look of the day: un petit peu francais

Outfit details: Blouse Muji// skirt Whistles (old)// boots Nelly// shopper Emily Salomon x Sisters for Education

Et dagens fra i dag i blæsevejr ved Søerne. Brrrrrrrr…. hvor var det absinddsygt koldt.

Nettet er et jeg har designet til Sisters for Educations juleshop, mere info og link til hvor det kan købes følger snarest. Årets julegavetip ;)

Vi skal til at drikke fyraftensøl på kontoret efter en lang dag.

God weekend!!!

bloglovin

(Visited 264 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

18 Kommentarer

 1. Jeg er en utålmodig sjæl, der er helt TOSSET med det flotte net! Kan du sige noget om, hvornår man kan købe det? Det ville være den perfekte fødselsdagsgave til min veninde! :-) God weekend!

  1. Dejligt at høre!!! Det er ikke kun din veninde, der bliver glad, men også de senegalesiske piger, som pengene går til! Det kommer på webshoppen på søndag, skal nok skrive når linket bliver aktivt :)

 2. Hej Emily,
  Jeg har prøvet at søge lidt, men finder ingen svar. Hvor er dine fine briller fra? Evt også model eller et link? Så er du rar.
  God weekend :)

 3. Det net skal jeg have mig!
  Du flashede det for nyligt i et andet outfit, og der tænkte jeg, “hehe, det passer jo med hendes tattoo – lucky hende, at finde en net, der gør det”. Nu giver det jo ligesom lidt mere mening :)

  Og så er jeg en nysgerrig én – bruger du linser/briller til daglig? :)

 4. Fedt! Jeg tænkte over det forleden, da jeg så det og den franske tekst, men fandt aldrig ud af, hvor det var fra. Glæder mig til at høre mere om det.