vind: smykker fra Kinz Kanaan

Min søde veninde Maysoun er i det vildeste julehumør og har ladet mig udlodde 3 sæt med hendes smukke smykker til en samlet værdi af over 6.000 kr!

I blev snydt for denne adventskonkurrence i går, fordi jeg havde været en knold og havde glemt mit kamera. Men bedre sent end aldrig ikke? :)

Jeg har selv nogle ringe og en smuk ørestikker (magen til den i guld på billederne ovenfor) fra Kinz Kanaan og jeg går med alle tingene dagligt og får mange komplimenter for dem. Elsker at de er enkle og spinkle og alligevel har noget lidt eksotisk og anderledes over sig.

I kan se de tre sæt, der er i puljen på billederne ovenfor, men her er også en mere grundig præsentation:

Sæt nr. 1 indeholder en Sinai guldring og en Almas ørestikker. Dette sæt er i massivt guld og med en ægte diamant og har en samlet værdi af 3.500 kr.

Sæt nr. 2 indeholder et sæt Shara øreringe og en Sinai sølvring. Begge dele er i massivt sølv og øreringene har to diamanter indfattet. Sættet har en samlet værdi af 1.515 kr.

 Sæt nr. 3 indeholder en Kana sølvring og et sæt ørestikkere i sølv. Begge dele er i massivt sølv og har hvide topaser indfattet. Dette sæt har en samlet værdi af 1.025 kr.

For at deltage skal I blot fortælle hvilket sæt I ønsker jer, samt skrive et ord eller to om hvad, der gør jer glade :)

Konkurrencen slutter på fredag d. 21/12 kl. 12.00

Se alle Kinz Kanaan smykkerne her.

ENGLISH RECAP: To enter this give away, please leave a comment on whether you prefer silver or gold and a few words about what makes you happy. See all of the great Kinz Kanaan designs right here.

bloglovin

(Visited 754 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

805 Kommentarer

 1. Sæt nr 2 :)
  jeg bliver glad når jeg ser gamle venner og veninder, og når jeg nyder livet med lækker mad og drinks med mine nærmeste :)

 2. Jeg ønsker mig sæt nr. 1.
  Jeg bliver glad, når min søde kæreste eller min søde familie forkæler mig med god mad. Det gør de heldigvis tit.
  Eller når jeg mødes med mine gode veninder til en kop kaffe, hvilket heldigvis sker tit.

 3. Det må være sæt 1 så – ønsker mig sådan nogle guldsmykker til at tilføje lidt diskret elegance til alt mine gråtoner..
  Hvad der gør mig glad? At jeg er færdig med min ene eksamen i morgen! Og for at hæve mig lidt over mig selv – det, at min mormors 80 års fest i weekenden gik over al forventning – gamle mennesker, der er glade er nok noget af det dejligste. Og det blev lige toppet af, at hendes nye kæreste(!) gav hende en badedragt(!!) og snakkede glad og længe om, hvornår han skulle se den på.. Semiforstyrrende billeder på nethinden til trods, gør det mig rigtig glad at hun – well de – er så glade :). Tænk at være nyforelsket som 80-årig? Jo, det gør mig altså glad.

 4. Hej Emily!
  Ja, selvfølgelig gør det mig glad, at vide at min familie har det godt og er lykkelige. Men lige i denne tid er det der gør mig rigtig glad og far mig til at smile ved tanken, er at se min lille nyfødte nevø smile til mig. Han har de største bla øjne, der bare smelter mit hjerte-og jeg er ikke engang vild med børn generelt ;) Men han er bare fantastisk.
  Hvis jeg var sa heldig at vinde, kunne jeg godt tænke mig sæt 2.

  Maiken.

 5. Sæt nr. 1!

  Hvad der gør mig glad? Musik! At spille musik, høre musik (især live). Familie og min kæreste gør mig bestemt glad. Eller min vens nye shiba inu hvalp. Den er så ufattelig sød!

 6. Sikke nogle skønheder! ville nok vælge sæt nr. 1 :-)

  Det som gør mig glad, er at være sammen med nogle jeg virkelig holder af. Så som mine venner, kæreste og familie. Derfor syntes jeg også julen er sådan en dejlig højtid, da man ofte er sammen med disse skønne mennesker!

 7. Sæt nummer 2 :-)

  Det gør mig glad, når jeg overrasker min mor med en lille gave uden nogen speciel grund – som et par ørering, en buket blomster eller lignende – og jeg kan se, at det betyder så meget for hende. Det varmer mit hjerte mere end noget andet.

 8. De er godt nok alle flotte, men er nok mest til sæt nr. 2

  Jeg bliver glad, når jeg kommer hjem efter en laaaang dag på arbejde bliver overrasket af min kæreste, der både har gjort rent OG har købt blomster helt uopfordret og uden anledning :D
  Det er sket en enkelt gang, men man har da lov at hoppe på, det sker igen… Mindre kan selvfølglig også gøre det ;)

 9. Uh! Ønsker mig klart sæt nr. 1! Hvad der gør mig glad? Julelys i barneøjne – og når mine børn kalder mig ‘verdens bedste mor’ :)

 10. Sæt nr. 3. Jeg bliver glad når børnene i SFO’en, hvor jeg arbejder siger, at de vil savne mig når jeg stopper. Så smelter man lidt om hjertet :)

 11. Sæt nummer 2..

  At jeg i dag besluttede mig for at bage småkager til min familie, fordi jeg ville lidt væk fra min oso, og de allesammen blev så glade. De takker mig stadig, hvilket er dejligt :)

 12. Jeg er helt vild med sæt 1, nøj hvor er det dog flot og feminint! Jeg ELSKER guld men har desværre ikke rigtig nogle særlige smykker og det lidt jeg har er af sølv og går ikke rigtig med det, da guld komplimenterer min tient aller bedst! Derfor kunne jeg super godt tænke mig lige netop dem. :-)
  Det der gør mig glad er hvis folk omkring mig er glade, jeg elsker at gøre ting for andre bare for at se glæden hos dem :-) Kommer tit til at glemme mig selv lidt, og så er det jo godt at man kan vinde en konkurrence :-)

 13. Jeg kunne godt tænke mig at vinde det første sæt, for jeg har ingen guldringe og det ville være så smukt med den ørering der!

  Jeg bliver glad af at tænke på, at der er en uge til juleaften, at jeg kan se lyset for enden af srp-tunnelen og af at have spist lagkage til morgenmad, fordi jeg have fødselsdag i går :)

  //Caroline

 14. Jeg bliver glad når du laver konkurrencer! ;-))

  Derudover gør denne tid på året mig noget så glad. Jeg har fødselsdag, min kæreste og jeg kan fejre årsdag og så selvfølgelig jul og nytår og hvad der ellers hører med. Stemningen, kærligheden og selskabet med familie og venner er især et lys i disse mørke tider. Desværre skal jeg op i kemi eksamen d. 11/1 så meget juleferie bliver det ikke til, men mon ikke sæt nr. 3 ville ændre på det? :-)

 15. Ih, nogle smukke smykker! Hvis jeg kunne ville jeg vælge alle tre sæt, men når nu jeg skal vælge må valget falde på sæt nr tre.
  Og hvad gør så mig glad? Jo, solen gør mig glad, sneen gør mig glad, det grønne græs om foråret gør mig glad. Min familie gør mig glad, mine venner gør mig glade, min bedste veninde gør mig især glad. Min hund gør mig glad. Kort sagt: livet gør mig glad :)

 16. Sæt nr. 1 i guld – det klæ’r mig bedst :-)

  Min kæreste gør mig vildt glad – han bliver ved med at have små esser i ærmet, så skønt. Derfor glæder jeg mig til at præsentere ham for min familie til jul.

 17. Sæt nummer 1

  Jeg bliver glad når jeg glemmer arbejde, smarte titler, selvudvikling og alt det jazz, og bare har en aften som jeg havde i går, hvor latteren kommer dybt inde fra hjertet, og jeg er omgivet af mine elskede søskende og føler mig hjemme og omsluttet af kærlighed. Der hvor jeg bare giver slip fordi jeg ved verden er det mest fantastiske sted der findes, på grund af de mennesker der er i den.

  Det lyder så simpelt, og det er måske det der er magien i det.

  Glædelig jul!

 18. Sæt nr. 3

  Noget der kan gør mig glad, er når venner og familie har det godt og er glade. Eller hvis jeg har gjort en god gerning, som jeg bare ved har gjort dagen bedre for nogen.

 19. Jeg ønsker mig sæt nr. 2
  Det gør mig glad lige nu, at jeg sidder i min kærestes lejlighed, trygt og hygger mig i sofaen. den tryghed har jeg ledt længe efter, og oplevelsen af den intimitet gør mig glad nu og til hverdag:) trygheden med kæresten, familien og vennerne er noget jeg nyder at være en del af. nyder samlivet med andre:) plus at jeg skal flytte ind til ham om mindre end to måneder :)

 20. Så fine alle sættene er! Hvis jeg var så heldig, så ville sæt nr. 2 gøre meget glæde her :)

  Der er SÅ mange ting der gør mig glad, og jeg kan ikke definere hvad der gør mig mest glad, men her er nogle af de ting, der altid giver mig et smil på læben: At hente mine børn oppe i skolen. At spise aftensmad hele familien samlet. At gøre noget godt for andre. At hjælpe andre. At se mine børn pakke gaver ud. At tage et langt karbad og pleje mig selv med lækre cremer. At tale om dagens mange udfordringer med min mand. At tale med en god veninde. At bage og lave mad sammen med mine børn. At lave en lækker middag, som der er gjort lidt ekstra ud af. At læse en god bog. At have vores gode venner på besøg. At modtage julekort. At sidde foran fjernsynet ovenpå en lang og hård dag, og bare slappe af……………………..

  Jeg kunne blive ved : D

 21. hvor lækkert jeg helt vild med sæt 3, den ring er bare smuk <3
  i nat lå jeg faktisk og lavede en liste over de små ting i livet som gør mig glad og det første der kom til mig var at når jeg ligger i min seng og mine to hunde ligger hos mig og snorker, de gør mig så glad og giver mig tryghed hilse crazy dog lady <3

 22. Sæt nr. 2, og så gør det mig rigtig glad, hvis jeg kan få mine nærmeste til at smile af glæde :-)

  Mvh. Nanna

 23. Åh hvor jeg ønsker mig sæt nummer 3 -ringen matcher nemlig min fine nye forlovelsesring. Og den …eller i hvert fald det den står for og ham jeg fik den af gør mig glad… Som så mange andre bliver jeg glad i låget af kærlighed, mit barn, min familie, mine venner, mit arbejde og min forlovede <3

 24. Super fine smykker :)
  Jeg ønsker mig aller mest sæt nr 1 og ikke fordi det er dyrest :) men fordi det er guld, og de andre er der øreringe i, og det går jeg ikke med :)

  – Det gør mig glad når jeg kan hjælpe andre her op til jul, har tømt en masse tøj skabe herhjemme med min mor og så giver vi det til julehjælpen, det er noget af det der gør mig glad i hverdagen :-)

 25. Uha, dette er jo perfect, jeg har ligepræcis gået og ønsket mig smykker fra Kinz :) jeg er bedst i ørestikkere, men om det er guld eller sølv er underordnet, så for mig kan det både være sæt nr. 1 og sæt nr. 2 :)
  Det der gør mig aller gladest er når jeg formår at tage en pause fra hverdags-stressen og dyrke noget selvforkælelse, hvad end det måtte være en lækker muffin, frisk grøntsagsjuice, et varmt karbad, en shoppingtur eller noget helt andet :D følelsen af at ‘det her det er noget jeg gør for mig selv’..

 26. Hvis jeg er den heldige vinder, kunne jeg godt tænke mig nr. 2 ..

  Det er svært kun at nævne en ting der gør mig glad, det gør mig glad når mig og mine veninder er samlet, det gør mig glad at være sammen med min familie fx en aften som juleaften, en sidste ting der altid varmer mit hjerte er når jeg ser et ældre ægtepar gå tur hånd i hånd :)

 27. Sæt nr. 3 ligner lige noget for mig.
  Gode stunder med dejligt selskab, der skaber dejlige minder gør mig altid meget glad :)

 28. Puha, den er godt nok svær! :) jeg er ikke så meget til guld, så sæt 2 eller 3 ville klart hæretiker at foretrække, så må du vælge hvis jeg vinder. ;)
  Jeg bliver glad af søde mennesker, dejlige smil og en masse latter og hygge! Der findes ikke noget bedre end det. :)
  God jul søde Emily!

 29. Sæt Nr. 1 er så flot. Jeg bliver glad når andre tænker på mig og vil mig det godt. Jeg gør meget ud af alle omkring mig bliver tænkt på i denne søde juletid.

 30. sæt 3
  Jeg fandt min lykke da jeg arbejdede frivilligt i afrika i år. Jeg arbejdede med vilde dyr – og jeg har aldrig nogensinde været mere glad.
  Jeg mødte venner som er blevet som familie for mig, jeg oplevede, jeg fik ubetinget kærlighed fra dyrene..
  Jeg har sovet med en gepard, rørt løver, gået ture med bavianer, leget med ørken losser… Intet kan beskrive alt det jeg har oplevet dernede andet end: paradis

 31. Jeg vil vælge sæt nr 1 :)

  Uh der er heldigvis mange ting der gør mig glad. Det kan være noget helt basalt, som at en fremmed person viser overskud i hverdagen ved f.eks. at holde en dør eller give et smil midt i køen i Netto kl 17. Så gør min familie og mine veninder mig også glad, det betyder meget at have folk tæt på en som man kan dele glæder og sorger med. Og så gør det mig glad at give noget igen til andre.

 32. Ønsker mig sæt nr. 3, årh, jamen der er så mange ting. Lige nu gør det mig glad, at min kæreste snart kommer hjem, savner ham. Mere generelt gør min familie mig også glad, de støtter og bakker mig altid op. Guld værd!

 33. Sæt nr. 3 er lige mig, hvor er det nogle skønne smykker.

  Det der gør mig allermest glad lige for tiden er, når min mor sender søde MMS’er, fordi jeg ikke kan være hjemme og gøre klar til jul grundet eksaminer – i går fik jeg f.eks. et billede af min far i færd med at fælde årets juletræ (“Det flotteste vi nogensinde har haft!” – men det siger min mor selvfølgelig hvert år :) ) og forrige adventssøndag udvekslede vi billeder af nybagte Marengs, fordi vi begge havde haft gang i min mormors gode opskrift. Hurra for moderne teknologi! (Og søde mødre ikke mindst!)

 34. Jeg ønsker mig sæt to.

  Søde mennesker gør mig glad.
  Der skal ikke meget til, før ét enkelt menneske kan gøre en hel dag meget bedre. Det er bare dejligt når man kan mærke, at nogle mennesker gør en forskel hver dag. Og det hjælper også mig, til at gøre et hæderligt forsøg på, at være et bedre menneske hver dag.

 35. Jeg ønsker mig sæt nr. 1. Den ørestikker er SÅ fin!
  Og jeg bliver blandt andet glad når min nevø hilser mig velkommen med et af hans stykker legetøj. Eller når han leger med den boremaskine jeg har hæklet til ham og laver spruttelyde og råber “boregiiine!”.

 36. Sæt nr. 1 :) Er mest til guldsmykker.

  Solskin om vinteren gør mig vildt glad! Især når solen skinner ind på ens dyne om formiddagen i weekenden :)

 37. Mit hjerte bankede en smule hurtigere, da jeg så sæt nr. 2 – så det ville jeg da virkelig gerne vinde, som en julegave til mig selv. Og hvad gør mig glad? Det er der heldigvis rigtig mange ting, der gør. Lige nu bliver jeg dog glad af, at tænke på at min kæreste kommer i morgen, og bliver her helt ind til, at ferien slutter. Samtidig bliver jeg dog også rigtig glad af, at tænke på, at min SRP på torsdag er afleveret, og jeg forhåbentlig aldrig skal tænke på det igen! :)

 38. Jeg ønsker mig sæt nr. 1 i guld. Det er super smukt.
  Det gør mig særligt glad, at være sammen med min kære familie i julen <3

 39. Er helt klart til sæt 1. det er jo underskønt. Jeg bliver glad når jeg føler mig elsket og at jeg har mulighed for at give igen.

 40. Sæt nr. 1 men det er virkelig alle nogle vildt smukke smykker :)
  Uuh hvad gør mig glad, hmm der er mange ting :) Men her i juletiden er det at komme hjem efter en lang dag, ligge mig i min store seng med en god kop kaffe og lidt lækkert og se julekalender eller et eller andet hyggeligt. Egentlig er det tit bare små hverdagsting der gør det :)

 41. Sæt nr. 3
  Det der gør mig glad er min træning og hver gang jeg ser jeg har gjort fremskridt fra sidste trænings session. Derudover gør min dejlige veninde Linda super glad. Hun er en ren humørbombe og har den sygeste humor, som matcher min perfekt. Hun bringer altid et smil på mine læber og redder den mest forfærdelige dag ;-)

 42. Jeg ønsker sæt nr. 2

  Det ret simpelt… Det at vide at man er elsket, gør mig glad.

 43. hej Emily.
  jeg må helt klart sige sæt nummer 1, da det minder mig om varme somre med bedstevenner, familie og en iskold cola. de før nævnte ting er hvad der gør mig glad, dét og så når man nyder en flot solnedgang med nogen man elsker.
  KYS

 44. Sæt nr. 1 er helt sikkert min favorit!

  Det der gør mig aller mest glad er helt sikkert at tilbringe tid med min skønne familie og søde venner og veninder! :-)

 45. Sæt nr. 2.

  Jeg bliver rigtig glad, når jeg kan mærke lillepigens dansetrin inde i maven :)

 46. Julen gør mig glad lige nu, jeg er i godt gammeldags julehumør som jeg ikke har været i mange år. Jeg tror det bl.a. skyldes at jeg for første gang skal holde jul som mor og som forældre sammen med min kæreste. Vi fik nemlig en søn for et lille års tid siden.
  Jeg ønsker mig sæt nr. 3
  Rigtig god jul Emily

 47. Julen gør mig glad, og at være sammen med mine venner og min dejlige familie. At glæde sig og vente på juleaften er et privilegium, fordi det forlænger julestemningen til hele december måned. Og en del af julen er jo netop at give og modtage gaver. Sæt nr 2 ville jeg gerne have som gave! Øreringene er elegante og eksotiske (som du selv beskrev) på samme tid. Og ringen er sandelig også fin og enkel.

 48. Dine veninde laver virkelig nogle smukke smykker! Hvis ikke det var fordi jeg virkelig mangler en cykel, så stod de helt sikkert på min ønskeliste. Men det gør mig ret glad at cykle på en god cykel, og ret trist at cykle i bakkede Aarhus på en cykel med ødelagte gear, så sjove ønsker må vige pladsen for praktiske julegaveønsker.
  Udover at cykle, er det der gør mig mest glad for tiden julehygge kaffeinvitationer fra venner.

  Jeg er gennemført guldpige og er derfor ret tosset med sæt et, som meget gerne måtte ligge som ekstra julegave under juletræet..

 49. Sikke smukke smykker! Jeg vil helst være den heldige ejer af sæt nr. 1 :)

  Noget af det, der gør mig glad, er at arbejde med børn i hverdagen – og så gør jul mig glad helt ned i maven!

 50. Sæt nr 1.
  Jeg bliver glad når jeg er sammen med mine nærmeste og når jeg oplever kærlighed og omsorgsfuldhed overfor andre mennesker!

 51. Jeg ønsker mig sæt nr.1<3

  Det som gør mig glad er fx. Morgenmad med familien, gå tur i snevejr, en dejlig fridag eller har haft en god dag på arbejdet. Eller når jeg gør et super køb. Eller når en kage bare bliver super lækker.
  Nogen dage skal der heldigvis ikke så meget til for at være glad!
  <3

 52. Åhhh kom til min eksamens ramte hjerte og befri mig!
  Hvad gør mig gladest i hele verden er at tilbringe kreative timer sammen med mit gudbarn på 7, vi har netop opnået at sy en dobbeltfarvet søhest bamse, fordi hun går i søheste klassen! Noget af et projekt med pige på 7 og symaskine som kan gå amok når man
  trykker lidt for hårdt på pedalen ;)
  Ønsker mig et klart sæt nr 1, og håber inderligt at blive den heldige, for engangs skyld så krydser alt hvad der kan krydses
  God jul til jer alle sammen!!

 53. Uh, jeg vil dæleme gerne vinde sæt 1 i julegave. Det vil da være prikken over i’et.
  Det gør mig rigtig, rigtig glad, når jeg er sammen med min far, mor og bror, og jeg kan følelsen af, at vi bare har – og altid vil have – noget særligt sammen. Noget kun VI kan grine af, irritere os over, snakke og joke om. Se dét gør mig glad :)

 54. Set nr. 3 er rigtig sødt (-:
  Det der gør mig gladest for tiden er at tænke på alt det julehygge der venter i ferien! Julebag, gaver, pakkespil, gå ture med min hund, varm kakao med skumfiduser og ikke mindst familie-hygge.. Bare for at nævne nogle af de ting der er at se frem til! God jul!!

 55. Det der i livet gør mig mest glad, er vel også det der giver mig flest bekymringer! Mine 2 fantastiske øjesten, Frida og Gustav <3
  Og 1. sæt vil hver dag minde mig om dem. En sten i øret og en ring på fingeren i det smukkeste guld. SMUKT!

 56. Helt klart sæt nr.3!

  Jeg bliver glad af at lave mad (læs kage) og af at afslutte projekter som jeg kan være stolt af (læs eksamensopgave)

 57. Jeg kunne godt tænke mig sæt nr.2.

  Hva’ gør mig glad; Det gør mig glad, når andre går noget for en, selvom det ikke er nødvendigt. Fx. når min naboer tager mit skrald med ned, vasker trappen, når nogen samler noget op for mig, som jeg selv har været et skvadderhoved og tabe, når biler bruger to sek. på at holde, så man kan liste over vejen, når folk smiler til mig på gaden og siger hej og tak. Det gør mig glad når folk gør de små ting, og det giver mig lyst til at gøre det tifoldigt tilbage. :-)

 58. Jeg er mest en guldpige, så klart sæt nummer 1! Og hvad, der gør mig glad? Når jeg (som i dette sekund) hører min kæreste sætte nøglen i døren, og jeg ved, at han kommer ind og krammer mig et splitsekund efter. Dét gør mig i hvert fald glad!

  //Caroline

 59. jeg kunne bedst tænke mig sæt 3. da jeg er en sølvpige.

  Det der gør mig glad er at jeg skal holde jul med hele min familie for første gang i 3 år, og at jeg endelig er kommet over min ekskæreste og kan leve livet fuldt ud som jeg er :)

 60. Uhh, kunne godt tænke mig sæt nr. 3 :)
  Det der gør mig allermest glad, er at gøre andre glade, især min familie, kæreste og mine veninder og det er der jo rig mulighed for her i julen :)
  Men bliver også glad og lykkelig, når jeg vågner op til den samme mand, hver eneste dag :D

 61. Jeg ville vælge sæt nr. 1, hvis jeg vandt :)

  Jeg elsker, når jeg kommer hjem og finder mit nyvaskede tøj lagt sammen og en tallerken mad lagt til side til mig af min dejlige mor. Jeg har virkelig lært at sætte pris på selv de mindste detaljer og derfor ville det være skønt, hvis jeg kunne få lov at give hende sæt nr. 1 for hendes dejlige overskud, som jeg nyder godt af. Min mor gør mig glad og tanken om at jeg kunne gøre hende glad på denne måde, ville kun være fantastisk! :)

 62. Jeg er hver dag glad når jeg ser mine to hunde lege sammen. Den ene har haft et dårligt liv i Spanien, men med hårdt arbejde og en spradebasse af min anden hund har jeg nu TO glade, kærlige og lettere uvorne hunde! :-) som hver dag får mig til at grine.

  Emily, du gør et flot arbejde med denne blog og du inspirerer. Dine konkurrencer er også til at blive glad i låget over, og denne konkurrence er sæt 1 min favorit…;-)

  God jul!

 63. Det gør mig rigtig at vågne op og mærke min kæreste arme omkring mig. Han bor over 200 km fra mig og flytter i det nye år endnu længere væk pga. nyt arbejde, men jeg kan ikke flytte med pga. mit studie. Så den slags øjeblikke med ham gør mig rigtig glad :)

  Og så ønsker jeg mig sæt nr. 3, så jeg rigtig kan pynte mig, når vi ses igen :)

 64. Hvor er de smukke. Jeg ønsker mig sæt nr. 1 :-)
  Det gør mig glad at tænke på, at jeg snart kan aflevere mit speciale og kalde mig civilingeniør :-D

 65. Sæt nummer 2.
  Jeg bliver glad når min datter på snart 4 år kigger mig dybt i øjnene. Hun er det bedste jeg ved :)

 66. Sæt nr. 1 :)
  Det gør mig glad at jeg i dag har fået juleferie,
  og skal tilbringe den sammen med min dejlige kæreste og familie,
  som i den grad er blevet forsømt i en travl eksamensperiode..

 67. Jeg er mest til sæt nr. 3. Godt selskab – hvadenten det er venner, familie, kæreste eller nye bekendtskaber – og god mad gør mig glad. Og heldigvis er der masser af godt selskab og god mad i julen :)

 68. Uha sæt nummer 1 er lige i min smag!
  En af de ting der gør mig glad, især i denne juletid, er hjemmebag! lige nu er der ølkage i ovnen, og uh jeg glæder mig til at få et lunt stykke med te lige om lidt :)

 69. Jeg ønsker mig sæt nr. 1., for det er simpelthen så smukt – og så elsker jeg guld! :)

  Sne og vinter gør mig glad. Alting er lysere, folk er tvunget til at sænke hastigheden, og selvom mange vrisser og er halvsure, så nyder jeg det, for rolige jyder som mig har også brug for at kunne følge med i det hektiske københavnerliv!

 70. Sæt nr 2.
  Jeg bliver varm og glad indeni når min datter på snart 4 kigger mig dybt i øjnene. Hun er det bedste jeg ved :)

 71. Sæt 1 er simpelthen så fint. Efter at have set smykkerne på din blog tidligere er ringen endt på min ønskeliste til jul :)
  Det gør mig enormt glad at kunne fordybe mig i mit studie (psykologi) som jeg elsker, og samtidig blive så meget klogere på hvorfor vi mennesker er sådan nogle forunderlige størrelser.. Altid stof til eftertanke, og det så er livet sjældent kedeligt ;)

 72. Åhh jeg vil virkelig gerne have sæt tre! Jeg er en rigtig sølvpige, eller som mine veninder siger en kold pige – altså ikk i min væremåde bare pga. sølv:) hehe Lige pt gør hjemme tid mig rigtig glad! Masser af hygge med kæresten og hunden og tusindvis af stearinlys:) Men om meget snart drager jeg mod det mørke jylland op til min familie og det gør mig virkelig også glad!!!

  Glædelig jul Emily!
  Smil Ditte

 73. Jeg ønsker mig sæt nr 1.

  Det der gør mig glad lige nu er at jeg er blevet færdig med min sidste eksamen for i år (en dræber 12-timers engelsk grammatik eksamen) og at jeg i morgen aften skal hente min dejlige lillebror i lufthavnen efter han har været på rundtur i USA i 2 måneder. Han er et af mine ynglingsmennesker og det har været svært og underligt at være foruden ham så længe. Også kage selvfølgelig.. :)

 74. Er lidt af en sucker for guldsmykker, så helt klart nr. 1!
  Der er en hel del som gør mig glad, men at være i selskab med verdens bedste veninder hver eneste dag, er helt klart en af de ting som jeg værdsætter mest!

 75. Jeg synes sæt 2 er så fint! Krydser fingre for den fine adventsgave. ;-)
  At være sammen med min skønne kæreste og familie gør mig glad – det er altid så trygt.

 76. Julen er noget af det bedste jeg ved, og især juleaften
  i selskab med min dejlige familie gør mig rigtig glad !
  Jeg håber at vinde sæt nr. 2 :)

 77. Sæt nr. 1. Fordi det er så smukt!
  Jeg blir glad af at glæde mine nærmeste med de små ting i livet. Som f.eks. at lave aftensmad til en veninde efter en lang travl dag på jobbet. Eller forkæle mine forældre med deres yndlings lækkerier i en mørk og trist tid.

  Og så finder jeg glæde i me moments. Som at bruge en hel aften på ansigtsmasker, fodbade osv. Det gir mig lidt mere overskud. :)

  Forkælelse er vist kodeordet i mit liv. :D

 78. Jeg ville ønske at vinde sæt nr. 1, da jeg har en stor mangel på guld-smykker ;-)

  Det der gør mig glad, specielt lige for tiden, er glæden for min familie. Jeg glæder mig så meget til at komme hjem til mine forældre. Når ens familie ikke bor i DK, så ser man dem bare ikke lige så ofte, og jul er jo helt specielt. Vi hygger altid vildt meget til jul, og det er nok den største glæde.

 79. I dag har jeg fået et brev fra min gode veninde, der er au pair i USA, og som stadig er væk i 9 måneder, og det har gjort mig rigtig glad! :-)

  Jeg ønsker mig sæt tre. Ringen er virkelig virkelig fin!

 80. Det gør mig glad, at være sammen med familie og venner ekstra meget i denne juletid.

  Smukke smykker. Jeg ønsker mig sæt nr. 3

 81. Sæt nr. 2

  Mit hjerte smelter her i kulden, når min 2,5 mdr. søn smiler til mig. Især hvis han ligger ved siden af mig og kigger på mig, og når jeg vågner, så kommer der et smil som fylder hele hans ansigt.

 82. Jeg kunne godt tænke mig sæt nr. 3! Mangler nogle lidt større øreringe, der kan bruges til hverdag.

  Ting der gør mig glad (udover smukke smykker selvfølgelig!) er kys fra min kæreste, god mad, gaver og nye oplevelser! :)

 83. Jeg er en guld-pige så jeg er helt klart til sæt nr. 1. Så smukt altså :)

  Noget der virkelig gør mig glad er gode mennesker. Jeg er lige startet på nyt job idag og alle var simpelthen så søde og åbne. Jeg blev endda tilbudt en kontorplads af en der havde sit eget kontor. Jeg troede jeg skulle sidde lidt rundt omkring hvor der var plads, men nu får jeg mit helt eget skrivebord og et sted at lægge bunker og papirer – småting i hverdagen der kan gøre mig glad :)

 84. Uhh jeg vil gerne vinde sæt nummer 3.
  I denne søde juletid gør kage på La Galce, nougat, familiehygge og en god omgang Tegn og Gæt mig glad.

 85. Jeg ønsker mig sæt nr.1, da jeg synes guldsmykker passer bedst til mig.
  Det der gør mig glad for tiden er, at have muligheden for at være sammen med familien, forældre og søskende, som jeg kun ser to gange om året. Elsker juletid :)

 86. Jeg ønsker mig sæt nr. 2.
  Jeg bliver glad af solskin, min familie, god mad og godt selskab :)

 87. Jeg ønsker mig sæt 3 (da det ville passe fantastisk til den sølvnøgle jeg vandt på din skønne sidst. :) )

  Jeg bliver glad når jeg tilbringer tid sammen med min skønne mor eller mine venner og veninder – specielt her i juletiden hvor der bare er ekstra meget kærlighed i luften. :)

 88. Sæt nummer 1 er SÅ smukt!
  Det gør mig glad, at jeg på fredag har juleferie, og er færdig med at skrive opgave og derefter kan holde en velfortjent juleferie med min dejlige familie <3
  glædelig jul!

 89. Sæt 1 er helt klart min favorit!
  Og jeg er meget nem at gøre glad. Snevejr. Min hund. Frostgrader. Plusgrader. Tøvejr. Sygedage med min søn. Og når han er rask igen til at gå i skole. Tid alene. Tid med familien. Sund mad. Junk food. En god film. En dårlig. En delle. Og når den er væk igen. En god hårdag og en dårlig så de gode bliver endnu mere værdsat. Jeg er faktisk bare utrolig glad. Og meget meget taknemmelig for det hele.

 90. Jeg ønsker mig sæt nr. 1.

  Jeg bliver i godt humør, når jeg køber gaver til mig selv og til andre.
  Og når jeg passer min venindes hund :)

 91. Jeg ønsker mig sæt nr. 3 :-)

  Den ultimative glæde for mig er at gøre mine nærmeste glade – selvom det lyder lidt plat. Det er stadig en slags selvisk handling fordi jeg jo selv får det dejligt :-)

 92. Jeg vil gerne vinde guld-sættet. I dag er jeg rigtig glad, da jeg lige har bestået teoriprøve :)

 93. Jeg ønsker mig sæt nr. 1. Alle tre sæt stråler langt væk af lækker kvalitet og flotte finesser, dog vil jeg udpege 1’eren som den smukkeste.

  Jeg sad netop den anden dag og snakkede med min kæreste om, hvad der gør os glade, for mig var svaret ret klart og måske en anelse kliché: at folk omkring mig inklusiv jeg selv har det godt, både helbredsmæssigt men i høj grad også i forhold til oplevet velvære i det daglige..
  Og at jeg kan beundre livet udefra og nikke godt tilfreds :)

 94. Puha! Det er alt for svært at vælge! Hvis jeg nu skulle være så mega heldig at vinde, nupper jeg det sæt de 2 andre “ikke vil have” ;)
  En ting der gør mig glad er udsigten til 3 rejser (måske flere) i det kommende år :) Paris, Cambridge og Brighton (gotta love gymnasie-tiden.. haha)
  Som en vis mand engang sagde (*host*H.C.Andersen*host*) At rejse er at leve
  Knus Denise <3

 95. Jeg bliver så dejlig glad,når folk overrasker mig uventet på den gode måde <3

  Jeg vil gerne deltage om sæt nr. 1 .

  Glædelig jul til dig & dine kære ;)

 96. Sæt nr 2.
  Det der kan gøre mig allermest glad er at gøre min dejlige kæreste glad – tror hun ville blive meget glad for disse øreringe :)

 97. ej hvor fint!
  jeg er HELT forelsket i sæt 1!! MÅ EJE! :-D
  Faktisk vil jeg sige noget så aktuelt som julen… den gør mig godt nok glad! :-)

 98. Nr. 2 måtte godt komme min vej :)

  Jeg bliver glad helt ned i maven, når alle mine yndlings mennesker er samlet og er lykkelige :)

 99. sæt nr. 1
  Det der gør mig glad er at se andre glade, at se at humør og smil smitter, samtidig gør alt med jul mig glad lige nu. Sidste år holdte jeg en meget minimalistisk jul i de franske alper hvor jeg arbejdede i 4 måneder, så glæder mig ekstraordinært til dansk jul og familie hygge i år!

 100. Du har bare de bedste konkurrencer! :)

  Jeg ønsker mig sæt nr. 1.

  Der er heldigvis mange ting der gør mig glad, men hvis jeg skal nævne noget, så er det at give og modtage uventede gaver. Jeg er ikke så meget til julegaver og den slags – jeg kan meget bedre lide tanken om at give gaver fra hjertet; når jeg ser noget der minder mig om en jeg holder af.

 101. Sæt nr. 3

  Lige nu er det der holder humøret oppe at det snart er jul (:
  Jeg ELSKER juleaften med min familie, det er simpelthen så hyggeligt :D
  Plus julen betyder et par dages ferie inden eksamenstresset begynder

 102. Jeg kunne rigtig godt tænke mig sæt nr. 1:) Smukke ting er noget af det der gør mig glad – så ville blive mere end lykkelig, hvis jeg vandt sådan et fint sæt:)

 103. Jeg bliver så utrolig glad, når jeg kommer hjem og åbner min dør, og min dejlige hun kommer stormende hen i mod mig, overfalder mig og slikker mig i hovedet, imens hans lovende hale dasker frem og tilbage. Han udstråler sådan en stor glæde, at jeg ikke kan andet end være glad.

  – sæt nr. 1.

  Louise Burgaard – louiseburgaard@hotmail.com

 104. jeg er en guldpige, så sæt nr.1! det gør mig så glad at jeg snart skal hjem til jul og se min familie :)

 105. Hvor er det en vild giveaway! Syne simpelthen hendes smykker er noget af det smukkeste, og jeg ville allerhelst eje sæt nr. 1 :)
  Jeg bliver glad af de små ting i hverdagen som betyder noget og i mine nærmestes nærvær.

 106. Jeg ønsker mig sæt nr. 3….
  Det der gør mig mest glad er min kæreste, mine børn, god mad, god musik og godt vejr :-)

  God jul!

 107. Sæt tre er mest mig :)

  En af de ting der gør mig allermest glad er når de første vintergækker og eranthisser spottes, hvilket gør at mit hjerte slår et lille bitte hop, og dette syn kan virkelig redde et par ellers grå og våde dage.

 108. Sikken fin giveaway! Det ville gøre mig enormt glad, hvis jeg vandt denne giveaway! Hvis jeg gjorde ville jeg vælge sæt nr. 1
  En anden ting der gør mig glad er min lille nye hundevalp som jeg har fået idag, hele familie hygger omkring den lille :)

 109. Sæt nr. 3 <3 Der er mange ting der gør mig glad, men jeg bliver særlig glad når jeg har kvalitetstid med min far, som har været meget alvorligt syg af kræft, men i dag har det rigtig godt igen :-) det gør mig så glad at se og mærke hvor godt han har det.

 110. Min mor gør mig så glad :) hun er der for mig altid :) og ville være så glad hvis jeg vandt sæt nr.1

 111. At være sammen med familie og venner er det bedste jeg ved i hele denne store verden!
  Jeg ville elske at vinde sæt nr. 1 :)

 112. Klart sæt nr. 2! Jeg bliver glad når fremmede mennesker hjælper hinanden! Mere af det tak :-)

 113. Jeg synes sæt nummer 1 er virkelig flot.
  Hvad der gør mig glad..hm, svært spørgsmål. Der er så meget.
  Men noget der i hvert fald altid gør mig glad, er at se mine nærmeste glade. Det lyder lidt kliche agtigt, men jeg mener det. Der er intet bedre end at se sine nærmeste glade :-)

 114. sæt nummer 1 er simpelthen så fantastisk!
  Det der gør mig glad er når jeg kan være med til at gøre andre glæde.. Jeg elsker at være sammen med mine venner og familie og nyder tiden jeg har med dem!

 115. Jeg vil nok vælge sæt 1, men det er da vildt svært, når smykkerne er så flotte.
  Jeg bliver glad når jeg er sammen med mine veninder og min familien, det er det bedste i verden :)

 116. Sæt nummer 2.
  Jeg bliver glad når andre, især alle min familie er glade. Jeg bliver glad når det er juletid, og man nyder hver en dag, og alle de små glæder i hverdagen.
  God jul :)

 117. Uhh det er fint. Ville nok vælge sæt nr. 3 :-) Det gør mig rigtig glad når min søster, der bor langt væk, skriver en godmorgen SMS :-)

 118. Jeg vil rigtig gerne vinde sæt nr.1 :)
  Lige nu bliver jeg glad af frostklare dage med høj sol og den dér særlige, sprøde vinter-luft.

 119. Jeg er helt vild med sæt nr. 2! :)

  Jeg er glad, når jeg er omgivet af mennesker, jeg holder af. Det allerbedste er at nyde et godt glas vin, snakke, hygge, grine og spille masser af spil! :)

 120. Sæt nr. 3!
  Lige nu bliver jeg aller gladest ved tanken om at blive færdig med min SRP og få den afleveret på fredag, så jeg kan holde juleferie :)

 121. Kvalitetstid med mine kære, god mad, men mest af alt, når jeg morgen efter morgen bliver vækket af mine to evig glade drenge, Frederik og William. :-)
  Skulle jeg være den heldige vinder, ønsker jeg mig sæt nr. 1. :-)
  Glædelig jul til dig og dine kære. :-)

 122. Jeg synes, at sæt nr. 1 er enormt smukt! Det der gør mig glad, er at have gode mennesker omkring mig. Sidste år arrangerede min skønne kæreste et surprise party på min fødselsdag i en stressende tid. At se alle de fantastiske mennesker, som jeg har mit liv, møde op for at gøre mig glad – virkede mere end godt efter hensigten.. Og det er nok den gladeste dag i mit liv :)

 123. Jeg er bedst til sølv smykker og foretrækker derfor klart sæt nr. 3. Det er virkeligt et smukt og enkelt sæt.
  Jeg bliver glad når jeg gør andre glade. Om det så enten er ved at give mine lillesøster de Justin Bieber biletter, hun har hylet op om de sidste par måneder, i julegave (i må ikke sladre!! ;-) ) eller at ryde uventet op i huset for mor. At se dem blive glade gør mig glad!

 124. Jeg ønsker sæt nr. 2.
  Det, der gør mig glad er, når jeg har mine nærmeste samlet til ren julehygge med god mad og masser af grin :-)

 125. Det, der gør mig allermest glad lige nu, er tanken om at jeg snart skal nyde julen med min familie. Såre simpelt.

  Og så ville jeg ønske mig sæt nr. 2. Så smukt.

 126. Sæt nr 1 vil lige passe ind :-)

  Jeg bliver så glad når min store dreng på 8 siger at han elsker sin mormor rigtig meget og savner hende fordi hun bor så langt væk.

 127. Åh, jeg ønsker mig sæt nr. 1

  Min søde kæreste gør mig så utrolig glad og min søster der følger sine drømme og lader mig være en del af dem.

 128. Sæt 1 er virkelig smukt.. Min datter gør mig glad.. Hun er kun 2,5 år men jeg beundre virkelig hendes mod.. hun er den sejeste jeg kender :o)

 129. Sæt nr. 3. Og så skal min mor have det som ekstra julegave, fordi hun altid med sit evige fjollede humør kan gøre mig glad – enten ved et smil, et kram, søde ord eller ved at klæde sig fjollet ud og danse rundt ;-)

 130. Uuuh de er alle MEGET fine :) Men jeg er nok mest til sæt 1 :) Der skal ikke så meget til at gøre mig glad. De små ting her i livet som et smil fra en fremmed eller en sød og uventet hilsen fra en gammel ven. -nårh ja og så når søde Penny er med her på bloggen – hun er nu fin!

  -Signe

 131. Sæt nr 2 :-)
  Jeg elsker hygge og derfor gør juletiden mig så super glad. Og jeg elsker give-aways på gode blogge og generelt bare at læse om måde og få inspiration, det gør mig glad :-)

 132. Jeg ville vildt gerne vinde nr. 2., de øreringe er så smukke! Ting der gør mig glad lige for tiden er julen, min familie, mit skønne arbejde og søde kollegaer, og at skrive med en sød fyr ;) Alt i alt, er jeg meget glad for tiden :)

 133. Wow, hvor er sæt 2 flot. Det ønsker jeg mig ihvertfald.
  Jeg bliver glad af at se miner venner og familie have det godt. Der er intet bedre, end når man har givet dem et kompliment eller fået dem til at grine. :-)

 134. Jeg ønsker mig sæt nr. 2. Hvor er det smukt!
  For tiden gør det mig glad og lidt utålmodig at vente på at flytte sammen med min kæreste pr. 1. januar :)

 135. Sæt nr. 1
  Et par nye smykker gør mig altid så glad, fordi de kan giver et kedeligt sæt tøj lidt kant. Især når smykkerne er smukke i sig selv

 136. Sæt nr. 1

  Det der gør mig glad lige nu er at vide jeg skal hjem til min familie på fredag. Især når jeg skal arbejde juleaften.

 137. Hej Emily,
  Først vil jeg lige sige tak for en dejlig blog.
  Hm ja, hvad gør mig egentlig glad? Tænk, det synes jeg ligefremt er svært at svare på. Men det der gør mig glad er anerkendelse. Anerkendelse på mit arbejde og i mit privatliv. Anerkendelse og ros er noget vi alle kan lide, og alligevel giver og får vi for lidt af det! Derfor vil jeg også benytte denne lejlighed til at give dig ros og anerkendelse. Jeg bliver glad af at læse dine fine blog indlæg – penny er dog den sødeste hund :) egentlig bliver jeg også glad af at give ros, og det er jo bare endnu en god grund til at gøre det – måske det skulle være et nytårs forsæt at rose mere!?
  Nu har jeg hele mit liv kæmpet med de mange overflødige kilo, og har endelig taget mig sammen til at smide de første 10 kg – og det gør mig glad. Jeg kan se at det virkelig kan lade sig gøre. Det nye år ser derfor lyst ud, og det kan da kun gøre en glad :)
  Skulle du vælge mig, så ville jeg blive glad for sæt nr 1.
  Mange julekram fra mig

 138. Gud, hvor er de fine. Jeg ønsker mig sæt nr. 1, da jeg ellers altid sværger til sølv, men ringen i sæt 1 er simpelthen så fin og ville matche mine oxyderede ringe perfekt!

  Det gør mig utroligt glad at mærke, at mine veninder altid kan få mig til at grine, når jeg er allermest stresset eller ked af det. De er altid klar med en kop kaffe og et godt grin.

  Derudover gør det mig glad, når vildt fremmede smiler til mig på gaden. Et smil kræver så lidt, men giver så meget. Vi burde smile noget mere, alle sammen!

  Og så gør dyr mig glad! Altid! Please, må jeg få Penny med i pakken? :)

 139. Sæt nr. 2
  Jeg bliver så glad når min storebror kommer hjem på besøg eller når han får ferie. Og det skal lige siges at han bor i Tyskland så jeg ser ham mindst en gang om måneden.. :-)

 140. Jeg er rigtig glad for tiden, fordi jeg ENDELIG er blevet færdig med at male og istandsætte min nye lejlighed med min kæreste – så nu kan vi ENDELIG flytte ind! :) Og endnu mere glad bliver jeg af at tænke på, at det er jul og dermed juleferie lige om lidt!
  Og måske er jeg så heldig, at jeg bliver endnu mere glad af at vinde sæt nr. 1 ;)

  Glædelig jul Emily!

 141. jeg kunne tænke mig sæt 3 :)
  min vennner og familie gør mig glade, men en god shoppe tur er også godt.

 142. Jeg krydser fingre for sæt nummer 3! jeg elsker virkelig den simple sølvring!

  Det der ligefor tiden gør mig allermest glad, er mine veninder. Jeg har haft en svær tid på jobbet på det seneste, og de har været der hvert sekund, for at muntre mig op når jeg var nede over det!
  Det er det bedste i verden, at grine med mine veninder.

 143. Helt klart sæt nr 2. Elsker sølv og enkelthed.
  Hvad der gør mig glad er at være sammen med folk jeg virkelig holder af. Det lyder som en kliche, men den der følelse hvor man er glad og lykkelig helt ind til knoglerne er uundværlig!

 144. Jeg hopper på sæt nr. 1!

  Jeg tror næsten det, der vil gøre mig allermest glad lige nu er at få juleferie – det er godt, der kun er et par dage til:)

 145. Sæt nr.1
  Det der gør mig mest glad lige nu er min dejlige kæreste, og ellers forstående aflevering af BA der giver adgang til velfortjent juleferie :)

 146. Kunne godt tænke mig sæt nummer 3;)
  God musik, Søde venner og Julen gør mig ret så glad lige i øjeblikket :))

 147. Hvis jeg er så heldig, ønsker jeg mig nummer sæt nr.1. Elsker guld-smykker og det her sæt er helt fantastisk!
  Min datter gør mig glad og lykkelig hver eneste dag!

 148. Sæt nr. 1 …er enig med de fleste andre :)
  Bliver glad af Johan Bülow A lakrids… samvær med dejlig kæreste, søde veninder og fantastisk familie… God mad… God vin… Regn på en indendørs søndag… Åh og Julen gør mig glad !

 149. Sæt nr 2, så yndigt!

  Sne, stearinlys og hygge går mig glad i denne ellers så mørke tid :-)

 150. Jeg ønsker mig sæt nr. 1.
  Det gør mig glad at være sammen med mine nærmeste – min kæreste, mine forældre og mine venner. De spreder sol over selv mørke dage.

 151. Sæt nr. 1 :-)
  Jeg er glad når jeg er sammen med familie og venner og kan mærke at vi holder af hinanden og nyder hinandens selskab!

 152. Sæt nummer to – årh hvor er øreringene bare perfekte! Hvad der gør mig glad? Hmm. Lige nu tanken om, at jeg skal bage kransekage i morgen – og tanken om at når kæresten og jeg skåler det nye år ind, så er det også året hvor vi skal giftes :)

 153. Jeg ville ønske meg sæt 1 :)

  Det er meget der gør mig glad, men jeg tror jeg vil svare naturen! Ikke noget er som at være ude i det fri, med forfriskende luft, lyden af fuglekvitter og årstidens farger og særpreg… Forbløffende grønt om våren, fuktig høst eller hvit vinter :) Så bliver man igen slået af, hvor meget smukt det er i verden, hvis man bare tager sig tid til at lægge merke til det!

 154. Jeg ønsker mig sæt nr. 1 for jeg er nemlig en “guld pige”. Lige for tiden bliver jeg glad af alt julepynten, synes det er hyggeligt med en helligdag som i den grad involverer udsmykning og pyntesyge. Og så er jeg lige kommet hjem fra de urørlige, som i den grad gjorde mig glad og fik mig til at kluk le!

 155. Jeg ønsker mig sæt nummer 1!
  Lige nu gør det mig rigtig glad, at jeg er blevet færdig med mit studieretningsprojekt, efter 14 dages skrivning. Nu er jeg endelig fri og har tid til venner, familie og ikke mindst juuul! :-)

 156. Jeg hopper på sæt nr. 1!

  Lige nu tror jeg faktisk det, der ville gøre mig allermest glad er at få juleferie – det er godt, der kun er et par dage til:)

 157. Sikke en fantastisk smuk konkurrence! Jeg ville elske at vinde sæt nr tre de smykker er så smukke!

  Min familie gør mig glad! Jeg kan altid vende mig til dem når der sker noget uventet, sørgeligt, hårdt, godt eller fantastisk – de er der altid og at være så heldig kan altid gøre mig glad helt ind i hjertet. Man skal passe på sin familie!

 158. Sæt nr. 1, da jeg er stor fan af guld smykker, også er de jo så fine!
  Jeg er stort set altid glad, men det der gør mig ekstra glad er når venner og familie – alle mennesker omkring mig – har det godt, nyder livet og nyder hvad de har:)) Og så gør min hund mig altid lidt mere glad end jeg er i forvejen, da hun har de sødeste og skønneste øjne, der giver et stort smil på læben!;)

 159. Jeg ønsker mig sæt nr. 1 – nøj hvor er det smukke smykker!

  Lige nu gør det mig utrolig glad og lettet at jeg er blevet færdig med min specialeopgave, og skal aflevere den imorgen, så jeg endelig kan nyde lidt af julens sidste uge. :)

 160. Der er heldigvis mange ting der gør mig rigtig glad – men hvad der gør mig helt vild glad med kriller helt ned i maven, det gør min allerkæreste kæreste:-)

  Alle smykkerne er så smukke, men hvis jeg skal vælge, så må det være sæt nr. 2:)

 161. Jeg ønsker mig sæt nr 2 – er vild med den helt enkle ring og øreringene er bare så fine og kan peppe et mere enkelt look lidt op:-)

  Hver eneste dag bliver jeg glad når mine skønne børn smiler til mig. Der er ikke noget bedre end at komme hjem fra en lang dag på job og blive mødt af deres smilede ansigter når jeg henter dem i vuggestuen, så ved jeg at elsker mig. Det er den dejligste velkomst når vi har været adskilt hele dagen.

 162. Helt klart sæt nr. 1 – wauw, hvor er de smukke!
  Der er simpelthen så mange ting, der gør mig glad, så det er næsten umuligt at vælge! Jeg prøver så vidt muligt at se positivt på alt i tilværelsen, og det gør bare livet meget sjovere at leve!
  Alt fra min fantastiske mor og min søde kæreste til nuttede babyrdyr og en flot udsigt – glæden findes mange steder :)

 163. Jeg ønsker mig sæt nummer 1.

  Der er meget, der gør mig glad. Småt som stort.
  Jeg glædes over sneens knirken under mine støvler. Børns uspolerethed og nysgerrighed. Min kærestes kys. Glade grin. Gløgg. En lille hånd, der kryber ind i min. At give og få julegaver…. Jeg ville også blive glad for at få sæt nummer 1 ind ad døren :)

 164. Jeg ønsker mig sæt nr. 2. Det er så flot.

  Det sidste der har gjort mig glad, er at se min stedsøns store glæde over julen, og at jeg skal holde jul med ham for første gang i de år jeg har kendt ham.
  Glædelig jul til dig og tak for en god blog :-)

 165. Min bedste veninde gør mig glad. Altid. Selv på de sorteste dage kan hun få vendt mit humør i en mere positiv retning.

  Sæt nr 1 er jeg pjattet med, så det vil jeg helst vinde! :)

 166. Sæt nr. 1 :)
  Det gør mig glad, når min søde lillebror og søster ringer til mig en mørk mandag aften og siger, at nu skal jeg altså snart til at komme hjem til jul, for de sidder klar med hjemmebagte julekager og dyner og venter på julekalenderen sammen med vores hund Macy. Så kan man da kun glæde sig til juleferien!!

 167. Jeg ønsker mig sæt nr. 1 – det er dødflot!

  Det gør mig glad, når jeg ved, at uanset hvad der sker af gode og dårlige ting i mit liv, så står min familie altid 100% bag mig! <3

  Glædelig jul til dig Emily, og tak for en dejlig blog!

 168. Sæt nr. 2 er simpelthen så fint !
  Det der gør mig mest glad må helt sikkert være min fantastiske storesøster :-)

 169. Jeg kunne godt tænke mig at vinde sæt nr 3.. :) Wauw det er bare flot!

  Det, der har gjort mig allermest glad i løbet af den sidste uge, var da min søster og mine to små nevøer kom og besøgte mig og vi gik rundt i københavns gader og rigtigt julehyggede! SÅ dejligt!

 170. Kan næsten ikke vælge, men nu når jeg skal så må det blive sæt nr. 2
  Jeg bliver glad af familie og venner – simpelt :)

 171. Jeg ønsker mig sæt nr. 2 (eller dvs.alle tre sæt er smukke og må gerne pynte på mig) :)
  Hvad der gør mig glad? Det er noget så banalt og heldigvis gratis – hvis jeg ser bort fra at det koster en vingummi i ny og næ – mine børns smil. De er ægte og kommer direkte fra hjertet <3

 172. Jeg ønsker mig sæt nr. 1 :-)

  Det der gør mig glad, er julen og alt der hører. Specielt når det er en dejlig tur til London med min kæreste, og en invitation til juleaften hos hans fantastiske familie <3

 173. Sæt nummer 1 er noget så fin! Enkel, men ikke for enkel!

  Noget som gør mig rigtig glad lige nu, er tanken om, at jeg på fredag kl. 12.00 skal aflevere mit studieretningsprojekt, hvilket betyder at jeg langt om længe kan holde juleferie og tilbringe min tid med nogle af dem, jeg holder allermest af <3

 174. Gud hvor er de smykker dog smukke! Svært er det jo, men jeg vil vælge sæt nr. 3, da jeg bare synes de øreringe er så enormt smukke og unikke!
  Det gør mig så glad, når andre er glade og søde! Selvfølgelig er det først og fremmest familien, venner og kæresten der gør mig glad, og deres glæde er det allervigtigste for mig <3 Men der er da heller ikke noget bedre, end når man møder folk på gaden der smiler og er glade? Når man kan komplimentere andre (for f.eks. deres smukke øreringe) og bare se hvor glad det gør dem! Elsker glæde, og specielt den glæde man kan give til andre, er den der gør mig mest glad! :D

 175. Min søde niece gør mig glad, og hvis jeg skulle blive den heldige vinder af sæt nr 3, vil jeg glæde hendes mor (min søster) med det fine sæt.

  Glædelig jul:-)

 176. Jeg ønsker mig sæt nummer 2, det er SÅ smukt! Er mest på sølvbølgen.

  Det som gør mig glad er, når kæresten husker små ting i hverdagen: Køber danskvand med hjem til mig, når han handler. Blander slik til mig uden at have fået besked på det. Eller lader mig sove længe i weekenden, mens han ordner rengøringen. Små og søde hverdagsting, det går lige i hjertet <3

 177. Åhh sæt 1 ….
  Men alle er smukke synes jeg.
  Min dejlige lille familie gør mig glad hver dag :)

 178. Vil gerne vinde sæt nr. 1, da jeg kun går med guldsmykker:)
  Noget, der gør mig glad, er at rejse!

 179. Jeg går all in på sættet i guld, da alt jeg ejer er hvidguld, og min kæreste forleden sagde at jeg måtte prøve guld’et af ;-)

  – Min kæreste har netop fået et nyt job, jeg har en eksamensopgave der er så godt som færdig + det snart er jul. Kan man andet end at være glad?

  Glædelig jul,
  Hilsen en trofast-læser

 180. Jeg kan bedst lide sæt nr. 2.

  Ting der gør mig glade, er tænke på alle de positive ting i mit liv. Min familie, venner, mit helbred, skolen og fritiden. Og selvfølgelig den kommende juleferie!

 181. I would love to win set number three! That ring is beyond gorgeous!
  There are many things that makes me happy, but right now I have to say that all the christmas lights really brightens my days! Winter in sweden is cold and dark and we all really need those sparkly lights in our lives:)
  Have a lovely day♥

 182. Hej Emily, jeg kunne godt tænke mig at vinde sæt 3! :-) og noget der gør mig glad er helt klart min familie og samvær med dem.

 183. Jeg elsker ringen fra sæt nummer 1, så det må udentvivl være det jeg vælger :) Simplthen så fin!

  Hvad gør mig glad? I dag er det en kæmpe ting, som at være færdig med mit semester projekt. Wow, det har været lang tid undervejs, og jeg er lykkelig over at det er slut. Så er det bare eksamen i januar, men det tager vi efter jul og nytår ;)

 184. Sæt nr. 1!
  Min familie er primus motor for at jeg er glad. Der er ingen der kan gøre mig så glad som min dejlige familie kan.

 185. Jeg ville meget gerne ønske mig sæt nr. 1 :) Jeg går normalt ikke så meget med smykker, men de er så fine og jeg jeg burde gøre det lidt oftere!

  Ellers gør min kæreste og gode venner mig glad :*

 186. Sikke en læks konkurrence! Jeg ønsker mig sær nr. 3 :)

  Jeg bliver glad af at have min varme, spindende pelsbold af en kat på maven <3

 187. Sæt nr. 3 er virkelig flot! Det kunne jeg godt tænke mig :)
  Jeg bliver glad, når jeg er sammen med min dejlige kæreste og søde familie! Glæder mig meget til at tilbringe min juleferie med dem.

 188. Det gør mig glad når jeg i slutningen af denne uge afleverer min store opgave og derefter (endelig) kan komme i ordenligt julehumør.
  Jeg ville blive dødglad for at vinde sæt nr. 1 af de flotte flotte smykker fra Kinz Kanaan!

 189. Sæt nr 3! Det er de fineste smykker, jeg længe har set.
  Lige nu gør Mads&monopolet-podcasts mig ret glad midt i alt jule/eksamenstravlheden :) juhuu for Mads, Hella og alle de andre sjove medværter.

 190. Sæt nr. 2 er simpelthen SÅ smukt og øreringene ville simpelthen pynte mine blege øreflipper så fint :)
  Jeg bliver glad af at læse. Spændende artikler, tykke klassikere og små digtsamlinger, det er simpelthen lige mig!

 191. Sæt nr. 3 er virkelig flot! Det kunne jeg godt tænke mig :)
  Jeg bliver glad når jeg er sammen med min dejlige kæreste og min søde familie. Heldigvis får jeg juleferie på fredag, og så er der jo tid til at se dem alle! :)

 192. Jeg vil gerne vinde sæt nr. 3

  Det der gør mig glad og varm indeni for tiden er: julelys på strøget, at drikke varm chai te med en veninde, at spise risengrød, at drikke gløgg og at pakke julegaver ind til alle dem jeg holder af.
  Men det der gør mig aller mest glad er dejlige kys fra min kæreste.

 193. Lige nu er jeg bare vildt glad for, at jeg snart er færdig med SRP !! Det har været to ensomme ugers historisk analyse og te i min kolde stue, så på fredag skal det fejres med pagne under gymnasiets kastanje (nok snarere cruzares) og bagefter julefrokost med klassekammeraterne. En ting der dog ville gøre dagen ekstra meget bedre, ville være at vinde sådan et flot sølvfarvet øreringe sæt som i par 2. De er simpelthen fantastiske, og ville være prikken over i’et i et stilet nytårsoutfit. Det er ikke tit, at man har råd til en sådan luksus som gymnasieelev.

  Hvor er det fedt, at der bliver lavet sådan en konkurrence forresten, thumbs up for det !

 194. jeg ville elske at få sæt 1, der vildt flot! so, du siger, enkelt og specielt på samme tid :)
  Hvad der gør mig glad:
  min dejlige kæreste <3
  mine skønne venner/familie
  det er snart juhuhul
  dejlige bloggere (ja også dig hehe) det giver inspiration og et smil i hverdagen..
  Glædelig jul- også til Penny

 195. Jeg ønsker mig sæt nr. 1 :)

  Det der gør mig glad er jul med min familie. I år har jeg købt de fineste gaver – så bliver helt glad ved tanken om at der kun er en uge til de skal have dem. Lidt en kliche – men hold op, hvor er gaverne gode i år :)

 196. Hejsa,
  jeg ønsker mig sæt nr. 1

  Jeg glædes over min familie – Karl sagde traktor og mor i dag, dog i den rækkefølge:-)

 197. Jeg ønsker mig sæt nr. 2, for hvor er det fantastisk! :-)
  Noget der ville gøre mig rigtig glad – og redde min jul – ville være, at jeg snart kom på benene igen. Jeg ligger herhjemme på fjerdedagen med smerter og hævelse i den ene side af ansigtet, fordi jeg fik fjernet to visdomstænder. Av av av!

  xx

 198. Jeg ville vælge sæt nummer 1 :)
  Noget der gør mig rigtig glad er, at jeg mellem jul og nytår skal overdrage min lejlighed, som jeg har solgt. Det gør mig helt ufattelig glad, da det har været en utrolig stresset december måned på grund af dette. Har helt glemt at nyde julen.

 199. Uhh sæt nr 1 er da to die for.. Min elskede mor gør mig glad, og håber jeg får lov at beholde hende mange år endnu

 200. Sæt nr 1
  Det gør mig glad at være sammen med min familie og venner og folk jeg holder af

 201. Der er (heldigvis) mange ting som gør mig rigtig glad… Duften af regn, min bedste venindes knus, når min mor stryger mig over håret, at åbne en helt ny bog og høre den knirke eller dufte til en meget gammel bog, at rejse langt væk og at komme hjem igen, at spise grønne æbler og leverpostejsmadder, når min far ringer til mig, at kysse min fire årige kusine, den helt særlige følelse jeg får juleaften og maaange flere ting! …og så selvfølgelig hvis jeg kunne vinde nr. 1 eller 2 i din konkurrence! :)

 202. Åh, sæt nummer 3 er yndigt! Er helt vild med ringen..

  Det gør mig glad at give gaver. Jeg har nået en alder hvor det faktisk betyder mere for mig end at få. At finde den perfekte gave er nærmest en hobby for mig og denne årstid giver mig for alvor lov til at udøve denne hobby.

 203. Jeg krydser fingre for sæt nr. 2!
  Der er mange ting, som gør mig glad, men lige pt. er der nogle bestemte ting, der får mig til at smile allermest og gør mig helt varm inden i, f.eks. når min familie og jeg hygger os sammen inde i stuen med julebag og julefilm, når mine veninder og jeg ses til enten julefrokoster, byture eller bare en hyggedag med grimt hår og dårlig reality tv, men mest af alt når den der søde dreng får min krop til at sumre og min mave til at slå kolbøtter. Så kan man da ikke andet end at smile og elske livet og julen.
  Glædelig 17. december til dig!

 204. Ønsker sæt nr 2. :-)

  Det der gør mig glad fortiden er, at min familie er ved at være på benene igen! Min lillebror er erklæret rask efter 2 lange år med kræft, min far har det godt igen efter en stor depression og jeg selv er ved, at vænne mig til at have fået sukkersyge. Dette år har været det hårdeste nogensiden, derfor smiler og glæder jeg mig over, at hele min familie kan holde jul sammen og have det godt :-)

 205. Det gør mig glad når jeg hører min datter le med sin lyse barnelatter, når hun kalder ‘moar’ og når hun holder min hånd fast når hun skal sove.

  Ville også blive glad for sæt no.1 :)

 206. Jeg ønsker mig sæt nummer 2 (selvom sæt nummer 1 godt nok også ser lækkert ud!!!!)
  Jeg bliver glad, når jeg har lækre smykker på. Jeg har altid øreringe i, men mangler desværre en simpel ring der passer til det meste. Og den fra sætter her er jo alt for lækker!

 207. Jeg er blevet fuldstændig forelsket i sæt nr. 1 – så det er helt klart det jeg ville vælge! :-)

  Det der gør mig allermest glad, er når jeg ser mine to små søskende smile. De betyder alverden for mig, og ingen kan få et så stort smil frem på mine læber end dem. :-)

 208. Jeg ønsker mig sæt nummer to.

  Det der gør mig glad er de små glæder i hverdagen. Men i dag har det været de lidt større ting. Jeg har fødselsdag og scorede mig et tolv-tal til eksamen. Så jeg går glad i seng.

 209. Jeg ønsker mig sæt nr. 3. Min mor er en af dem der gør mig allermest glad, hvilket også er grunden til, at det er hende der skal have det fine sæt, hvis jeg er så heldig at vinde!

 210. sæt nr. 1

  Jeg bliver glad når dem omkring mig er glade. og så er jeg ekstra glad fordi jeg har lige har fået min helt egen lejlighed…

 211. Hej Emily

  Jeg kunne godt tænke mig sæt nr. 2.

  Jeg bliver glad ved tanken om at jeg i år skal til København og fejre nytår med min bedste veninde :-)

  Hilsen Trine

 212. Det er svært at vælge men så må det nok blive sæt nr.1

  Det der gør mig mest glad lige nu er at tage hunden og kæreste med ned i byen efter lukketid og se de flotte lys. Der er helt tomt for mennesker og byen ser så smuk ud! Og så er det dejlig at se min lille hund elske sneen.

 213. Sæt nr. 1 :-) eller sæt nr. 2 :-)

  Det der gør mig glad er min dejlige kæreste, min familie, mine veninder, mit arbejde med små glade vuggestuebørn, mode, ja i det hele taget bare min hverdag :-)

  Glædelig jul!

 214. Sæt nr. 1 er til at dø for!
  Og siden jeg startet studie her i august har stort set alt gjort mig glad! Jeg føler mig totalt lykkelig over alle de dejlige mennesker jeg deler studie med, og føler jeg virkeligt har fundet mit rette element at være i. Jeg bliver glad hver gang jeg ser mit tog kommer inden for 5 min., når jeg for en gang skyld har husket brillerne og kan se tavlen, hver gang min mor skriver om jeg ikke kommer hjem til middag og hygger, jeg bliver glad når jeg hører mine små niecers grin og jeg ville blive super glad for at vinde en så dejlig konkurrence! :D
  Glædelig jul herfra – håber du nyder den med lækker mad, skønne mennesker og vidunderlige oplevelser!

 215. Ønsker mig sæt nr. 2 (virkelig svært at vælge!!!)

  Det gør mig glad når jeg får et kys og et ‘du er dejlig’ fra kæresten.. Når det sner, og når mine katte fjoller og leger :) Starinlys, kager og jul.. Og spændtheden på hvad familie og venner siger til de gaver man giver dem :)

 216. hej søde Emily,
  jeg er glad for din blog og for at drikke “punsch” på tysk julemarked :)
  mange hilsener

 217. Hej Emily : ) Jeg nyder at følge med i din blog og har den seneste tid ikke kunne følge med på grund af seneskedehindebetændelse i armene. Ganske frygtelig ikke at kunne få den daglige dosis bloggin! Til gengæld kunne jeg i dag guffe en masse lækre indlæg i mig.

  Jeg synes sæt nr. 1 er utrolig flot! En dejlig gåtur i det fri med dejlige mennesker gør mig glad. : )

 218. Jeg er til sæt nr: 3

  Noget der virkelig gør mig glad og får mig til at stresse helt af midt i speciale og job-presset er når jeg kommer hjem til mine forældre, slænger mig i flydersofaen og min lillebrors kat kommer op for at bli nusset. Nøj det er afstressende og skønt bare at ligge og ae sådan er lille puttedyr!

 219. Er vilde med alle sæt, men synes bedst om sæt 1.

  Det der gør mig glad er at have folk omkring mig. Det giver mening og substans i livet.

 220. Jeg ønsker mig klart sæt 1 eller 3, de passer perfekt til min stil.

  Der er mange ting der kan gøre mig glad: Kærlighed, at give gaver, gode grin, solskin, lyden af en killing der spinder, veninder og en million andre ting :-)

 221. Jeg er helt vild med sæt nr. 3!!
  Det varmer mit hjerte, og gør mig ualmindeligt glad, når min skønne mormor på 89 år med gråd i stemmen (af glæde…) ringer og takker for det julekort jeg havde sendt til hende… Hvert år sender jeg hende et julekort med en kærlig hilsen og lidt til den søde tand, og hvert år bliver hun så rørt at jeg ville ønske jeg var bedre til at sende hende breve noget oftere – derfor er det mit nytårsforsæt. Hun er det kærligste menneske jeg nogensinde har mødt, og at glæde hende i en ellers fortravlet hverdag glæder mig!
  Glædelig jul til Jer alle <3

 222. Jeg bliver sååå varm om hjertet når jeg ser min lille niece på 1 år når hun smiler til mig og pludre løs og putter sig ind til ens skulder.
  Sæt nr 1 er lige mig smukke smukke smykker. Tror der skal nogen på min sene jule øneskeliste.
  Mvh

 223. Jeg ønsker mig sæt nr. 1 ;)

  Det gør mig rigtig glad når jeg modtager en sms fra min Zambiske familie (var for et år siden i Afrika for at lave frivilligt arbejde og boede hos en værtsfamilie i seks uger). Jeg savner dem af hele mit hjerte og elsker de korte små sms’er jeg modtager engang i mellem! Det kan, selv på en dårlig dage, få smilet frem på mine læber.

  //Christina

 224. Sæt nr. 2
  Det der gør mig rigtig glad er at læse blogs dagligt. Se personer inspirere mig så meget, at jeg bliver helt misundelig! En anden ting er jo selvfølgelig at få gaver – det bliver man jo aldrig træt af ;-)
  En sidste ting, der gør mig glad er at møde på mit job i børnehaven til den bedste velkomst af børnene, som man overhovedet kunne forestille sig. Så kan dagen næsten ikke starte bedre :-)

 225. Det gør mig glad, at sidde og spise middag med min familie. Når vi alle samles, og kan sidde i flere timer, og bare snakke :-)

 226. Sæt nr.1
  Jeg bliver glad hvis jeg vinder denne konkurrence, og når jeg vågner op om morgen uden at være trist længere. Så gør min venner og familie mig lykkelig

 227. Sæt nummer 1
  Lige nu gør den mindste som stearin lys mig glad, jeg elsker jul og det julen bringer. Og derfor gør alt som minder mig om jul glad, bl.a. et simplet lille lys. Elsker at sidde indenfor og se fjernsyn og have stearin lys tænkt, det er hvad der gør mig glad for tiden :)

 228. Jeg elsker smykker, går med både ringe, halskæde og armbånd dagligt. Føler mig helt nøgen uden ;) Bliver glad, når jeg i ny og næ finder en ny ring, som lige passer ind. Synes sæt to er smukt! Den ville passe så godt på min ringfinger. Smukt!

 229. Jeg ønsker mig sæt nr. 1. – Det er da den smukkeste ørestikker!
  Jeg bliver glad, fyldt af energi og med positivt livssyn når jeg har været til ugentlig spisning med mine veninder :)

  Jeg kommer lige derfra – Glædelig jul og godt nytår! :)

 230. SÆT NR. 1 :)

  At se frem til en lang juleferie fra på fredag, hjemme i nordjylland med min dejlige familie, det gør mig uendelig glad :D
  Og så at alle mine dejlige veninder kommer fra nær og fjern og fejre min fødselsdag d. 23 december :D

 231. Jeg ville gerne vinde sæt 2, hvis jeg skulle være så heldig :)

  Blandt mange ting der gør mig glad, er tanken om nyerhvervet juleferie og julestemninger der dermed spreder sig herhjemme.

 232. Nr. 2.
  Det der gør mig aller gladest er at få et kæmpe kram af min dejlige mor. Det kan gøre alt meget bedre. :)

 233. Synes sæt nummer et er fantastisk smukt. Kærlighed og dyr gør mig glad – ret simpelt, som til tider godt kan være ret kompliceret….

 234. Jeg kan bedst lide sæt nr 2 :-)
  Noget der gør mig glad er december måned. Hele måneden hygger jeg med mine forældre og den omfatter mere kvalitetstid med min familie fx i form af konfekt lavning med mine forældre og søskende. Så kommer jul hvor jeg kan se min søde families glade ansigter når de åbner mine gaver, og jeg får ting som jeg ved min familie har brugt tid og kærlighed på at finde til mig. Til sidst kommer et brag af en fest i form af nytår, som jeg først fejrer med mine forældre til spisning og så med de bedste af mine venner og min kæreste efter. Og så kan man se frem til at man kl 24 kan starte på en frisk og se frem til et nyt (forhåbentlig) fantastisk år :-)

 235. Jeg ville blive helt glad i låget af at modtage sæt nr. 1 (men i øvrigt også de to andre – man må jo bare vælge engang imellem!)
  Derudover gør det mig varm indeni, når to krudtugler, som jeg har passet siden den mindste var 4 måneder, råber mit navn og kommer flyvende imod mig med udstrakte arme, klar til kram.

 236. Sæt nr. 2 vil helt sikkert bringe glæde hos mig – simpelthen så flot! Det der bringer mig glæde pt. er hygge med familien & min dejlige kæreste, især her i juletiden hvor der er endnu mere tid til hygge!

 237. Jeg ønsker mig sæt nr. 1 (eller sæt nr. 3)

  Det gør mig glad at der kun er 4 dage tilbage på arbejde, inden turen går hjem til min familie hvor jeg skal fejre jul. Jeg kommer til at savne min kæreste i juledagene, men så gør det mig glad at jeg ved at vi rejser på ferie til Malaga d.27. december…:)

 238. Jeg ønsker mig de smukke smykker i sæt nr 3.

  Det gør mig glad at være omgivet af mennesker jeg elsker og jeg glæder mig uendeligt meget til at være sammen med en del af disse mennesker om meget få dage <3

 239. Helt klart sæt 1, elsker guld.
  Det gør mig rigtigt glad, at jeg på fredag er færdig med min førsøgsdel af mit speciale, sådan at jeg kan holde juleferie uden at skulle ind og tælle bakterier, sådan som jeg ellers har skulle alle dage inkl weekend, de sidste 4 uger. Jeg kan mærke dybt ned i knoglerne, at nu trænger min krop og mit hoved til en pause.

 240. Kære Emily.
  Jeg kunne vældig godt tænke mig sæt nr. 3. Hvor er øreringene dog smukke!
  Der er så mange ting der gør mig glad for tiden. Blandt andet gør det mig glad at smutte forbi din blog, og se billeder af din dejlige hund :-)

 241. Jeg ønsker mig sæt nr.1

  Jeg bliver glad af mange forskellige ting. I juletiden må jeg sige, at jeg er gladest. Jeg elsker maden, stemningen og at samles med familien. Det er især stemningen, der tiltaler mig. Jeg elsker at gå på strøget eller i Lyngby i juletiden. Der er run på, fordi alle skal skynde sig at købe de sidste julegaver, men der er alligevel en super dejlig stemning.

 242. Sæt nr. 1 er virkelig fint!

  Feriedage og hjemmehyg’
  Risalamande og juleglögg.
  En god roman til at læse,
  fis og ballade med min yndlingsniece
  Havregrynskugler og varme sokker
  – det er alt sammen noget der lokker.

  God jul! :-)

 243. Jeg ønsker mig sæt nummer 2.

  Jeg bliver glad af positive mennsker, når solen skinner og af god mad og hygge.

  1. Var lige lidt for hurtig til at trykke send! ;-)

   Det der gør mig rigtig glad, er at min kæreste endelig er hjemme igen, han har været væk i et halvt år – men nu er han godt hjemme igen, det er skønt!! (også selvom han sidder og spiller “Hitman” og jeg læser til eksamen :-))

 244. Sæt nr. 1

  Det gør mig glad, at det snart er jul og at man snart kan se enden på eksamensræset!

 245. Jeg ville ELSKE sæt nr. 1, som jeg ville have på til nytårsfest med mine allerbedste veninder. Jeg har lige nu ondt i maven af grin over en “planlægningstråd”, vi har haft på facebook hele aftenen.
  Dét gør mig glad!

 246. Århh er helt forelsket i sæt nr. 3! Hvor er det dog simpelt og unikt!
  Det der gør mig glad er virkelig når jeg sidder og tænker tilbage på alle de gode minder jeg har. Det kan være alle slags minder, men for det meste er det nok de minder jeg har med min bedste veninde. Vi har oplevet så mange sjove ting sammen at jeg bare kan flække af grin når jeg tænker på hende. Noget andet er hvis jeg tænker tilbage på min barndom og måske også snakker med andre om det. Så bliver man i så godt humør når man tænker tilbage på alle de legesager man har haft, og de lege man har leget, hvad man har lavet og hvilke historier man har fået læst op.
  Sidder helt og bliver i meget godt humør lige nu, tak for det!

 247. Sæt nr. 1 :)
  Jeg bliver glad af at tænke på, at der er en uge til juleaften sammen med min familie :))

 248. Ja, det skal vist siges med et lille rim:

  Det gør mig glad dagligt at finde inspiration på din blog
  Om mode, mad og rejser – jeg kan ikke få nok!
  Smykkerne er nogle af de smukkeste, jeg har set,
  og skulle jeg væres så heldig, er jeg forelsket i sæt nr. et :-)

  Glædelig jul til dig og Penny
  Kh. Katrine

 249. Sæt nr 3 er så fint, diskret men elegant.
  Sol, snevejr, kage, kaffe, venner og gode grin gør mig glad.

 250. Den er svær, sæt nummer 1 eller 2, ville blive lykkelig uanset hvilken af dem!
  – det der gør mig allermest glad, er at have familie og venner omkring mig. Det er virkelig nøglen til lykken!

 251. SÆT NR. 2 – ville jeg elske at bære på min nytårsaften foran eiffel tårnet sammen med mine 2 små hunde og min dejlige kæreste – for det er dem, der gør mig glad: )

 252. Sæt 3.
  Det gør mig glad at se hvor meget mine venner og familie støtter mig, i den hårde tid efter et forlist forhold med hvad jeg troede var mit livs kærlighed.

 253. Øj det må hvis være sæt 2 – de øreringe er fantastiske !

  Men det der gør mig rigtig glad for tiden – er mine veninder, kæreste og bare at hygge. Jubler over at tiden byder på så meget hygge med spil, stearinlys, god musik, varm te og kakao, tøsefilm. Jaah alt hygge.

  Ellers bare at opleve er noget der gør mig glad :D

 254. Sæt nr. 1 er godt nok flot! :)

  Det gør mig glad at give folk gaver! Om det så er gaver eller bare det, at man har bagt nogle småkager, som de også kan få glæde af. Årh :)

 255. Sæt nr. 1 er utroligt fint!!
  Alle de små ting gør mig glad – et yndlingsnummer i radioen, kaffe om morgenen, røverhistorier, snestorm og dejlige mennesker…! Og alle de mange, mange andre ting!!

 256. Jeg ønsker mig sæt nr. 1 :-)

  Kys fra min kæreste, et kram fra min hund og tidlige, solrige vintermorgener i Aarhus, hvor solen og jeg føles som de eneste vågne, gør mig glad :-)

 257. Jeg kunne godt tænke mig at vinde sæt nr. 1. Jeg synes det er et utroligt smukt sæt, og begge dele vil passe sammen med de smykker jeg går med til dagligt.

  At gøre noget for andre gør mig glad. At høre min søns boblende latter gør mig glad. At kysse min smukke mand gør mig glad. At gengælde et smil fra en fremmed gør mig glad.

 258. Da jeg er en guld pige vælger jeg sæt 1 :) Der er selvfølgelig rigtig mange ting der gør mig glad, men min kæreste ligger helt i toppen! Han er bare en dejlig mand !

 259. Jeg ønsker mig sæt nr.2

  “Diamanter er en kvindes bedste ven” som man siger! Jeg bliver glad når jeg bærer mine fineste smykker.

 260. Jeg ønsker mig sæt nr. 3 :-)

  Der er rigtig mange ting, der gør mig glad – hvilket er vidunderligt! :D
  Lige i denne tid tænker jeg meget på min familie som jeg lige er flyttet (hjemme)fra og noget, der gør mig rigtig glad er at besøge dem derhjemme. Man nyder og værdsætter virkelig den tid man har sammen når man ligepludselig ikke går op og ned af hinanden hver dag! :-)

 261. Jeg ønsker mig sæt nr 3

  Noget der gør mig rigtig glad lige i denne tid kan være en lang gåtur i frostklart vejr eller en dejlig kop kaffe sammen med en veninde :)

 262. Ihh hvor fint!
  Jeg ville helt sikkert vælge sæt nr. 1.

  To ord om noget der gør mig glad; Hund, kæreste.

 263. Jeg synes guldsættet er enormt smukt, så det ønsker jeg mig, hvis jeg vinder.

  Min søns dejlige tandløse smil gør mig glad. Det er skidehårdt at være nybagt mor med alt hvad der følger med af manglende nattesøvn osv., men når han stikker mig et bredt smil smelter mit hjerte og det er pludselig det hele værd :)

 264. Alle tre sæt er enormt fine, og jeg kunne ønske mig alle sammen, men jeg ønsker mig aller mest sæt 1!
  Jeg bliver glad, når jeg er sammen med mine niecer på knap 1 og 5 år – de ved bare (helt ubevidst) hvordan man skal gøre den sorteste sorte dag lys igen ;-)
  Og så bliver jeg glad, når jeg kan tilbringe aftenen med kæresten ved min side, og min kat sovende ved mine ben – det er bare ren hygge!

 265. Uh jeg synes sæt nr.1 er vældig yndigt!
  Jeg bliver glad af at købe julegaver luge for tiden, og så bliver jeg glad når jeg ser sådan en konkurrence. For jeg har hver gang en naiv tro på at jeg har en chance!

 266. Sæt nr. 1 er fantastik.
  Det gør mig glad at vide at jeg på torsdag endelig afleverer min SRP og kan bruge min tid på at koge klejner og bage vaniliekranse :)

 267. Jeg ville elske at få sæt nr. 1!
  Hvad der gør mig rigtig glad er at være i selskab med min søde familie og mine gode veninder :-)

 268. Sæt nr. 3

  og så bliver jeg allermest glad af 3 ting: mine nærmeste, at rejse, spise godt :-)

  God jul!

 269. Åh jeg ville blive så glad for sæt nr. 1 – hvor er det flot! Det gør mig glad at gøre noget godt for andre (kliche måske, men sandt) og det gør mig glad at se min nære familie og venner smile :)

 270. Uhha, de er alle tre super fine!
  Synes dog nr.3 er super smukt.
  Hvad der har gjordt mig glad for tiden, er at bruge tid med mine venner og familie, og bare julen i det hele taget! December er den skønneste måned.

 271. Sæt nr. 2 er jo alt for pænt! Elsker det eksklusive design og ikke mindst de ædle sten. Haps, et smukt sæt!

  Det, som gør mig allermest glad, er at komme hjem til min skønne kæreste, som altid får mig til at grine hysterisk af alt og ingenting. Det er klammo-romantisk, men den er god nok. Min kæreste er den, som gør mig mest glad :)

  (Og selvfølgelig at få smykker ;))

 272. Sæt nummer 3 er lige mig! Min familie og julen er to ting, som gør mig meget glad lige nu og jeg kan ikke vente til at komme hjem på juleferie :-)

 273. Jeg ønsker mig sæt 1 – hvor er det da bare nogle lækre smykker!! :)

  Åhr, det der selv i dag gjorde mig rigtig glad, var oven på en trist og hård dag i både skole og på arbejde, var at jeg imens jeg arbejdede hørte 3 venner som gik og fyrede nogle jokes af, så jeg slet ikke kunne lade være med at stå i smågrine for mig selv. Det fik mig til at tænke på mine egne dejlige venner, og generelt stærke venskaber… det gjorde mig en del gladere, og hjalp min dag til at blive lidt bedre :-)

 274. Jeg ønsker mig sæt nummer tre.
  Julen gør mig glad, for snart skal jeg bruge tid sammen med min familie, som jeg dagligt ikke får set så meget, som jeg gerne ville.
  Knus.

 275. Jeg er helt klart til sæt 1 og 3 – nok mest sæt 1 – det ville stå godt til min farmors gamle forlovelsesring jeg har arvet.

  Hvad der gør mig glad, er at kæresten og katten ligger krøllet sammen på sofaen overfor mig <3

 276. Jeg kunne godt tænke mig sæt nr 1 :)

  For tiden gør alt med julen mig glad – december er jo en fantastisk måned! (hvis man ser bort fra min irriterende eksamensopgave…)

 277. Sæt nr 2! ;) de er et virkelig flot sæt!!:D
  Der er mange ting der gør mig glad self. Noget mere end andet. Generelt familie hygge er vejen til en smilende og glad mig! Det betyder alt lige fra et kram til en ferie!!;D det er også derfor jeg vil forære disse flotte øreringe til min dejlige mor hvis jeg vinder!!:)
  God jul!

 278. Ønsker mig sæt nr 1. Lige nu er jeg rigtig glad for at min lille datter er i kyndige hænder hos læger og sygeplejersker på Hvidovre sygehus.

 279. Uha.. det må være sæt nummer 3. men alle smykkerne er fantastisk smukke!
  Det gør mig glad når min 7 årige nabo fortæller mig om det filosofiske omkring fodspor i sneen. :D

 280. Jeg ønsker mig sæt 1. Det gør mig glad at jeg fik endnu en eksamen overstået i dag og at jeg kan nyde julen nu.

 281. Jeg bliver glad ved tanken om, at jeg snart kan aflevere eksamensopgave og skal holde jul med min familie liiiige bagefter.

  Jeg ønsker mig sæt nr. 1

 282. Det gør mig glad at være sammen med min familie og venner :) det gør mig også glad at glæde andre :)

 283. Sæt nr. 2 står nu øverst på min ønskeliste.

  Glæde er i virkeligheden noget man oplever i store og små sammenhænge – forhåbentlig tit og ofte. Tit glemmer vi bare at mærke det. Jeg er glad når jeg giver mig selv tid til at mærke efter – og tillade mig at blive glad over de helt små ting. At bussen var forsinket, lige den dag man også selv var, så man alligevel nåede at hoppe på, at tamponerne er på tilbud…lige nøjagtig den dag :) – osv.
  Og så er jeg er glad for alle de dejlige mennesker, venner, veninder, kæreste og familie er omkring mig!

 284. sæt nr 1 og bliver glad når jeg ser mine børn,svigerdatter og barnebarn glade og raske

 285. Set 2 er utrolig smukt!
  Jeg har selv en kusine som er ved at uddanne sig til guldsmed og hun laver også simple men “eksotiske” smykker. Det gør mig altid glad at se et flot håndværk som der er lagt en masse i.

 286. Jeg kunne godt tænke mig at vinde sæt nr. 1.

  I aften har jeg lavet jule-konfekt med min dejlige familie, og egentligt er det ikke resultatet i sig selv, der er så vigtigt, men selve processen og hyggen omkring det. Selvom det er sent og jeg er træt, så giver det glædelige samvær og nærvær mig mentalt overskud. Og det er skønt, skulle jeg hilse og sige!

 287. Sæt nr. 1…..nej sæt nr. 3. Sludder, sæt nr. 2. nr.1….2… ARHG! Kan ikke vælge, alle smykkerne er jo super smukke! Jeg er normalt slet ikke til guld smykker, men disse er jo så smukke og perfekte og det samme er dem i sølv. Så uanset hvilket sæt ville jeg blive lykkelig!

  Hvad der gør mig glad? For tiden er det hele stemningen og kærligheden omkring julen. Jeg har læseferie fra universitetet og julehyggen, kagerne, mørket og de levende lys gør det så meget mere overskueligt og hyggeligt at læse. Det gør mig glad at man kan hygge sig frem til en eksamen;-)

 288. Det gør mig glad at være sammen med mine nærmeste og vi ikke altid behøver sige så meget til hinanden, men at det ofte bare er nok at være der/til.

  Sæt nr. 2

 289. At være forventningsløs og overgive sig til nuet, og fokusere på hvordan man i nuet allerbedst kan glæde enhver omkring sig!
  Det er noget, som jeg tror vi alle har godt af at prøve på..

 290. Jeg ønsker mig sæt nr. 2 :-)

  At nyde Københavns fine juleudsmykkede gader, gør mig glad!

 291. Jeg er nok aller mest vilde med sæt nr. 1 (:
  Jeg bliver glad, når jeg er sammen med de mennesker, jeg elsker. Det gør mig også glad, når jeg kan hjælpe folk omkring mig og få dem til at smile (:

 292. Hvad der gør mig aller mest glad er kvalitetstid med familien. Især ger i juletiden. Glædelig jul!
  Jeg vil meget gerne vinde sæt nr. 3!

 293. Sæt nr.2

  Der er ikke noget i verdenen der kan gøre mig mere glad, end når jeg træder ind af døren i min søsters hus og min nevø og niece kommer løbende for at give mig et kæmpe kram. Tænk sig at nogen kan være så glad for at se mig, der er mine solstråler! :-)

  – Lise Emilia

 294. Jeg ønsker mig sæt nr. 1 i julegave til mig selv! Hvor kunne det være fantastisk at vinde :D

  Hmm.. Lige nu gør det mig glad at jeg kan gå. Lyder super kliché, men har lige været igennem en stor hofteoperation i november og begynder endelig at kunne se lyset for enden af tunnelen. De små hverdagsting som at lave en kop te, gå en tur og mærke vinterkulden eller bare selv tage sokker på – dem værdsætter jeg lige for tiden :)

 295. Wauw nogle flotte smykker! Er især vild med par 1.

  Det der gør mig glad er, at jeg efter et laaangt år med stress, depression, angst, diagnosticering af svær astma og fibromyalgi + det løse, har fået bekræftet, at jeg har verdens bedste familie og venner!

  Det gør mig glad at opdage, at jeg har formået at lægge rollen som ‘hende der klarer det hele selv’ til side og også være ‘hende, der tager imod hjælp og omsorg’.

  Det gør mig rigtig glad at finde ud af, at jeg er i stand til at se tingene fra den lyse side (det meste af tiden) på trods af smerter, konstant træthed, økonomiske problemer og en usikker fremtid…

  Og så gør det mig glad, når min kæreste bager mine yndlingskager for at muntre mig op, når jeg alligevel har en dårlig dag :-)

 296. Åh sæt nummer 1 er super smukt.
  Hvad der gør mig glad er at se min søde lille nye niece smile, at kigge på min kæreste og stadig blive helt glad ned i maven selv efter 5 år, og se min mor glad fordi der nu er en ny mand i hendes liv efter 10 år – det gør mig så glad:)

 297. Sæt nr. 3! :)

  Der er generelt mange ting der gør mig glad; lige fra god træning over lækker mad, til flotte/sjove ting og sager til lejligheden, og selvfølgelig skønne venner. Desuden gør det mig rigtig glad, at de her smykker er inspireret af Mellemøsten, som har en stor plads i mit hjerte, blandt andet pga. af deres gæstfrihed og hang til farver og eventyr. Der kunne den skandinaviske minimalisme godt lære lidt :)

 298. Jeg ønsker mig sæt nr. 1 :-)
  I dag har det gjort mig glad at komme hjem til to glade julehunde <3

 299. Jeg ville elske sæt nr.2, synes det er de smukkeste øreringe! Det gør mig glad at jeg får lov til at stå op til en praktik der er spændende og super interessant… så spændende at jeg har valgt frivilligt at korte min juleferie af med en uge for at bliver længere! Jeg føler mig priviligeret: Udover det gør tanken om at skulle hjem og holde jul med min dejlig familie mig glad og at vi forhåbentlig kommer igennem uden for mange gnidninger i år!
  Glædelig Jul!

 300. Uuuuh, sæt nummer to, vil jeg utrolig gerne vinde! :-)

  jeg er glad fordi jeg endeligt har en fridag imorgen, efter 14 dages arbejde i træk! :-)

 301. Sæt nummer to! :)
  Noget, der gør mig glad, er folk der spørger hvordan det går, hvor man kan mærke de er oprigtigt interesseret :)

 302. Jeg ønsker mig sæt nr. 1 :)
  Min 5 måneder gamle Cavalier Sofus gør mig glad, og så er te og en god boge indenfor i varmen heller ikke dårligt!

 303. Helt sikkert sæt 2! :-)
  Jeg har en kat som fylder mit liv med en masse glæde, den bedste familie, jeg bliver glad når jeg finder den næste kjole til samlingen, når jeg har musik i ørerne, eller når jeg læser en god bog! :’)
  Åh der er så mange små ting i min hverdag der gør mig glad, ikke mindst gør julen mig virkelig glad og varm indeni i denne tid :-)

 304. Jeg VILLE blive glad, hvis jeg blev den heldige ejer-kvinde af sæt nr. 3! :-)
  Derudover gør min skønne kæreste mig glad – han har bygget et walk-in til mig, mens jeg var på ferie – det var lækker overraskelse at komme hjem til.

  1. rettelse… Han har BLANDT ANDET bygget… :-) Der er selvfølgelig mange andre grunde til han gør mig happy!

 305. Sæt nr. 1 :) Det der gør mig mest glad i disse dage, er alle de nye venner jeg har fået de sidste mange måneder og tanken om at skulle hjem til dejlige lille DK i julen og se familien og alle de gamle venner! Glædelig jul…

 306. Sæt nr. 3 :)

  Det gør mig glad at stå op hver dag og vide jeg har noget at se frem til i form af en fantastisk familie, et dejligt arbejde, et fedt studie, bor på jordens fedeste kollegie og har de aller bedste venner. Uanset hvor travlt jeg har og hvor end jeg befinder mig, så er de mit faste holdepunkt og det der giver mig drive i hverdagen :)

 307. Jeg vil så gerne vinde sæt nr. 1.
  Jeg bliver så glad af en hel aften med en god veninde og julestemning i Tivoli.

 308. Måske lidt et kliche, men min familie og ikke mindst min lille søns grin gør mig glad helt ind i maven! Der ud over jeg jeg meget glad for live musik, gerne under åben himmel.
  Er mest til guld, så kunne godt tænke mig sæt 1 hvis jegvar så heldig at vinde. Super fine smykker!god jul til dig og dine :)

 309. En af de ting der gør mig mest glad, er når min indsats bliver værdsat og folk kommer og roser mig og mit arbejde.
  En anden ting er når man går på gaden og man får et dejligt smil fra de forbigående og måske også et lille hej – også uden at man kender dem!

  Jeg vil ønske mig sæt 1 <3

 310. Sæt nr 2 eller måske 1, svært at vælge de er jo fantastiske :-)
  Jeg bliver glad over at det snart er ferie og jul – ELSKER jul! Håber den bliver hvid ;-)

 311. Jeg vil gerne vinde sæt nummer to – det er smukt og minimalistisk og meget piget :D
  Min kæreste gør mig glad. Hele tiden og så igen. Tænk at være så smask forelsket efter 2 år. Det er virkelig skønt!

 312. Jeg har forelsket mig i sæt nr. 1!

  Hm der er mange ting der gør mig glad! Mine venner og veninder, familien, julen, mode, mad og 1000 andre ting! og det ville da hellere ikke være ringe hvis man vandt denne fine konkurence! ;)

 313. Jeg krydser fingre for sæt nr. 1, da jeg elsker guld. En ting som gør mig glad er julehygge med ild i pejsen og lækre kager :-)

  God dag

 314. Uuuuh, jeg ville gerne vinde sæt nr. 1, det er lige mig! Det der går mig allermest glad, er når andre er glade. Jeg påvirkes dybt af andres humør (ikke altid lige fedt), men når mine venner og familie er glade, er jeg det også. Det er de så heldigvis for det meste <3

 315. Jeg er mest vild med sæt nr. 1, jeg er bare mest til guldsmykker generelt :) Jul, familie og gode veninder gør mig glad! I morgen bliver jeg genforenet med min kæreste og familie efter et semester i udlandet, det glæder jeg mig helt vildt til! Jeg bliver varm af glæde indeni bare af at tænke på hvor dejligt det bliver at komme hjem til dem, og så lige op til en så hyggelig tid som jul <3

 316. Jeg ville gerne vinde sæt nr. 1!!! Det er lige mig. Det der gør mig allermest glad er når andre er glade. Mit humør påvirkes helt vildt af andres (ikke altid lige fedt), men når mine venner og familie er glad, så er jeg det også. Det er de heldigvis for det meste! <3

 317. Sæt nr. 1 :)

  Det som gør mig glad lige nu er, at jeg forhåbentligt snart er færdig med SRP – hvilket betyder snart færdig med gymnasiet, at det er juleaften på mandag og tilsidst at kigge på min dejlige kæreste som ligger og sover ved siden af. Hele det at vide at der er nogen der elsker en og vil gøre alt for en, er det som gør at jeg går med det største smil på :)

 318. Jeg ønsker mig det ufatteligt smukke sæt 2 :)
  Lige for tiden sidder jeg og knokler med SRP (studieretningsprojekt i 3.g), og min største glæde lige nu er ærlig talt, når jeg en sjælden gang imellem kan se min kæreste, og vi kan bruge lidt tid på at hygge og tænke på andre ting end opgaven. Den skal afleveres på torsdag, så der kan mine tanker forhåbentlig falde på jul, venner og familie frem for matematik og historie!

 319. Ej, har sukket over dem siden du viste dem første han. Jeg drømmer helt sikkert om sæt nr. 1!

  Og jeg bliver glad, varm og lykkelig når jeg kommer hjem til min skønne labrador med lovrende hale og min kærestes smil ved siden af. Dét er lykke helt ned i maven….

 320. Sæt nr 2. Det er oh so georgeous!!!!!
  Ting der gør mig glad: Min sort og hvidstribede hundefis, kage, gåtur på stranden i alt slags vejr – og sko!

 321. Sæt nr. 2! :-)
  Det der gør mig mest glad, er at være sammen med andre glade mennesker. Det gør mig i sær glad at være blandt folk jeg holder af. Så føler mig sig altid godt tilpas.

 322. Sæt nr. 3.
  Hvad der lige pt gør mig mest glad er når min søde amerikanske veninde fortæller om, hvordan vi skal holde jul i år, for så glæder jeg mig endnu mere til at jeg rejser på søndag. Yay!

 323. Jeg tror jeg må sige sæt nr. 3 :D

  Jeg bliver især glad (her i juletiden) når jeg kan få lov til at hygge med familie og venner. Hvis man så engang imellem kombinerer det med lækker mad gør det mig kun gladere. :)

 324. Sæt nr. 1
  Det, der gør mig glad lige pt, er at se at min kære lillebror, som altid har sværget til at min mor var den eneste kvinde i hans liv (lidt morsomt, I know,) nu har fundet en pige, som han er meget glad for.. Det er første gang han viser en pige frem herhjemme, og det varmer mit hjerte at se glæden og forelskelsen i hans øjne.. Selv er min kæreste (eks nu,) og jeg næsten lige gået fra hinanden, og da det var en person, som jeg var/er meget, meget glad for, gør det normalt utrolig ondt at se andre par være glade og lykkelige sammen (det er ikke for at være tarvelig, det er ren og skær fordi jeg misunder dem, at de har et forhold, der fungerer,) men med hensyn til min bror og hans “veninde”, er det (åbenbart,) noget andet.. Jeg smiler….

 325. Jeg vil allerhelst vinde sæt nr. 1, for jeg er vidst dét, man kalder en “guld-pige” – men de er nu allesammen mægtig smukke!

  I disse dage gør det mig glad at tage en lille afstikker fra eksamenslæsningen og besøge mine forældre, hvor der er julehygge og julebag en masse, og hvor man kan sove i ske med katten… Det er nødvendigt med de dér små ting engang imellem :)

 326. Sæt nr. 1 :-).

  Det gør mig glad, at to af mine gode veninder kommer hjem fra to måneders rejse på torsdag – og at der kun er en uge til en juleaften med min dejlige familie!

 327. Jeg drømmer om sæt nummer 1. De smykker er jo gudesmukke! Jeg bliver glad når jeg kan hjælpe andre eller få folk til at smile :) og så bliver jeg selvfølgelig også lidt gladere, når folk lægger morgen croissanter på dørtrinet som gengæld

 328. H o l d n u o p ! Hvor er de flotte!!! Sæt nr. 1 er klart favoritten.
  I dag skulle der en træstamme fra bageren til at gøre mig glad. Serveret med en god kop kaffe og min mor, som synes, at jeg trængte til en kort pause fra mine BA-skriverier. Det er simpelthen utaknemmeligt at skrive BA med deadline 4. januar – men med en sød mor, en god træstamme og en god kop kaffe blev det hele lidt mere overskueligt (for et øjeblik i hvet fald) :-)

 329. Jeg ønsker mig sæt nr. 1 og bliver glad i låget af folk med masser af kærlighed til julehjælp til fattige… :)

 330. Jeg har en svaghed for guldsmykker – og de her er altså virkelig fine!:)

  Min familie og mine veninder er dem, der bedst får smilet frem hos mig:)

 331. Jeg bliver glad af at se mennesker smile. Jeg bliver også glad af at være sammen med de mennesker jeg holder aller mest af. Jeg bliver glad af at se når mine veninder er lykkelige.

 332. Sæt nr.1 ville være en fantastisk julegave at få.
  Det der gør mig allermest glad, er at se mine smukke tøser smile og le sammen, det er der bare ikke noget i verden der kan slå… Men veninde aftener med drinks er heller ikke skidt :)

 333. Det der gør mig glad i øjeblikket er at være lidt nyforelsket, og når man smiler helt uden at kunne gøre for det fordi man får en sød SMS helt uventet :)
  Jeg ville gerne have sæt nr 1…

 334. Uh, det første sæt er vist lige mig.
  Ting der gør mig glad; helt klassisk min familie og venner.
  I den spøjse ende har jeg farver og paraplyer.

 335. Ej en lækker konkurrence!! Jeg elsker elsker elsker ringen i sæt nr. 3 – og ville helt sikkert gå med den hver dag!

  Der er rigtig mange ting der gør mig glad :) i dag har det været noget så lav praktisk som resterne fra lørdagens julefrokost: sild, æg, rejer, varm leverpostej mv :)

  På en lidt mindre lav praktisk plan så gør mine venner og familie mig glad hver eneste dag – det kan være et opkald, et billede eller mest af alt når man har tid til at ses! :)

 336. Er blevet fuldstændig forelsket i sæt nr. 1. Armen altså!

  Hmm.. ting der gør mig glad.. Ugens første jobsamtale, nyvasket sengetøj, nybagte boller, sex and the city julekalender på tv3, levende lys og kun 1 uge til jul sammen med familien og 2 uger til ferie i Egypten :-) :-)

 337. At vinde sæt nr. 3 ville da gøre mig glad.
  Men lige for tiden gør tanken om at jeg lige om lidt tager på en dejlig lang ferie med min kæreste mig rigtig glad!! :)

 338. Sæt nr. 3. er da helt fantastisk (eller det vil sige at det er de jo alle sammen :-)), men sæt nr. 3 ville gøre stor lykke herhjemme :)

 339. Jeg vil da meget gerne vinde sæt nummer 2 :) Jeg er rigtig glad for at få juleferie i morgen og i weekenden er hjemme ved min familie til jul :)

 340. Jeg ønsker mig sæt 1, med guldringen, og en Almas ørestik.

  Jeg bliver så glad over de små ting: hvis nogen holder døren for mig, eller hvis en fremmed smiler til mig.

 341. Sæt nr. 1 :) Jeg bliver glad af tanken om, at jeg lige om lidt skal hjem og fejre jul med min familie i Sønderjylland.

 342. Jeg ønsker mig sæt nr. 2 :-)

  Sne gør mig glad, da det bringer lys i den ellers mørke vintertid :-)

 343. Jeg kunne mægtig godt tænke mig sæt nr. 1 :) Mangler virkelig smykker i guld og disse er ret så fine.

  Julen gør mig rigtig glad. Mest fordi det er en rigtig social tid, hvor man får set venner og især familie mere end normalt. Og så elsker jeg alle lysene – både lyskæder og stearinlys :)

 344. Synes at sæt 1 er utrolig smukt, men jeg er mest til sølv, så vælger helt klart nummer 2!
  Jeg bliver helt glad og varm ved tanken om at jeg skal hjem og se familie og venner på Sjælland i morgen. Flyttede til Aarhus i sommer, og savner min familie så meget, at det næsten gør helt ondt. Og jeg har i den grad fundet ud af hvor glade de gør mig :-)

 345. Jeg synes sæt nr. 2 er helt vidunderligt flot!

  Efter at have boet i udlandet i nu 3 måneder, gør det mig endnu mere glad at tænke på Danmark. Det lyder lidt nationalistisk, men når man har levet med studerende fra hele verden (og fået gode venner), så indser man også, at ude godt, men hjemme bedst. Jeg er taknemmelig for at være dansker!

 346. de flotte flotte smykker fra sæt nr. 1:) lige i dag er det min veninde (my person) som jeg har juleshoppet med, der har gjort mig glad!

 347. Sæt nr. 1 – woooow, det er pænt!

  Jeg bliver glad af knitrende, nyfalden sne, at nogen gider bygge noget så sejt som en igloo (!) i vores gård, at kælke og lege i den der igloo med mine børn (når de ikke er syge. Suk), julelysene i mine børns øjne over magien ved julen, den første vintergæk, de første grønne blade på træerne, at blive vækket af fuglesang, årets første dukkert, lange sommeraftener, en spontan cykeltur ud og spise is, pæne drinks, god chokolade, bare tæer, vejrmøller og kolbøtter på nyslået græs….. Der er meget at glædes over!

 348. Sæt nr. 1 må være min favorit. Jeg har aldrig ejet et smykke i guld før, men dette er jo guddommelig smukt!

  De ting der gør mig glade er:
  Min familie, solskin, danske jordbær, fremmede der smiler til mig på gaden, børn der har hikke, hunde med store brune øjne, folk der slurper når de drikker kaffe, nye danske kartofler med salt og smør, min kærestes grin, rosevin, neglelakker, kage, når folk hjælper andre, når mine bukser ikke strammer for meget, efter træning, et kram fra lille Caroline på 3, fællesskabet på Roskilde Festival, rejser, at give gaver til dem jeg holder af, en god latte, et perfekt kogt æg, når jeg har en god hårdag, nyvasket sengetøj, cafetur med veninderne og når min veninde altid efterlader et kort med søde ord når hun har været på besøg.

  Knus Katrine

 349. Jeg ønsker mig sæt nummer 1 :) noget der gør mig glad er tanken om, at jeg om 3 dage har afleveret min SRP og skal fejre det med veninde-hygge på café victor og senere en fabelagtig bytur!

 350. Hey Emily! I would definitely go for the gold version, so set#1!
  The reunion with my family during the vacation will make me trully happy :)
  Merry X-mas
  xx

 351. Sæt nr. 3 er så fint, kan godt lide der er sten i ringen.

  Jamen det gør mig glad at se min datter udvikle sig og lære nye ting (har lige lært at trille fra ryg til mave, dog ikke den anden vej, så hun bliver meget sur og så snart jeg vender hende tilbage til ryggen triller hun om på maven igen, sådan kan vi få en dag til at gå… uhh det er hårdt at være på barsel :-)

  Min dejlige kæreste gør mig glad og resten af min familie.

  Det gør mig glad når jeg ser at andre mennesker er gode ved hinanden og hjælper andre.

  Fine smykker og chokolade gør mig også glad :-)

  Dette var blot et lille udsnit, der er så meget der gør mig glad

 352. Jeg er helt vild med sæt nr. 1. Sinai-guldringen er så flot og enkel, den passer lige til mig :)

  Alle mine venner, som virkelig har været der for mig på det sidste, gør mig virkelig glad. Den der følelse af at de bare kender en så godt, at man ikke engang når at sige hej, før de har spurgt om man er okay. De er guld værd :) Ville ikke undvære dem for noget i verdenen.

  Rigtig god jul :)

 353. Sæt nr. 3 er fint, det drømmer jeg lidt om.

  Det gør mig glad at tænke på, at jeg i det nye år flytter til yndlingsbyen Århus og året efter skal starte på arabisk og islamstudier på AU; det gør mig glad at tænke på, at jeg endelig har fundet en hylde, der er min og at det er lige den rette hylde for mig. Jeg er sikker på, at jeg har valgt en yderst fin hylde.

 354. Jeg ønsker mig sæt nr 1:)
  Lige nu gør tanken mig om at jeg om mindre end 8 timer har afleveret min eksamnesopgave, og at en dag med afslapning og julehygge venter.

 355. jeg kunne virkelig godt tænke mig at eje det færste sæt i guld. wow. det er sindsygt flot!
  Det der gøre mig glad lige for tiden er at jeg kan se frem til 14 dages ferie, som starter på fredag, og som jeg skal tilbringe sammen med de dejligste mennesker. det ser jeg virkelig frem til ;)

  //trine v

 356. Åh, sæt 1 er godt nok fint!! (:

  Jeg har uden tvivl den bedste familie, den dejligste kæreste og søde veninder, som gør mig lykkelig hver eneste dag!

 357. Skøn præmie på en skøn blog!

  Jeg ønsker mig sæt. nr. 1

  Jeg bliver glad, når nogen tænker på mig og især, når min lille dreng lyser op, når han ser mig og i det hele taget bare er glad og tilpas.

 358. Jeg er vild med sæt nr 2.
  Der er meget der gør mig glad, men jeg elsker hver morgen når min kæreste er ankommet vel på arbejde skriver han altid en lille SMS om at han er fremme og så et eller andet sødt. Et lille hyggeligt morgenritual som hver dag gør mig glad :)

 359. Jeg ønsker mig sæt 2.

  Det gør mig glad hver dag at undervise min 7. klasse, at se dem udvikle sig og blive ældre dag for dag.

 360. Sæt nummer 1 :-)
  Smil gør mig glad! Jeg elsker når dem omkring mig er glade og smiler, det smitter altid af på mig :-)

  God jul :-)

 361. Noget der kan gøre mig glad er at have god tid om morgenen. Så starter jeg med at spise god morgenmad, høre musik og drikke “en kop lækkert” (som min veninde kalder det. Det kan f.eks. være café latte e.l.). Der efter bruger jeg laaaang tid på at gøre mig lækker. Så kan det ikke andet, end blive en god dag ;).

  Sæt nr. 1 måtte gerne shine mine frosne fingre og kolde øre op her i vinderkulden ;).

 362. Jeg er en guld pige, så vil blive meget glad for sæt nr. 1.

  Min kæreste, familie og venner gør mig glad – og så blir jeg i ekstra godt humør når det er jul!:-)

 363. Jeg ææælsker at få min storesøster til at skraldgrine, nu skal jeg heldigvis snart være sammen med hende og hele familien i mange dage, jubii!!
  Synes sæt nr 1 er det allersmukkeste:-)
  Glædelig Jul!!

 364. Jeg ønsker mig sæt nummer 1 :-)

  Det der gør mig allermest glad, er når jeg har mulighed og tid til at have en hyggestund med min tvillingebror. Det sker desværre alt for sjældent.
  En anden ting, som kan gøre min dag meget bedre, er regn. Hvor mærkeligt det end lyder ;-)

 365. Jeg ønsker mig sæt nr. 3 :)

  Der er mange ting der gør mig glad. Men jeg bliver specielt glad når jeg ser min familie og får lov til at hygge med min 2 små skønne niecer..

 366. nøøhj. det vil jeg gerne vinde!
  jeg er nok mest en guldpige, og det er også de øverste øreringe jeg bedst kan lide, så jeg vil helst vinde sæt nr. 1.

  Der er rigtigt mange ting i denne verden der gør mig glad. Mest af alt er det når jeg ser noget som er skægt, sjovt eller hyggeligt. Det kan være ham manden længere nede ad vejen, som altid vasker sin bil, og på den mest kærlige måde jeg længe har set, eller en unge i bussen der siger noget sjovt, eller en ældre dame der spørger mig om hjælp i en butik. Men der er altså så mange ting der kan få min dag op på tæerne, at det er svært at vælge.

 367. Jeg ville bare blive glad for at vinde, da vi har haft indbrud og har fået stjålet alle mine smykker.
  Mine børn og min mand gør mig glad

 368. At ligge og se julekalender mens min kæreste råber af sit computerspil. Kan ikke lade være med at smile!

  Sæt nr. 1 :-)

 369. Hov, fik vidst sendt mit svar for tidligt. Jeg er vild med sæt nr. 3 og det der gør mig glad er når jeg kommer hjem til min hund. Uanset om jeg har været væk i 3 sek. eller 3 timer, så er hun ovenud lykkelig for at se mig.. Det kan man kun blive i godt humør af :)

 370. Jeg elsker at give og få gaver – det gør mig glad at se folks glæde, når de modtager en god gave. Og en god gave for mig, ville helt klart være sær nr. 1

 371. Sæt nr. 3 er så fint!

  Det gør mig glad, at jeg snart har juleferie, som giver tid sammen med kæreste, familie og gamle veninder

 372. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde sæt nr. 1! Julen gør mig rigtig glad, fordi jeg synes den er så hyggelig! :-)

 373. Ønsker mig sæt nr. 2 :-)
  Det gør mig glad, når jeg kan se og mærke at mine nærmeste har det godt og er glade :-)

 374. Sæt nr. 3 :) Så smukt!
  Jeg bliver glad, når jeg har tid til at gå en laaang tur med min dejlige hund. Og så komme hjem og læse en god bog med en stor kop the :)

 375. Jeg ønsker mig nr. 1.

  Det gør mig glad at jeg forhåbentlig snart har afleveret SRP og endelig har juleferie med min søde familie!

 376. Ville blive ret lykkelig for sæt nr 3 :) virkelig smukt.

  Det der pt. gør mig glad er når andre mennesker overrasker mig positivt. Jeg har haft et rigtig hårdt halvt år, men pludselig begynder man at kunne se lyspunkter i, hvor smukt mennesker nogle gange kan handle :)

 377. Sæt nr. 3 er min favorit :-)
  Jeg bliver glad, når jeg kigger på mine yngre søskende, og ser, at de har det godt og er glade!

 378. Jeg ville blive glad for sæt nr 3 :-) der er ikke noget der kan gøre mig mere glad, end min lille søn på 7 mdr, han er er guldklump uden lige :-)

 379. Jeg ønsker mig sæt 2!
  Midt i eksamenstid, mørke og kulde glæder jeg mig til at skulle hjem til mine forældre og søstre på juleferie i nogle dage fra på søndag.

 380. Sæt nr. 1 jeg har altid været en guldpige;-)

  Jeg bliver utrolig glad, rørt og fortrøstningsfuld når jeg ser og møder ældre mennesker, der har bevaret deres livskvalitet, humør og varme. Kan fx ikke lade være med at smile, hvis jeg ser 2 ældre mennesker gå hånd i hånd.

 381. Jeg vil super gerne vinde sæt nr 1.

  Jeg bliver glad af at være sammen med men familie (incl. hund), kæreste og veninder!

 382. Jeg ønsker mig sæt nr. 2.
  Lige i denne tid gør det mig glad alt den julestemning og kærlighed der er i luften. Sidde inde under et varmt tæppe og drikke varm kakao mens det sner så smukt udenfor.

 383. Jeg er på vej ud af landet her i starten af januar for at være frivillig lærer i cambodia – Intet gør mig så glad som at rejse og hjælpe andre, så det bliver vildt!
  Jeg kunne godt tænke mig sæt 1, hvis man kunne være så heldig :)

 384. Jeg synes alle smykkerne er helt fantastiske men er allermest forelsket i sæt nr. 1. Vil gerne blive bedre til at gå med guldsmykker, har næsten kun sølvsmykker og det er lidt en fejl da jeg har forholdsvis mørk hud og hår.

  Det gør mig meget glad for tiden når min kærestes og min lille pige sparker inde i min mave og vi mærker hende sammen. Det er vores første barn og jeg er pladask forelsket i min kæreste gennem syv år. Så jeg føler mig mægtig heldig :)

 385. Hej
  Sæt nr. 2 er super smukt…
  Det gør mig glad at se min søns glade ansigt når han åbner sin julegave….glædeæig jul til dig
  Knuzzz

 386. Hej
  Sæt nr. 2 er super flot
  Det gør mig glad når jeg ser min søns glade ansigt når han åbner sin julegave….glædelig jul

 387. Jeg synes, sæt nr. 2 er så fint! Men så igen, det er det hele jo!

  Noget, der gør mig glad, er at være spontan med mine veninder. Som i går aftes kl 22, hvor min ene veninde skrev til mig og en anden fælles veninde, om vi ikke skulle get together og se en gyser i fjernsynet til langt ud på natten og skide lidt på, hvor tidligt vi skulle op for at komme i skole næste dag. Så det gjorde vi, og det var pisse hyggeligt. En af de slags aftener, man bare finder perfekt.. :)

 388. Sæt nr. 1 – men alle sæt er smukke :)
  Tanken om at juleferien er tæt på gør mig enormt glad indeni. Glæder mig til afslapning og julehygge med min familie og kæreste.

  God jul Emily!

 389. Jeg kunne godt tænke mig, at vinde sæt 1 :)

  Det der gør mig glad, er når jeg kommer hjem efter en lang skoledag, og min hund så kommer logerende mig i møde og bare altid er glad for at se mig :D

  God Jul.

 390. Hvis jeg kunne være så heldig at vinde ville jeg gerne vinde sæt nr. 1.

  Det der gør mig glad med alt det julehygge, med familie, venner og alt andet godt!

 391. Uhh, de er SÅ fine de smykker jo! Jeg ville elske at pynte mig med sæt nr 3, enkelt og rigtig rigtig fint på samme tid. Jeg ved det lyder meget overfladisk, men det gør mig altså rigtig glad at iføre mig nyt tøj eller smykker. Det er efterhånden så sjældent at jeg har råd til det – hej SU – så jeg bliver virkelig glad når jeg endelig får skrabet penge sammen til at købe lidt. Man føler sig bare lige liiidt pænere i nyt lækkert tøj, eller, med et par fine øreringe :) God dag!

 392. Sæt nummer 1 – jeg er og bliver en guld pige :) Det gør mig glad når min niece på 2 år fodre hunden med fantasi pandekager og samtidig er betænksom over den ikke får for mange, for så får den jo ondt i maven :)

 393. Sæt nr. 1 er virkelig smukt :-)
  Noget der gør mig glad lige nu, er selvfølgelig julen. Den er simpelthen så hyggelig og smuk, fyldt med julegodter, gaver, glade smil og familie. Det er dejligt med den kvalitetstid man får med familien. Jeg har lige været til en prøve for et nyt studie, som gik helt ad helvedes til, men man kan da ikke lade sig slå helt ud af det, når nu det er jul :-)!

 394. sæt nr. 2

  Jeg bliver glad når man i juletiden finder den perfekte gave man kan give til kæreste og familie. Jeg glæder mig som et lille barn til at de åbner deres pakker for at se overraskelsen og glæden i deres øjne.

 395. Jeg ønsker mig sæt 2.

  Det gør mig glad at have overskud til at være der for andre ligesom de har været der for mig. Mine veninder betyder alt og hver gang vi er sammen bekræfter de mig i hvor meget venskaber betyder og beriger mit liv..

 396. Sæt nr. 1, er meget smukt!

  Jeg bliver glad af at have kvalitetstid med dem jeg holder. Og i denne tid gør det mig specielt glad, at holde fast i alle de gode og hygsommelige traditioner jeg har med min familie og venner.

 397. Sæt nr. 3 :)
  Det gør mig glad at det snart er jul og at jeg dermed skal hjem til familien og hygge mig!

 398. Hej Emily!
  Skøn konkurrence. Jeg ønsker mig at vinde sæt 3 :)
  I disse kolde og mørke tider, hvor studiet fylder utrolig meget, er der 1 ting, som gør mig glad. Selvom det er en travl tid, så er der altid tid og plads til julehygge med familie og venner. Det redder mine dage!

 399. Sæt nummer 3 :)
  mine dejlige veninder og venner og min skønne familie gør mig rigtig glad!
  Specielt i denne tid kan man jo heller ikke andet end at være glad :)

 400. Ville meget gerne have fingeren i sæt 1. da jeg bare er en golden girl ;)

  Det der gør mig glad er faktisk det jeg laver lige nu; Sidder med en god kop kaffe, i min fantastiske lejlighed, med min søde roomie og spiser hjemmebagte boller. Skønt med de små ting :)

 401. Sikke smukke smykker!
  Jeg vil gerne vinde sæt nr. 1 – og noget der gør mig glad er hjælpsomhed og næstekærlighed (jeg bliver sgu helt varm om hjertet)

 402. Jeg ønsker mig sæt nr 3
  At sidde og drikke te og spise kiks med ost sent om aftenen med min kæreste, gør mig glad :)

 403. Jeg ønsker mig sæt 1 – wow, hvor er det fint!!

  Det gør mig vanvittigt glad at komme hjem til min lille niece på halvandet år efter 3,5 måneder i Holland – jeg var bange for, hun ikke helt kunne huske sin faster, men da hun så mig, skreg hun i vilden sky og løb hen i mine arme råbende ‘Tiiiiiiiiii’ (altså ‘Tine’). Dét er noget, som kan smelte en glad fasters hjerte.

  /Tine
  http://madmusikmode.blogspot.dk/

 404. Sæt nr. 1 :)

  Det der gør mig virkelig glad er, når mine nærmeste trives og det går dem godt :)

 405. Jeg vil helst have sæt nr 1. Det der gør mig aller gladest af alt, er at rejse ud i verden med min kæreste og dele en masse spændende oplevelser sammen.

 406. Jeg ønsker mig sæt 1 eller 3.
  Det der gør mig glad er, at se mine børns smil, og at have en dejlig uforstyret dag med en god bog og dejlig chaithe.

 407. Jeg ønsker mig sæt nummer 1 :)

  Jeg bliver glad, når jeg kan mærke kærlighed omkring mig. Ikke kun til mig selv men til hinanden og til omverdenen – næstekærlighed gør mig glad!

 408. Det der gør mig glad er min familie, sol sommer og håb om at komme ind på min vidergående udd.
  Sæt nr. 1

 409. Hej! Virkelig lækker konkurrence (:
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde sæt nr. 1!

  Det der gør mig rigtig glad, er en god middag med mine tre bedste veninder, et bord fuld af lækker hjemmelavet mad, en masse stearinlys, julemusik og højlydte grin!

 410. Hvor er det da en sød veninde – og meget fine smykker! Det er altid dejligt at komme ind og læse på din blog, Emily. Det er noget af det, der gør mig glad – især i sådant en halvkedeligt vintervejr.

  Hvis jeg er den heldige, ønsker jeg mig sæt nr. 1, da jeg er en guldpige! :o)

 411. Der falder altid en rar og glæde over mig, når jeg sidder med min familie juleaften under maden. Det er tit hektisk, men lige der er dem, jeg holder aller mest af samlet og det gør mig meget glad.

  Jeg ønsker mig sæt nr.1

  Glædelig jul

 412. Sæt nummer 3 :)
  Jeg bliver glad når dem omkring mig er glade, kan virkelig gå og bekymre mig alt for meget hvis de ikke er glade, så det betyder meget for mig :)

 413. Jeg kan bedst lide sæt nummer 1. Hvor er det bare pænt!

  Jeg bliver glad ved tanken om, at julen står lige for døren, og at den skal holdes med hele min familie inklusive min oldemor (!) på 97, der ellers har været syg og ikke ville komme, men som nu har det bedre og skal fejre det med os! Glæder mig :)

 414. Jeg kan allerbedst lide sæt nr. 1 fordi jeg oftest bruger guldsmykker og det som gør mig glad for tiden er min niece – fordi hun er så sød og dejlig og ligetil. Hun er min første niece og jeg er allerede helt betaget af hende.

 415. Det gør mig glad når søde bloggere er så gavmilde at de laver adventskonkurrencer, fantastisk koncept! :) Og jeg drømmer om sæt nr. 3.

 416. Sæt nr. 1
  Det der gør mig allergladest er tanken om at jeg på torsdag er færdig med min eksamensskrivning, og jeg kan vende tilbage til at være den søde kæreste min kæreste fortjener!

 417. Det der gør mig allermest glad er sjov og ballade med mine gode venner :) Jeg er vild med sæt nr. 3 :)

 418. Sæt nr 3.
  Venner og familie gør mig glad. Jeg har et nært forhold til min søde mor, og min lille nevø er noget af det bedste jeg ved :)

 419. Min søster er den ene ting, jeg altid kan stole på kan gøre mig glad. Hun er uden tvivl en ganske unik kilde til smil og glade dage.
  Og af de tre sæt, kunne jeg godt tænke mig sæt nummer 1.

 420. Sæt nr 3.
  Hyggelige stunder med familie og venner.
  For tiden er noget af det der gør mig mest glad, mit lille barnebarn.

 421. Det er så cheesy, men det gør mig så glad at kigge ned på min venstre ringfinger og se den forlovelsesring, jeg fik af min kæreste (som jeg snart kan kalde min mand) i går…

  Og hvis jeg vinder, vil jeg blive utrolig glad for sæt nr. 1 – synes ringen er noget af det fineste…

 422. Hvor er de smukke! Jeg ville vælge sæt nr. 1.

  Lige nu blever jeg allermest glad af at se mine to små tøser stråle i hinandens selskab. Og ikke mindst af vores lille fjollede Vigga på 9. mdr. som tror at det at række tunge er en måde at hilse på. Hun er så uimodståelig kær når hun rækker hånden frem, vinker med et glimt i øjet og rækker tunge :)

  Glædelig jul!

 423. Sæt nr. 1! love it!

  Det der gør mig glade er min datter. Et kram og kys fra hende gør dagen bedre! :)

  Ha’ en rigtig god jul *

 424. Sæt nr. 1

  Jeg bliver glad af at bo i Tel aviv, hvor solen skinner mere end 300 timer om året :-)

 425. Jeg ønsker sæt nr 2. :)

  Jeg bliver glad af at være sammen med min familie og mine venner. De betyder alt for mig, og kan altid få mig i godt og højt humør – hvilket jeg elsker. For her i de triste vintermåneder, kan man godt blive en smule trist til mode, så det er vigtigt at være sammen med mennesker der gør en glad og bruge tid på ting der gør en glad.

 426. Jeg kan altså ikke vælge mellem sæt nummer 1 og 2! :)

  Det der gør mig glad, er at komme hjem efter en lang arbejdsdag til min søde kæreste, hvor han hygger og putter om mig, hvilket han er den bedste til! En anden ting er at gå på café med en god veninde og det sidste er min søster og jegs insider jokes, som kan gøre os helt mundlamme, fordi vi er flade af grin :D

 427. Sæt nr 2 er gudesmukt.
  Jeg bliver glad, når mine kolleger siger “Åh, dejligt du er mødt ind i dag, så bliver det en god dag!”. Jeg elsker mine medmennesker, mine veninder og det at gøre hinanden glade og dermed give overskud. Der skal nemlig ikke så meget til, for at gøre andre glade :-) Det varmer mig, helt inderst inde, og der findes intet bedre, for mig, som er single på 2. år.

 428. Jeg elsker sæt nr. 3!
  Lige nu gør det mig mest glad, at jeg på torsdag efter 14 dage kan aflevere en stor opgave og tage op til min familie og holde jul – det er svært at undgå og blive små-depri med 14 dage indenfor foran en computerskærm! :-D

 429. Hvor er det nogle flotte smykker. Jeg ønsker mig sæt nr. 2. Det gør mig glad at jeg snart er færdig med at stresse over eksaminer og kan holde jul med min familie.

 430. Sæt nr. 3.
  Jeg bliver glad, når jeg falder over ny, god musik. Hvis jeg støder ind i en gammel ven og kan udveksle minder, som vi kan grine af og glade tænke tilbage på. Når jeg får en kompliment; komplimenter varmer altid mere end noget andet, eller når man får at vide, at man ens venskab er værdsat. Sådanne ord varmer mit hjerte.

 431. Julepost gør mig glad – og julelækkerier og varme krammere <3

  Jeg ønsker mig sæt nr 2.

  Glædelig jul :)

 432. Jeg ønsker mig helt vildt sæt 1, for jeg er nemlig en guld-pige :)

  Det, der gør mig allermest glad, er at opdage, at dem jeg holder af, er der for mig i tykt og tyndt og også når jeg ikke viser mig fra min bedste side. Det er dem, der får mit humør til at stige i graderne på en gråvejrsdag og dem, der gør at jeg elsker livet (i medgang og modgang!)

  :)

 433. Det er svært at skulle vælge i mellem de tre sæt, da de alle er vidunderlige! Dog er der noget ved sæt 2, som tiltrækker min opmærksomhed.
  Min lillesøsters personlighed er noget, som jeg aldrig bliver træt af. Hun kan altid få et smil på mine læber, derfor er dette sæt også til hende, hvis jeg skulle være så heldig at vinde.
  God jul.

 434. Jeg ville elske at vinde sæt nr. 3 :) Det der gør mig glad lige pt. er at tænke på, at jeg på fredag afslutter 9 hårde og lange arbejdsdage og kan holde en lille håndfuld julefridage med mine søde forældre :)

 435. Sikke et svært valg, men sæt nr. 2 må være min favorit!
  Sne en december-morgen, overraskelser og især mine nevøer og niece gør mig glad.

 436. Jeg ville elske at kunne gå rundt med sæt nr. 1
  Det gør mig glad at juleferie og min fødselsdag er lige om hjørnet og at jeg skal bruge tiden med alle de mennesker jeg holder af.

 437. Jeg bliver glad når min mor sender mig sms’er. Hun er ny med mobilen, og jeg ved hun bruger LANG tid på at sende en besked afsted – det gør mig glad, at jeg ind imellem er “besværet” værd!

  * Sæt nr. 1

 438. Jeg ville være super glad for at vinde sæt 2 med sølvsmykkerne.
  Jeg bliver indimellem glad over små ting, fx når jeg cykler til træning og føler mig heldig over at have tid til mig selv. Over at bo i et dejligt fredeligt land som DK. Og ikke mindst over, kun at have 1½ år tilbage, inden jeg kan kalde mig cand.mag i fransk og dansk. :D

 439. Det er svært at vælge, de er alle meget smukke. Smykker kan faktisk gøre mig rigtig glad. Selvom det er et smykke af ældre dato, kan man igen og igen genfinde glæden ved at kigge og tage sit smykke på.

 440. Sæt nummer 1 er så vidunderligt. Ringen vil passe perfekt ved siden af min vielsesring.

  Når min søn på to som i morges sidder med havregrød i hele fjæset, pludselig kigger op breder armene ud siger “KRAMMER MOR!” så smelter mit hjerte – og jeg er ikke bare glad, men lykkelig!
  Det der gør mig glad er – måske kliche men sandt – hverdagen. Livet ER sgu fantastisk. Jeg vil have mere…. :-)
  Glædelig jul!
  KH Louise

 441. Det gør mig glad at vågne op ved siden af min nye kæreste, som jeg er så smaskforelsket i. Tror måske lykkelig er det rigtige ord.

  Jeg ønsker mig sæt nr. 3, hvis jeg vinder.

 442. Hvis jeg var heldig at vinde, ville jeg ønsker mig sæt nr.1 :-)

  Det der gør mig glad er at være blandt venner og familie, at spiller musik og hører koncert samt at rejse :-)

 443. Jeg ønsker mig sæt nr. 2 :-)

  Min kæreste gør mig super glad for tiden – vores grineflip samt gode snakke betyder utrolig meget, og det har vi en dejlig masse af for tiden!

 444. Sæt nr. 2 :)

  Kan ikke lade være med at smile når jeg ser min farmor og farfar sammen og oplever hvor glade de stadig er for hinanden efter at have været gift i 59 år. Bliver i det hele taget glad når jeg er sammen med familien og vi snakker og hygger

 445. Sæt nr. 1 er helt fantastisk smukt.

  Der er virkelig mange ting, der kan gøre mig glad.
  I morges vågnede jeg og glædede mig til at komme ned i min bil og køre på arbejde. I går aftes havde jeg nemlig lavet en playliste med ny fantastisk musik. Og hvis der er noget, der kan gøre mig glad, så er det når jeg finder noget musik, som får mine celler til at boble af glæde.

 446. Jeg kunne godt tænke mig sæt nr. 3 – så smukt og enkelt!
  Jeg bliver glad når jeg går lange ture ved stranden, så kan jeg tænke klart og sætte pris på de nærmeste omkring mig.

 447. Jeg ønsker mig sæt nr. 3.
  Lige nu er jeg superglad, fordi min dejlige veninde, der bor fast i USA, og som jeg derfor ikke har set i et år, er landet i Danmark for at holde jul. Jeg skal mødes med hende om lidt, og sommerfuglene basker rundt i maven
  :-)

 448. Sæt nummer 3 er lige mig…!

  Det gør mig super glad, at jeg om en times tid har afleveret mit speciale og dermed kan holde juleferie helt uden forpligtelser indtil 2. januar, hvor jeg starter fuldtid… OG hvilken kandidatgave, hvis jeg var så heldig :)

  Glædelig jul herfra…

 449. Sæt nr. 2- De øreringe er jo fantastiske <3

  Hvad der gør mig glad? De små ting min kæreste gør for mig som jeg bare tager for givet… at han henter mig fra arbejde i weekenderne fordi han ikke bryder sig om at jeg skal tage det offentlige.
  At han køber min yndlingspose med chips når han alligevel er ude og handle.
  At det første han gør når han kommer hjem fra en lang dags arbejde er at gå ind og give mig et kys.

  Det er ting der gør mig glad :)

 450. Jeg glemte lige det andet… jeg bliver så glad når min datter på 4 måneder smiler til mig, så man kan se, at hun er glad for at se mig. Der er ikke noget bedre. :)

 451. Det gør mig glad at overraske/forkæle folk jeg holder af, uden at der er nogen særlig anledning. Der er intet bedre end at se mennesker man holder af blive glade :)

  Jeg ønsker mig sæt nr. 3,
  Rigtig glædelig jul

 452. Jeg ønsker mig sæt nr. 3 – hvem kan stå for hvide topaser? :D

  Og det der gør mig glad lige i øjeblikket er, at julen nærmer sig med sine hyggelige dage fyldt med familie og sjov og afslapning. Med det at se frem til, kan man godt lige klare et par dage mere med studie-relaterede projekter samt hektisk last-minute gaveindpakning. :D

 453. Jeg ønsker mig sæt nr. 3!

  Det gør mig glad, at jeg lige om lidt skal se mine forældre og søskende henover julen. Vi ses ikke så ofte, da jeg bor i København, og de bor i Jylland, så jeg glæder mig til at se dem alle. Og nå ja, så glæder jeg mig til at se mine forældres ruhårede gravhund, som jeg saaaavner :)

  Håber du får en god jul søde Emily!

 454. Jeg har forelsket mig i sæt nr. 2!
  Hvad der gør mig glad lige nu (udover de ting der altid gør en glad) er tanken om at jeg skal hente min kæreste i lufthavnen om 10 dage, som bor i England og som jeg ikke har set i snart to uger! Og så tanken om at det snart er jul med familiehygge i læssevis med dejlig mad på de lange hyggelige vinternætter hvor man danser om juletræet, giver gaver, modtager gaver, spiller spil og tænder stearinlys. Det er da noget der gør en glad i sjælen.

 455. Sæt nr. 1 er ualmindeligt smuk – det ønsker jeg mig :).
  Min familie, min kæreste og julen gør mig glad i denne kolde tid!

 456. Nr 2 sæt er simpelthen så fint altså.. :)

  I øjeblikket gør det mig glad, når min kæreste gør alle de ting jeg ikke selv kan (er blevet syet i tommelfingeren og den bruger man ret meget) :)

  Ellers gør det mig glad at hedde Jul til mellemnavn – specielt her i december er det meget fedt at hedde jul.. :D

 457. Jeg ønsker sæt nr. 2 :)
  Det der gør mig glad er at brug tid sammen med mine nærmeste!
  Men en lækker taske, lækre smykker eller nyt tøj kan også hjælpe humøret godt på vej i den rigtige retning! ;)

 458. Jeg ønsker mig sæt nr. 2. – elsker at sølvsmykker kan være både rå og feminine.

  Jeg bliver glad, når vi nærmer os juletid og gågaden er pyntet med julelys :) Det er så hyggeligt at gå ned af gågaden med julelys, duften af brændte mandler og musikanter der spiller julemusik – så kan man da kun smile og være glad.

 459. Øj manner, jeg er helt skudt i sæt 1. Det er virkelig, virkelig flot.
  Jeg bliver glad når jeg kan give folk jeg elsker gode gaver, som gør dem glæde, og jeg ville elske at give ringen i dette sæt til min bedsteveninde gennem de sidste 15 år, da den ville passe smaddergodt til hende!

 460. Sæt nr. 1, uden tvivl.. Jeg er guldpige <3

  Lige nu kæmper jeg mange kampe inde i mig selv (ja, det gør jeg sgu, selvom det lyder så tungt (det er det jo også)), og det gør mig SÅ glad, lykkelig og varm indeni, når jeg føler mig forstået, elsket og passet på midt i mine tigerspring. I går blev jeg kastet ud i min første holdinstruktørtime – nogensinde – og i dag var en pose honey roastet mandler fra min bedste veninde guldet i min dag. Store dage, små dage… De skal værdsættes allesammen. Og i dag bliver jeg nødt til at give opmærksomheden til min BA, der lider under mit hjertes leg. Tunge sager…

 461. Sæt 2. :)

  jeg bliver glad når jeg tænker på at jeg skal fejre juleaften sammen med min lillebror, far, mor og verdens gladeste hund Viggo – god mad, familiehygge og kærlighed! :)

 462. Årh hun er en sød en, hende Maysoun!
  Jeg er sikker på sæt 2 ville klæde mig helt fantastisk godt!
  Og hvad gør så mig glad? Det er vist de små ting i livet og hverdagen, som kan få mig til at smile. En gåtur i snevejr, et godnatkys af ham jeg elsker, en smilende buschauffør, at blive inviteret i biografen af min allerbedste far. Og så gør det mig glad, når jeg har det godt med mig selv. :)

 463. Jeg ønsker mig sæt 1 i julegave :)

  Jeg bliver simpelthen så glad af frisk luft, venlighed, mine dejlige veninder, udfolde mig kreativt, gøre andre glade, julestemning og den kæmpe dejlige krammer jeg får af min mor hver gang jeg besøger hende – søde lille mor :)
  Men det som påvirker mit humør mest er stemning og venlighed.
  Jeg arbejder i butik, hvor folk sommetider godt kan være lidt ubehøvlede selvom man er så venlig som overhovedet muligt. Men her den anden dag hvor jeg stod og pakkede julegaver ind for en kunde, begynder et mindre flashmob i butikken, hvor flere af kunderne var korsangere som begyndte at synge ‘walking in a winterwonderland’. Det var simpelthen det mest fantastiske, alle begyndte at smile og grine, og stemningen var simpelthen så høj og skøn, og da jeg 6 timer senere var på vej hjem efter en meget lang arbejdsdag, var jeg stadig den gladeste pige i verden :D

  Håber der kommer noget mere af det inden jul :)

 464. Iiiih sæt nr. 1 ville få det godt hjemme hos mig!
  Ting der gør mig glad: tjah…en dejlig solskinsdag, min dejlige familie, uventet venlighed fra fremmede, shopping (!!), gaver….de små ting i livet :- )

 465. Sikke nogle fine smykker. Jeg har især forelsket mig i sættet af guld.

  Hvad der gør mig glad? Når vildt fremmede mennesker viser hjælpsomhed overfor hinanden. Som f.eks. når moderen der kun skal have én liter mælk får lov at komme forrest i den lange supermarkedskø. Random acts of kindness – Dét styrer :-)

 466. Sæt nr 1 er super sødt!
  Når jeg får ros.. Det gør mig utrolig glad, og får mig til at præstere bedre, og det vigtigste af alt.. Det giver mig selvtillid:-)

 467. Åh, sikke fine smykker. Jeg går udelukkende med guld (eller forgyldte) smykker, så sæt nummer 1, er klart min favorit. Er du gal, hvor er de flotte <3.

  Hvad der gør mig glad? Puha, et godt og bredt spørgsmål, men blandt andet kan jeg nævne:
  Medvind på cyklen
  Betænksomhed i alle sine former
  Folk der smiler i bussen
  Uventet kage på arbejdet
  Spontane aftaler
  Kolde fadøl
  Familiehygge
  Sjove anekdoter
  og ikke mindst udsigt til juleferie.

  – Anne

 468. Uhh… jeg ville gerne vinde sæt nr. 1 har aldrig i mit liv ejet nogen smykker i ægte guld, så det er vist ved at være tid

  Den ultimative glæde for mig er mine to drenge, de er det bedste jeg har udrettet <3 <3.

 469. Det gør mig glad at tilbringe den kolde juletid sammen med min familie og venner. Selvom julen er en travl tid, så synes jeg, at det er ekstra hyggeligt at julehygge sammen med dem jeg holder af:-)

  Hvis jeg vinder ønsker jeg mig sæt nr. 1.

 470. Jeg ønsker mig sæt nr. 1, det er godt nok fint!
  Der er mange ting der gør mig glad, både små fjollede ting som ledige pladser i bussen når man er træt efter en lang dag og når man får et af de der uhæmmede grineflip med en dejlig veninde, hvor man får helt krampe i maven. Jeg bliver også virkelig glad af god musik, men mest af alt, så er det der gør mig gladest, når jeg ved og jeg kan se, at de folk jeg elsker og holder af, familie som venner, er lykkelige og sunde og raske. Mit humør afhænger fuldt ud af om min familie er glade og har et godt liv, for uden dem havde jeg det ikke! :-) Og faktisk, selvom jeg slet ikke kender dig Emily, så blev jeg glad af dit forrige indlæg med billederne af dig og Penny-linselus, fordi I begge ser så glade og lykkelige ud, til trods for at du for nylig nævnte at du har skulle komme igennem noget der var personligt hårdt. Gode tanker herfra i hvert fald, og glædelig jul! :-)

 471. Sæt 2 er virkelig noget af det smykkeste. Synes specielt øreringene er vildt flotte!

  Hvad der gør mig glad.. mmmm.. Der er så mange ting, som gør mig glad, men jeg tror faktisk at det som ligenu gør mig allermest glad, er følelsen jeg har indeni. Følelsen af, at jeg er god nok, at jeg er på rette vej, at jeg har mennesker omkring mig som er inspirerende, fantastiske og endda holder af mig og følelsen af, at jeg kan klare alt og alt nok skal gå. Den følelse – hvad end dens samlede navn er – er så vigtig at have. Jeg ser dagligt, grundet mit studie og mine jobs, hvordan folk har det forfærdeligt fordi denne følelse er fraværende.. Denne følelse af, at hvile i sig selv og vide man er god nok. Den er uundværlig og ingen penge kan købe den. Netop derfor er den så kostbar og derfor gør det mig så glad, at jeg har den! Min mission er så, at sætte spir af den, i andre mennesker.. og når jeg ser dét sket, bliver jeg endnu gladere :)

 472. Jeg ønsker mig sæt nr. 1!
  Det glæder mig så meget endelig at have overstået eksamener og projektaflevering, så jeg nu kan holde juleferie!

 473. Svært at vælge mellem så smukke sæt, men jeg kan nok bedst lide nummer 2.

  Lige nu gør min 6-årige datters glæde ved julemåneden mig glad, desuden smukke snelandskaber (der desværre nu er smeltet bort), en skøn kop te og tændte stearinlys, mens man hygger med spil eller læsning indendørs, tanken om at man snart skal tilbringe nogle hyggelige dage sammen med den nærmeste familie…

 474. Sæt nr 3!
  Noget der gør mig glad er at møde på arbejde og blive modtaget af krammere og “Du er sød” – Jeg er pædagog i en børnehave for en flok dejlige 3 årige. De gør mig glad dagligt!

 475. Åh sæt nummer 2 er smukkere end smukt! Det gør mig glad at jeg om 47 timer har afleveret min opgave og kan holde juleferie – jeg synes jeg har kæmpet og kæmpet og glæder mig så meget til at der ikke er mere at gøre og den er afleveret :)

 476. Jeg vil gerne ønske mig sæt nr. 1
  Gode oplevelser sammen med andre – det er nok den bedste måde at sammenfatte det, som altid kan gøre mig glad :-)

 477. Min lille pige på 9 måneder har lært at kramme. Sådan lige pludseligt! Jeg har aldrig vidst det før, men har fundet ud af, at det er lige præcist følelsen af de to tykke og korte arme, der febrilsk prøver at nå rundt om mig, der gør mig lykkelig som aldrig før!
  Og nå, ja jeg kunne godt tænke mig det første sæt :-)

 478. Jeg vil helst have sæt nr. 1 :) Det der går mig mest glad er dejlige lørdage, som ofte består af en frisk og afstressende løbetur efterfulgt af brunch eller kaffe og kage med veninder, og til sidst enten en god bytur med min søster eller en hyggelig aften på sofaen med min dejlige kæreste.

 479. jeg er vild med sæt 1,man har vel dyr smag :-)i øjeblikket gør min søde mand og familie mig glad hver eneste dag her i juletiden hvor man virkelig tænker på hinadnen

 480. Sæt nr.1, det er vildt flot!
  Der er mange ting der gør mig glad, men specielt min familie, sol og varme, og glade mennesker. ;-)

 481. Sæt nummer 3 er jeg helt vild med især ringen er virkelig flot..

  Hmm hvad der gør mig glad???

  Det gør mig glad at min kære er glade og lykkelig, at de er raske og at det går dem godt.

 482. Sæt nr. 2
  Det gør mig glad at jeg efter lang tid i vildrede endelig har fundet den uddannelse jeg vil bruge mit liv på, at jeg har en skøn kæreste, en dejlig lille lejlighed, og en dejlig familie. Og så self. at det er jul.
  Og så ville det gøre mig ekstra glad med en hvis jul!!!!! :D

 483. Vildt sej gave/konkurrence!
  Nummer 1 er min ynglings.
  Julestemning gør mig meget glad for tiden :-)

 484. Kan man sige alle 3 sæt? ;-) Virkelig nogle smukke smykker! Jeg må dog sige sæt nr. 1, da det ligger lidt udenfor mit normale smykkebudget :-)

  En ting som altid gør man glad, det er når folk griner. Om det er familie, venner eller en fremmed i bussen, så får det mig altid i godt humør!

 485. Jeg ønsker mig sæt nr. 1 :) nøj, hvor er det en lækker præmie!
  Det der gør mig allermest glad er, når min 3-årige søn kommer ind og vækker mig om morgenen, putter sig ind til mig og siger “godmorgen mor”. Der er bare ikke nogen bedre måde at vågne på <3

 486. Sæt nr. 1.

  Det gør mig glad når min kæreste overrasker mig med små gaver. Fx havde han købt nye håndboldsko til mig som han havde byttet ud med mine gamle, så blev meget overrasket da jeg stod i hallen inden træning med et par nye håndboldsko. Det der gør mig mest glad er, at min kæreste er den sødeste og mest betænksomme person :-)

 487. Hej Emily

  May’s smykker er utrolig smukke, og hvis jeg skulle være den heldige vinder ville jeg blive meget glad for sæt nr. 1.

  Det gør mig glad at vide at der altid er håb. Håb for at finde den lykke vi alle leder efter. Håb for de små såvel som de store ting i livet, der gør de svære tider lidt nemmere at komme igennem. Det kan lyde banalt, men hvis der er håb er der kærlighed :-)

  Varme julehilsner

 488. Jeg er total ekset med min pæne pæne mand og mine to små tykke, glade unger. Det er dem der mig glad og lykkelig. Jeg ønsker mig sæt nr 1. Det er SÅ fint

 489. Uha det bliver vist sæt nr. 2 :) så smukt!

  Det er der gør mig glad, er hygge sammen med venner og familie. Det behøver aldrig at være det helt store, men bare at være i hinandens selvskab.

 490. Jeg ønsker mig sæt 3!
  Det som gør mig glad er at være sammen med familien, veninderne og min søde kæreste. Det er når solen skinner fra en skyfri himmel, gåture i regnvejr og at jeg får besøg af først familien og senere veninderne på fredag hvor jeg har fødselsdag! :)

 491. Jeg ønsker mig sæt nr. 2, da jeg er stor tilhænger af store øreringe. Jeg synes, at de indrammer ens ansigt åh så smukt og giver karakter. Og sådan nogle simple og eksklusive øreringe ville pynte. Jeg ville give dem videre til min søde veninde, som en lille gave her i juletiden.
  Ringen er den smukkeste! Simpel, ren og minimalistisk. En, som man nemt kan bruge i hverdagen og samtidig kan pifte op til fest ved at sammensætte den med andre ringe.
  Glæden er, at se sin venindes øjne stråle af glæde pga. den lille ekstra gave, som hun får, som tak for den gode veninde hun er. God jul!

 492. Sæt nr. 2 er så fint, så fint. Puha, det er farligt med så fine smykker op til jul.
  Der er mange ting, der gør mig glade. En god kop kaffe, et kys, sommerregn, sne der daler ned i grønt græs, at kælke, at kramme, at gøre noget godt for andre, et stykke god chokolade, noget dejlig musik og ikke mindst de vigtigste mennesker i mit liv.

 493. Mine dyr gør mig glade! Jeg har selv en kat (og to hundebrødre som dog blev boende hos min mor da jeg flyttede hjemmefra). Jeg er stewardesse og er tit væk fra min kat en uge ad gangen (nogle gange synes jeg det er så hårdt at være væk fra ham, at jeg tænker jeg skal finde et andet arbejde hurtigt! Heldigvis ved jeg min kæreste er ekstra god ved ham når jeg er væk.), og vovserne kan der gå meget længere tid imellem jeg ser. Men når jeg så er hjemme, er der ikke noget bedre end at sidde i sofaen med en varm kat der spinder, eller lege ude i haven med hundebrødrene… :)

  Alle sæt er virkeligt smukke, det er svært at vælge… Men jeg tror jeg vælger nr. 1… :)

 494. Sæt nummer 1 :-)

  Jeg bliver glad af utrolig mange ting. Det er snart jul, der er sne udenfor mit vindue, jeg har den skønneste kæreste, jeg skal tilbringe julen med min familie som jeg ikke har set længe. Mine kære veninder som altid er der- jeg kunne simpelthen blive ved…
  Mit smil er dog ekstra stort idag, da min elskede hund fødte 5 små fantastiske hvalpe igår aftes. Kan man være andet end glad så :-)

 495. sæt nr. 2 :-)

  Jeg bliver glad når andre bliver glade, eller at hjælpe andre er også en stor glæde. Når jeg har min familie og/eller mine venner ved mig føler jeg mig tryg og glad. OG OG OG selvfølgelig bare at nyde livet og det at leve! :-)

 496. Sæt nr. 1
  Jeg bliver altid i godt humør af skøn musik og i øjeblikket – udsigten til juleferie fredag!

 497. Sæt nr.2!!
  Jeg bliver glad af våd og glad hund, børn i gummistøvler og elefanthuer, filterkaffe med varm mælk, udsigten til juletræssalg fra min plads på den lokale kaffebar…

 498. Jeg kunne godt tænke mig sæt nr.1 :)
  Det gør mig glad at kunne holde fri og være i køkkenet hele dagen og lave julelækkerier til mine nærmeste!

 499. Wauw for en helt fantastisk konkurrence! Jeg ønsker mig sæt nr. 1 :-)
  Det der gør mig glad er ferie, hellig-eller fridage, hvor jeg har tid til at slappe af, fundere og læse lange bøger … det glæder jeg mig så meget til i juleferien, at jeg næsten ikke kan vente. :-) Også selvfølgelig julen i sig selv også – den samler, hygger og er rar og god mod en, hvis bare man husker på det.

 500. Jeg ønsker mig allermest sæt nr 3! Hvad der gør mig glad er; kage, min gamle omend ikke meget glade hund, grineflip og at rejse.
  Glædelig jul alle sammen!

 501. Det ville gøre mig glad at vinde sæt nr. 1!
  Men det gør mig også glad når jeg kan sidde og spise æbleskiver og drikke varm te mens jeg kigger ud på det hvide landskab dækket af urørt sne.

 502. Lækker konkurrence! (:
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde sæt nr. 1!

  Selvfølgelig gør min familie og mine næreste venner mig utrolig glad. Men hvad der virkelig kan bringe et smil frem på mine læber, er musicals!
  Jeg synes det er noget af det bedste. Jeg bliver helt fanget i deres univers af sang og spil! Det kan simpelthen gøre mig så glad.

  Glædelig Jul!

 503. Sæt nr. 1

  Det der gør mig glad er, at jeg efter næsten 3 år endelig har fået min bøjle af og nu kan jeg bære smykker uden at ligne en klaphat :D

  God jul herfra <3

 504. Jeg er til sæt 2 og det der gør mig allermest glad i denne verden er mine 2 snart 3 nevøer! De kan gøre deres mosters hjerte så blødt som smør og får mig altid i godt humør når de danser fjollet rundt i stuen, når vi læser , læser og læser en bog mere sammen og når de slet ike kan få nok småkager fra kagedåsen

 505. Jeg ønsker mig sæt nr. 1.
  Jeg bliver glad af gense gamle gode venner, som jeg ikke har set i lang tid, som jeg har været heldig at meget i november og december. :-)

 506. Jeg ville intet have imod at vinde nr 1 :)
  Det der gør mig glad lige nu er, at jeg på fredag tager hjem til Danmark på juleferie og skal se alle de dejlige mennesker igen efter 6 mdr. i Schweiz :)

 507. Sæt nr. 1 må være mit yndlingssæt :-) synes simpelthen bare det er så fint. Lige i denne mørke tid, hvor jeg er i fuld gang med min SRP, er det min familie, der gør mig glad. De er så søde til at hjælpe mig og bakke op, men også minde mig om at der er andre ting end opgaven, så ved hjælp af dem får jeg alligevel lidt jul! :-)

 508. Sæt nr. 1 må være mit yndlingssæt :-) synes simpelthen bare det er så fint. Lige i denne mørke tid, hvor jeg er i fuld gang med min SRP, er det min familie, der gør mig glad. De er så søde til at hjælpe mig og bakke op, men også minde mig om at der er andre ting end opgaven, så ved hjælp af dem får jeg alligevel lidt jul! :-)

 509. Det der gør mig glad lige nu er at komme hjem til Danmark og nyde julestemningen med mine dejlige venner og familie.
  Sæt 1.

 510. Sæt nr 2.

  Jeg bliver glad over at juleferien snart står for døren, og at jeg derfor kan bruge noget tid sammen med min dejlige famile :-)

 511. Jeg er helt vild med sæt nr. 3 !! Men de er nu alle meget smukke.

  Det der gør mig glad er gode venner og min familie. Derudover at det snart er juleferie, hvilket betyder at der er mere tid til hvad jeg har lyst til at lave (Eks. at læse en masse blogge) da jeg ellers ikke har tid pga. skole og lektier ..

 512. Hej Emily
  Sæt nr. 1 ville gøre mig sååå glad! Men den er måske too easy, så der er heldigvis flere ting der gør mig glad! Bl.a. at man i denne juletid med god samvittighed (indtil d. 1. januar bevars…) kan nyde godt af alle de lækre julerier og hygge indendøre med te og blogs. Juhuuuuu gid december aldrig sluttede!
  Mange juleglædestanker fra Cecilie Louise Hansen

 513. Sæt 2. Det med øreringene, har næsten lige fået lavet mine huller – 17 år gammel ;) og har derfor kun ørestikkere. Ville pynte mine ører med disse øreringe.
  Hvad der gør mig glad? At jeg skal holde jul med hele min familie. Det er rigtig lang tid vi alle sammen har været samlet, men når min søster også kommer hjem fra London, kan det kun blive godt :)

 514. Jeg har set mig ikke mindre end lun på sæt nr. 1 – og det siger jo ikke så lidt i denne bidende kulde.

  Hvad der gør mig glad – at have fødselsdag og blive fuldstændig overdænget med de smukkeste tanker og lykønskninger. Så kan man da næsten ikke ønske sig mere (det skulle dog lige være nogle smukke smykker at smykke sig med).

  Glædelig jul, Emily :)

 515. Sær nr. 3 synes jeg bedst om :)
  At være så priviligeret at være omgivet af en masse søde og fantastiske mennesker hver dag gør mig glad :)

 516. Jeg ønsker mig sæt nr. 1 :)
  Og det der bare gør mig rigtig glad er, at komme hjem til mine forældre og spise lækker mad og bare hygge mig i deres selskab.
  Derudover elsker jeg at være sammen med mine veninder, hvor man bare kan grine af ligegyldige ting og bare være sig selv! Det gør mig SÅ glad!
  God dag :)

 517. Er helt vildt med sæt 2 :-)

  Det gør mig glad når min familie har det godt. :-)

 518. I have seriously fallen in love with sæt nr. 3!! Sooo incredibly beautiful designs.

  What makes me happy is when I, as a teacher, can excite my students about a topic and they discover their passion for sth. When I observe an “aha” (lightbulb)-moment in my students, that makes me really happy. Such a gratifying feeling.

  Fedt konkurrence Emily! Take care, Sabine

 519. Det gør mig gald når jeg tænker på mine 2 dejlige piger – de bringer altid et smil frem på læberne

  Jeg kunne godt tænke mig sæt nr. 1

 520. Sæt nr. 1, ønsker jeg mig :-)

  Der skal ikke så meget til at gøre mig glad, men det gør mig generelt glad, at andre tænker på mig – og i særdeleshed deres medmennesker :-)

 521. Jeg vil gerne have det hele,… er det okay?

  Sæt Nr 2 er nok det som overall er mest mig. Tilgengæld er sæt Nr 3’s ring virkelig fiiiiiiiiin! Men jeg har et overvæld af sølvsmykker, så nogle virkelig smukke guldsmykker ville jo være fantastisk. Ihhhhh… Sæt Nr 2.

  At shoppe gør mig glad! ;) Gerne efter julegaver til familie og venner… yay hvor jeg elsker denne tid! :D

 522. Sinai guldringen og Almas ørestikken er SÅ fine :)
  jeg bliver glad når jeg er i selskab med min familie og venner, trods fyldte og stressende kalendere :)

 523. Sæt nr. 1 :-)
  Uh, hvad der gør mig glad!? Lige nu må det være at min konto ikke er fuldstændig ødelagt efter julegaveshopping – det er rart!

 524. sæt nummer 2, det er vildt flot:-)
  jeg kunne godt tænke mig at have en ring der ikke er uægte, er nemlig træt af dem der afgiver farve på ens fingre.

 525. Jeg er på sæt nr. 1.

  Der er i virkeligheden så mange ting, der gør mig glad, men at tilbringe tid sammen med mine dejlige venner og familie (og særligt min nevø på 6 mdr.) er nok noget af det, der gør mig allermest glad :)

 526. Jeg ønsker mig sæt nr. 1 :-)
  Det der gør mig glad er min lillesøster. Hun er 15 år og hun betyder virkelig alt for mig. Når vi er sammen fjoller vi hele tiden rundt og med hende kan jeg bare alt!

 527. Sæt nummer 3 kunne jeg godt tænke mig! Enkelt, men så fint :)
  Det gør mig helt vildt glad når min nevø på 16 måneder knuger min hånd og putter sig ind til mig, når jeg læser historie for ham. <3

 528. Hejsa :D
  sæt nr 2
  Det der kan gøre mig glad, er hvis min familie er glad og venner.Men det der kan gøre mig allermest glad, er første gang det sner i december. så man kan gå ud og bare løbe rundt i sneen og lave snemænd. så når det sner første gang i december, så har jeg et smil på læben resten af måneden
  Katarina 14 år

 529. At vide, at andre mennesker har det godt, gør mig glad. At være sammen med glade mennesker, grine og hygge. Dem jeg holder af gør mig glad, fordi de er præcis som de er, og fordi jeg ved, de altid vil være der. Glade, rare, søde, smukke mennesker gør mig glad. At blive elsket og at elske gør mig GLAD! Kærlighed :-)

  Hvis jeg vinder, vil jeg forresten gerne vinde sæt nr. 2. SÅ SMUKT!

 530. Er vild med sæt nr. 1 (:
  Jeg har siddet i de sidste to uger og skrevet SRP, og har næsten ikke været uden for en dør…
  Når man har siddet en hel dag med en opgave, så bliver man rigtig glad, når man kan sætte sig ned med en god kop te, et tøseblad og Sex and the city kørende i baggrunden! Det gør mig rigtig glad, og er samtidig rigtig afslappende og hyggeligt! (:

 531. Vil helst have nr. 1 eller 3…
  Jeg bliver glad, når min Far vender hjem fra sit job på havet.
  Desuden bliver jeg glad, når jeg er sammen med venner og familie og når jeg har fået opfyldt en drøm :-)

 532. Det gør mig glad at min veninde i dag har fået sit drømmejob, at se den umiddelbare kærlighed mellem mine to små drenge, at jeg har fundet den perfekte Stine Goya sweater, som jeg skal jagte på udsalg om lidt, at jeg hørte i radioen i dag at danskerne er begyndt at give hinanden flere genbrugsjulegaver, at min elskede også elsker mig – og at der er en god chance for en hvid jul…

  Jeg ønsker mig sæt nummer 1 :-)

 533. Er helt klart en guldpige, så det må blive sæt 1. Det, som gør mig aller mest glad, er min kæreste og familie, derfor elsker jeg også jul, fordi vi alle sammen ser hinanden så meget :)

 534. Jeg ønsker sæt nr. 1
  I denne stund er jeg glad, da jeg sat sidste punktum på min eksamensopgave. Generelt er jeg glad, da jeg selv, min familie og venner er sunde og raske. Det sætter jeg pris på.

 535. Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, skulle det være nr. 1 :-).
  Der er få ting der gør mig glad. Det kan fx. være små ting på arbejdet, en sød sms fra en dejlig veninde, et lækkert stykke tøj og et godt stykke chokolade :-)

 536. Sæt nr. 1
  Det der lige nu gør mig glad, er at alt på studie falder på plads, så jeg i det nye år rejser et semester til Shanghai for at studere, der udover nyder jeg julen. Bliver så glad når hele familien er samlet – findes der noget bedre?!

 537. Sæt nr 1

  Jeg læser til eksamen og bruger derfor hele dagen på læsesalen, begravet i bøger – kæmpende for at holde mig vågen. Det gør mig derfor rigtig glad at komme hjem til min kæreste om eftermiddagen, helt smadret, og opdage at han har tændt stearinlys, allerede har købt ind og gerne vil lave lækker mad til os:) og så gør det mig rigtig glad at vi har lagt to julefridage ind i læseplanen:)

 538. Det gør mig glad dagligt at smutte forbi et par blogs og især når der er gode indlæg som fx fra din tur i Afrika – fedt at få noget sagligt og mode på samme tid.

  Jeg er en sølvpige, så sæt nr. 2 eller 3 ville være skønt at få i ekstra julegave.

  God jul :-)
  Randi

 539. Sæt nr 1 er helt fantastisk

  Jeg læser til eksamen lige nu, og er ved at være ret brugt og begravet i bøger. Derfor gør det mig rigtig glad at komme hjem sidst på eftermiddagen til en kæreste der har tændt stearinlys, allerede har købt ind og gerne vil stå for at lave god mad til os. Derudover gør det mig rigtig glad at tænke på, at vi har lagt to fridage ind i læseplanen til julehygge:)

 540. Hvor er de smukke! Jeg vil gerne vinde sæt nr. 2.
  Lige nu gør det mig allermest glad, at der kun er tre dage til jeg skal hjem til Jylland og være sammen med min familie :D

 541. Jeg kunne bedst tænke mig sæt nr. 3 og tanken om at der nu er under en uge til at jeg skal holde jul med hele min skønne familie gør mig rigtig rigtig glad.

 542. For søren glemte helt den anden del af spørgsmålet ;)
  Sæt nr. 2 er min favorit, og det som gør mig allermest glad må være snart at skulle se hele familien til juleaften :)

 543. Vil helt klart vælge sæt 1.

  Noget der kan gøre mig virkelig glad er søde mennesker, familiehygge og et par nye sko..:)

 544. Sæt nr 1 er min favorit og det rimer :)

  Det der gør mig rigtig glad er lykke. Man kan gå rundt i livet og være glad, men det er kun meget få gange man er rigtig lykkelig og det varer kun få øjeblikke jeg oplevede rigtig lykke i sommerferien og det glemmer jeg aldrig det er det der gør mig glad. :)

 545. Jeg synes bedst om sæt nr. 1. Glad, det bliver jeg af at være sammen med mine venner :)

 546. Sæt nummer 1 kunne jeg godt tænke mig :)

  Lige i øjeblikket er det julen der gør mig i godt humør, og især spændingen til juleaften. Glæder mig så meget til at holde jul med min familie og at alle er samlet igen. Det er det bedste med familiehygge for man ved altid at man kan regne med dem!

 547. Sæt nr. 1 betager mine øjne fuldkommen! Hold da op for nogen flotte smykker! :-) Kendte slet ikke til dette smykke design?!

  Hvad der gør mig mest glad!?
  – Det er virkelig svært at udpege :D Men hvis jeg skal vælge! Så er det nok hvis der er nogen som giver mig lidt ros en gang i mellem, og det er på alle mulige faconer. Alle mennesker ville jo lyve, hvis ikke de kunne nikke genkende til, at de faktisk har behov for at føle sig bare lidt accepteret. Jeg syntes bestemt det er en rar følelse som cirkulere rundt i maven. ;-)

 548. Wauuuw! Vilde præmier! Super fede og smukke smykker! Lige min stil! Jeg kender slet ikke designeren i forvejen, men det ser godt nok lækkert ud, det hun har lavet!

  Hvor er du heldig at få lov til at lege santa :)

  Jeg er blevet viiild med guld, så jeg vil vælge sæt 1. Selvom jeg også er tosset med de andre sæt :)

  Glædelig jul

  mvh.

  Annesofie

  1. HOV! Blev da helt opslugt af de smykker, så glemte at skrive det sidste :) Sorry…

   Jeg blir dagligt glad, både af store og små ting…Noget af det, der gør mig rigtig glad er mine børn, mit arbejde med børn. Det er så livsbekræftende :)

 549. Jeg ville helst vinde sæt 1:-) lige nu gør det mig glad at min søn sidder ved siden af mig og klukker af latter over den tegnefilm, ham ser:-)

 550. Jeg er vild med nr. 1.

  Sneen og kulden gør mig i godt humør, synes det er så skønt at sidde i vinduekarmen og se sneen falde.

 551. Ville være så glad for sæt nr. 2!
  Det der gør mig glad er så simpelt og rimelig kliché agtigt, at min familie og dejligste venner er glade! Det er dem jeg tilbringer så meget tid med, så når de er glade, kan man ikke andet end også at blive glad :-)

 552. Jeg ønsker mig sæt nr. 1.
  Noget, der gør mig glad, er, når min 3-årige søn om morgenen kommer ind i sengen til mig, putter sig helt ind til mig og siger “Min mor – elsker mor” :-)

 553. Jeg synes at alle tre sæt er super fine, men hælder nok mest til nr. 3 : )
  Julen gør mig glad : ) At købe julegaver, pakke dem yndigt ind og se smilet på læberne af modtageren gør mig glad!

 554. Sæt nummer 2.
  Det der gør mig glad er min skønne familie og julen. Det er så hyggeligt at det er jul, og der sker bare så mange gode ting. Desuden gør mine dyr mig også glade. De er vidunderlige. :D Jeg er også glad fordi jeg lige har afleveret en opgave til skolen, som jeg synes er blevet rigtig god. Så er jeg også bare super glad fordi jeg snart har juleferie.

 555. Jeg kunne godt tænke mig sæt nr. 1.

  Jeg bliver glad hver gang jeg er billeder af dig og søde Penny-hunden.
  Jeg bliver helt nostalgisk, og så glæder jeg mig endnu mere til at komme hjem til min familie og hund til jul! Tak fordi du deler så meget!

 556. Alle sæt er virkelig fede, men skal jeg vælge et, må det næsten blive sæt nr. 1. Mange ting gør mig glad, men lige nu gør det aller mest glad, at tænke på min meget tætte og søde veninde som til foråret skal have sin første baby – kan simpelthen ikke komme på noget større eller mere fantastisk end det! Når man venter en lille en, er der jo ikke råd til særlig meget forkælelse til en selv, så hvis jeg skulle være så heldig at vinde, ville jeg give hende smykkerne :)

 557. Jeg bliver glad når jeg gør noget for andre. Om det er at give en gave, give penge til et godt formål eller hjælpe en veninde, det er underordnet. Men bliver glad og får det godt med mig selv. Tror sæt nummer et ville gøre min søster lykkelig :-)

 558. Havde skrevet en kommentar, men den er pist forsvundet. Prøver igen :-)

  Det gør mig glad at min veninde har fået sit drømmejob, at se den umiddelbare kærlighed mellem mine to små drenge, at jeg har fundet den perfekte Stine Goya sweater, som jeg skal jagte på udsalg, at jeg i radioen i dag hørte at danskerne køber flere og flere genbrugsjulegaver, at min elskede også elsker mig – og at der er en chance for en hvid jul i år…

  Jeg ønsker mig sæt nummer 2.

 559. Sæt nr. 2

  Min kæreste gør mig vildt glad, da han er i det bedste julehumør og det smitter :)

 560. Det gør mig glad helt indvendig, når jeg tænker på, at jeg snart skal hjem til jul. Jeg har været på udveksling i Irland i 3 måneder (har faktisk været væk i næsten 4 med tilhørende ferie) og jeg har haft nogle af de bedste 4 måneder i mit liv herovre. Men julen, den fejres altså bare bedst med familie og venner hjemme i Danmark. Jeg glæder mig!
  Sæt nummer 1 ville gøre mig rigtig glad også, da jeg mest går med enkle ringe og ørestikker. De er sindssygt flotte alle sammen!

 561. Jeg ønsker mig sæt nr. 1.

  Det der gør mig allermest glad er tid sammen med min mand. Han betyder alt for mig…

 562. Sæt nummer 1 står højt, højt på min ønskeliste. Det er SÅ smukt og lige mig. Guld og diamanter :) True love.

  Min kæreste gør mig glad. Hver eneste dag. I en hård og stressert hver dag er der ikke noget bedre end at komme hjem til hans trygge arme og få lov til at brokke sig lidt over alle andre. Hvor han er er jeg glad og rolig.

  Hav en skøn aften =)

 563. Jeg bliver rigtig glad når jeg gør noget for andre mennesker, og ikke mindst se deres glæde og taknemmelighed :)

  p.s. er helt vild med sæt nr. 1

 564. Sæt nr 1 – det ville gøre mig glad!
  Derudover gør kaffe, sol, vin, mad, blomster, læbestift, sne, jul, smil, lasagne, spejlæg, cola, plakater, slik, græs og rødkål mig GLAD!

 565. Nr. 3, tak ;)

  Jeg bliver glad, når tingene kører for mig – når folk er søde, når jeg gør noget godt, når solen skinner :)

 566. Sæt nr. 1 står på min ønkseseddel i år… jeg er bare en guldpige :)

  Det gør mig glad at have succes på arbejdet, det gør mig glad at komme hjem fra en løbetur og tænke ‘yes I did it’, familien gør mig glad og så gør det mig hver dag (på 9. år !!) enormt glad at komme hjem, være sammen med min kæreste og bare være der sammen med ham <3

 567. Hvor er det nogle smukke smykker :)
  Sæt nr. 1 er det som jeg vil vælge :)
  Det som gør mig glad, er når jeg er sammen med nogle som jeg holder rigtig meget af.

 568. Sæt nr. 2.

  Og to ting der gør mig glad: at være tilbringe tid med min familie og kæreste samt vide at de er glade og har det godt!

 569. Er helt i tvivl om jeg bedst kal lide sæt nr. 1 el. sæt nr. 3. Begge er super fine og tror at de skal på ønskesedlen.

  Det der gør mig rigtig glad her i julemåneden er gensynet med familie og venner. Og så er det bare som om at folk er ekstra glade, selvom der er hundrede ekstra ting der skal nåes. :)

 570. De er jo allesammen vildt flotte!
  Mit favorit sæt er helt klar sæt 1, jeg elsker bare ringen og ørestikken!
  Hvad der gør mig glad, er helt klart min sport (konkurrence svømning)! Jeg elsker at kunne udforske mine grænser, mine holdkammerater, støtten eller generelt bare følelsen i et løb, og sejren efter løbet. Det fuldender min hverdag, og jeg ved ikke hvad jeg skulle gøre uden svømning.

 571. jeg ønsker mig sæt 1 :-)

  det der gør mig glad,uuuhh det er heldigvis mange ting.. en søndag sammen med min mand og hund, en langtur i sne, når mine nevøer løber mig i møde med armene ude og råber “FASTER KAKA”

 572. Jeg elsker små hverdagsoverraskelser som at få en besked fra en gammel ven eller komme hjem til nylavede æbleskiver, det er småting som man husker folk for. :-)

  Jeg ville elske at få fat i sæt nr. 1, jul og guldbling går da hånd i hånd.

 573. Hvor er det fine smykker! Er selv mest til guld, men de er alle fine.
  Jeg har meget der gør mig glad: duften af min yngstes hår, min næstyngstes skingre stemme, min næstældstes vejrmøller gennem stuen, og min ældstes tilbud om hjælp. Min mand, mine venner, god mad, film, solskin, tid, min seng, bøger, børn.

 574. Det som gør mig mest glad er, når mine nærmeste er i godt humør. I øjeblikket gør det mig rigtig glad, når de børn jeg passer griner, er glade og joker med mig :-) så føler man, at man gør noget godt for dem :-)
  Jeg er pjattet med sæt nummer 3 :-)

 575. Sæt nr. 1
  Det er naturligvis mine skønne døtre og min nevø, som gør mig glad :-)

 576. Sæt #1, det er jo SÅ fint – den fine ørestik ville gøre det noget så fint. Kan godt lide, at det er simpelt og flot, men alligevel med et lækkert twist!
  HVad der gør mig glad? Jeg blir glad, når jeg er sammen med de nærmeste, enten venner eller familie, og så stille og roligt, kan tage en dyb indånding og mærke glæden sprede sig ud i hele kroppen. Nyde at man er så heldig, at have nogle fantastiske mennesker i sit liv, og være heldig nok til at kunne se glæden i det. Håber du får en dejlig jul!

 577. Sæt nr. 2 er jeg viil med. Enkelt og smukt :)
  Julen gør mig glad – aalt hygge omkring det, ja selv at gå på arbejde er ekstra hyggeligt i julen :)
  Min kæreste, familie, hund og venner gør mig glad. Hver dag. Jep er en heldig én :)
  Glædelig Jul!

 578. Sæt nr 1.

  Jeg bliver glad, hvis jeg gør noget godt for andre og jeg kan se de bliver glade :-). Jeg bliver også glad af julen – alle er glade i julen, det er bare dejligt!
  Hvis jeg vinder, vil jeg forære min mor dette sæt, fordi hun for mig er den bedste.

 579. Sæt nr. 2 – så smukt!!
  Mine børn gør mig allermest glad. De er min største bedrift og kilden til den dybeste kærlighed. Elsker også smukke ting, nyfalden sne, varm chokolade, glade røde kinder, ild i pejsen og gode venner!

 580. Jeg bliver glad, når jeg går tur gennem byen om søndagen med min kæreste i hånden, og når jeg drikker kaffe med veninderne og krammer min søster.
  Og jeg ønsker mig meget sæt nummer 1. Så fint så fint!

 581. Jeg ønsker mig det første sæt i guld – så elegant og enkelt og stilfuldt kan man da kun elske <3
  Det der gør mig glad er at kunne gøre andre glade <3

  Rigtig glædelig jul <3
  kh June

 582. Jeg ønsker mig sæt 1:)
  Det der gør mig glad er når jeg på Fredag kl.12 afleverer min srp og kan holde juleferie:D

 583. Sæt nr. 1 med de fine guldsmykker.
  Når min storebror kommer hjem på besøg fra efterskole – så føler jeg mig hel igen – Hans humør og humor smitter. Min dejlige familie og den sødeste hund i verden, der altid kan få mig i godt humør, når man jeg lidt nede <3 Også selvfølgelig mine søde venner :)

 584. … Hvad der gør mig glad? Det er ganske enkelt… svaret på dette er nemlig min storesøster! Jeg ser hende ikke så tit igen, men vi prøver at snakke sammen hver dag, selvom hun har meget travlt… Bliver så glad hver gang jeg snakker med hende eller ser hende!!! Og som en tak for at hun altid er der for mig og altid har været det, ville jeg netop give hende sæt nr. 1! Hun elsker guldsmykker, så hun ville blive så glad! .. og der er ikke noget bedre end at gøre andre glade!!

 585. Uha, jeg er meget tændt på sæt nummer 1. :-)

  Rent sengetøj, stegt flæsk med persillesovs og et kys på kinden fra min skønne far, der bor 150 kilometer væk fra mig, gør mig glad. :-)

 586. Puha – det er svært at vælge! Men sæt nr. 1 må være favoritten.

  Jeg bliver glad af gode venner, lange og lyse sommernætter, jordbær og af at have gode ting at se frem til!

 587. ups, glemte at skrive noget mere d-:
  jeg vælger nr. 2

  Det gør mig glad at shoppe og være på café med min dejlige søster og mutti!

 588. Sæt nr. 3.

  Det gør mig glad at se små hunde med deller og firkantede kroppe. Og det gør mig glad at danse med mine veninder, løbe en tur, se How I Met Your Mother, hænge ud med mine søskende eller kysse min kæreste.

 589. Jeg kunne godt tænke mig sæt nr. 2.
  Min familie og kæreste gør mig rigtig glad.
  Det kan også være en skøn søndag, hvor dagen starter tidligt med en lækker brunch og en god kop kaffe og så en lang gåtur i sneen.
  Der skal i virkeligheden ikke så meget til.
  Uh, kunne være lækkert med nye smykker. De er godt nok flotte :)

 590. Sidste sæt :)
  Jeg ville gå med den enkle fine ring og give øreringene til min gode veninde der gør mig glad. Hun har en lidt svær tid for tiden og denne fine gave ville gøre hende glad!

 591. Jeg ville nu ikke have noget imod at vinde sæt nr. 3 da :-)

  Hvad der gør mig glad? Tjo, det er når jeg kan sidde under en varm dyne, med kop te og en dejlig veninde! Der har jeg ofte mine mest lykkelige øjeblikke!

 592. Det gør mig glad, at jeg for første gang, siden jeg pludseligt mistede min far, er kommet i julehumør igen. Der er nu gået 7 år uden juleglæde, men forleden dag købte jeg mit første juletræ + julepynt og sager, der nu en gang skal være til et juletræ. Selvom julen aldrig bliver det samme igen, er jeg glad for, at det nu er muligt for mig at blive i julehumør igen :-)

  P.s. Er vild med sæt nr. 1, nårj, det er flot!

 593. Ville da elske at vinde sæt nr. 1. Det er et helt vidunderligt sæt både til hverdag og fest. Mor til 6, det gør mig glad de morgener jeg har tid til at gøre lidt ekstra ud af mig selv så er smilet når man går ud af døren bare en lille smule størrer ;-)

 594. Jeg ønsker mig sæt nr. 1! :)
  Jeg bliver glad af at se min mor med nyt og kort hår på hovedet efter en lang og hård periode med brystkræft og kemoterapi. Hun er heldigvis kommet godt igennem forløbet og er rask igen :)

 595. Jeg kunne rigtig godt tænke mig sæt nr. 1 :)

  Det der gør mig aller mest glad i øjeblikket er min fantastiske kæreste og min familie. Og selvfølgelig juletiden!