op for al den LæKrE kaffe man kan få..
  Nu står jeg over for en bachelor, og mit design-hjerte ville elske at have den kop som sin bedste ven de næste par måneder..

 327. Ihh, hvor er den bare fin! Jeg er lige gået i gang med mit studie og den kop vil helt sikkert klæde mig, når jeg sidder til forelæsninger – og så hjælper kaffen en udmattet studerende til at holde sig vågen ;)

 328. Jeg elsker kaffe, god kaffe. Og så elsker jeg fint design, som denne lækre kop, der allerede står på ønskelisten.

  Krydser fingre!

  KH Tine

 329. Kaffe giver mig en god start på dagen! Og det fine krus ville give mig muligheden for at tage kaffen med i bussen de dage hvor det går lidt for hurtigt :)

 330. Jeg havde rigtigt svært ved at drikke kaffe for et par år siden, men ville så gerne lære at drikke det, og det lykkedes!

 331. Kan man hælde Irish Coffee i sådan en fin kop?

  Ej, spøg til side! Jeg drikker ikke selv kaffe, men har en kæreste og mor der er kaffeholikere! – Jeg ville ønske at jeg havde lært at drikke kaffe så jeg havde en undskyldning til at rende rundt med sådan en fin kop!

  Hvis jeg vandt koppen skulle den helt klart blive brugt til alverdens varme drikke (inklusiv kaffe – som jeg ihærdigt forsøger mig på – og min girly side skriger at kaffe-kærligheden starter med sådan en kop!)

  Nå, nok snak fra en uvidende pige der endnu ikke har fået øjnene op! ;-)

  Tak fordi at du lukker os ind i dit lyserøde univers Emily, det er en fornøjelse at følge med!

 332. Hvor er den fin. Ville bestemt give den til en af mine kaffe-drikkende forældre :)

  Knus

 333. Uh.. normalt holder jeg mig langt væk fra kaffe – har aldrig smagt en kop i mine 23 leveår og min begrundelse plejer at være, at jeg ikke vil blive afhængig fordi drikken jo på ingen måde er god for kroppen, meeeen med din vidunderlige beskrivelse af den kaffe du udlodder i konkurrencen har jeg fået en brændende lyst til at smage og som bonus vil det varme mit hjerte at jeg drikker min allerførste kop kaffen af en bæredygtig kop, hvilket forhåbentlig gør min første kaffeoplevelse helt ekstraordinær :)

 334. Hvor heldigt var det lige at jeg opdagede at jeg har muligheden for at vinde denne fine termo-på-smart-i-en-fart(en)-kop. Jeg som ene pige i en afdeling af kun mænd skal jeg ofte høre på alverdens mandesnak om alt fra, fodbold, MASSER af drukhistorier, der skal toppe den andens, til en eller anden kvindes “nice kasser” til “jeg gider egentlig ikke min kone, så jeg siger jeg har lukke vagten, så jeg kan komme lidt senere hjem”- selvom vi arbejder på et designbureau og ikke en børnehaven ;-) Ja der er meget jeg skal lægge øre til (Det er faktisk ret sjovt) Men jeg synes alligevel at jeg fortjener en rigtig fin pige ting, som jeg kan tage frem hver gang der går for meget mandehørm i den. Og bare nyde en rigtig God kop kaffe af en virkelig fin tøset termokop, som jeg sikkert vil blive “voksen” mobbet med af drengene ;-)

  – Ja og så elsker jeg kaffe og drikker rigtig meget i løbet af en lang arbejdsdag ;-)

 335. Ihh, hvor gad jeg godt vinde denne termo-smart-i-en-fart(en)-kop!!
  Jeg arbejder som ene kvinde i en afdeling fyldt med mænd, så min hverdag står tit og ofte på mandesnak om alverdens ting så som: Masser af fodboldsnak, drukhistorier der gerne skal toppe hinandens, til “så du hendes “Nice Kasser” til “jeg gider ikke rigtig min kone, så jeg siger jeg har lukke vagten så jeg kan komme senere hjem”- Vi arbejder ikke i en børnehave, men et webbureau (Ej det er faktisk ret tit underholdene at høre på) Men jeg synes nu alligevel at jeg fortjener en rigtig fin og smuk tøse ting som jeg kan tage frem hver gang der er for meget mandehørm omkring mig, selvom jeg sikkert vil blive “voksen” mobbet med den af drengene ;-)

  Men jeg synes den er så fin og vil stå godt til min nye kontor blomst som jeg efter 2,5 år har fået trumfet igennem- Sikke en sejr ;-)

  – Ja og så elsker jeg kaffe og drikker en masse i løbet af en lang arbejdsdag…

 336. Hvor en lækker give-away! Wauw! Lige hvad man kan bruge på en kedelig efterårs- eller vinterdag.
  Jeg arbejder til dagligt på kaffebar og er blandt meget dedikeret kaffedrikkere hver dag, derfor mener jeg, at jeg vil være den perfekte ejer af denne lækre kop! Jeg vil vise den en verden fyldt med cappuccino’er, latter i uendelige forskellige udgaver og selvfølgeligt også den almene dagens kaffe. Jeg lover koppen vil få et spændende liv i mine hænder :-)

 337. Ting I nok ikke vidste om kaffe:
  – vi drikker i gennemsnit 4 kopper kaffe i DK (Kun i Finland og Sverige drikkes der flere kopper kaffe pr indbygger)
  – Hvert år drikkes der i alt 20 millioner kopper kaffe i DK. Det svarer til omkring 240 liter pr. indbygger
  – Hvis vi allesammen havde personlige kaffetræer, så skulle vi i gennemsnit have 20 kaffetræer hver for at dække vores forbrug.
  – Verdensmesteren i kaffebrygning er en dansker. Klaus Thomsen fra Estate Kaffebar i København vandt Barista verdensmesterskabet i 2006
  – Vi har kendt til kaffe i snart 400 år. Første gang kaffe dukkede op i Danmark var i 1660’erne.
  – 10% af den kaffe der sælges i Dk er instant kaffe, mens resten er traditionel filterkaffe (som hele eller malede kaffebønner). Det er især de unge der drikker instant kaffe, så forbruget af instant kaffe stiger i takt med befolkningsudviklingen.

 338. Faktisk var jeg slet ikke vild med kaffe, indtil for en lille uges tid siden. Jeg var i tivoli med min søde kæreste i hånden, hvor vi besluttede os for at kigge ind hos specialkøbmanden. Jeg fandt en lille fin bøtte med kaffe, med et twist af karamel og chokolade – og jeg har ikke drukket andet siden! Det er simpelthen så lækkert. Og en dag, når jeg er voksen nok, kan jeg bevæge mig ud i “rigtig kaffe” – men indtil da, er jeg svært tilfreds med denne kombination! :-)

 339. Jeg elsker kaffe , men indrømmer også gerne at det ikke skal være en hvilken som helst kaffe – en kaffe skal være fyldig men en lækker rund smag og så skal den være blød så man kan mærke dens lækkerhed når ned løber ned gennem halsen :-) og jeg
  kunne rigtig godt tænke mig at vinde det skønne krus som jeg kan have med overalt, som både skal kunne bruges inde som ude :-)

 340. Elsker når nogen bruge emballage med omtanke :-) Kan især godt lide eksempelvis Kusmi tea. Her er emballagen så flot, at mange bruger den til opbevaring af ting efterfølgende.