nytårsmakeup + konkurrence

Her er mit bud på nytårsmakeup. Meget nemt og simpelt (altså i festmakeupterminologi) og meget glamour og guldalder Hollywood. Bortset fra smokey eyes og beach hår (hvilket er mit foretrukne sommerfestlook), så er god gammeldags Mad Men glamour med perfekt hud, winged eyeliner, masser af mascara, røde læber og opsat hår mit favoritfestlook, især her i vintermånederne til de store julefester og -frokoster og i særdeleshed også til nytår.

Basen for et så accentueret makeuplook og det der får det til at fungere, er fejlfri og perfekt hud, synes jeg. Min er på ovenviste billeder hjulpet godt på vej af Max Factor Face Finity – All Day Flawless, der er en rigtig god 3-i-en-foundation (primer, concealer og foundation + spf 20). Jeg har brugt den i et par uger nu og den dækker rigtig pænt uden at ligne en maske og giver på mig virkelig det den lover; fejlfri hud. Til hverdag har jeg blandet den med min dagcreme for en lidt lettere makeup og med mindre dækkende effekt. Det den skal korrigere hos mig er lidt pigmentfejl, rødmen og en urenhed og ujævnhed hist og her og det duer den altså til :)

Herefter har jeg lagt lidt ferskenfarvet rouge lige under kindbenet, dernæst en ordentlig omgang winged eyeliner (der findes utallige tutorials til sådan en på youtube) og derefter har jeg malet læberne knaldrøde.

Afslutningvis lagde jeg masser af mascara på vipperne (også de underste). Jeg brugte Max Factor Eye Brightening Mascara, der er en sort mascara med pigment, der skulle fremhæve ens egen øjenfarve. Jeg har dog selv, hvad der bedst kan beskrives som grå-grøn-grumsede øjne og den jeg har testet er til blå øjne, så er nok gået lidt glip af magien, men selve mascaraen er i alle tilfælde god og giver masser af volumen + har en børste der er nem at arbejde med, så selvom mine øjne ikke blev isblå, er jeg godt tilfreds ;)

Én af jer har mulighed for at vinde et lækkert sæt med Maxfactor Face Finity – All day flawless  3 in 1 Foundation og en Eye Brightening Tonal Black Volumising Mascara. For at deltage i lodtrækningen skal I blot lægge en kommentar til dette indlæg inden d. 5/1 k. 12.00 :)

Og til de af jer, der var bekymrede over mine øjenvipper (inkl. mig selv): Nu er de kunstige fjernet og som I kan se var der heldigvis stadig masser af mine egne vipper tilbage (eller også er ovennævnte mascara bare virkelig god).

Det fede ved dette look er, at det kun består af 5 trin og 5 produkter og at det eneste man egentlig skal kunne er at lægge eyeliner. Og hvis ikke man kan det, så er vatpinden opfundet ;)

ENGLISH RECAP: My makeup look for New Years eve. Perfect skin, winged eyeliner, red lips and lots and lots of mascara. Very simple and easy yet very glamourous and dramatic. I’ve used the Face Finity All Day Flawless Foundation and Eye Brightening Mascara both by Max Factor.

bloglovin

[sponsoreret]

(Visited 750 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

369 Kommentarer

 1. Emily, du er awesome til at gøre det enkle unikt! Jeg håber, jeg vinder den lækre gave! :) Godt nytår!

 2. utrolig flot nytårsmakeup – vil prøve at gøre dig kunsten efter ;)
  lækker konkurrence også.
  krydsede fingre og godt nytår herfra!

 3. Lyder rigtigt lækkert. Flotte billeder. Godt Nytår :O) Og tak for året 2012, glæder mig til at følge dig i 2013

 4. Åh gud, ville være så lækkert at vinde!
  Har blå øjne og en forholdsvis ujævn hud, og har aldrig kunne finde den perfekte foundation… Enten er de for tunge og maskeagtige ellers er de for lette og antidækkende! hmf. er træt af at lede, har prøvet alt fra nilens jord til max factor. og det går fuldstændig galt når jeg bruger primer, fordi den klumper under min foundation?? hjælp mig, ville være fantastisk!

 5. Sikke et lækkert look! Elsker læbestiftens farve!! Hvor er den fra?
  Og hvem kunne ikke bruge sådan et lækkert sæt ;-)

 6. Har snart brunt en hel flawless finish foundation – er helt vild med den og håber at vinde en ny:)

 7. Det er også mit foretrukne makeup look i den kolde vintertid, klassisk, simpelt og lækkert! Fantastiske billeder :)

 8. Iiihhh sikke en fin gevinst :) Godt nytår og ønsker om et lykkebringende 2013 :)

 9. Jeg ville også være angste for at miste øjenvipper, – men skønt at se/læse at du har bevaret dine egen ;0) Skønne produkter, og de virker!
  Godt Nytår

 10. Sådan et sæt kunne jeg da godt lige bruge. Jeg plejer også tit at køre dette makeup-look til fester. Føler mig altid festlig med røde læber :)

 11. Uff. Hvor lækkert. Jeg har ret lyseblå øjne, så det kunne være fedt at fremhæve. Jeg hår også efter Mad Men lokket til nytår, yeah :)

 12. Jeg VED at selvom jeg lægger sådan en make-up, bliver jeg aldrig ligeså fin som dig ;-) det klæder dig virkelig!

 13. Vildt lækkert! Ville være rigtig dejligt med en dækkende foundation – har det ligesom du beskriver du selv har, tildens til at rødme, små urene steder osv. Har blå klare blå øjne, som måske ville være helt isblå hvis jeg fik prøvet mascaraen :-)
  Ps. Ville være en dejlig ekstra fødselsdagsgave, da jeg snart har fødselsdag.
  Krydser fingre!

 14. Det lyder ikke dårligt med lidt make-up til sminkeskabet :) Rigtig fin make-up derudover.

 15. Flotte vipper alligevel! Og pænt look. Jeg krydser fingre for at blive den heldige vinder. Godt nytår :)

 16. Fantastisk nytårs-make-up! Lige sådan jeg selv foretrækker min fest-make-up! Happy new year!

 17. Sikke et flot look! Og hvor vildt, at du har så flotte vipper – gid det var mig! c”,) Godt nytår!

 18. Hej

  Super fed blog!
  Altså sådan en kedelig januar måned .. den ville da blive oplyst så dejligt med en dejlig pakke ! :D

  Kys herfra

 19. skøn, skøn og lækker konkurrence! Tænk at ifører sig denne make-up til nytårsaften – det vil jeg også!

 20. hey ! :) dejligt med lidt råd til fest make-up! Har du måske lidt råd til pænt opsat hår?? – Kunne være rart med lidt forskellige fif.
  Og nice konkurrence! ;)
  :)

 21. Ihj, hvor lyder det altså bare lækkert! Noget som en pige altid kan bruge:)

  Glædelig bagjul og godt nytår! <3

 22. Jeg skriver det følgende ikke kun for at vinde, men du ser virkelig SMUK ud på disse billeder. Røde læber klæder dig!
  Opsat hår og en kraftig læbestifte er en blevet en klassiker for mig når jeg tager til fester.
  Godt nytår!

 23. Jeg elsker også et klassisk look – går altid efter ‘den klassiske’ eyeliner til hverdag samt masser af mascara :)!
  Kunne være dejligt at vinde!

 24. Hvor ser du lady-like ud, smuk! :)

  (Dette er blot en kommentar – ikke et lod i konkurrencen :))

 25. flot makeup, det ville jeg aldrig kunne gøre så pænt! :)

  det ville da være fedt at eje de ting! jeg er med!

  godt nytår! :)

 26. super fin make-up.. tror da at jeg vil overveje at efterligne det til festen nytårsaften!

  kunne være lækkert at vinde de to produkter, og prøve det selv (mine øjne er meget mørkebrune, så mine skifter jo nok heller ikke til isblå..)

 27. Super lækker giveaway! Dejlige produkter, ville elske at eje dem!
  Pengene i denne måned har ikke ligefrem været brugt på makeup og ting til mig selv, da jeg jo havde nogle gaveindkøb at skulle spendere penge på :)

  Godt nytår!

 28. Uha, kunne godt bruge en ny foundation, da min egen godt kunne trænge til en refill, så jeg holder min fingrer krydsede :) Godt nytår til dig!

 29. Hvem ville ikke elske en lækker foundation og en lækker hud? Krydser fingre! Og godt nytår til dig! :-)

 30. Virkelig en flot fest makeup du har lagt, det er elegant du ligner en der lige er trådt ud af en film. Jeg er vild med dine røde læber og guld negle. Efter jeg har læst dit indlæg, skal jeg vist have finger i den foundation, da den kan dække rødme og som du skriver ikke ligger som en maske på ansigtet.
  Nok fremhævede mascara ikke dine grå grønne øjne, men på billede fik du da blå øjne, hvilket også klær dig :)
  Med dit nytårs look, vil jeg ønske dig et godt og lykkebringende nytår.

 31. Fin konkurrence, den kunne jeg godt tænke mig at vinde! Og rigtig fint look! Ville ønske jeg kunne opsætte mit hår lige sådan, men det er for tungt til at blive siddende :/ Så det bliver old-hollywood krøller i stedet ;-)

  Rigtig godt nytår! Håber du får et dejligt og udfordrende 2013 :-)

 32. Synes det er fedt at du viser hvordan ‘billige’produkter kan gøre ligeså meget som dyre;). Er vild med det udtryk du har lavet i din nytårs look! Rigtig godt nytår;)!

 33. Prøver igen, virkede vist ikke første gang.
  Sikke en flot fest makeup, virkelig elegant, er vild med dine røde læber og guld negle. Den foundation skal jeg have fingre i, for som du skriver dækker den rødme og virker ikke som en maske, dette har jeg tit oplevet at andre produkter gør. Så tak for tippet.
  Ps måske du ikke fik fremhævet dine grå grønne øjne, så blev de blå hvilket klær dig.
  Med dit flotte nytårs look, vil jeg ønske dig et godt og lykkebringende nytår.

 34. Isblå øjne, jamen jo tak, det vil jeg da ikke sige nej til.
  Rigtigt godt nytår (lige om lidt) til alle.

 35. Det klassiske look må man sige, at du bærer strålende. Gad vide om man mon også selv kan det :-)

 36. Det ser så godt ud!
  Bor pt på tenerife og her er det begrænset hvor godt makeup man kan finde, da jeg gerne holder mig til mærker jeg kender, derfor ville det være fantastisk at vinde dette!

 37. Iiiih ja, en fin klassisk make-up. Der skal jo være bare liiiidt forskel på hverdag og fest indimellem ;)

 38. Lækker, lækker konkurrence. Kunne være fedt at starte det nye år med nye skønhedsfavoritter ;)

 39. Du er simpelthen så fin, Emily!
  Jeg krydser fingre for lodtrækningen og håber, jeg kan få lige så smukke vipper som dig.

 40. Gid man havde råd til at købe alle de dejlige produkter, så man kunne blive omkring ligeså fin som dig :)

 41. Oii det gad jeg godt vinde så jeg, når jeg om et par måneder har født, igen kan føle mig smuk og sofistikeret:-) Hvordan har du i øvrigt sat dit hår så fint? Det gad jeg godt et lille tip omkring…:-)

 42. Hviken smuk Mad Men makeup, du har formået at lave. Jeg krydser fingre, for at jeg er den heldige vinder!

  Godt nytår, hilsen fra Katrine

 43. Jeg har ikke købt makeup i herrelang tid, bemærk år. Jeg blev mor og har ikke haft overskuddet til det. Men har fornylig fået den fedeste frisure, da jeg ville forkæle mig lidt, og tænker det kunne være prikket over i’et at eje noget fedt makeup, så der også kan komme fokus på mit ansigt og ikke kun håret.

 44. Elsker simpel makeup og så røde læber – det skal mit nytårslook helt sikkert også indeholde!

 45. ÅRRHH jeg har ledt ledt efter den mascara, men den er udsolgt i blå overalt.
  Jeg håber virkelig jeg er den heldige!! :-)

 46. Smuk nytårsmakeup! Jeg ligger syg med influenza så det bliver nok ikke imorgen jeg skal prøve denne.

  Godt nytår :-)

 47. Hvor er du bare smuk på disse billeder (og generelt :-) )
  Ville være lækkert at vinde konkurrencen!

 48. Sikke en lækker konkurrence!
  Selv har jeg tænkt noget i samme dur (jeg kan dog ikke bruge de helt samme, lækre produkter, men det kan være, jeg kan det til en anden festlig lejlighed?) Jeg skal i år “bare” være sammen med min familie, så det bliver ikke det helt store party-outfit jeg hopper i denne gang. Jeg skal have en lille, sort kjole og et par pumps, og som make-up havde jeg tænkt sorte, dramatiske øjne med røde læber.

  Godt nytår
  Mathilde

 49. Jeg ar altid været glad for Maxfactors produkter, så jeg ville da gerne kunne tilføje lidt nye til samlingen.

 50. Vil jeg da super gerne vinde – jeg har også blå øjne, så det kunne da være spændende at se, om det rent faktisk virkede! :)

 51. Det vil jeg rigtigt gerne vinde! elsker makeup og nye produkter, så det er sikkert noget for mig :)

 52. Juhuu – den makeup vil jeg lægge nytårsaften + fin knold! Bruger altid samme makeup, på den samme måde og har fladt hår – om det er hverdag eller fest! Tak for tippet:-)

 53. Først må jeg lige sige “Hvor er du smuk Emily”. Og derefter vil jeg ønske dig et godt og lykkebringende nytår. Og så til sidst vil jeg gerne være med i din skønne konkurrence :)

 54. Ville bestemt gerne vinde de produkter, men kan næppe hamle op, med dit smukke resultat uanset :)
  Rigtig godt nytår.

 55. Giver mod på at kaste sig ud i en anden makeup end den sædvanlige. Tak for det og hvor ser du godt ud!

 56. :-) Drømmer vel altid lige lidt om længere og synligere vipper:-)

  Godt nytår, Kh. Liza Pallesen.

 57. Desværre kan man ikke nå at vinde det inden nytår ØV! Men det kan jo altid bruges til en anden fest :-) Godt nytår til dig Emily

 58. Det ville være konge at vinde dette sæt, da jeg døjer rigtig meget med rød hud for tiden, pokkers vinter…

 59. Lækre produkter! De må gerne ende i min skuffe :-)
  Jeg er vild med Mad Men-looket! Rigtig godt nytår!

 60. Ja, hvis man kommer til at se bare halvt så laber ud som dig, vil jeg hjertens gerne deltage. Hvor ser du lækker ud – som taget ud af et program fra 50’erne
  :-)

 61. Lækkert look! Jeg elsker også beachhår og smokey eyes looket, men må indrømme at dette look også er vildt lækkert! Deltager selvfølgelig også i din skønne konkurrence :D

 62. Er blevet lidt tilhænger af den flydende eyeliner – den linje gør bare hverdagen lidt mere festlig.
  Rigtig godt nytår – og dén konk vil jeg gerne vinde :)

 63. Ej hvor spændende – den der Eye Brightening Tonal Black Volumising Mascara har jeg ikke stiftet bekendtskab med :)

 64. Flot og classy!
  Må indrømme jeg både har været kritisk og meget nysgerrig da jeg så den mascara første gang!
  Kunne være sjovt at få lov at prøve den ( gratis;P )

 65. Man er altid så kræsen mht. sin makeup og har svært ved at bryde ud af hvad man plejer at bruge. Dette er jo en super mulighed for at prøve noget nyt – som jo ifølge dig virker super fint :-)

 66. Jeg er helt enig med dig i, at det er et look der bare virker :) Meget smukt.
  Derudover vil jeg virkelig gerne prøve den der 3-i-1, den lyder ret sej!

 67. Sikke en flot, sexet og elegant make-up! Elsker de røde læber og det stilfulde Rolex ur med de øreringe :-) Har længe ønsket mig foundation, men har brugt alle penge på julegaver, så flawless hud er der ikke megen af ;) Håber du har haft en god jul og kom godt ind i det nye år!
  Kh. Sophia

 68. Wauw, det er et virkelig flot og klassisk look! Det klæder dig også virkelig godt må jeg sige. Det skal jeg klart prøve at lægge engang, selvom jeg ikke er super god til eyeliner – dejligt med link til tutorial ;-)
  Dine øreringe er fantastisk smukke, hvor er de fra? :-)