well hello

Jeg sidder og gør en rar late-night-konkurrence klar til jer og imens fik Penny lige lyst til at stikke sit lange snudeskaft herind for at sige hej. Hej fra P-dyr. Hun har i øvrigt endnu engang stjålet min torden henne på Instagram. Tsk tsk. Typisk sådan nogle typer med store brune øjne og laaaaaange ben. Så kan vi grå-grøn-grumset-øjede, kortbenede hobbittyper jo bare pakke sammen…

Penny siger i øvrigt, at I alle skal huske at klikke på banneret nedenfor og hjælpe pigerne i Senegal med at få en bedre fremtid. Penny går meget op i udviklingsprojekter i den tredje verden nemlig. Og kan slet ikke forstå, at der ikke er flere, der har klikket. Især fordi det er helt gratis. Og kun tager to sekunder…

ENGLISH RECAP: Just a quick hello from my long legged (and snouted) sidekick :)

(Visited 178 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

17 Kommentarer

 1. Åh hun er nu sød!
  Synes det er er rigtig godt projekt og vil gerne støtte – men man kan ikke (jeg kan i hvert fald ikke) klikke på banneret fordi det er flash og det duer ikke med iPhone:-/
  Så må huske at klikke når jeg kommer på Computeren igen!

  1. Åh ja, dumme flash/iPhone… Men Penny siger at det er forståeligt og at du er tilgivet, hvis bare du husker det, når du er ved computeren næste gang ;)

 2. Penny <3
  Jeg har klikket som en sindssvag lige da kampagnen kom frem, der gik sgu sport i det – og jeg fortsætter gladeligt, især når Pennyen opfordrer til det…

  p.s. – du er IKKE en hobbit, Emily – du er et nips :)

 3. Jeg ville så gerne trykke på banneret, men desværre virker det ikke på iPad (kræver flashplayer!). Øv øv :o(

  1. Næste gang du kommer forbi en computer så ;)
   Men ja, det er brandirriterende at flash og iPad/Phone ikke vil lege sammen.

 4. Jeg har klikket banneret halvt ihjel!

  Kender i øvrigt godt det der med, at kæledyrene stjæler ens opmærksomhed. Sidste gang jeg afholdt spørgerunde, fik min kattemand, Frank, flere spørgsmål end mig. O_o

  1. Jo, desværre. Så hvis du allerede har klikket er det bare at klappe dig selv på skulderen og så er der i øvrigt kæmpe tak fra mig. Det er alle dem, der endnu ikke har klikket som jeg gerne vil have i sving ;)

 5. Hej Emily, jeg forstår altså heller ikke rigtig, hvorfor der ikke er flere klik. Der er kun 895, der har klikket ifølge min computer, eller hvad? skal der flere klik til at give én pige en uddannelse end et? For ellers forstår jeg det overhovedet ikke. Har klikket hver gang, jeg så det og – også på spotify. Tror, jeg har klikket 70 gange eller sådan noget. Der er ikke en fejl i banneret eller et eller andet, vel?

  1. Hej Benedikte,
   Ja, der skal flere klik til at få en pige i skole. For hvert klik donerer Always 2 kr. Tjekker lige op på hvor mange gange 2 kr., der skal til for at få en pige i skole :)
   Der kan dog kun klikkes én gang pr. person, så du kan roligt klappe dig selv på skulderen :) Alternativt skal du få venner og familie til at klikke ;)

   1. Her var der svar: 50 personer skal klikke for at én pige får et års skolegang. Men ét klik er 10 timers undervisning. Og lidt har også ret!