glitter shellac

I går var der fokus på vipper, i dag er det neglenes tur.

Ca. en gang om måneden får jeg en mini-manicure og en farve Shellac på hos Beauty Avenue og er vild med at ens negle også bliver forskønnede og ordentlig forberedt inden. Derfor holder jeg mig til Beauty Avenue, der godt nok er lidt dyrere end mange steder, fordi der også er en grundig manicure med, der hjælper til pænere negle og et super holdbart resultat.

En manicure + Shellac med én farve (holder 3-4 uger på mig) koster 400 kr. hos Beauty Avenue. Ens negle bliver filet, buffet, man får klippet neglebåndene (giver et fantastisk resultat, men please do not try this at home!!) m.m. (har lovet ikke at afsløre det hele) og derefter får man 4-5 lag Shellac (inkl. over- og underlak) og afsluttende negleolie.

Sidste gang fik jeg en flot og julet guldglimmerlak på og går nu og spekulerer (ja, ja ligger ikke søvnløs over det, men I forstår nok) over hvilken farve jeg skal have på til nytår. Har snart været det meste af farvesortimentet igennem, men heldigvis kommer der hele tiden nye farver.

ENGLISH RECAP: I get a manicure + Shellac every month at Beauty Avenue in Copenhagen and I really enjoy not having to do anything other to my hands than applying hand lotion meanwhile. Such a pretty and neat result that lasts for 3-4 weeks on my nails.

bloglovin

(Visited 330 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

13 Kommentarer

      1. Hov, hvilken af dem? På første billede er det fra Kinz Kanaan. På de andre er det en fra Carré :)

  1. Jeg er lige kommet hjem fra min første neglebehandling (og første shellac), som jeg bookede tid til efter at have læst dit indlæg. Det er ikke sidste gang, jeg tager derind :)