fab 4

Tak til verdens bedste svenske rejsekammerater Josefine, Angela, Annika og Emma for en fantastisk tur! Tjek endelig deres fine blogs ud.

Noget af det bedste ved at rejse er at træffe nye mennesker. Og jeg har ikke bare mødt en masse israelere, jeg har også ‘fået’ fire fabelagtige og lidt vanvittige svenske kvinder med på købet ;)

Nu går turen hjemover og jeg glæder mig til at se først og fremmest Jonas og Penny, men også alle venner og familie. Har været mere ude end hjemme de sidste par måneder. Så skal blive rart med lidt mere ro. Og december og jul lige om hjørnet!

ENGLISH RECAP: My amazing company this week in Israel. Thank you so much for a great trip!

(Visited 206 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

0 Kommentar

  1. Det er fælt, så meget man savner sine pelsklumper, når man er væk! Er selv lige kommet hjem fra en uges ferie (dog til noget mindre eksotisk destination), og jeg har ligget i ske med kattemissen lige siden. (Har dog selvfølgelig muligvis noget at gøre med, at jeg ikke har en mand til selv samme formål…)

  2. Hvor er de smukke øreringe fra det første billede fra? – det er da nogle jeg bare må eje!

    Forresten en super fed blog! :D

  3. Vakre fine deg! Hoppas resan gått fint och att du Koser med J & P nå <3

    Mina öredobber kommer fra den norska designern Cecilie Melli :)

    Klem fra Josefine