konkurrence: Zöl øresmykker

I dag holder jeg i samarbejde med Be-fashionable en rar konkurrence, hvor én af jer kan vinde et sæt med fine øresmykker fra Zöl, magen til dem jeg har på ovenfor.

Det drejer sig om et sæt med denne ear-cuff og et par af disse ørestikkere til en samlet værdi af 898 kr., som en heldig læser kan få fingrene (hmm… ørerne) i :)

For at deltage skal man:

1. Finde sit yndlingssmykke på Be-fashionable og linke til det herunder.

2. Tilmelde sig Be-fashionable’s nyhedsbrev her nederst i venstre bjælke.

Og det skal være inden på tirsdag d. 18/12 kl. 10.00

bloglovin

[sponsoreret]

(Visited 1.158 times, 3 visits today)

Skriv en kommentar

385 Kommentarer

 1. fantastisk konkurrence i en eller eksamens og lidt kedelig december præget måned for mig :( – men sådan er det at være studerende, og så må man finde goderne, blandt andet ved at kunne deltage i konkurrencer som denne.

  Jeg elsker smykker, som alle andre kvinder og ville ønske jeg kunne eje hovedparten af det der er på hjemmesiden, men hvis jeg skulle vælge, må det blive disse:
  http://www.be-fashionable.com/index.php/brand/zol/33821500.html

 2. Jeg syntes at det er svært at vælge, en masse smukke smykker, men det må blive denne ørering:
  http//www.be-fashionable.com/index.php/brand/line-jo/miss-eady.html

 3. Elsker denne ørering fra Jane Køning i mat sterling sølv med sort rutanium, som gør den ekstra rå: //www.be-fashionable.com/index.php/jk0034e-o.html

 4. Hvor er det svært, for nøj hvor er der mange rigtig fine ting og helt fantastiske mærker. Tak for tippet :-) Efter meget frem og tilbage har jeg nu fundet frem til et smykke jeg vildt godt kunne tænke mig. http://www.be-fashionable.com/index.php/brand/aestetik/3i1-oxi-one-diamond-3.html Som siden også viser, har Margrethe Vestager haft dem på, og så dem faktisk på hende engang og synes de var så fine. Så valget faldt på dem. Har dog ikke helt besluttet om det ville skulle være den oxiderede udgave eller guld, begge er rigtig fine :-)

 5. Du kan sikkert ikke huske det men første gang du viste den fine earcuff, blev jeg fuldstændig forelsket i den. Har endnu ikke haft penge til at købe den men det er stadig et kæmpe stort ønske (står også på min ønskeseddel men tror desværre ikke jeg får den).
  Alfa omega er at den fine earcuff stadig spøger og derfor stadig er min favorit (link: http://www.be-fashionable.com/index.php/brand/zol/27721900.html) og at jeg derfor virkelig virkelig VIRKELIG gerne vil vinde (bl.a.) den :)

 6. http://www.polyvore.com/cgi/app#foo
  Uden tvivl eller tøven. Jeg har altid drømt om denne fine, enkle og ikke mindst utrolig smukke fjerring fra Line&Jo. Jeg har en lille ide om, at det skal være min forlovelsesring. Et lille symbol på at “den frie fugl” har fundet sin rede. Åh ja, man har jo lov at drømme. Ligesom det ville være en lille drøm at eje disse fantastiske ørestikker :)

 7. Hold nu kæft… Det er jo en helt’slik-butik’ for mig, så vi jeg gerne ha for 50 penge blandet af den og for en hund blandet. Jamen altså hvor er der bare SÅ mange smukke smukke smykker. Det var jo fuldstændigt UMULIGT at finde noget som, så skal det være den. Jeg kogte det ned til 3 også valgte jeg ud fra dem og valget faldet på de her. Synes VIRKELIG de er GUDESMUKKE:http://www.be-fashionable.com/index.php/oxi-leaf-w-diamonds-1.html. Håber, krydser, og ber ja om jeg så skal gå i kirke i morgen;). Glædelig 3 advent;)!

 8. Hej Emily. SKØN konkurrence!
  Jeg har netop bestilt Line & Jo ringen med fjeren hjem, så synes faktisk at de smykker som man kan vinde er de flotteste på hjemmesiden! Og ville falde i total god jord herhjemme!
  Glædelig jul! Ps. kunne man se flere billeder fra dit hjem?? :)

 9. For fanden, frk. Salomon.. Jeg kendte slet ikke til Zöl før nu – og det ser ud til, at det her bliver et farligt bekendtskab. Eller ihvertfald dyrt! Ørenringene her må være favoritten.
  http://www.be-fashionable.com/index.php/brand/zol/37520470.html

  åh, kunne jo købe mig ludfattig derinde!

  ..og nu hvor jeg for en gangs skyld kommenterer, vil jeg også gerne liiiige have lov til at sige tak for en rigtig fin blog. Elsker hvordan du formår at gøre den personlig og spændende, uden at blive for privat og hverdagskedelig. Glædelig 3. søndag i advent!