look of the day: rudolph

Outfit details: Jacket Only// knit Tommy Hilfiger (gifted)// skirt H&M// boots ASH

Oh jøsses hvor er det bare hundehamrende koldt for tiden. Så koldt at man af at være ude i 5 minutter for at tage ovenviste billeder, lynhurtigt bliver udstyrret med fin rød Rudolf-tud, der kan matche ens trøje. Og så koldt, at man må trække hænderne op i ærmerne, så det ser ud som om man ingen arme har ;)

Håret er i øvrigt nyklippet. Det blev endnu engang hos dygtige og søde Kendra hos Beauty Avenue. Det er meget længe siden, jeg har været hos den samme frisør to gange, men hende her har virkelig styr på mit hår og jeg har været så glad for resultatet sidst, at jeg for første gang i meget lang tid, rent faktisk glædede mig til at skulle til frisøren.

Jeg er ved at være nogenlunde ok igen. Sådan da. Der er sket en stor ændring i mit liv og selvom den er selvvalgt, er det alligevel hårdt og har gjort mig ret flosset i kanterne. Men jeg er klar og har overskud til at blogge nogenlunde kontinuerligt igen og vil fejre det med flere indlæg i dag. Og så vil jeg bage luciaboller Og gå en tur i snevejret med pletnæsen.

Rigtig god snevejrssøndag til vi skrives igen!

ENGLISH RECAP: 5 minutes outside shooting a ‘look of the day’ and your nose turns all Rudolph. Well, and your hands suddenly curls up in your sleeves. It is absolutely freezing in Copenhagen at the moment and as much as I enjoy it I truly hope it’s over by the end of this month.

bloglovin

(Visited 213 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

0 Kommentar

 1. Hej Emily! Jeg er glad for at se, at du er tilbage igen. Det er meget sjældent, at jeg smider kommentarer til dig, men jeg synes, at én er på sin plads i dag: jeg nyder rigtig meget at læse din blog, og jeg synes, du virker som et dejligt menneske. Tænk på dig selv først, mærk efter hvordan du har det, og blog når du føler for det. Vi læsere skal nok vente på dig:-) – hav en dejlig dag, knus.

 2. Hej søde Emily
  Tak for en rigtig god blog.
  Vil du ikke fortælle om den store forandring i dit liv?

  kh

 3. Hej Emily.
  Hvor er det godt, at du er “tilbage”. Jeg har savnet dine indlæg de sidste par dage. Hov, det rimede vidst ;)
  Kærlige klem her i kulden!

 4. Åh jeg kan næsten regne ud, at min fornemmelse holdt stik. Av. Håber snart det er muligt at tage de lyserøde briller på igen.

 5. Du ser pissegodt ud – spruttud und alles. Som tryghedsnarkoman er jeg i øvrigt personligt voldsomt led ved store omvæltninger, så jeg sender store mængder virtuel kærlighed i din retning. :)

 6. Dejligt at have dig tilbage. Hvor er du bare så evigt fin altså! Jeg sender dig masser af positive vibes og håber, dets flossede kanter heles igen. Tak for dig og din herlige blog!

 7. Det er jo næsten helt mærkeligt at se fotos uden sne, haha. Men endnu engang super smukke billeder! Elsker at du smiler på dine outfit billeder!

 8. Hej Emily :-) Godt at høre, at du har det godt igen :) Er det noget, vi dine læsere, kommer til at høre nærmere om eller er det en privatsag?
  Nå, men i hvertfald, jeg eeelsker din blog! Så inspirerende og jeg bliver altid i så godt humør af den ;)

 9. Er glad for at høre, at du har det bedre. Sender dig lige en masse god karma og glade tanker, så du har lidt at tage af, hvis du har brug for det. ^^

 10. Hej Emily. Jeg kommenterer aldrig rigtig på dine oplæg, men efter at have læst med i lang(virkelig lang) tid, så tænkte jeg at det var dagen til at ændre det :) Synes at du er fantastisk sej, og hvad end du går igennem, så skal du nok klare den – for du virker som en stærk pige :) Tak for dine altid brugbare oplæg. Pas på dig selv. Kh Emma

 11. Jeg er helt enig med de øvrige piger – du ser drøn godt ud! Og selvfølgelig venter vi med glæde på dine dejlige og svært inspirerede blogindlæg…

  Glædelig 2. søndag i advent! Kh.