look of the day: grey elf

Outfit details: Sweatshit Iro// skirt Allez Allez// tee Helmut Lang// boots Isabel Marant// coat Zalando Collection// beanie Ayamara// bag Balenciaga

Gråt i gråt (man fristes til at sige fifty shades of grey, høhø) og størstedelen af mit udsalgsrov fra Youheshe i torsdags. Købte endnu et par sko, som jeg glæder mig til at vise jer snarest. Og ja, jeg fortsætter med nederdel/sweatshirt uniformen, som en læser bemærkede for nyligt ;) I øvrigt så dejligt med de sidste par dages lune vinde, der har gjort det muligt at kunne gå rundt med åben frakke uden at fryse visse legemsdele af. Kan vi ikke bare sige at det bliver forår nu?

I dag står den på morgenmad hos hende her, siden besøg hos mormoren og i aften skal jeg ud at spise suppe hos en veninde. Det er en god søndag. Håber også jeres er det :)

ENGLISH RECAP: My version of fifty shades of grey ;)

(Visited 381 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

65 Kommentarer

 1. Jeg er altså vild med grå, og gerne en hel masse nuancer sammen! Her står den på maleprojekt (kedeligt), en lang gåtur med hunden (dejligt) og en masse læsning i sofaen (endnu mere dejligt).

 2. Du har god stil altså!
  Jeg er også vild med nederdel/sweatshirt uniformen, den er jeg også hoppet på:)
  God søndag – den lyder skøn:) Min står på specialeskrivning, det er nu også ok..

  1. Det ser desværre ikke ud til at de har flere hos Youheshe, men den hedder Jemma, hvis du vil søge efter den et andet sted :)

 3. Lækkert outfit :)
  Vil også gerne vide evt stylenavn på sweatshirt’en eller link til den? :)

 4. Super fedt outfit, som altid:-) Er især vild med nederdelen! Wow:)
  Jeg skulle selvfølgelig se hvem du skulle spise morgenmad med, ja ja lidt nysgerrig er man vel;) og sikke en tidsrøver, endte med at bruge noget nær halvanden time på at læse en masse indlæg på hendes blog. Det minder mig om den regnvejrsdag i sommer, hvor jeg faldt over din blog og ligeledes brugte frygtelige mange timer i selskab med dig, og Penny som jo er så fin;)

  1. Haha… ja, jeg kender også alt til at falde helt i staver over en blog. Det er næsten som at være nyforelsket ;)

 5. Det lyder som en rigtig rar søndag. Vi har spist anneauchocolats brunsviger til lidt fejring af husets yngste, og nu vil jeg ud i den friske luft (og satse på at det kan få ham til at dratte omkuld).

 6. Vil gerne være med til at sige at det er forår – glæder mig som tosset til varmere tider ! ;)

  Men lækkert outfit,og virkelig nice støvler !!! :D

 7. Så fint outfit, ikke mindst fordi du har nederdel på (og pæne ben under)!

  En af de primære stilmæssige grunde til, at jeg følger din blog, er netop at du går så meget med nederdel og kjoler. Selv går jeg næsten udelukkende med kjoler (og en sjælden gang imellem med nederdel), så det er skønt at kunne få noget inspiration til fin og feminin stil her (og til at leve la vie en rose), når så mange af mine andre yndlingsbloggere går så meget med jeans.

  1. Jeg er jo en tøsetøs helt ind til benet ;) Selv når det er lidt mere råt som her. Dejligt at høre :)

 8. Du ser SÅ skøn ud, Emily <3

  Elsker selv de grå nuancer og sweat + skirt kombi'en, og det klæder virkelig også dig….

 9. Hvor er du sweet på det fjerde billede!
  Forresten – MEGA unfair at sætte billede at sneakerskage i headeren – jeg får den sygeste lyst til kage når jeg klikker herind!

 10. De er så smukke de støvler.. De er desværre kun tilbage i en str.40 på nettet (youheshe)
  Hvordan synes du at de er i str..?

 11. Det er virkelig nogle gode udsalgs kup du har fundet dig! Så fint sat sammen i dette outfit! Jeg elsker (også) grå!!

 12. Dit indlæg om bogen “Curly Girls” har reddet mit krøllede hår! Og jeg er dig evigt taknemmelig. Jeg har håb forude, når jeg kan se hvor smukt dit hår er blevet! Jeg har dog lige nogle spørgsmål med hensyn om du løfter op i dit hår, som der står man skal? Og om du oplevet at dit hår bliver meget fedtet, og hvad du så har gjort ved det? Selvom spørgsmålet ikke lige passer ind til indlægget, håber jeg du vil svare alligevel :I

  1. Er ikke helt med. Jeg løfter ikke i det, men krammer det af og til op med lidt serum/styling lotion/gele, når det er vådt :)
   Nope, det fedter ikke. Men jeg vasker det også ca. hver anden dag med sulfatfri shampoo fra Purely Professional :)

   1. Tak for svaret :) Løfter op i det, med hensyn til når du er i bad, og vasker det? :)

    1. Nope, det har jeg aldrig gjort (eller hørt om for den sags skyld), men jeg krammer det op efterfølgende :)

  1. Tak skal du have :) Alle detaljer står i indlægget og det hele er købt på udsalg hos Youheshe :)

 13. Hej søde Emily!

  Lidt off-topic, men vil virkelig gerne høre, hvad du har af erfaringer indenfor basic t-shirts. Har længe været på jagt efter nogle, men synes det er en jungle! Kan du anbefale nogle mærker???

  På forhånd mange tak :-)

  Knus

  1. Skal nok råbe op når/hvis jeg finder den perfekte. Det er desværre ikke sket endnu… Gladest er jeg for en fra Just Junkies + nogle fra COS :)

 14. Hej Emily,
  jeg er meget interesseret i at vide, hvordan din frakke fra Zalando er i størrelsen – er den stor/lille eller ganske almindelig?
  Hilsner fra Ann-Cecilie

  1. det vil jeg også gerne vide. Derudover vil jeg også gerne vide om der er stræk i ærmerne – og generelt i stoffet?
   Mit problem er nemlig altid at hvis størrelsen skal passe mig generelt, så er den desværre for lille over overarmen :-(

 15. Super fed nederdel!
  Hvordan er den i størrelsen og hvilken størrelse har du den i? Den kunne nemlig snildt passe ind i mit tøjskab :)

 16. Ih Åh! sikken et fint outfit!!
  Elsker tone-i-tone-outfits og dette spiller bare!

  Hvordan er dine smukke, nye sko at gå i?
  egner de sig til lange gåture? eller skal man ha et par flade sko med i tasken? Jeg tænker nemlig at de er meget spidse, og høje..
  og overvejer nemlig at købe et par (samme facon, bare dem med ponyskind)

  Tillykke med dine skønne udsalgs køb

  kh

  1. Mange tak :)

   Jeg synes at de er rigtige fine at have på/gå i og har ikke haft skiftesko med når jeg har brugt dem :)