look of the day: black n’ burgundy

Outfit details: Knit American Apparel// jeans Diesel// coat Zalando Collection (affiliate)// boots Whyred (old)// necklace Or Jewelry Design Studio

God lørdag morgen! Jeg har en weekend, der mere eller mindre står på arbejde (undervisning og en fotoopgave) og så en familiefødseldag, skal nok blive godt, men glæder, glæder, glæder mig til næste weekend, der bliver første ‘normale’ weekend i flere måneder. Skal lave ingenting og bage. Hav en fantastisk dag!

(Visited 256 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

0 Kommentar

 1. Hej Emily!

  Dejligt hverdagsoutfit – elsker det :) Hvor er det bordeaux net fra??

  Knus Sandra

 2. Hej Emily

  Ligesom andre læsere er jeg også ret lun på din jakke, og vil derfor høre om hvor varm den er? Er det mest en overgangsjakke eller vil du mene at den kan bruges når det bliver koldere?

  Dbh
  Christina

 3. Elsker detaljen på dit net med din tatovering, og det smukke billede af kirsebærtræet, som du tog tidligere på året! (just call me stalker-ish)

 4. Tak sødeste piger :)

  Frakken er ganske varm. Den fungerer noget så fint nu og der er plads til en god strik under, så spår også at den duer fint til rigtig vinter. Jeg har den i en S :)

 5. Kan jakken ikke købes mere? synes ikke jeg kan finde den på det link du har sat ind :)

 6. Hej Emily,
  Hvor er din halskæde fra? Google sender mig mærkelige steder hen når jeg søger på “or jewelry design studio”.. har du måske et link? Kan godt lide stilen og er på udkig efter en halskæde.. :-)

  1. Hej Sarah, den er købt i en butik i Tel Aviv og jeg tror desværre ikke at hun har nogen webshop…