Kibbutz Ein Gedi

I onsdags var vi på besøg i Kibbutz Ein Gedi på vejen fra Det Døde Hav til Jerusalem. Og det var meget tæt på, at jeg ikke kom til Jerusalem. Hippie-Emily skulle nemlig meget gerne være blevet i Kibbutzen mindst en uge og evt. resten af livet. Fuldstændig magisk lille oase midt i ørkenen, hvor Kibbutz-medlemmerne lever sammen med hinanden (Kibbutz betyder ‘sammen’) i en art landsby- og arbejdskollektiv og passer og plejer deres fantastiske lille samfund Det er helt definitivt, at jeg skal tilbage dertil. Har aldrig tidligere mærket sådan en ro. Dertil og så til Tel Aviv, hvor vi er nu. Mere om sidstnævnte på et andet tidspunkt.

Om man skulle have lyst til Kibbutzferie, så er Ein Gedi at finde lige her.

ENGLISH RECAP: Visiting Kibbutz Ein Gedi by The Dead Sea. Such a peaceful and magical place. I’d really like to come back and stay in their guesthouse to really relax and step back from the hectic life at home for a week.

bloglovin

(Visited 548 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

0 Kommentar

 1. Jeg kan virkelig godt blive jaloux på frilufts-/hippie-Emily nogle gange. Sådan at være helt ukompliceret. Luksus-Miriam har vist slået Hippie-Miriam ihjel. Jeg er heldig, hvis jeg kan lokke hende til at tage flade sko på…

 2. Hvor ser det bare magisk ud!

  Og til en lille sød bemærkning; min 3-årige søn sad og kiggede med på computeren da jeg kiggede billederne til dette indlæg og siger så til det første billede “er det onkel Anders?” ;)

 3. Jeg har være i voluntør i en kibbutz – stor og skøn oplevelse!!!! Kan kun anbefale det, hvis man stadig kan komme afsted?

 4. Jeg synes der ser super smukt og dejligt ud og forstår godt din fascination :) men der er også et større politisk problem ved mange kibutzer som man lige skal overveje inden man vælger, hvilken man vil støtte op omkring :)

 5. Det er god nok lidt pudsigt at kigge dine billeder igennem – Jeg var der selv for nogle år siden, og blev smask forelsket i stedet.
  Så nu sidder jeg og er helt nostalgisk og kigger mine egne billeder igennem fra min Israel-rejse (især Ein Gedi-billederne bringer smil frem på læberne)

 6. billeder og beskrivelser er SÅ fine!! og får mig til at overveje at starte en Kibbutz her i Cali…
  — eller måske bare en ranch med en open-door policy?