outfits 2012 part 3

Sensommeren og starten af efteråret 2012. Nok min alleryndlingstid på året, lige dér hvor sommer og efterår smelter sammen. Der er virkelig også nogle af mine egne outfit-favoritter iblandt disse. Og så ser jeg vist bare lidt bedre ud med lidt farve i kinderne og hår der er solbleget en anelse. Savner mine lyse spidser (der nu er klippet af) helt vildt og overvejer at få dem lavet på snydemåden snarest…

Nu er jeg på vej ud ad døren til brunch med søde veninder hos Meyers og senere i dag skal jeg købe ind til og forberede nytår og så en lang tur på stranden med min lille vaps. Håber at I får en dejlig søndag!

ENGLISH RECAP: I love it when summer melts into autumn and I think some of my personal favorite outfits from 2012 are from this period. Have a happy sunday!

bloglovin

(Visited 3.063 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

39 Kommentarer

 1. Okay, lidt random kommentar, men bliver nødt til at skrive det!
  Jeg har lige fra da jeg begyndte at læse din blog fået et indtryk af, at du er et af de sødeste, gladeste og forstående mennesker på jord.
  I nat drømte jeg så, at jeg skulle til Thailand (WIN!), og så kom du, og skulle være min guide “Hurra!” tænkte jeg.
  Men så viste det sig, at du var det ondeste menneske, som grinede hånligt af gæsterne, svarede flabet tilbage og så sur ud. HELE TIDEN!
  Penny var også med – hun var nu ret kær og langbenet (så det stemmer vist meget godt).
  I slutningen af drømmen ser jeg du har forstuvet den ene ankel – måske derfor du var negativt stemt?! (;
  Nå ja, synes lige du skulle have historien med på vejen – for så kan vi forhåbentligt grine af, hvor forkert den er (;

  God søndag!

  1. Hahaha…. Vil gerne med til Thailand og lover ikke at være sur og flabet. Det er jeg meget sjældent, men ja måske jeg havde ondt og havde en dårlig dag ;)
   Godt at Penny trods alt var sød ;)

 2. Jeg fik faktisk Gannis Fulton kjole i julegave, med inspiration fra dig. Ville bare ønske, jeg havde en lige så itsy bitsy talje at fremvise i den ;) Uanset skal den dog på til nytår, glæder mig!

 3. SUPER fede outfits! Jeg kunne dog ikke lade værre med at fokusere mest på dit hår, som er SÅ flot. Både i farven og måden det sidder så naturligt på. Det ser ultra fedt ud med lysere for neden. Hvor får du det farvet henne og det den øverste del din egen farve?

  Tak for en fed blog :)

  1. Hej Anne-Mette, har ikke fået det farvet, det er bare sket af sig selv (havde lidt lyse reflekser i for nogle år siden, der så er ‘groet ud’ + sol). Og nu er det sidste lyse klippet af, så savner det…

 4. Jeg er fuldstændig tosset med det sidste outfit.
  Eftersom jeg selv kun går i sort, så giver det ret god mening.
  Altså den jakke der er bare så fed, og t-shirten passer perfekt derunder. Og så lynlås-detaljerne på både jakke og bukser…jamen altså, det spiller virkelig bare. Og det klæder dig rigtig godt!

  God søndag og rigtig godt nytår :)

  1. Takker :) Jeg går sjældent i sort, men det er faktisk også et af mine favoritter. Måske jeg skulle gøre det lidt oftere ;)

 5. Fine outfits :)

  Hyggeligt med brunch og nytårsindkøb. Må jeg spørge, hvordan du plejer at tilbringe årets sidste aften (traditioner?) og hvordan du gør det i år?

  1. Takker :)

   I år skal jeg i sommerhus med nogle gode venner. Så ret stille og roligt med masser af god mad og bobler og drinks :)
   Men har ingen traditioner og det har været forskelligt næsten hvert år.
   Mine bedste nytårsaftner har dog været dem jeg har holdt i udlandet, der er en anden ro på en herhjemme :)

 6. Smukke smukke outfits :O) Må jeg spørge hvor bukserne på 3. billede er fra? De ser super lækre ud, og jeg har kæmpe problemer med at finde bukser der passer til min krop (eller måske er det egentlig bare bagdelen, der er problemet) ;O) De her ligner dog nogle, jeg måske ville kunne finde mig tilrette i :O) Rigtig godt nytår til dig! :O)

  1. Det er et par gamle Massimo Dutti jeans :) Og kender alt til bagdele, der har svært ved at passe i bukserne ;)
   Tak og i lige måde!

 7. Åhh – hvor er du altså bare SMUK Emily! Der er virkelig mange flotte outfits i dine opsamlinger her – det er virkelig inspirerende. Samtidig synes jeg også det er meget sjovt at se hvor forskelligt dig og Kia (fierce og fattig) har stylet den multifarvede parka fra River Island – bliver helt forelsket i den, når jeg ser dine outfits :)

 8. Så flotte outfits du sætter sammen! 4. billede fra neden, hvor er den grå jakke fra? Mit hjerte bankede en smule hurtigere, da jeg så den :)

 9. Hej Emily
  På flere af de ovenstående billeder har du et par gule sko på. Hvor er de fra?

 10. Jeg vil have ALT dit tøj! Så fed stil og personlig stil:)
  Du har sikkert sagt det mange gange, men hvor er din røde aztec jakke fra? Tror jeg MÅ have den;)
  Godt nytår :)

 11. Hvor er din skjorte på billede 2 fra? Og er det en stor hvid halskæde, eller det syet på? :) (hvis det er en halskæde, hvor er den så fra? :))

 12. Hej :-)
  Tænkte på hvor den lyse gule strik er fra, på det billede med dine pinke sko. Den er simpelthen så fin! Elsker din stil!

 13. Du har bare så fed og flot en tøjstil!!

  Køber du normalt tøj fra samme steder? Hvis ja – hvor? :)

  1. Meget H&M, Zara, lidt vintage, og så lidt fra forskellige andre mærker især danske. Ganni er en af mine favoritter :)