little things

Ugerne flyver afsted, synes jeg. Så er ret så taknemmelig for, at jeg har valgt at dokumentere en del af mit liv pr. blog. På den måde er det som om jeg kan holde på de der små særlige øjeblikke og oplevelser lidt længere. Slet og ret ved at dele dem med jer.

Pæn morgenmad, en middagslur, et fabelagtigt teaterstykke, en bagt doughnut og hverdagspailletter har gjort mig ekstra glad denne uge.

Citrusfrugter er mine yndlingsvinterfrugter. Her sammen med granatæblekerner, usaltede pistacienødder, mynte og cashewnødder.

Jeg er begyndt at nappe en lur af og til her på det seneste og det er for mig den vildeste og dejligste luksus. Penny er også med på den.

I onsdags så jeg Bliktrommen på Betty Nansen og det var intet mindre end fantastisk. Meget humoristisk i forhold til oplægget synes jeg, men den slags er op til fortolkning og uanset hvad var det vanvittigt flot og veleksekveret.

En fin bagt (i modsætning til de oliekogte, som dog stadig er favorit her) doughnut med bærglasur, som min mors mand begik. Find opskriften her.

Pailletter. Bare sådan helt generelt. Og i særdeleshed til hverdag.

ENGLISH RECAP: Some of the small things that made me happy this week. A pretty breakfast, napping with my side-kick, a great theatre play (Günther Grass’ The Tin Drum), baked nutmeg doughnuts with berry icing (recipe here) and a little everyday glamour.

bloglovin

(Visited 245 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

22 Kommentarer

  1. Jeg skal ind og se Bliktrpmmen i morgen og jeg glæder mig meget! Billetterne kostede faktisk ikke ret meget – der er ingen undskyldning for ikke at gå mere i teatret i 2013 :)

  2. Som sædvanligt nogle vildt lækre små glimt fra hverdagen. Den morgenmad er jeg da vist nødt til at kopiere. Sikke et vitamin- og farveboost! Mums! Rigtig god weekend, Emily .-)

  3. Jep, pailletter er alletiders. Modigt mix sammen med striber. Men sådan en eftermiddagslur sammen med sin hund er alligevel det aller dejligste…!

  4. Uhh en lækker morgenmad! Kunne du ikke skrive mængderne af det du bruger ca.? :)
    Og skøn hund du har. Det kan da hurtigt blive en god vane med sådan en lur ;-)

  5. Årh, jeg elsker simpelthen de her indlæg! Og så har du lige inspireret mig til, hvordan jeg kan trække i pailletter til hverdag, uden at det bliver “too much”! :-)