look of the day: wildlife

Outfit details: Cashmere cardigan Stylesnob// bamboo tank top Kan Dee// jeans Fiveunits// lashes by Star Lash

Nå, når det skal være koldt og mørkt udenfor hele tiden (er bortset fra det egentlig ret vild med koldt og mørkt og i særdeleshed julestemning!!!), så må man jo tage dagens indenfor af og til :)

Min dag står på masser af møder og arbejde hjemme og så håber jeg på at nå at lægge en lækker lille opskrift op til jer senere.

God onsdag!

bloglovin

(Visited 183 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

0 Kommentar

  1. Jeg har altid hadet dyreprint, altid. Men det her fungerer rent faktisk. Fede bukser – og, måske bliver det her for meget, men here goes, hallo de sidder godt på dig! (Jeg tænkte det var bedre end at skrive: God røv!)

  2. Rigtig fin tank-top, sådannogle kunne jeg faktisk godt bruge flere af. Så hermed takker jeg lige for billederne og inspirationen… så er jeg den der er smuttet på nettet for at se på tank-tops :-)