look of the day: same same

Outfit details: Skirt T by Alexander Wang// tee + jacket Just Junkies// boots Dr. Martens// necklace Or Jewelry Design Studio// bag Black Lily

Ok, lover at jeg har noget helt andet på, på næste dagens ;) Synes jeg har haft kombinationer af det samme og de samme farver på de sidste mange gange nu. Af og til rammer man bare ned i nogle ‘comfort looks’ og så er det svært at løsrive sig. Men en af jer bad om vinterstylingtips af min grå Ganni-kjole i går, så det vil jeg forsøge at efterleve og dermed bryde min bordeaux/sort- og nederdel/jeans-cirkel lidt ;)

Jeg er lige blevet færdig på arbejdet og skal nu hjem til en af mine kæreste veninder, jeg ikke har set i alt for lang tid. Glæder mig! God aften til jer derude!

ENGLISH RECAP: I feel like I’m wearing the same pieces and the same colors all the time at the moment. Promise that I’ll do something different for the next ‘look of the day’!

bloglovin

(Visited 223 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

15 Kommentarer

 1. Hej Emily
  Jeg er blevet ret forelsket i den halskæde, du har på! Jeg har prøvet at google mig frem til den, men uden held. Ved du, hvor man kan købe den henne? :)

 2. Kender det alt for godt – i nogle perioder fungerer de samme items altså bare perfekt! Glæder mig til at se, hvad du finder på :) Er desuden mucho vild med den jakke der!

 3. fedt du efterkommer mit ønske om at style din Ganni kjole ;-) Glæder mig allerede til at se hvad du hitter på!

  Er desuden kommet på et spørgsmål mere til dig. Jeg har selv et hår der minder (bare en lille bitte bitte smule) om dit – det blider jeg mig i hvert fald ind – og vil gerne hører hvad du gør ved det om natten?
  Ved godt det lyder ret underligt, men det er fordi min egen manke er TOTALT filtret og tusset hvis jeg sover på det en nat, så tænkte du måske havde et tip eller noget ;-)

  1. Hej Louise. Se FAQ i menubaren, der er svar + henvisning til et billigere alternativ :)

 4. Hej Emily!

  Virkelig fed jakke, men kan simpelthen ikke finde den nogen steder:(
  Hvor har du købt din ?

 5. Kender det alt for godt, man sidder meget hurtigt fast i det samme. Jeg har det på den måde med oversize trøjer. De er simpelthen så behagelige at have på, at jeg næsten aldrig orker andet.
  Måske skulle man gemme sit “normale” tøj lidt væk?

  Men rigtig fint sæt!

 6. Hej Emily.
  Misunder dig virkelig, du kan bære alt tøj ligemeget hvordan det er sat sammen jo.

  Ser frem til dit look i morgen, for du inspirere mig virkelig og meget af dit tøj du viser frem her går jeg direkte ned og køber efterfølgende :D

  Love to look good.

  Klem Louise.
  http://www.missamour.dk – Lad Kærligheden Blomstre

 7. Kære Emily

  Jeg følger din blog og vil egentlige bare gerne give dig en god omgang konstruktive ord med på vejen.
  Jeg synes den indholdsmæssigt er fuld af gode sager og så kan jeg rigtig gode lide din skrivestil. Keep up the spirit. :-)

  De bedste hilsner
  Anne Schmidt
  http://whatwhenwhere.dk/