look of the day: with lens bug

Outfit details: Knit American Apparel// skirt T by Alexander Wang// boots ASH (gifted)// bracelets Stylesnob and Cooee// necklace Zara// rings Carré and Kinz Kanaan

Til de af jer, der ikke fik nok af Pletnæsen i går, så var loppen så venlig (læs: insisterede på at være med på billederne og nægtede at flytte sig fra fotovæggen) at posere med mig, da jeg forleden var forbi Woman, for at få taget billeder til et af forårsnumrene. Bagefter var Lily så sød at ville tage et ‘dagens’ af mig og det blev så også med modelhunden/linselusen ;)

Den bordeaux strik og den ‘draperede’ nederdel har begge hængt på mig denne vinter og har vist efterhånden kvalificeret sig til at kunne kaldes hverdagsuniformen. Støvlerne fra ASH er nye og noget af det rareste at have på, samtidig med at man lige får lidt ekstra højde.

ENGLISH RECAP: Lens bug Penny joined the fun after shooting for a Danish magazine last week. She should definitely be a model with those long legs and lean body ;)

bloglovin

(Visited 392 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

33 Kommentarer

 1. Man siger ofte, at en hund slægter sin ejer på! Og det synes jeg gør sig gældende her! I er begge så dejlige at se på, Emily!

  God dag!

 2. Omg, hun er så fin, den lille Penny! Det er du også, btw! ;) Kan Penny ikke få sin egen blog/Facebook side? Haha. Åh, de øjne… <3

 3. Årh, med rødt halsbånd! Så kær! :) Og på billede 3 og 4 ligner det næsten, at hun tænker “Hvad laver du?! Kig på mig istedet!”

  Fandt engang nogle videoer af dig og Penny, som lavede tricks på youtube. Shit, hvor var hun dygtig :)

 4. Hvor er det bare nogen søde billeder :) Søde søde Penny og pretty Emily.
  Har hele livet ville have en hund og nu er tiden kommet efter et par års overvejelser om hvilken hund, der egner sig bedst til vores familie og livet i en (stor) lejlighed osv osv. Valget er faldet på en west highland white terrier, og nu er jeg gået i gang med at finde steder at træne, når vi får vores lille hvalp til sommer. Jeg har kigget på HF70 på amager, men ville høre, om du kan anbefale en anden (nu du selv er hundetræner)? Jeg synes, det er svært at navigere rundt i. Tak for en dejlig dejlig blog.

 5. Hov, var du selv med på billederne?

  Jeg skulle lige åhhhh’e og ihhhh’e og ahhhh’e over den fine hund først :D

 6. I er simpelthen verdens smukkeste.. øh, hundepar? Kan man kalde jer det!
  I kunne godt ligne et kærestepar, og I matcher hinanden perfekt, hvis det ikke lige var fordi, at det ikke er helt så matchy-matchy med en hund og kvinde som kærester! Gud noget vrøvl – vil bare frem til at I simpelthen er så dejlige at se på, og man bliver SÅ glad i låget af det :-) God Jul til jer!

 7. Ej men den hund kunne få mig til at hæve min pension og bruge hver en krone på hundekiks!!!
  Og du ser i øvrigt også dejlig ud…! ;)

 8. Det anden sidste billede er for sjovt. At give pote og få hale til at lave perfekt knæk :-) i truet love it… Og Emily, i ser skønne ud. God jul!

 9. Hej Emily

  Vil bare sige, at din blog er blivet min yndlingsoverspringshandling mens jeg skriver projekt! Det er bare skønt at holde pause med en blog, som ALTID er positiv ladet med smukke billeder og go’ karma! Så tak for det :)

  Klem og hundepote, Anja

 10. Hvor de fantastiske disse billeder ! Synes det er så sødt at du har hunden med på billederne , den er jo fantastisk sød ! Og hold op nogle hundeøjne den sender på mange af billederne – nååh ! ;D

 11. Linselusen og jeg takker mange gange for alle jeres utroligt søde kommentarer!!! <3 <3 <3