look of the day: yellow dress

Outfit details: Dress Ganni// boots ASH

Kontor-dagens. Tak til de af jer, der forsvarede min mormorhue i går ;)

Mine dage står på arbejde med arbejde på og så lidt mere arbejde i denne weekend, så synes ikke at jeg har noget sindsoprivende spændende at fortælle jer. Men vender stærkt tilbage senere med min ønskeseddel :)

bloglovin

(Visited 467 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

30 Kommentarer

 1. Hvad arbejder du med?
  Og hvad for et kamera burger du til at tage dine billeder med? :)

 2. Hvor er den bare fin, og den passer virkelig godt til dit hår. Og her er så også billeder, hvor du igen ligner Kate helt vildt meget :-)

 3. Egentlig er jeg ikke meget for kjolen og jeg ville aldrig købe den selv – men hold da op, hvor den altså bare klæder dig!!

 4. Hej Emily!
  jeg tænkte på om du ikke ville lave et indlæg om kameratasker til spejlreflekskameraer. Jeg synes at det er rigtig svært at finde nogle seje nogle.. De fleste søgeresultater viser de kedlige, praktiske og knap så smarte tasker fra elektronikbutikker.
  Glædelig jul :-)
  Mange hilsner Regine

 5. Hey! Jeg synes hellere, du skulle give props til os, der havde mod til at påpege, at mormorhuen var meget lidt klædelig! ;)

 6. Hvor er du bare smuk! Elsker at du er helt enkel elegant og samtidig meget din egen…:-)

 7. Hvor er du altså bare smuk :) Rigtig fin kjole og pænt hår og sødt smil – den sidder i skabet!

 8. Suk! Den er så fiiiin. Jeg har selv prøvet den – desværre sad den ikke så godt på mig. Men den er så yndig. Har sukket efter den efter jeg så vores personal shopper i Magasin havde den på på arbejde en dag. :)
  /Louise