little things

Ny lyserød Moleskine kalender og pige post-it’s på ombre-måden ;)

Endnu mere statment-halskæde-bling til samlingen. Denne er købt i H&M i weekenden.

Årets første bog. Det tegner godt for bogåret.

Og så glæder jeg mig også allerede til næste efterår, efter at have set denne smukke bordeaux uldvest fra FW13 kollektionen til middag/show hos Won Hundred i går.

Det kan godt være at det er slut med jul, men derfor er det altså ikke slut med at være festlig og bruge guldglimmer for mit vedkommende. I denne uge skal den stå på negle i rosa og guld.

Det er en stor fejl, at jeg helt har udeladt at lave mine indlæg om små ting, der gør mig glad. Det er næsten allervigtigst at se efter de små rare ting, når man ellers er lidt trist.

Det er jo ikke fordi jeg sædvanligvis altid er en lykkens pamfilius, der forsøger at drysse sukker og glimmer på alting, men jeg oplever virkelig, at man ser det, man kigger efter. Og så vælger man heldigvis selv om man vil glædes over de gode ting eller ærgre sig over alle de dumme, som vi jo alle også unægteligt rammes af.

Og hvis man kigger efter og glædes over de små ting – det være sig en neglelak eller en gåtur med en god ven i det næsten forårsagtige weekendvejr – så er det, det der får lov at fylde. Heldigvis :)

ENGLISH RECAP: Pink ombre post-it’s and a new pink Moleskine Calender, a pretty yet cheap statement necklace (from H&M), first book of the year, a gorgeous bordeaux wool vest from Won Hundred’s AW13 collection and a manicure in pale pink and gold made my weekend :)

bloglovin

(Visited 365 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

39 Kommentarer

 1. Jeg er så vild med de her indlæg. Det inspirerer mig til selv at sætte pris på de små ting. Man bliver glad af det.

 2. I en måned med spareplaner, væggtabsforsøg og eksamenslæsning er det rart med et fint indlæg som dette. Jeg håber, du kommer til at trives i din nye tilværelse :-)

  1. SÅ enig med ovenstående.
   Og jeg elsker glimmer i mange former og farver af den simple årsag, at det gør mig glad i låget at se på.

 3. Din kalender er simpelthen bare så fin! Hvor har du købt den henne? Er det dem man kan få i de almindelige boghandlere? jeg bliver nødt til at skaffe mig sådan én :-)

    1. Ok det kan jeg godt se :-) Den du har er det bare den der hedder weekly diary i farven Pink?

 4. Juhuuu, nye indlæg med ‘little things’ :) lover du, at der ikke går så længe før den slags kommer på boggen igen??
  Vil i dag prøve at finde små ting at glæde mig over
  Og hvor har du mon købt de fine post-its? Har klaaart brug for dem til næste semester ;)

 5. Jeg har skrevet en liste i min “dagbog” over ting, der gør mig glad. Det er små opfordringer til mig selv, som for eksempel at lægge neglelak, at købe et magasin, at købe blomster, at ringe til en veninde, at bage brød – den slags. Det heller ikke et forsøg på at drysse sukker ud over altig, men for mig altid bedre at foretage mig bare et eller andet, når altig er lidt op ad bakke.. Dejligt med et little things-indlæg:)

 6. Det er dejligt med dine indlæg om ‘små ting’. Det minder også lige os andre om at vi skal huske at værdsætte de mindre ting i hverdagen. Jeg er desuden helt vild med den halskæde. Håber den snart lander i min H&M :)

 7. Købte i weekenden en pink Moleskine til jobbet. Den gør allerede nu mine dage på kontoret lidt bedre – jeg ser for mig, at vi vil få et lykkeligt og lyserødt 2013 sammen.

  Apropos det med at glæde sig over de små ting/sætte pris på det gode man har, så blev jeg mindet om det, da jeg før jul var på Cuba, hvor folk, alt andet lige, lever et liv, der på mange måder er meget barskere, end hvad de fleste af os møder i vores normaldanske hverdag. Alligevel formåede de meget ofte at fokusere på og glæde sig over de positive ting – lidt tankevækkende, når jeg nu selv havde gået og været lidt træt af ting hjemme i Kbh – selvom jeg jo i bund og grund har det fint, og i sammenligning med de fleste cubanere er temmelig privilegeret. Det var en øjenåbner, der har gjort, at jeg nu prøver at huske mig selv på at sætte mere pris på alt det, jeg rent faktisk har – fremfor at fokusere på de (ofte ligegyldige) ting, der ikke lige spiller.

  Meget banalt og klicheagtigt kan man vel bare konkludere, at det af og til er sundt lige at blive mindet om, hvor godt – og hvor meget – vi egentlig har herhjemme.

  Hmm… nå men det var bare det jeg ville sige… ;)
  Håber din pink Moleskine også vil muntre dit 2013 op!

  1. Ja, det kan virkelig være en øjenåbner. Fik også lige et skud ‘taknemmelighed over egen tilværelse’ efter at jeg kom hjem fra Senegal i efteråret :)

   1. Apropos at glæde sig over små ting: væltede mit spejl på gulvet i går aftes, så det revnede. Det positive må så være, at det ikke eksploderede i 1000 stykker ud over det hele… ;o)

 8. Mine yndlingsindlæg <3 dejligt med et nyt et; og så med så smukke lyserøde ting :)

  Du har så evigt ret i, at man huske alle de små, gode ting i hverdagen; et af mine mål for 2013 er faktisk at huske at værdsætte de små ting i stedet for at ærgre sig.

  Mange knus fra Sofie.

 9. Uh du skal glæde dig til at læse 1Q84. Jeg har læst hele serien fra ende til anden :-) x

 10. jeg elsker dine Little Things. Det er det bedste og mest opløftende! :)
  Jeg købte 1Q84-serien idag udelukkende på grund af det her indlæg. Nu håber jeg dæleme den er god! :)

 11. Jeg faldt også for den lyserøde Moleskine-kalender, da jeg stod i boghandlen og egentlig bare skulle have den sædvanlige sorte. :)

 12. Åh, hvor har du ret – og det prøver jeg også at efterleve samt at videregive til mine drenge. For hver ting, der gør en trist eller ked, så skal man prøve at finde mindst een god ting/een ting, der gør en glad/gør livet bedre :)))

  …og så er jeg meget stolt af mig selv over IKKE at klikke på linket til din kalender ;) Men hvor er den bare SÅ fin!!

   1. Fedt! Kunne godt se at det var rigtige Post-Its, men måske var de begyndt på noget limited edition (OMG hvis de gør… :P )

 13. Hej Emily!
  Det er en helt vildt fed blog du har! Du giver mig så meget inspiration – så mange tusinde tak for det ;-)

  Den halskæde, du har købt i H&M i weekenden, hvilken H&M? Jeg er helt vildt forelsket i den! (jeg kan ikke finde den på deres webshop..)

  ;-)

  Regine
  Rsnapshot.blogspot.dk