little things

Sunde sager fra Unplugged Juice og… hmm… knap så sund fastelavnsbolle ;)

At jeg er lidt mere glad for fastelavnsboller end hvad rimeligt er fik jeg vist allerede luftet i går. Alleryndlings er de svenske ‘semlor’ og derefter sådan nogle som på det øverste billede her. Derefter de ‘gammeldags’ og på sidstepladsen dem, der mest minder om en lidt festligere spandauer. Ja, ja informationer man ikke kan leve uden ;)

I den sundere ende var jeg i sidste uge til et hyggeligt og informativt arrangement hos Unplugged Juice på Fisketorvet. De serverer blandt andet koldpresset juice og nogle lækre wraps helt uden mel og korn i en æggepandekage i stedet for en hvedetortilla. At drikke fik jeg bl.a. en ‘Gylden Dame’ med mandelmælk, mango og appelsin og fik den så ‘boostet’ med kæmpenatlysolie, ærteprotein og collagen. Virkelig et gennemført og tjekket koncept, der minder om de toptjekkede juicebarer man ser i udlandet. Glæder mig til de slår dørene op flere steder :)

ENGLISH RECAP: Well, that’s me in a nutshell. Indulgent patisserie in one hand and super healthy juices in the other. Guess it kind of adds up ;)

bloglovin

(Visited 347 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

33 Kommentarer

 1. Mm den juice lyder lækker! Jeg er en sucker for alt med mango. Og kokos… En himmelsk kombi egentlig :) Men mandelmælk lyder også godt dertil.

 2. Svinger ikke så tit forbi Fisketorvet, så det bliver dejligt at kunne besøge dem inde i byen også :) I øvrigt sjovt, at de markedsfører sig med, at juicerne er koldpressede, hehe – hvilke af deres konkurrenters er ikke det…

  1. Ja, det tænkte jeg også først, men det har noget med omdrejningshastigheden på saftpresseren at gøre. Og stort set alle (konkurrenterne) bruger nogle med ekstremt høj centrifugalkraft. Altså snarere superblendere end deciderede pressere. Og på den måde smadres og varmes (af friktionen) frugtcellerne og næringsindholdet ødelægges efter sigende af den opvarmning. Om man så tror på det eller ej er jo op til en selv :)

   1. Nåe – det lyder som en såkaldt slow-juicer, der vist er det nye sort inden for juicefremstillingen. Havde lige den forbrugerkritiske hat på ;)

 3. Jeg er vist lige så (unarturlig?;) glad for fastelavnsboller som du.. Jeg har endnu til gode at smage en svensk en af slagsen, så håber du overrasker med en drønlækker opskrift :-) Ellers må jeg hoppe op broen og finde dem – ja er faktisk så vild med fastelavnsboller at ikke engang afstanden er en hindring;)

  1. Hehe I know, men det var nu også det de havde valgt at kalde den jucie jeg bestilte ;)

 4. Kære Emily. Tak for en dejlig blog! Jeg vil høre om du er glad for din sorte frakke fra Zalando? Er den varm og har du den i din normale størrelse? De har den nemlig på udsalg nu, så overvejer at købe den. :)

  1. Meget glad. Den er ikke overdrevet varm, så på en dag som i dag er det lige i underkanten, men ellers går det fint. Jeg har den i en str. S, som er min normale str :)

 5. Ej jeg har også en fastelavnsbolle-liste. Min 1. plads går til de “gammeldags” , 2. pladsen er dem på billedet, 3. semlor og så kan jeg faktisk ikke rigtig lide de der kedelige spandauer-ting. Og lige meget hvilken slags det er, så må der IKKE være syltetøj i! Jep, ikke en kvalitet jeg er stolt af, men jeg går også en op i mine fastelavnsboller!

  1. Hahaha… godt at høre at jeg ikke er den eneste, der rangordner fastelavnsboller :D

 6. Aij! Kan man allerede købe fastelavnsboller?! Åhhh… Den type på billedet er klart min favorit. Sådan én må jeg hellere belønne mig selv med efter endt eksamen i morgen ;)

 7. Jeg glæder mig til at disse former for iværksætteri, som blandt andet Unplugged, bliver mere udbredt i de store provinsbyer :-)
  Men skål i “gyldne damer” Emily – og må din januar og februar blive fyldt med lækre fastelavnsboller ;)