little things

The på frisk mynte og kanelkage med sesam kan gøre mig glad.

Morgenmad på Meyou-kontoret. Med kanelsnurrer fra Meyers Deli. Så er jeg meget glad!

Charlotte Mielkos smukke Saturn-ringe, som Funda og jeg lurede på hos No. 10 til reception i fredags. Ringene kan ses hos No. 10 i Christian IX’s gade frem til d. 24. november og herefter forhandles de hos Guldsmed Bodil Binner i Bredgade 14. Ringene kommer i øvrigt snart i en ‘light’-version til os med små, korte fingre ;)

Lidt af de små ting, der har gjort mig glad i den forgangne tid. Nogle af dem på den mere end bittersøde måde… Theen og kagen på første billede fik jeg i forrige uge i Tel Aviv, lige inden vi tog hjem fra Israel. Jeg har så meget at vise fra og fortælle om Tel Aviv, men dels har tiden ikke været der til at sortere og redigere de utroligt mange billeder og dels har jeg lige skullet fordøje, hvordan jeg skulle forholde mig til at konflikten i Mellemøsten atter er brudt ud i lys lue. Blot 4 dage efter jeg kom hjem. Har aldrig været så tæt på krig før og det har snurret i mit hovede og gjort mig søvnløs og fået mig til at tænke mange tanker. Ikke at jeg er blevet meget klogere. Har talt med folk, der ved meget, meget mere om den lorte-konflikt (pardon my french) end jeg og de synes også det er svært. Men tror jeg i alle tilfælde er kommet frem til, at jeg gerne vil vise mere fra de fantastiske dage jeg uanset hvad havde i Tel Aviv og i den forbindelse knytte en lille kommentar til hele den sørgelige situation. Indtil da kan jeg anbefale Emmas indlæg om samme. Hun sætter ord på nogle af de tanker jeg har haft.

bloglovin

(Visited 471 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

0 Kommentar

 1. Jeg har nydt dine billeder fra Israel, men alligevel siddet med blandede følelser pga. konflikten. Men du var der i et ærinde som formidler af den turistede del af landet, og den rolle har du sandsynligvis gjort op med dig selv allerede da du takkede ja til rejsen. Og det er med den forforståelse, vi skal læse dine indlæg, tænker jeg. Så jeg vil glæde mig til den sidste rest billeder, for deres indhold er virkelig spændende. Om jeg så vil lægge mine feriepenge i Israel – og om jeg i øvrigt tør – det er op til mig.
  Men hvor kan jeg dog godt følge dine følelser mht. lige akkurat at være nået hjem. Det er meget bittersødt.

 2. Da du var dernede tænkte jeg faktisk “er det sikkert nok?!?” for jeg synes længe noget har luret under overfladen. Men I kom heldigvis alle hjem i god behold, bare rigtig trist konflikten er brudt ud alligevel og jeg håber da snart at de i det mindste kan få startet den våbenhvile.

  Jeg vil meget gerne stadigvæk se dine mange billeder dernede fra.

 3. Hej Emily

  Jeg var selv i Israel på ferie i August, og allerede den gang lurede konflikten under overfladen, og jeg skænkede det godt en tanke om det nu var sikkert nok at rejse rundt dernede, men du kom heldigvis hjem i “sidste øjeblik”.

  Jeg synes ikke du skal være trist over at have rejst dertil – Israel er et fantastisk land, og det er så meget mere end krig og konflikter i det land. Israel er en land som har en by der er verdenskendt for sin åbenhed overfor forskellige kulturer – noget alle os andre i hele verden kan lære noget af. Det er noget af det vigtigste at få fokus på, men samtidig er det også vigtigt at få bragt budskabet om at selvom landet ligger i krig, og i nogens øjne er en skidt Per, så findes der stadig fantastiske mennesker og seværdigheder.

  Nyd dine billeder og rejse dertil, det gør jeg stadig og vil altid gøre.