look of the day: pom pom

Outfit details: Coat Ganni// sweatshirt Kenzo// skirt H&M// boots Designers Remix (old)// scarf Lovechild// bag Mulberry// necklace Zara// hat borrowed from my grandmother

Dagens fra i går, hvor min fjollede hat fik mange misbilligende kommentarer. Og hvor jeg var pakket ind i ny og meget rar og varm frakke. Og hvor jeg var inde at se en screening af Life of Pi og derefter ude at spise med rare kollegaer.

bloglovin

(Visited 217 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

0 Kommentar

  1. Jeg er nok nødt til at hoppe med på skepsisvognen med huen. Du ligner lidt en af de der svampe fra Super Mario-spillene med de proportioner… Men resten af dig er pæn som altid! ;)

  2. Hvad synes du om filmen? Hvis du har læst bogen, hvad synes du så om den? p.s. hatten er fin til dig!

  3. auuuw, Life of Pi .. Glæder mig SÅ meget til, at den får premiere i Danmark d. 25 december. Blev så rørt at traileren sidst jeg var i biografen, at jeg bare vidste med sikkerhed, at den film er et must-see! :-)

  4. Dit outfit er virkelig fint – dog ikke din hat. Synes virkelig den ser mærkelig ud – men på en eller anden måde, kan du rent faktisk godt bære den :)