colors of Jaffa

Hjemme igen. Mæt på indtryk. Og så glad for at se mine bedste igen. Men savner også den lune, blide brise der var allestedsnærværende i Tel Aviv. Og alle farverne, som en bordeaux dør og en turkis trappesten, som på billederne ovenfor fra den gamle bydel, Jaffa.

Jeg glæder mig til at genopleve Jerusalem og Tel Aviv sammen med jer over de næste par dage her på bloggen, men nu og her glæder jeg mig til at gå på arbejde sammen med en hvis lille plettet hund. Vi skal over Voldene og kigge på Københavnske efterårsfarver og mærke den friske, sprøde luft bide i kinderne (har hunde kinder?). Heller slet ikke så tosset endda. Rigtigt godt faktisk.

ENGLISH RECAP: Back home in Copenhagen. Missing the vibrant colors of Jaffa and the warm wind. But very happy to be reunited with my loved ones and the beautiful autumn colors of otherwise grey Copenhagen. 

I look forward to show you much more from Jerusalem and Tel Aviv over the next week. And through that digest all of the things I’ve seen and experienced.

bloglovin

(Visited 231 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

0 Kommentar

  1. Jeg glæder mig til (endnu mere) tel Aviv – det lyder som en magisk tur! Om hunde har kinder? Har de mon baller? Katte har kinder, men ingen baller, tror jeg…

  2. Hej Emily! Fin blog du har :) Jeg er på jagt efter mit første spejlreflekskamera og holder derfor øje med andre billeder. Derfor vil jeg meget gerne høre hvilket kamera du har og om du er glad for det? :)

    1. Hej Anne-Mette, mange tak :) Du kan læse mere om kamera og foto under ‘FAQ’ i menubaren :)

  3. GLÆDER mig også til at høre mere om Israel! Er netop nu ved at planlægge en tur derned med min bror:)