look of the day: winter sunset

Outfit details: Jacket Zara// tee COS// scarf Lovechild// skirt T by Alexander Wang// boots Pieces// bag Mulberry

Lykkedes endelig at være på samme sted, på samme tid som min yndlingsfotograf (jep, det er ham jeg bor med, men det sker alligevel ikke så tit…) i søndags og hvad sker så? Nogen har besluttet sig for at slukke det store udendørslys allerede klokken lidt over fire. Er vi så tæt på det totale vintermørke? Det er jeg altså ikke forberedt på oven i mit hovede. Og jeg kan ikke rigtig regne ud hvornår det der billedtagningscirkus så skal finde sted. Og har tilsyneladende glemt hvordan jeg har løst det de sidste par år. Gik jeg bare i hi?

Nå, nok om mine modeblogger-first-world-problems ;) Stopper brokkeriet og går fluks i gang med at planlægge emigration til Sydfrankrig næste vinter…

I dag står den på tur på stranden med hundepølsen, arbejde hos Meyou og sidenhen Gina Tricot pressevisning og som belønning og rosin i pølseenden middag med yndlings-Kirsten på Gorm’s i Nyhavn. Det bliver en god dag!

ENGLISH RECAP: As it gets dark now by 4PM around here it is really hard to take a decent outfit picture outside. First world problem I know. But I’d really like to figure out some solution (other than my boyfriend and I leaving our day jobs). Maybe moving to Southern France for the winter ;)

bloglovin

(Visited 188 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

0 Kommentar

  1. Er all with you mht. det med mørket. Åååh, hvor er det svært at forene arbejds- og bloggerliv! Men fin er du. :) God dag!

  2. Det er et ret fedt look og du ser super skøn ud særligt på de billeder, hvor du smiler – dit ansigt lyser helt op. :) Desuden kunne jeg også godt fristes til at emigrere til et varmt sted med masser af soool! Gud hvor jeg savner sol. Nå, men hav det dejligt. :)