konkurrence: stylesnob cashmere cardigan

I torsdags kunne jeg næsten flyve. Ikke kun fordi jeg var i usædvanligt godt humør, men også fordi jeg havde glitrende vinger både om halsen og på ryggen. Og i øvrigt var svøbt i den blødeste og luneste cashmerecardigan. Jeg har nemlig været så heldig at få en lækker cardigan i 100% cashmere (og inkl. englevinger, hehe) forærende fra Stylesnob’s smukke kollektion af besmykkede cashmeretrøjer og – cardigans.

Jeg har også en af deres andre cardi’er (i blå cashmere og med en zebra på ryggen) og er vild med det velsiddende snit og den luksuriøse kvalitet, kombineret med det overraskende og anderledes ‘rygmærke’. Det er sådan en fin detalje, der lige pepper et hverdagsoutfit gevaldigt op.

Og Stylesnob er i julehumør og vil gerne forære én af jer en funklende og blød cardigan også. Til en værdi af hele 1800 kr.

For at være med i konkurrencen skal I like dette indlæg og smutte forbi Stylesnob og udvælge jeres cashmere-favorit. Skriv linket til favoritten + en lille kommentar om hvorfor netop denne er flottest :)

Konkurrencen slutter på næste søndag d. 23/12 kl. 12.00.

ENGLISH RECAP: Some days you’re so happy you feel like you could fly. Well, and a pair of crystal wings here and there definitely helps emphasize that feeling. Cardigan with crystal print by Stylesnob.

bloglovin

 [sponsoreret]

(Visited 1.527 times, 3 visits today)

Skriv en kommentar

490 Kommentarer

 1. http://www.stylesnob.dk/lova-cardigan-emeral.html

  Ej hvor er den da helt vildt flot den du har på! – Det var lige den jeg som det første faldt 100% for – kunne dog ikke lige se den på siden. Når det så er skrevet, er den grønne version også skøn. Så den bliver den der er favoritten. Grunden er simpelthen vingerne – jeg synes det er så flot – og jeg har endda en gang malet vinger på en t-shirt fordi jeg syntes det kunne se fedt ud.

 2. http://www.stylesnob.dk/luba-hoddie-sort.html

  Gud, hvor er den lækker! Jeg elsker vingerne – har faktisk længe funderet lidt over en tattoo, med en bevinget fod, som for mig er symbolet på den sport jeg har dyrket på eliteniveau. Og en frygtelig lækker cardigan, med smukke vinger OG hætte, er bare så spot on på mig og min stil!!!!

 3. Jeg vil sige, at dette er min favorit:
  http://www.stylesnob.dk/casey-jacket.html
  Den er både klassisk, speciel og rå, og afhængigt af hvad man sammensætter den med, kan den både bruges til hverdag og til festbrug, hvilket er et kæmpe hit i min verden! :-) Krydser mine fingre.
  Glædelig (lidt sent dog) 3. advent!

 4. Jeg er fuldstændig forelsket i den du har på, på billederne, den klæder dig rigtig godt!

  Så måske det virker lidt uinspirerende og uopfindsomt, men det er sådan det er :) Jeg elsker den! http://www.stylesnob.dk/luba-hoddie-sort.html

  Jeg er vild med den funklende sølvglimmer sammen med den sorte farve og så med englevinger <3 Perfekt! Det er både feminint og råt! Lige mig :)

  Glædelig jul til dig Frk. Salomon :)

 5. http://www.stylesnob.dk/norma-blouse-brown-nmelange.html denne her er så dejlig enkel, og så er den lige mig. Har faktisk drømt om den i et stykke tid, men da jeg ikke selv har pengene til den pga. forsinket SU, så ville det være super coolt at vinde den! Bruger forresten en str. 38 i trøjer, men må gerne være i str. 40, hvis den sidder godt til. Vil gerne have den lidt oversize :-)

  Mvh. Nanna

 6. Hold da fest, den vil jeg gerne vinde! Jeg har været helt forgabt i Stylesnobs smukke cashmere cardis i årevis, men eftersom jeg har en hastigt ekspanderende børneflok at forsørge på min su, har jeg endnu ikke haft mulighed for at erhverve mig én. Det forhindrer mig ikke i at drømme! Min favorit er denne http://www.stylesnob.dk/lova-cardigan-grey-melange.html som ligner din til forveksling, bare i grå. Englevingerne giver den klassiske cardigan et på én gang poetisk, ironisk og råt twist, som passer mægtig godt ind i min garderobe (og person generelt, måske nok). Jeg ligger under dynen med halsbetændelse og feber og to syge børn og prøver at læse det kedeligste pensum, jeg nogensinde har set, til (endnu) en eksamen på tirsdag, så jeg kunne virkelig godt trænge til en pæn, blød og god overraskelse!

 7. http://www.stylesnob.dk/luba-hoddie-sort.html

  Jeg synes denne hoodie er så fin. Elsker englevingerne, de er sådan en fin detalje, og så har jeg bare noget med engle – de er et billed på noget uskyldigt, smukt og rent for mig – så finere synes jeg ikke det bliver :) <3

  Glædelig jul til dig søde Emily og alle andre :)

 8. Flotte billeder i snelandskabet! Jeg går klart med på idéen med vinger på ryggen, men det tog heller ikke mange sekunder at forelske mig i denne cardigan med zebraen på:
  http://www.stylesnob.dk/zille-cardigan-montana.html
  Jeg kom sådan til at tænke på sidste forår, da jeg var på safari i Tanzania – noget jeg altid har drømt om. Vi så mange imponerende dyr som løver og elefanter, men jeg er slet ikke i tvivl om, at zebraen er det smukkeste dyr på savannen!

 9. http://www.stylesnob.dk/luba-hoddie-sort.html

  Beklager, men jeg er altså faldet pladask for denne – jeg synes den er SÅÅÅ lækker (endda med hoodie på) og den ville passe eminent godt til alt i mit klædeskab! Jeg kunne enormt godt tænke mig at vinde, for så har jeg et skønt stykke tøj i lækker kvalitet og så i denne juletid, hvor man på S.U ikke lige finder 1900 kroner til sådan en lækker sag!!

  Uh, hvor ville den klæde mig :-) Krydser fingre!!

 10. Kan ikke lige linke fra monument, men ønsker mig zille cardigan montana, den er så fin;)

 11. Jeg kan bedst lide den med uglen, den minder mig nemlig om både: Hvorfor uglen i hulen og min folkeskole som hed Uglegårdsskolen, og fordi den hed det skulle vi hvert år lave noget med ugler. Jaja meget opfindsomt, men jeg elskede det :) Og så vil jeg lige tilføje, at jeg var en af dem, som mere end snøftede da Harry Potters ugle Hedvig måtte lade livet. Hvem som ikke bare havde sin egen fantastiske sneugle, om end ikke andet, så bare som tryk på ryggen :)

  http://www.stylesnob.dk/luca-cardigan-grey-melange.html

 12. Haha, her sidder jeg med en lille smule hjertebanken ved tanken om en ekstra cashmeregave under juletræet i år :)
  Jeg ville vælge denne simple kjole (http://www.stylesnob.dk/sasha-kjole-sort.html), som jeg både vil kunne barselshygge i herhjemme med gamacher og bare tæer i bløde lammeskindsfutter og dresse op med fine strømper og støvletter eller stiletter. Ret perfekt når man ikke kan få sig selv til at skifte tøj, når man først er hoppet i cashmere :)

 13. Min favorit er den du har på, på billedet. Den er super praktisk men rock&roll på samme tid:-)

 14. Wauw hvor er den fed! Min favorit på hele siden er faktisk denne hoodie: http://www.stylesnob.dk/luba-hoddie-sort.html. Er fuldstændig vild med den!
  Men af de andre ville jeg elske at iføre mig den sorte du har på. Kunne dog kun se den i grøn på siden – men krydser alle fingre og tæer alligevel . Det ville redde hele min jul :-)

 15. http://www.stylesnob.dk/norma-bluse-black.html

  Den passer til alt og kan pifte et outfit lidt op uden at træde uden for boksen “office appropriate”, som jeg for tiden kæmper med at befinde mig i. Vil også have glimmer (eller bedre: glimmer-englevinger!!) eller sweatshirt på en gang imellem, men det er forbeholdt weekenden for tiden :)

 16. Lova cardigan grey melange er min favorit. Jeg synes altså, den har en lækker Amager-feel på den absolut cool måde :)

 17. Min favorit er den du har på, på billedet. Da jeg så billede to var jeg solgt. Wauw, hvor er den bare flot. Jeg elsker sorte cardigans (de passer jo til alt ;) ) og vingerne er da bare helt perfekte til at pifte hverdagslooket op. :)

  Jeg kunne dog kun finde trøjen i grå på hjemmesiden, men sort er min foretrukne farve :p
  http://www.stylesnob.dk/lova-cardigan-grey-melange.html

 18. Nøøøøøøøøøøøøj den er fin! :-O Dét er altså kræs med sådan en FIN cardigan i møglækker kvalitet OG englevinger – what’s not to love? <3

  Jeg er pjattet med vingerne, men kunne ikke finde den sorte på webshoppen? Den er nu også fin i lysgrå http://www.stylesnob.dk/lova-cardigan-grey-melange.html – men jeg ville elske den lidt mere i en kontrastfyldt sort med de fine fine fine sølv englevinger.

  SUK… Hvor er den smuk! Kan slet ikke bære i mit hjerte, at jeg aldrig får råd til sådan en bandit ellers… :-D

 19. Jeg synes denne er er den flotteste:
  http://www.stylesnob.dk/luba-hoddie-sort.html

  1) Fordi mest år i noget mørkt tøj
  2) Jeg kan rigtig rigtig lide vingerne
  3) Jeg kan godt lide noget der glitter lidt.
  4) Den ser rigtig behagelig ud

  Fantastisk blog du har dig her – har fuldt dig længe.
  Glædelig jul.

  Hilsen En Trofast Læser.

 20. Wow, hold nu op, hvor den du har fed på! (Kan kun finde den i grøn på hjemmesiden…)
  Jeg har i 100 år mindst ledt efter en sort cardigan med noget pynt af en art, så der kunne ske lidt – men har ikke haft heldet med mig. Men nu ved jeg da, hvor jeg skal kigge:D

 21. Jeg skal da HELT bestemt ha’ den med zebraen! Jeg er helt pjattet med zebraer, og synes bare motivet på cardiganen er det smukkeste! :)

  Glædelig jul! :)

 22. Jeg kunne sindssygt godt tænke mig enten den du har med vingerne i sort eller grå eller den sorte med zebra print. Jeg ville meget gerne have linket til det men af en eller anden grund kan jeg simpelthen ikke få lov til det…
  Anyways, grunden til netop disse to valg er, at det simpelthen kunne være for lækkert med sådan en sort basis cardigan med et twist. Min stil er meget simpel, så det print bagpå kunne virkelig pifte en del op. Jeg krydser mine fingre!! Og glædelig advent til dig, smukke Emily! :-)

 23. Jeg er forelsket – må simpelthen eje denne hoddie :) Den kommer helt sikkert til at blive tilføjet på ønskesedlen for den er bare lækker – jeg krydser fingre og håber at jeg bliver den heldige herinde hvis julemanden ikke lige finder denne hoddie frem til mig ;)

  http://www.stylesnob.dk/luba-hoddie-sort.html

 24. http://www.stylesnob.dk/luba-hoddie-sort.html

  Ovenstående link er vejen til min favorit. Den er rå med et feminint twist. Tilsat en statement halskæde med tilhørerende øreringe, et par bordeaux farvede støvletter og et par slidte jeans – Så ville man være tæt på det perfekte outfit til hverdag i min verden!

 25. Åh jeg nåede knap at læse dit inlæg før jeg forelskede mig i din cardigan!
  Der var så mange skønne muligheder at vælge imellem, men for pokker hvor er jeg vild med den grå udgave af den du har på – jeg ville aldrig selv f råd til den :) http://www.stylesnob.dk/lova-cardigan-grey-melange.html
  Jeg går næsten aldrig med hverken palietter eller similisten osv, men jeg kan da set ikke lade være når der er englevinger på?!
  God Jul!

 26. Jeg har længe ønsket mig en af Stylesnobs ultralækre cashmere cardigans. Det er nærmest umuligt at vælge en, da de alle er smukke, flotte og specielle på hver deres måde.
  Mit valg er faldet på den grønne: http://www.stylesnob.dk/lova-cardigan-emeral.html
  Da den vil sætte kulør på hvilket som helst outfit, kan få mig til at smile selvom dagen er trist og grå og den simpelthen bare er FLOT! :-)

 27. Der er mange flotte, men jeg vælger den sorte med vinger som du har på! Sort går til alt og vinger er bare symbolsk en dejlig ting!
  Håber jeg vinder!

 28. http://www.stylesnob.dk/sandra-jakke-sort.html

  Elsker denne cashmere jakke, den er traditionel og klassisk og vil på enhver måde passe til alt der er i mit klædeskab. Herudover er jeg ofte ude som dommer i gymnastik hvor man skal være iklædt mørk blazer. Når man sidder i forskellige som oftest meget kolde haller ville det være sindsygt dejligt med en lun jakke som samtidig var dejlig blød og lækker :)

 29. http://www.stylesnob.dk/norma-blouse-brown-nmelange.html
  Jeg er helt vild med den her stribede cashmere, som ville passe rigtig fint ind i min garderobe – forestiller mig en see-through skjorte indenunder, der ville se brandsmart ud! De andre med bling på er super sjove – men jeg tager det sikre valg, da jeg ved at jeg kan bruge en SÅ lækker bluse, mange år frem :)

 30. http://www.stylesnob.dk/lucille-cardigan-grey-melange.html
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig denne fine cardigan. Den er enkelt og smuk i den hvide farve! Bag på er Hamsa’s hånd afbillede, Hamsa’s hånd beskytter mod andre folks fordomme, jeg har i forvejen smykker og andet tøj med Hamsa’s hånd. Den betyder meget for mig, da jeg som yngre havde det lidt svært.. Derfor ville denne cardigan ikke bare være pæn på mig men også have en speciel betydning. Jeg krydser fingre!

 31. Jeg har valgt den sorte med zebraen, fordi at det var den første jeg forelskede mig i, da jeg kiggede på deres side første gang. Jeg er generelt vild med alt med små sten på, det giver sådan et lækkert look. Den står også øverst på min ønskeliste, men da vi i min familie giver for 250 (400 af mine forældre) så ligger den med stor sandsynlighed ikke under juletræet i år, desværre. Så det ville være så dejligt, hvis jeg vandt den. :)

 32. http://www.stylesnob.dk/luca-cardigan-black.html

  Min favorit er helt klart denne her med uglen! Jeg har altid haft en kærlighed for ugler, som startede helt tilbage i folkeskolen, da man legede navnelege. Kan du huske de navnelege hvor man skulle sige sit navn og én ting som man kunne lide som starter med samme bogstav? f.eks. Andreas Appelsin eller lignende.

  På grund af mit navn var det altid svært at finde på noget, da mit navn starter med U, så jeg endte altid med at sige Unnur Ugle, og sådan startede min kærlighed til ugler. Haha, en lidt lang og mærkelig forklaring, men ja.

 33. http://www.stylesnob.dk/luba-hoddie-sort.html – ELSKER Stylesnob, og den alt for lækre kvalitet deres tøj er i. Jeg har haft den lækre Cashmere med uglen, men den er desværre blevet for lille (eller jeg er blevet for stor). Så ønsker mig den super fede med vingerne i str. 42 hvis jeg bliver den meget heldige. Glædelig jul.

 34. Jeg har valgt Luba Hoodie Orchid fordi den har de smukke englevinger på ryggen, men især fordi den er i en sart lyserød farve som får mig til at tænke på både den datter jeg er så heldig at have i hånden på 8. år nu, og den datter jeg er så heldig at have i maven og som bliver en fin lille sommerpige :)

  http://www.stylesnob.dk/luba-hoddie-orchid.html

 35. Jeg synes, at denne jakke er rigtig lækker! Jeg ejer faktisk ikke en blazer, hvilket jo er for dårligt. Men det er kun, fordi jeg har endnu ikke fundet det perfekte match. Sandra og jeg kunne dog godt blive rigtig gode veninder, er jeg sikker på ;-) Den er enkel i snittet, klassisk og kan bruges til alt. Lige mig!
  http://www.stylesnob.dk/sandra-jakke-sort.html

 36. Har godt mærket på deres cashmere cardigans og de er så lækre. Sikke en luksus hvis man vandt!

  Udover den med vingerne, er min favorit den sorte med uglen:
  http://www.stylesnob.dk/luca-cardigan-black.html

  Har altid været fascineret af ugler, tror det kommer af at min mormor samlede på porcelænsugler. Husker tydeligt fornemmelsen af at kigge op på den høje hylde (væk fra klumsede børnefingre), hvor uglerne stod og kiggede. Så det ville være sjovt at have så lækker en cardigan med en ugle på. Tror min mormor ville blive SÅ misundelig ;)

 37. Dette er simpelthen min drømmecardigan, der sender mig på tankerejser, som sad jeg og satte tænderne i den fineste Madeleinekage… det blødeste uld sender mig af sted til Himalayas bjerge, hvor kashmirgeden græsser og er det gladeste dyr på jorden. De glitrende zebra-simili bringer mig til Afrikas savanne, hvor det stribede pragtdyr hopper legesygt omkring og kun venter på at posere for den næste gruppe af menneskebørn på fotosafari…

  http://www.stylesnob.dk/cashmere/zille-cardigan-sort.html

 38. http://www.stylesnob.dk/lova-cardigan-grey-melange.html

  Jeg er vild med vingerne på ryggen. Det giver et så fint udtryk sammen med den bløde cashmere. Nøj hvor ville jeg gerne varme mig i sådan en fin lysegrå en her til vinter. Normalt går jeg i kedelig hvid kittel på jobbet hver dag, men efter nytår skal jeg på videreuddannelse, og det kunne være dejligt med noget fint tøj, når der rent faktisk er mulighed for bruge det :)

 39. Min kommentar blev ikke udgivet så jeg prøver lige igen :)

  http://www.stylesnob.dk/lova-cardigan-grey-melange.html

  Jeg er vild med vingerne på ryggen. Det giver et så fint udtryk sammen med den bløde cashmere. Nøj hvor ville jeg gerne varme mig i sådan en fin lysegrå en her til vinter. Normalt går jeg i kedelig hvid kittel på jobbet hver dag, men efter nytår skal jeg på videreuddannelse, og det kunne være dejligt med noget fint tøj, når der rent faktisk er mulighed for bruge det :)

 40. Jeg synes, at denne her er den allersmukkeste og ville elske at vinde den:
  http://www.stylesnob.dk/lova-cardigan-grey-melange.html

  Jeg har for nylig – efter megen tankevirksomhed – endelig fået tatoveret et par bittesmå englevinger på mit håndled til minde om en højtelsket, men nu mistet, bedsteforælder. Derfor kan jeg allerbedst lide englevingerne; især på den grå baggrund, hvor man måske ikke lige først opdager, at de er der – præcis ligesom min lille, fine tatto :)

 41. Ih hvor en fin konkurrence! Jeg er så så vild med den cardigan du har på, den er så smuk! jeg kunne desværre ikke se den på siden men det er klart min favorite. ellers er det denne med hætte på og vinger. synes den er så fin også. jeg er vild med vingerne der skinner på ryggen. virkeligt et flot design! http://www.stylesnob.dk/luba-hoddie-sort.html

 42. Luca cardigan sort er min favorit.
  Den har en fin ugle på ryggen og dem bliver man da så glad af at se på.

  trøjen ser lækker ud. Jeg krydser :)

 43. Jeg vidste ikke jeg manglede en cashmere cardigan før jeg så denne…. HOLD KÆFT den er fed! Kunne dog ikke finde den på hjemmesiden i sort, men det er helt klart den sorte med vinger der er min favorit.
  Den ville gøre mit kommenede liv som højskoleelev endnu mere flyvende ;)

 44. Jeg har valgt den her cashmere kjole, fordi at jeg syntes at den bare er for skøn og et must her i vintertiden :-) bare tanken om at snugle op i den her dejlige kjole en kold vinterdag for mig helt til at smile <3.

  P.s. det skal være en størrelse 38 :-).

  xoxo – en af dine loyale læsere – Bahja

 45. Jeg har valgt den her cashmere kjole, fordi at jeg syntes at den er for skøn og et must her i vintertiden :-). Bare tanken om at snugle op i den her en kold vinterdag for mig helt til at smile.

  p.s. det skal være i en størrelse 38 ;-)

  xoxo (en af dine loyale læsere) bahja

 46. http://www.stylesnob.dk/lova-cardigan-grey-melange.html

  Jeg er helt vild med den du har på på billedet, men jeg kunne ikke lige finde den i sort på hjemmeside. Når det er sagt, må jeg sige at den også er super fin i grå. Den giver et let og feminint udtryk som jeg er helt vild med. Jeg elsker at printet skinner og giver noget ekstra til de ellers alm. kedelige cardigans man oftest har hængende i garderoben.

 47. Jeg er helt skudt i den fine cashmere-hoodie med de fine englevinger, fordi hætten netop giver et råt og maskulint strejf til en style, der i forvejen er så feminin og fin pga. vingerne. Denne kombination er lige mig :-)

 48. Jeg har valgt den sorte cardigan med zebraen på ryggen – det er (et) af mine yndlingsdyr, og jeg har flere ting i mit skab med zebraprint, at det lidt er begyndt at ligne den flok, man altid ser på savannen i dyreprogrammerne. Den cardigan vil passe helt perfekt ind i mit skab – og en ekstra julegave er jo aldrig helt ved siden af ;)
  http://www.stylesnob.dk/zille-cardigan-sort.html

 49. jeg synes at denne er den flotteste.

  http://www.stylesnob.dk/lucille-cardigan-grey-melange.html

  Det der får mig til at vælge lige præcis denne er, for det første, at jeg synes at denne lyse grå farve er virkelig lækker og ser eksklusiv ud til et vinter outfit (derudover kan denne farve også bruges om sommeren -for der er da ikke noget mere lækkert end en lun dansk sommeraften hvor man kan sidde ude, svøbt i lækker cashmere). For det andet, så synes jeg at Stylesnobs egen “Love hand” er et rigtig fint motiv!

 50. Skal man like via fb eller bloglovin? Jeg har liket gennem fb :)

  Jeg har udvalgt denne http://www.stylesnob.dk/casey-jacket.html
  Armen, prøv at se på den! Den er helt ufatteligt smuk. Passer perfekt til min stil med det klassiske materiale, feminine snit og tern, men rå detaljer. Den tror jeg, at jeg må have!

 51. Uuh, hvor er den fin den cardigan:)
  http://www.stylesnob.dk/zille-cardigan-montana.html
  Jeg er helt syg med den blå cardigan med zabraen på ryggen. Den er så fin, og farven er så flot:) Kan godt lide mærket på ryggen, da det pifter en ellers meget enkel cardigan. Ellers synes jeg også den sorte er så flot med vingerne bag på, da sort jo passer til alt, og vingerne gør et Outfit lidt mere eksklusivt:)

  Glædelig Jul og Godt Nytår!

 52. http://www.stylesnob.dk/luba-hoddie-sort.html
  ^ Denne cardigan er min favorit. Ikke nok med den kan holde kroppen varm, så kan den også holde ens øre varme i den kolde vintertid. Det er min favorit af ovenstående grund, men også fordi de fine vinger minder mig om min barndom hvor næsten hver eneste stykke kluns i min garderobe havde fine vinger på. Et musthave! :-)

 53. Hej! Hvis jeg vandt skulle det være denne http://www.stylesnob.dk/luba-hoddie-sort.html, altså den du har på, på billederne, fordi det skulle være en gave til min datter. Hun kunne godt bruge sådan en smuk cardigan, fordi hun er smuk og fordi hun hun godt kunne bruge at have vinger, til at løfte/opløfte hende. Jeg syntes at det er den sødeste fordi den har hætte og lynlås og så er vingerne rigtig søde. De kærligste julehilsner fra mig

 54. Uden nu at være alt for copy-cat-agtig, så er mine yndlings nok lige præcis dem, du har! Den, du har på på billederne er klart den flotteste, syntes jeg. Den giver mig associationer til fjer, og som du siger; at kunne flyve. Og det har altid været min største drøm, at kunne flyve. Sådan “hvis du måtte vælge een superkraft, hvad ville det så være?” – og så ville jeg helt sikkert vælge at flyve.
  MEN, den var der kun i lysegrøn på hjemmesiden, og den farve går simpelthen ikke særlig godt til mit meget mørkebrune hår, så nu har jeg valgt den anden, du har også, den med zebraen på blå baggrund.

  http://www.stylesnob.dk/zille-cardigan-montana.html

 55. Cardiganen med zebraen må være min favorit, da den minder om min mor, hvis ynglingsdyr var en zebra. Jeg husker tydeligt, da vi var på safari i Sydafrika, hvor min mor nød de smukke zebraer på savannen, hvorefter min far råber “BUUUHHH”, og alle de smukke zebraer løber i gallop væk og ud i det blå. Min mor var ikke i helt godt humør bagefter, men tilgav min far, da han købte hende en træfigur formet som en zebra. Den står nu og pynter fint i min vindueskarm, men hvor ville jeg elske at kunne bære en zebra på mig til daglig. Det er ikke så praktisk at bære rundt på en træfigur, ha ha.

 56. Lucille Cardigan Grey Melange – fordi jeg har en jødisk baggrund og synes det er mega fedt med en ”hamsa” eller som stylesnob kalder det ”lovehand” på ryggen.

  Det er en hånd som altid beskytter dig og så er den i cashmere = to gode kombier, hvorfor den nok aldrig kommer af og altid vil beskytte ;)

  Britt

 57. Den grå cardigan med vinger er klart min favorit!! Jeg falder altid for gråt, men vingerne giver den lige et lille twist, der adskiller den fra alle mine andre grå trøjer :)http://www.stylesnob.dk/lova-cardigan-grey-melange.html

 58. jeg kan godt lide den sorte med glitter zebra,den er så shttp://www.stylesnob.dk/zille-cardigan-sort.htmlej

 59. Hvor er det bare nogle smukke Cardigans. Det er svært at vælge, men min favorit er denne:

  http://www.stylesnob.dk/lova-cardigan-grey-melange.html

  Synes at englevingerne er smukke, og elsker tanken om at have lidt ekstra ‘opdrift’ i hverdagen ;-) Jeg er vild med den grå farve der kan styles til alt, men især vil være fin med alt det bourdoux mit klædeskab for tiden flyder over med.

 60. Egentlig ville jeg sige den, som du har på, men da den ikke er til at finde i deres shop, må jeg finde en anden. Jeg har valgt den grå cardigan i grå. Jeg har valgt englevingerne, fordi de giver et fint og elegant twist til outfitet. Derudover minder det mig om dette citat:
  “If you were born without wings, do nothing to prevent them from growing.”
  ― Coco Chanel

  http://www.stylesnob.dk/lova-cardigan-grey-melange.html

 61. Jeg er vild med denne her: http://www.stylesnob.dk/luba-hoddie-sort.html og som cardigan er den også mega lex, men synes alligevel at hoodien vil dresse et outfit lidt ned og gøre det mere råt at se på.
  Cashmere er det lækreste og blødeste man kan putte sig i om vinteren. Og med de smukke vinger bagpå er den da bare for skøn!

 62. Jeg kan aller bedst lide den du har på på billedet, men den er desværre ikke på hjemmesiden. Ville meget gerne ud at flyve :)

  Men ellers synes jeg også, den her er virkelig fin: http://www.stylesnob.dk/cashmere/zille-cardigan-sort.html
  Har aldrig ejet noget i cashmere, men er noget af en frossenpind – så måske det kunne hjælpe. Og så er den jo flot at se på samtidig.

 63. http://www.stylesnob.dk/zille-cardigan-montana.html
  Kan vildt godt lide denne her. Synes den er vildt sød,og så kan jeg godt lide at zebraen for en gang skyld sidder på ryggen i stedet for marven. Synes nemlig generelt der har været mange zebra bluser, t-shirt men aldrig har jeg før set en zebra på ryggen.
  Kan godt lide at de alle (Stort set) har en detalje på ryggen det giver bare noget helt anden til ens outfit.
  Og så er jeg helt vild med farven på denne cardigan :)

 64. Sikke en lækker konkurence,. Er helt forelsket i den trøje du har på, men kunne ikke finde den på siden så må i stedet sige denne:
  http://www.stylesnob.dk/zille-cardigan-montana.html
  Er helt vild med farven og så kan jeg godt lide at zebraen sidder på ryggen og ikke på maven :) Det giver nemlig noget ekstra til ens outfit synes jeg. Generelt synes jeg det er fedt at (næsten alle) har noget bagpå i stedet for foran :)

 65. Jeg er på Sandra jakken i mørk grå melange fordi det er en af de items jeg bare vil kune bruge igen og igen og til alt. Jeg ved den ville klistre til mig og blive brugt næsten dagligt…

 66. Hold nu op, hvor er den altså bare fin den cardigan og du er jo bare fin med englevinger :-) Tænkte det allerede da jeg så billederne og endnu ikke havde læst teksten, hvor du selv har nævnt det samme.
  Min favorit ville være den sorte cardigang med vingerne på, men den synes jeg ikke, at jeg kunne finde på Stylesnobs side.
  Må derfor vælge denne i stedet:
  http://www.stylesnob.dk/lova-cardigan-grey-melange.html
  Den er enkel og elegant – uden alt for meget bling bling…

 67. Jeg er helt forelsket i den her hoddie http://www.stylesnob.dk/luba-hoddie-sort.html
  Jeg er VILD med cashmere, og havde jeg råd, gik jeg ikke i andet. Derfor har jeg en del helt klassiske grå trøjer og et par cardigans, men denne hoodie er helt anderledes fra de cahmere-ting jeg har. Den måtte godt ligge under mit juletræ!
  Men den man kan vinde er nu også velkommen… ;)

 68. Ej hvor ser det tøj altså bare lækkert ud! Min absolutte favorit må være Sandra Jacket i sort, da den jo bare ser så overlækker ud! Den er jo både utrolig dejlig at have på, og samtidig er den mega stylish! Perfekt kombi! så ser man altid godt ud samtidig med at man har det behageligt :D Og den kan jo både bruges til finere og casual lejligheder, PERFEKT!

  http://www.stylesnob.dk/sandra-jakke-sort.html

 69. Min yndlings cashmere må være denne smukke kjole http://www.stylesnob.dk/sasha-kjole-sort.html. Kan lige forestille mig den med et par strømpebukser under og en funky jakke – måske med et par fede høje støvler til en tur i byen. Og så gør det jo ikke noget, at den netop er cashmere, så den er dejlig varm i Danmarks kolde vejr og tillader os at gå i kjole selv om vinteren :-)!

 70. Alle tingene er fine, men vidste med det samme hvilken sag jeg kunne tænke mig, før overhovedet at have kigget på resten! Simpelt hen fordi den er…

  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
  Fucking Fabulous!
  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

  – Og det er selvfølgelig denne her:

  http://www.stylesnob.dk/casey-jacket.html

  Glædelig jul ! =)

 71. Jeg syntes den grønne med vinger er utrolig flot, lækker farve, den vil være flot til alle mine blå,grå,grønne og brune farve i mit klædeskabets.

 72. Jeg ELSKER stylesnob og har både sko og tørklæder derfra, men jeg har endnu ikke prøvet deres cardigans.
  Jeg synes at det er frygtelig svært at vælge mellem de mange flotte modeller. Men jeg er faldet for Casey http://www.stylesnob.dk/casey-jacket.html . Den er bare fantastisk og designet er tidsløst. Den har også noget lidt rå over sig, der gør at den kan bruges til både hverdag og fest. Den tror jeg vil kunne blive en klassiker i min garderobe.

 73. Da jeg så Zebraen var jeg solgt. Den minder mig om en skøn tid jeg havde i Kenya. Vi var en flok gymnaster afsted i 3 uger og det var en oplevelse for livet. Zebraen fik mig til at huske tilbage til den fantastiske tid. Det samme sker når jeg ser filmen mit Afrika. Derfor er den er min favorit.
  http://www.stylesnob.dk/zille-cardigan-sort.html

 74. Alt tøjer ser virkelig lækkert ud, men jeg tror faktisk at jeg er mest vild med den sorte cardigan med vingerne som kan vindes (kunne ikke lige finde linket)
  Jeg er dog også helt vild med denne cardigan med zebraen på ryggen. Jeg kan bare ikke bestemme mig, hvilken farve den er pænest i. Den montana eller den sorte? http://www.stylesnob.dk/zille-cardigan-montana.html
  Jeg er helt vild med disse cardigans, fordi det netop har print på ryggen. Det er ikke noget jeg har set før, men er helt vild med det, da det jo så ikke bare en en kedelig sort cardigan, men en fed en med vinger eller hvad man nu vælger bag på. Det er et virkelig fedt påfund!
  Jeg har valgt lige præcis vingerne og zebraen, fordi vingerne allerede nu får mig til at føle, at jeg kan flyve og zebraen, fordi den simpelthen bare er så sød og flot. :-)
  Jeg håber virkelig, at jeg vinder. Den vil pynte så fint i mit skab og selvfølgelig på mig.. mest på mig! :-)
  Glædelig 17. december!

 75. http://www.stylesnob.dk/lova-cardigan-grey-melange.html

  Du er jo en gud sendt fra himlen! Har længe gået og beundret denne lækre sag og kunne SÅ godt tænke mig den, men pengene har ikke lige været til det, og da specielt ikke her i juletiden. Den er så fin og enkel, men samtidig så speciel, og det er seriøst det flotteste med de viger bagpå. Jeg forguder virkelig denne cardigan!
  Hilsen Sevina

 76. Jeg har skrevet en lille sang om, hvorfor jeg godt kunne tænke mig denne cardigan:

  http://www.stylesnob.dk/lova-cardigan-grey-melange.html

  Melodi: Højt fra træets grønne top

  Sikke en dejlig sweater.
  Den er sikkert trendy.
  Til de kølige nætter,
  Den vil vær’ behændig.

  Jeg ku’ godt bruge sådan én,
  Især med blød cashmir og sten.
  Men den er jo nok kostbar,
  Og der mangler gave til far.

  Så nu jeg deltager i,
  denne konkurrence.
  Så vi se om sange gi’
  nogen præference.

 77. Ej hvor har du mange lækre konkurrencer hele tiden! Man bliver da helt juleglad.

  http://www.stylesnob.dk/luca-cardigan-black.html

  Jeg syntes overståede er den flotteste sammen med den du har(men den kunne jeg ikke finde derinde) og dette syntes jeg fordi jeg elsker sorte cardigans, og elsker ugle motivet. Det vil virkelig kunne peppe et outfit op!

 78. ÅHR hor flot! jeg er også nede med det flotte ingemotiv, og så ille jeg gerne have den som en hoodie som her:
  http://www.stylesnob.dk/luba-hoddie-sort.html
  synes at det er en skæg tanker det der med at smide vinger på ryggen af et stykke tøj. Det giver ligesom en mere 3dagtig oplevelse. Derudover er jeg pænt meget nede med hoodies. Det er så dejligt når det er koldt at kunne tage hætten op, og have det rart. Og når det bliver varmere vil den også være god under en læderjakke!

 79. Sikke en masse fine cardigans :), dog må jeg også tilslutte mig de smukke vinger, derfor er denne min foretrukne til de kolde tider :)

  http://www.stylesnob.dk/luba-hoddie-sort.html

  Blev i år gift med manden i mit liv, men mistede desværre min farmor til kræft under en månede inden, det var et stort tab, en hård tid, hvor man os skulle se noget godt i øjnene. Så det ville slet ikke være så skidt endda med disse smukke “beskytter” vinger her i disse kolde tider, hvor man mindes mest:)

 80. Når man netop har de dage, som du selv skriver, hvor man bare føler man kan flyve er det ekstra dejligt at have tøj som viser følelsen af dette. På trods af de mørke vinterdage, synes jeg alligevel der er mange ting som kan give mig følelsen af at flyve i øjeblikket.
  Derfor er jeg også faldet for samme trøje, bare i grå
  http://www.stylesnob.dk/lova-cardigan-grey-melange.html

 81. Shit, det kunne være en lækker ‘før-juleaftens-julegave’! :)
  Åh, det er svært synes jeg. De er allesammen så lækre. Jeg må nok gå efter den sorte med englevingerne, som du også har på. Har længe manglet en sort basis cardigan med et tvist, og man må sige at denne lever op til kravene :) Glædelig jul!

 82. Denne er helt klart min favorit:
  http://www.stylesnob.dk/lazy-cardigan-black.html

  Mine ynglingsfarver er sort og grå, og denne meget lækre sorte cardigan vil blive min nye basis cardigan, som vil gå sammen med ALT. Den har samtidig et mega fedt dødningehoved bagpå, som er lige mig. Har tøj og accesories med det, så vil passe super ind i min garderobe ;-)

 83. Jeg er helt klart mest forelsket i den du har på på de skønne billeder oven over!
  Men hvis den ikke er en af mulighederne, så er den her da også bare for dejlig – http://www.stylesnob.dk/luca-cardigan-dark-grey-melange-747.html (Luca cardigan mørkegrå melange, ugle)

  – Fordi jeg simpelthen aldrig har eget noget af cashmere og virkelig virkelig mangler en lækker cardigan som er stilet, men samtidig også festlig (og som er lige til at tage over den lækre nytårskjole når det bliver lidt for køligt)

  ps, jeg er helt hooked på din opskrifter og har afprøvet næsten dem alle! Håber der snart kommer flere.

 84. http://www.stylesnob.dk/lova-cardigan-grey-melange.html
  Fordi englevingerne simpelthen er så fine. De minder meget om min tatovering, så det ville jo passe mægtig godt sammen :) Den er i grå, selvom jeg sådan set bedst kan lide den i sort. Men begge farver er super – det er noget man kan have på til alt, og det er jo skønt, når det er noget så lækkert som cashmere :)

 85. Hvor er det en lækker-lækker konkurrence! Jeg elsker cashmere.. Især fordi almindelig uld kradser på mig, men det gør cashmere ikke(sikke et luksusdyr man er..), men desværre er det jo også noget lidt dyrere materiale, så det er desværre ikke det, som der bliver købt mest ind af. Men på Stylesnobs hjemmeside har jeg fundet denne cardigan: http://www.stylesnob.dk/zille-cardigan-montana.html, som simpelthen er så flot i sin blå farve. Jeg er en af dem, der går for lidt i farver, så det ville jo være et godt indspark. Og desuden er zebra’en bare så flot lavet. Det samme gælder for denne konkurrences cardigan, virkelig fint lavet med vingerne! Og sort er bare en dejlig klassiker. Nu må man vel gerne efterhånden sige “Glædelig jul”, jeg håber du får nydt juledagene.

  Mange hilsner Benedikte Capion

 86. Jeg ville vælge den grønne med englevinger (lova cardigan emerel), sådan er dejlig frisk farve:-)

 87. Den cardigan du har på er helt klart min favorit, men hvis jeg skulle vælge en anden må det blive den sorte cardigan med zebraen bag på. Jeg har et stor forkærlighed for dyrene på Afrikas savanne!

  1. Ups, jeg kunne ikke aller først se, at min første kommentar var blevet registreret, så prøvede lige igen. Men kan da se, at jeg nu har fået registreret mig op til flere gange. Sorry :D god jul!

 88. Jeg har altid haft en – sær – forkærlighed for ugler og deres smukke, rolige ydre og intelligente ry. Derfor erhvervede jeg mig også lynhurtigt én af de billige uglehalskæder, før alle begyndte at gå med dem og har generelt en god samling af uglesmykker, som bare ikke ligefrem skriger ekstravagance. At vinde denne überlækre cashmere sag ville derfor være en fantastisk måde igen at kunne bære uglen på, men på en luksuriøs og lækker måde! http://www.stylesnob.dk/luca-cardigan-black.html